Ухвала
від 05.04.2021 по справі 369/4145/21
КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 369/4145/21

Провадження № 2/369/3551/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

05.04.2021 м. Київ

Суддя Києво-Святошинського районного суду Ковальчук Л. М., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства Завод залізобетонних конструкцій № 1 , Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Варіант-Фінанс , про визнання права власності на майно, визнання недійсним договору іпотеки, скасування відомості (рішення) про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, відшкодування моральної шкоди,

В С Т А Н О В И В:

Позивач ОСОБА_1 звернувся до суду із позовом до Публічного акціонерного товариства Завод залізобетонних конструкцій № 1 , Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Варіант-Фінанс , про визнання права власності на майно, визнання недійсним договору іпотеки, скасування відомості (рішення) про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, відшкодування моральної шкоди.

Позовна заява підлягає залишенню без руху, оскільки позивачу слід відповідно до вимог п. 1 ч. 3 ст. 175 ЦПК України зазначити лише найменування суду першої інстанції, до якого подається заява, та без зазначення конкретного судді і номеру справи ( в позовній заяві і заяві про забезпечення позову вказано суддя Дубас Т.В. і справа № 369/2986/21).

Позовна заява підлягає залишенню без руху, як така, що не відповідає вимогам п. 2 ч. 3 ст. 175 ЦПК України, оскільки позивачу слід вірно зазначити коло осіб, які будуть брати участь у розгляді справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб), або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, та відносно них слід зазначити ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), або ж реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб-громадян України (якщо такі відомості позивачу відомі), відомі номери офіційної електронної адреси та адреси електронної пошти.

Позовна заява підлягає залишенню без руху, оскільки відповідно до вимог ч. 1 ст. 177 ЦПК України позивач повинен додати до позовної заяви її копії та копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб.

Позовна заява підлягає залишенню без руху, оскільки відповідно до вимог ч. 1 ст. 177 ЦПК України позивач повинен додати до заяви про забезпечення позову копії заяви про забезпечення позову та копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб.

Слід також зазначити, що відповідно до вимог ч. 1 ст. 177 ЦПК України позивач в порядку усунення недоліків позовної заяви має додати до заяви про усунення недоліків позовної заяви її копії та копії всіх документів, що додаватимуться до неї, відповідно до кількості осіб, які будуть брати участь у розгляді справи.

За таких обставин позовна заява підлягає залишенню без руху із наданням строку для усунення недоліків, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення позивачу копії ухвали про залишення позовної заяви без руху.

Керуючись ст. ст. 175, 185 ЦПК України,-

П О С Т А Н О В И В:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства Завод залізобетонних конструкцій № 1 , Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Варіант-Фінанс , про визнання права власності на майно, визнання недійсним договору іпотеки, скасування відомості (рішення) про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, відшкодування моральної шкоди, залишити без руху та надати строк для усунення недоліків, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення позивачу копії ухвали про залишення позовної заяви без руху, і роз»яснити, що в разі невиконання вимог ухвали позовна заява буде вважатися неподаною та підлягає поверненню позивачу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Л.М. Ковальчук

Дата ухвалення рішення05.04.2021
Оприлюднено20.04.2021
Номер документу96345117
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —369/4145/21

Ухвала від 23.05.2023

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

Ухвала від 21.07.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

Ухвала від 21.07.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

Ухвала від 06.05.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

Ухвала від 05.05.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

Ухвала від 05.04.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні