Рішення
від 11.05.2021 по справі 739/644/21
НОВГОРОД-СІВЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 739/644/21

Провадження № 2/739/276/21

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11 травня 2021 року м. Новгород-Сіверський

Новгород-Сіверський районний суд Чернігівської області у складі судді Чепурка В.В., ознайомившись із позовною заявою ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) до Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області (місцезнаходження: Чернігівська область, м. Новгород-Сіверський, вул. Губернська, 2) про визнання права на завершення приватизації та проведення державної реєстрації права власності на земельні ділянки,

В С Т А Н О В И В:

07 травня 2021 року до Новгород-Сіверського районного суду Чернігівської області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області про визнання права на завершення приватизації та проведення державної реєстрації права власності на земельні ділянки.

Дана позовна заява підсудна Новгород-Сіверському районному суду Чернігівської області, підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

З огляду на предмет та підстави позову, беручи до уваги той факт, що спір між позивачем та відповідачем виник щодо спадкування майна, суд приходить до висновку, що дана справа згідно положень ЦПК України підлягає розгляду в порядку загального позовного провадження.

На підставі наведеного, керуючись статтями 19, 27, 187, 189, 191, 274 Цивільного процесуального кодексу України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Прийняти до розгляду позовну заяву та відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області про визнання права на завершення приватизації та проведення державної реєстрації права власності на земельні ділянки.

Розпочати у справі підготовче провадження, проведення підготовчого судового засідання призначити на 10 год. 00 хв. 27 травня 2021 року в приміщенні Новгород-Сіверського районного суду Чернігівської області (Чернігівська область, м. Новгород-Сіверський, вул. Гімназична, 10 а).

Копії даної ухвали надіслати учасникам справи.

Відповідачу разом з копією даної ухвали надіслати копію позовної заяви та доданих до неї документів.

Роз`яснити відповідачу право надіслати (подати) суду протягом п`ятнадцяти днівз дня отримання даної ухвали відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відзив має відповідати вимогам, визначеним у статті 178 ЦПК України.

Одночасно з подання до суду відзиву відповідач зобов`язаний надіслати копію відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи. У випадку ненадання копії відзиву на позов іншим учасникам справи у встановлений судом строк, суд може вирішити питання щодо стягнення з особи, яка не виконала вказаний обов`язок, штрафу у порядку та розмірах, визначених статтею 148 ЦПК України.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Роз`яснити відповідачу право пред`явити зустрічний позов протягом строку для подання відзиву . Зустрічна позовна заява повинна відповідати вимогам статей 175, 177 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://court.gov.ua/sud2513/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню окремо від рішення суду не підлягає.

Суддя В.В. Чепурко

СудНовгород-Сіверський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення11.05.2021
Оприлюднено11.05.2021
Номер документу96778501
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —739/644/21

Рішення від 10.06.2021

Цивільне

Новгород-Сіверський районний суд Чернігівської області

Чепурко В. В.

Рішення від 27.05.2021

Цивільне

Новгород-Сіверський районний суд Чернігівської області

Чепурко В. В.

Рішення від 11.05.2021

Цивільне

Новгород-Сіверський районний суд Чернігівської області

Чепурко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні