Ухвала
від 11.05.2021 по справі 621/460/20
ЗМІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №621/460/20

Пр.овадження 2/621/80/21

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

11 травня 2021 року м.Зміїв

Зміївський районний суд Харківської області у складі:

головуючого судді - Шахової В.В.,

секретаря судового засідання - Девятерикової А.Р.,

представника позивача - Якименка О.В.,

розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду м. Зміїв цивільну справу за позовною заявою Приватного акціонерного товариства Племінний завод Червоний велетень до Товариства з обмеженою відповідальністю Слобожанський Альянс , ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки, визнання припиненим права оренди, та за зустрічним позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Приватного акціонерного товариства Племінний завод Червоний велетень , третя особа - Товариство з обмеженою відповідальністю Слобожанський Альянс , про визнання недійним договору оренди земельної ділянки та визнання припиненим права оренди,

в с т а н о в и в:

Представник позивача у підготовчому судовому засіданні просив закрити підготовче провадження по справі та призначити справу до розгляду по суті.

Представник ТОВ Слобожанський Альянс , ОСОБА_1 , ОСОБА_2 у підготовче засідання повторно не з`явились, повідомлоялись належним чином про час, дату та місце розгляду справи, причини неявки у підготовче засідання суду не повідомили.

Суд не вбачає підстав для відкладення підготовчого засідання відповідно до статті 223 Цивільного процесуального кодексу України.

Суд, вислухавши думку представника позивача, приходить до наступного висновку. Ухвалою судді від 16.03.2020 по вказаній цивільній справі провадження відкрито.

05.06.2020 року по справі за клопотанням відповідачів ОСОБА_1 , ОСОБА_2 призначено судову почеркознавчу експертизу.

Від експерта Харківського ІНДСЕ ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса неодноразово надходили клопотання про надання додаткових матеріалів необхідних для проведення судово-почеркознавчої експертизи.

Відповідачі ОСОБА_1 , ОСОБА_2 у підготовче засідання не з`являються, причин своєї неявки суду не повідомляють.

ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , за клопотанням яких було призначено зазначену експертизу, клопотання експерта, яке було направлено судом останім для виконання, не виконали, додаткових матеріалів не надали.

В матеріалах справи знаходиться повідомлення експерта про неможливість надання висновку без зазначених у клопотанні експерта додаткових документів.

Отже, враховуючи викладене, суд вважає за можливе продовжувати розгляд справи за відсутності висновку експерта.

Положеннями статті 189 Цивільного процесуального кодексу України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з`ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

Відповідно до частини 2 статті 200 Цивільного процесуального кодексу України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: 1) залишення позовної заяви без розгляду; 2) закриття провадження у справі; 3) закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав визначених пунктами 1, 2 частини 2 статті 200 Цивільного процесуального кодексу України під час проведення підготовчого судового засідання не встановлено.

На підставі викладеного суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду за правилами загального позовного провадження.

Керуючись статтями 189, 196-198, 200, 223, 247 Цивільного процесуального кодексу України, суд -

п о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом Приватного акціонерного товариства Племінний завод Червоний велетень до Товариства з обмеженою відповідальністю Слобожанський Альянс , ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки, визнання припиненим права оренди, та за зустрічним позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Приватного акціонерного товариства Племінний завод Червоний велетень , третя особа - Товариство з обмеженою відповідальністю Слобожанський Альянс , про визнання недійним договору оренди земельної ділянки та визнання припиненим права оренди.

Призначити справу до судового розгляду на 10 годину 30 хвилин 07 червня 2021 року в залі судових засідань Зміївського районного суду Харківської області за адресою: Харківська область м. Зміїв, вул. Адміністративна, № 6.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та оскарженню не підлягає.

Головуючий: В.В. Шахова

Дата ухвалення рішення11.05.2021
Оприлюднено11.05.2021
Номер документу96784922
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —621/460/20

Постанова від 12.01.2023

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Пилипчук Н. П.

Постанова від 12.01.2023

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Пилипчук Н. П.

Ухвала від 21.09.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Пилипчук Н. П.

Ухвала від 10.09.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Пилипчук Н. П.

Ухвала від 26.08.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Пилипчук Н. П.

Рішення від 13.07.2021

Цивільне

Зміївський районний суд Харківської області

Шахова В. В.

Рішення від 13.07.2021

Цивільне

Зміївський районний суд Харківської області

Шахова В. В.

Ухвала від 13.07.2021

Цивільне

Зміївський районний суд Харківської області

Шахова В. В.

Ухвала від 11.05.2021

Цивільне

Зміївський районний суд Харківської області

Шахова В. В.

Ухвала від 16.03.2021

Цивільне

Зміївський районний суд Харківської області

Шахова В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні