Рішення
від 27.05.2021 по справі 739/644/21
НОВГОРОД-СІВЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 739/644/21

Провадження № 2/739/276/21

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

27 травня 2021 року м. Новгород-Сіверський

Новгород-Сіверський районний суд Чернігівської області у складі:

головуючого - судді Чепурка В.В.,

за участі:

секретаря - Лукаш Н.Я.,

представника відповідача - Петренка І.М.,

провівши підготовче судове засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області, про визнання права на завершення приватизації та проведення державної реєстрації права власності на земельні ділянки,

В С Т А Н О В И В:

07 травня 2021 року до Новгород-Сіверського районного суду Чернігівської області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області, про визнання права на завершення приватизації та проведення державної реєстрації права власності на земельні ділянки.

Ухвалою суду від 11 травня 2021 року за вказаною позовною заявою було відкрито провадження, вирішено здійснювати розгляд справи в порядку загального позовного провадження та призначено підготовче судове засідання.

Позивач у судове засідання не з`явився, причини неявки не повідомив, хоча про час та місце судового розгляду був повідомлений належним чином. У зв`язку з цим неявка належним чином повідомленого позивача не перешкоджає проведенню підготовчого судового засідання.

Представник відповідача - Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської областіу судовому засіданні просив призначити справу до судового розгляду.

Як вбачається, зустрічного позову відповідачем не подано. Необхідності об`єднання чи роз`єднання позовних вимог, витребування та забезпечення доказів, забезпечення позову, призначення експертиз, виклику свідків та надання судових доручень не вбачається.

Враховуючи подані сторонами докази вбачається необхідність встановити під час судового розгляду справи по суті наступний порядок з`ясування обставин справи та дослідження доказів: після заслуховування вступного слова (пояснень) учасників справи (у разі їх з`явлення до суду), дослідити письмові докази (документи), додані до заяв по суті справи.

З`ясувавши коло питань, визначених приписами статті 197 ЦПК України, суд прийшов до висновку про можливість закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись статтями 3, 19, 189-200, 274 Цивільного процесуального кодексу України, суд

П О С Т А Н О В И В :

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовомОСОБА_1 до Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області про визнання права на завершення приватизації та проведення державної реєстрації права власності на земельні ділянки до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в приміщенні Новгород-Сіверського районного суду Чернігівської області (Чернігівська область, м. Новгород-Сіверський, вул. Гімназична, 10а) на 11 год. 00 хв. 10 червня 2021 року.

Копії даної ухвали надіслати учасникам справи, яких викликати у судове засідання для участі у судовому розгляді справи по суті.

Встановити під час судового розгляду справи по суті наступний порядок з`ясування обставин справи та дослідження доказів: після заслуховування вступного слова (пояснень) учасників справи (у разі їх з`явлення до суду) дослідити письмові докази (документи), додані до заяв по суті справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://court.gov.ua/sud2513/.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя В.В. Чепурко

СудНовгород-Сіверський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення27.05.2021
Оприлюднено27.05.2021
Номер документу97203563
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —739/644/21

Рішення від 10.06.2021

Цивільне

Новгород-Сіверський районний суд Чернігівської області

Чепурко В. В.

Рішення від 27.05.2021

Цивільне

Новгород-Сіверський районний суд Чернігівської області

Чепурко В. В.

Рішення від 11.05.2021

Цивільне

Новгород-Сіверський районний суд Чернігівської області

Чепурко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні