Ухвала
від 30.04.2021 по справі 689/672/21
ЯРМОЛИНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Справа № 689/672/21

Провадження № 2/689/305/21

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

30 квітня 2021 року смт. Ярмолинці

Суддя Ярмолинецького районного суду Хмельницької області Мазурчак В.М., розглянувши матеріали за позовом Акціонерного товариства "Укрпошта" в особі Хмельницької дирекції АТ "Укрпошта'" до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості,

встановив:

Позивач звернувся до суду з означеним вище позовом.

Зміст і форма позовної заяви повністю відповідають вимогам ст.ст. 175, 177 Цивільного процесуального кодексу України (далі - ЦПК України). Підстав для залишення заяви без руху, повернення позовної заяви, передбачених ст.185 ЦПК України, а також підстав для відмови у відкритті провадження у справі, передбачених ст.186 ЦПК України, з наданих суду матеріалів не вбачається.

Відповідно до ст.ст. 19 та 274 ЦПК України є підстави для розгляду справи у порядку спрощеного позовного провадження України.

На виконання наведених положень Цивільного процесуального кодексу України, суд вважає за необхідне прийняти позовну заяву до розгляду і відкрити провадження у цивільній справі; розгляд справи здійснювати суддею одноособово у порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін; призначити судове засідання для розгляду справи по суті та встановити учасникам справи строки для подання ними документів на підтвердження своєї правової позиції в даному спорі. Відповідно до ч.5 ст. 279 ЦПК України з ініціативи суду розгляд справи буде проводитись в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

На основі викладеного та керуючись ст.ст. 19, 175, 177, 187, 260 ЦПК України,

ухвалив:

Прийняти позовну заяву до розгляду і відкрити провадження у цивільній справі.

Розгляд справи здійснювати суддею одноособово у порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Призначити у справі судове засідання для розгляду справи по суті на 10 год. 00 хв. 09 червня 2021 року у приміщенні Ярмолинецького районного суду Хмельницької області за адресою: 32100, Хмельницька область, смт. Ярмолинці, вул. Петропавловська, буд. 71.

Встановити відповідачу (-ам) строк для подання заяви із запереченням проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - пять днів з дня вручення даної ухвали.

Встановити відповідачу (-ам) строк для подання до суду відзиву з додатками до нього, передбаченими ч.5 ст.178 ЦПК України, - п`ятнадцять днів з дня вручення даної ухвали. Відповідач (-чі) має (-ють) право пред?явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Встановити позивачу (-ам) строк для подання до суду відповіді на відзив з додатками до відповіді, передбаченими ч.5 ст.178 та ч.3 ст.179 ЦПК України, - п`ять днів з дня отримання відзиву.

Встановити відповідачу (-ам) строк для подання до суду заперечення на відповідь на відзив з додатками до заперечення, передбаченими ч.5 ст.178 та ч.3 ст.180 ЦПК України, - п`ять днів з дня вручення відповіді на відзив.

Встановити третій (-ім) особі (-ам) строк для подання пояснень щодо позову, пояснень щодо відзиву - п`ять днів з дня одержання позову, відзиву.

Роз`яснити учасникам справи, що подання заяв по суті справи (позовна заява; відзив на позовну заяву (відзив); відповідь на відзив; заперечення; пояснення третьої особи щодо позову або відзиву) є їхнім правом. У разі ненадання учасником заяви по суті справи у встановлений судом або законом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Копію ухвали надіслати учасникам справи. Одночасно з копією ухвали відповідачу (-ам) надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала не підлягає оскарженню, набирає законної сили з моменту її підписання.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою: http://ym.km.court.gov.ua/sud2221/, а інформацію про зміст судових рішень у справі - за веб-адресою: http://reyestr.court.gov.ua/.

Суддя В. Мазурчак

Дата ухвалення рішення30.04.2021
Оприлюднено05.05.2021
Номер документу96692694
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —689/672/21

Рішення від 26.01.2024

Цивільне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Мазурчак В. М.

Рішення від 26.01.2024

Цивільне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Мазурчак В. М.

Ухвала від 13.11.2023

Цивільне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Мазурчак В. М.

Ухвала від 28.09.2021

Цивільне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Мазурчак В. М.

Ухвала від 28.09.2021

Цивільне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Мазурчак В. М.

Ухвала від 30.04.2021

Цивільне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Мазурчак В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні