Ухвала
від 12.05.2021 по справі 953/8121/21
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 953/8121/21

н/п 1-кс/953/4602/21

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

"12" травня 2021 р. Київський районний суд м. Харкова у складі:слідчого судді ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Харкова клопотання прокурора відділу Харківської обласної прокуратури ОСОБА_3 про арешт майна у кримінальному провадженні №32020220000000071 від 01.08.2020 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України, -

В С Т А Н О В И В :

11.05.2021 до суду надійшло клопотання прокурора відділу Харківської обласної прокуратури ОСОБА_3 про накладення арешту на майно ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який зареєстрований та фактично мешкає за адресою: АДРЕСА_1 , вилучене під проведення обшуку на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Харкова в нежитловому приміщені «Обласного аптечного складу» Комунального підприємства Харківської обласної ради, право власності на яке належить Територіальній громаді сіл, селищ, міст Харківської області в особі Харківської обласної ради, за адресою: м. Харків, вул. Громадянська, 25; про накладення арешту на майно ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який зареєстрований та фактично мешкає за адресою: АДРЕСА_1 , вилучене під проведення обшуку на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Харкова в нежитловому приміщені торгівельного магазину №10-А, за адресою: м. Харків, вул. Євгенівська, 40, що знаходиться на земельній ділянці з кадастровим номером 6310137500:03:045:0004, яка належить на праві власності Територіальній громаді м. Харкова, в особі Харківської міської ради; про накладення арешт на майно ОСОБА_5 , 1999 р.н., який зареєстрований та фактично мешкає за адресою: АДРЕСА_2 (м.т. НОМЕР_1 ), вилучене під проведення обшуку на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Харкова в нежитловому приміщені торгівельного контейнеру б/н, розташованому біля контейнеру№ НОМЕР_2 , за адресою: АДРЕСА_3 , що знаходиться на земельній ділянці з кадастровим номером 6310137200:01:006:0119, яка належить на праві власності ТОВ «ФАРНАД» код ЄДРПОУ: 41038182.

Місцем зберігання речей та документів просить визначити відповідно до Порядку зберігання речових доказів стороною обвинувачення, їх реалізації, технологічної переробки, знищення, здійснення витрат, пов`язаних з їх зберіганням і пересиланням, схоронності тимчасово вилученого майна під час кримінального провадження, затвердженого постановою КМУ від 19.11.2012 №1104, а саме тютюнові вироби передати на відповідальне зберігання представнику ТОВ «Кисет» за адресою: м. Харків, вул. Нетеченська, буд.25-А, інші предмети та документи зберігати в СУ ФР ГУ ДФС у Харківській області.

В обґрунтування клопотання прокурор посилається на те, що СУ ДФС у Харківській області здійснюється досудове розслідування по кримінальному провадженню за №32020220000000071 від 01.08.2020 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченогоч.1ст.204 КК України.

Прокурор зазначає, що під час досудового розслідування встановлено, що ОСОБА_6 і ОСОБА_7 31.07.2020 в районі залізничної станції «Левада» міста Харкова здійснювали зберігання з метою збуту, збут незаконно виготовлених підакцизних товарів тютюнових виробів. Згідно до протоколу огляду від 31.07.2020 у громадянок ОСОБА_6 та ОСОБА_7 вилучено тютюнові вироби, а саме сигарети різноманітних виробників, у тому числі на яких відсутні марки акцизного податку.

04 березня 2021 року СУ ГУ ДФС у Харківській області надано доручення оперативному підрозділу ІНФОРМАЦІЯ_2 на встановлення осіб, причетних до вказаної протиправної діяльності, встановлення складських, побутових та інших приміщень, які використовуються у незаконній діяльності пов`язаної із зберіганням з метою збуту та збутом незаконно виготовлених підакзизних товарів тютюнових виробів. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками ІНФОРМАЦІЯ_2 згідно до матеріалів відповіді на доручення, встановлено, що до протиправної діяльності з розповсюдження фальсифікованих підакцизних товарів тютюнових виробів без марок акцизного податку та з підробленими марками акцизного податку причетний громадянин України ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який зареєстрований та фактично мешкає за адресою: АДРЕСА_1 , який на території м. Харкова та Харківської області організував схему реалізації контрафактних тютюнових виробів.

Під час виконання доручення встановлені місця незаконного зберігання та розповсюдження фальсифікованих тютюнових виробів, які ОСОБА_4 незаконно придбає у м. Суми та транспортує до м. Харкова, а саме: зберігання незаконно виготовлених тютюнових виробів здійснюється за адресою: АДРЕСА_4 , в приміщенні «Обласного аптечного складу» Комунального підприємства Харківської обласної ради; збут незаконно виготовлених тютюнових виробів здійснюється за адресами: АДРЕСА_5 , торгівельний магазин № НОМЕР_3 , « ІНФОРМАЦІЯ_3 »; м. Харків, вул. Енгельса,33, торгівельний контейнер № НОМЕР_4 , на території « ІНФОРМАЦІЯ_4 »; АДРЕСА_3 , торгівельний контейнер б/н, розташований біля контейнеру № НОМЕР_2 на території «Центрального ринку.

З метою встановлення фактичних обставин кримінального правопорушення, 06.05.2021 на підставі ухвал слідчого судді Київського районного суду м. Харкова проведено обшуки за місцями незаконного зберігання та збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів де було виявлено та вилучено незаконно виготовлені тютюнові вироби, чорнові записи, зброю та бойові припаси та інші предмети.

Постановою слідчого ОСОБА_8 від 07.05.2021 вилучені вищевказані речі та предмети у відповідності до норм чинного кримінального процесуального законодавства України визнано речовими доказами та долучено до матеріалів кримінального провадження.

Вилучені речі та документи мають значення для кримінального провадження та можуть бути використані, як предмет доказування, оскільки вони зберегли на собі сліди кримінального правопорушення та містять відомості, які можливо використати як доказ.

Прокурор, посилаючись на вимоги ч. 1 ст. 98, ч. ч. 1, 2, 3 ст. 170 КПК України, з метою повного, об`єктивного та всебічного розслідування всіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, просить накласти арешт на вилучене майно.

В судове засідання прокурор ОСОБА_3 не з`явився, подав заяву про розгляд клопотання за його відсутність, клопотання просить задовольнити. Власник майна ОСОБА_5 також подав заяву про розгляд клопотання за його відсутності, заперечень проти клопотання не має. Власник майна ОСОБА_4 в судове засідання не з`явився, згідно рапорту ст. слідчого другого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Харківській області ОСОБА_9 місцезнаходження ОСОБА_4 не відомо, можливість зв`язатися з ним відсутня.

Слідчий суддя, дослідивши надані докази, встановив, що СУ ДФС у Харківській області проводиться досудове розслідування по кримінальному провадженню за № 32020220000000071 від 01.08.2020 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1ст.204 КК України

Згідно п. 7 ч. 2 ст. 131 КПК України, заходом забезпечення кримінального провадження є арешт майна.

Відповідно до ч.1 ст.170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

Згідно вимог п.1 ч.2 ст.170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

За змістом ч.3 ст.170 КПК України, у випадку, передбаченому п.1 ч.2 цього Кодексу, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним уст. 98цього Кодексу.

Згідно ч.1 ст.98 КПК України, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Відповідно до ч.2 ст.173 КПК України, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя,суд повинен враховувати: 1)правову підставудля арештумайна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої статті 170 цього Кодексу).

Згідно з ч.11 ст.170 КПК України, заборона на використання майна, а також заборона розпоряджатися таким майном можуть бути застосовані лише у випадках, коли їх незастосування може призвести до зникнення, втрати або пошкодження відповідного майна або настання інших наслідків, які можуть перешкодити кримінальному провадженню.

Слідчий суддя, суд відмовляють у задоволенні клопотання про арешт майна, якщо особа, що його подала, не доведе необхідність такого арешту, а також наявність ризиків, передбачених абзацом другим частини першої статті 170 цього Кодексу (ч. 1 ст. 173 КПК України).

Прокурором доведено, що вищевказане майно має значення для забезпечення даного кримінального провадження у якості речових доказів, які самі по собі, та в своїй сукупності можуть містити відомості, про вчинення кримінального правопорушення та у подальшому необхідні стороні обвинувачення для доказу вини причетних до злочинної діяльності у суді.

Вилучене відповідно до протоколів обшуку від 06.05.2021 майно, яке зазначено в клопотанні прокурором, підлягає арешту, оскільки не застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт майна може в подальшому перешкодити кримінальному провадженню.

Отже, на виконання вимог ч.1 ст.173 КПК України прокурор довів слідчому судді необхідність арешту майна, а також наявність ризиків, передбачених ч.1 ст.170 КПК України.

Відповідно до ч.4 ст.173 КПК України, слідчий суддя при задоволенні клопотання про арешт майна, зобов`язаний застосувати такий спосіб арешту майна, який не призведе до зупинення або надмірного обмеження правомірної підприємницької діяльності особи, або інших наслідків, які суттєво позначаться на інтересах інших осіб.

Враховуючи вказану вимогу КПК України, слідчий суддя вважає за необхідне заборонити власнику використання вказаного майна, до скасування арешту майна у встановленому КПК України порядку.

На підставі викладеного вище, слідчий суддя приходить до висновку про наявність правових підстав до арешту майна, враховує можливість використання його як доказу у даному кримінальному провадженні, наслідки арешту майна, розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження, а тому клопотання про арешт майна підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 2, 7, 98, 107, 132, 167, 170-173, 309, 372 КПК України, слідчий суддя,-

У Х В А Л И В :

Клопотання прокурора відділу Харківської обласної прокуратури ОСОБА_3 про арешт майна у кримінальному провадженні №32020220000000071 від 01.08.2020 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України задовольнити.

1. Накласти арешт на майно ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який зареєстрований та фактично мешкає за адресою: АДРЕСА_1 , вилучене в нежитловому приміщені «Обласного аптечного складу» Комунального підприємства Харківської обласної ради, право власності на яке належить Територіальній громаді сіл, селищ, міст Харківської області в особі Харківської обласної ради, за адресою: м. Харків, вул. Громадянська, 25, а саме:

Тютюнові вироби без марок акцизного податку:

?«Ashima Luxury size» по 500 пачок в коробці 55 коробок;

?«Credo» по 500 пачок в коробці 9 коробок;

?«Marvel king size red» по 500 пачок в коробці 8 коробок;

?«Marvel king size blue» по 500 пачок в коробці 8 коробок;

?«Compliment red king size» по 500 пачок в коробці 6 коробок;

?«Compliment blue king size» по 500 пачок в коробці 5 коробок;

?«Compliment violet super slims» по 500 пачок в коробці 3 коробки;

?«Compliment blue demi slims» 25 по 480 пачок в коробці 5 коробки;

?«Jin Ling» по 500 пачок в коробці 2 коробки;

?«Marble filter de lux» по 500 пачок в коробці 58 коробок;

?«Compliment Amber super slims» по 500 пачок в коробці 3 коробки;

?«Compliment blue super slims 3» по 500 пачок в коробці 3 коробки;

?«Compliment blue demi slims» по 500 пачок в коробці 3 коробки;

?Табак для куріння кальяну «Serbetli» у кількості 22040 пачок, які поміщені у білі мішки у кількості 184 мішка;

?Тютюновий виріб «Lyft Ice Cool Mint Strong» у кількості 100 банок;

?Карабін МКМ №072Сб, калібр 7,62Х39, №965МК8908 № КІ-МО6288;

?Один магазин пластиковий та один магазин металевий до карабіну;

?Патрони калібру 7,62Х39, маркування «ZVS», у кількості 11 штук;

?Збройний ремінь, у кількості 1 штука;

?Маслянка, у кількості 1 штука;

?Пенал з 5-ю приладдями, у кількості 1 штука;

?Пістолет «Walther» модель P99AS №FBB6731 без патронів;

?Один магазин к зброї «Walther» з патронами 9Х19 мм. «Luger» у ньому, у кількості 13 штук;

?Дозвіл на зброю на ім`я ОСОБА_10 , НОМЕР_5 , дозвіл за № НОМЕР_6 на МНК МКМ 072Сб, калібр 7,62 ММ № НОМЕР_7 ;

?Ключі від транспортного засобу «Volkswagen» та брілок із сигналізацією;

?Ніж із білою ручкою з чорними полосками, біле лезо з гравіюванням зображення вовка, у кожаному чехлі чорного кольору;

?Пристрій для відстрілу гумових куль «Форт 12Р» 9ММ №Д7940;

?Магазин до пристрію «Форт» із набоями у ньому калибра 9мм. маркування «МАС» у кількості 12 штук;

?Упаковка білого кольору із назвою «50L 50 pes M.A.C. патрон несмертельної дії пістолетний, 9 мм. Р.А.» із патронами всередині, у кількості 50 штук;

?Патрон «HORNADY» калібр 50 BMG, у кількості 1 штука;

?Ключі на зв`язці, у кількості 3 штуки та магнітний ключ;

?Патрон калібр 9Х21 STS 1 штука;

?Патрон РРН 26А UTO 1 штука;

?Коробка з назвою «Velo» із патронами всередині: патрон несмертельної дії 9ММ РАПС9 11 штук; патрон «Форт» 1 штука;

?Коробка із назвою «Velo» із патронами всередині, з маркуванням «Форт» 6 штук; із маркуванням «МАС» 1 штука; із маркуванням «SOBR» 2 штуки;

2. Накласти арешт на майно ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який зареєстрований та фактично мешкає за адресою: АДРЕСА_1 , вилучене в нежитловому приміщені торгівельного магазину №10-А, за адресою: м. Харків, вул. Євгенівська, 40, що знаходиться на земельній ділянці з кадастровим номером 6310137500:03:045:0004, яка належить на праві власності Територіальній громаді м. Харкова, в особі Харківської міської ради, а саме:

?Сигарети «NZ1861», з іноземними марками акцизного податку (Біларусь) 20 шт. в пачці, загалом 530 пачок;

?Сигарети «URTA RED», без акцизної марки 20 шт. в пачці, загалом 450 пачок;

?Сигарети «URTA BLUE», без акцизної марки 20 шт. в пачці, загалом 480 пачок;

?Сигарети «Marble De Luxe», без акцизної марки 20 шт. в пачці, загалом 550 пачок;

?Сигарети «Basio senior slims impression», без акцизної марки 20 шт. в пачці, загалом 400 пачок;

?Сигарети «Basio middle slims impression», без акцизної марки 20 шт. в пачці, загалом 100 пачок;

?Сигарети «Nano Brut Leader», без акцизної марки 20 шт. в пачці, загалом 300 пачок;

?Сигарети «Palermo club american blend red» без акцизної марки по 20 шт. в пачці, загалом 330 пачок;

?Сигарети «Kent Nano black 4», без акцизної марки по 20 шт. в пачці, загалом 750пачок;

?Сигарети «Credo Yellow», з іноземними марками акцизу (Біларусь) по 20 шт. в пачці, загалом 400 пачок;

?Сигарети «Palermo club american blend blue», без акцизної марки по 20 шт. в пачці, загалом 360 пачок;

?Сигарети «ut marshall super slims red de luxe», без акцизу по 20 шт. в пачці, загалом 230 пачок;

?Сигарети «Mac extra super slim limited edition», без акцизної марки по 20 шт. в пачці - 570 пачок;

?Сигарети «compliement blue king size», без акцизної марки по 20 шт. в пачці, загалом 190 пачок;

?Сигарети «compliement blue demi slims», (duty free) без марки акцизного податку по 20 шт. в пачці, загалом 100 пачок;

?Сигарети «Malboro gold» (duty free) без марки акцизного податку по 20 шт. в пачці, загалом 10 пачок;

?Сигарети «Malboro» (duty free) без марки акцизного податку по 20 шт. в пачці, загалом 390 пачок;

?Сигарети «Compliement red king size», без марки акцизного податку по 20 шт в пачці, загалом 100 пачок,

?Сигарети «Compliement blue king size», з українською маркою акцизного податку по 20 шт. в пачці, загалом 150 пачок;

?Сигарети «Comliement 25 xxl blue demi slims 6», з маркою акцизного податку по 25 шт. в пачці, загалом 352 пачок;

?Сигарети «Compliement amber super slims» (duty free), без марки акцизного податку по 20 шт. в пачці, загалом 200 пачок;

?Сигарети «Compliement violet super slims 5» (duty free), без марки акцизного податку по 20 шт. в пачці, загалом 200 пачок;

?Сигарети «Compliement blue super slims 3» (duty free), без марки акцизного податку по 20 шт. в пачці, загалом 200 пачок;

?Сигарети «Compliement violet super slims 5», з українською маркою акцизного податку по 20 шт. в пачці, загалом 250 пачок;

?Сигарети «Compliement violet demi slims 6», з українською маркою акцизного податку по 20 шт. в пачці, загалом 460 пачок;

?Сигарети «Pull Red de luxe», без акцизу по 20 шт. в пачці, загалом 297 пачок;

?Сигарети «Pull Red de luxe blue», без акцизу по 20 шт. в пачці, загалом 500 пачок;

?Сигарети «winston american blend red» без марки акцизного податку, загалом 280 пачок;

?Сигарети «urta neo black», без акцизу по 20 шт. в пачці, загалом 350 пачок;

?Сигарети «compliement blue demi slims 25xxl» (duty free), по 25 шт. в пачці, загалом 320 пачок;

?Сигарети «Престиж класичні», з іноземним акцизом (Росія) по 20 шт. в пачці, загалом190 пачок;

?Сигарети «Marshall de luxe classic» без марки акцизного податку по 20 шт. в пачці, загалом 450 пачок;

?Сигарети «Marshall Ultra De Luxe», без марки акцизного податку по 20 шт. в пачці, загалом1500пачок;

?Сигарети «urta neo black», без акцизу по 20 шт. в пачці, загалом2000пачок;

?Сигарети «classic blue», без акцизу по 20 шт. в пачці, загалом7000пачок;

?Сигарети «bacio senior», без акцизу по 20 шт. в пачці, загалом3000пачок;

?Сигарети «Witton american blend red» без акцизу по 20 шт. в пачці, загалом 500 пачок;

?Сигарети «marshall classic de luxe», без акцизу по 20 шт. в пачці, загалом 500 пачок;

?Сигарети «marshall american blend slims red», без акцизу по 20 шт. в пачці, загалом3000пачок;

?Сигарети «marshall classic red», без акцизу по 20 шт. в пачці, загалом3000пачок;

?Сигарети «palermo american blend», без акцизу по 20 шт. в пачці, загалом 500 пачок;

?Тютюн для кальяну «Sherbet», в асортименті без марки акцизного податку по 25 шт в пачці,13 090пачок;

?Сигарети «Ashima», без марки акцизного податку 20 шт. в пачці, загалом 300 пачок;

?Сигарети «Marvel Red», без марки акцизного податку по 20 шт. в пачці, загалом 310 пачок;

?Сигарети «Marvel Red», з маркою акцизного податку, схожою на українську по 20 шт. в пачці, загалом 200 пачок;

?Сигарети «Marvel Blue» без марки акцизного податку по 20 шт. в пачці, загалом 300 пачок;

?Сигарети «Marshall Ultra», без марки акцизного податку по 20 шт. в пачці, загалом 110 пачок;

?Сигарети «Marshall Power», без марки акцизного податку по 20 шт. в пачці, загалом 350 пачок;

?Сигарети «Pull класік», без марки акцизного податку по 20 шт. в пачці, загалом 360 пачок;

?Сигарети «Marshall Djental», без марки акцизного податку по 20 шт. в пачці, загалом 50 пачок;

?Сигарети «Marshall Djental», без марки акцизного податку по 20 шт. в пачці, загалом 40 пачок;

?Сигарети «Marshall Classic», без марки акцизного податку по 20 шт. в пачці, загалом 140 пачок;

?Блокнот чорного кольору з чорновими записами та блокнот бежевого кольору з чорновими записами;

3. Накласти арешт на майно ОСОБА_5 , 1999 р.н., який зареєстрований та фактично мешкає за адресою: АДРЕСА_2 (м.т. НОМЕР_1 ), вилучене в нежитловому приміщені торгівельного контейнеру б/н, розташованому біля контейнеру№14, за адресою: м. Харків, вул. Різдвяна, 33, що знаходиться на земельній ділянці з кадастровим номером 6310137200:01:006:0119, яка належить на праві власності ТОВ "ФАРНАД", код ЄДРПОУ: 41038182, а саме:

Тютюнові вироби:

?REGINA RED ORIDGINAL (без марки акцизного податку) 80 пачок;

?REGINA BLUE ORIDGINAL (без марки акцизного податку) 70 пачок;

?UT CLASSIC RED (без марки акцизного податку) 40 пачок;

?URTA BLUE (без марки акцизного податку) 70 пачок;

?URTA RED (без марки акцизного податку) 50 пачок;

?DB COMFORT (без марки акцизного податку) 50 пачок;

?ФЕСТ ЧЕРВОНИЙ (марка акцизного податку Республіки Біларусь) 60 пачок;

?ФЕСТ СИНІЙ (марка акцизного податку Республіки Біларусь) 20 пачок;

?DB COMFORT (без марки акцизного податку) 20 пачок;

?MARVEL BLUE DEMI (без марки акцизного податку) 30 пачок;

?MARVEL BLUE KING (без марки акцизного податку) 70 пачок;

?MARVEL RED KING (без марки акцизного податку) 40 пачок;

?COMPLIMENT BLUE KIND (без марки акцизного податку) 60 пачок;

?COMPLIMENT RED KIND (без марки акцизного податку) 60 пачок;

?COMPLIMENT BLUE 25XXL (без марки акцизного податку) 24 пачок;

?COMPLIMENT BLUE DEMI (без марки акцизного податку) 20 пачок;

?COMPLIMENT VIOLET DEMI (марка акцизного податку України) 40 пачок;

?COMPLIMENT BLUE super slims (марка акцизного податку України) 10 пачок;

?COMPLIMENT BLUE super slims (акцизна марка DUTY FREE) 40 пачок;

?COMPLIMENT amber super slims (акцизна марка DUTY FREE) 20 пачок;

?COMPLIMENT amber super slims (марка акцизного податку України) 46 пачок;

?MARLBORO червоний (без марки акцизного податку) 40 пачок;

?MARLBORO misto less smell (без марки акцизного податку) 30 пачок;

?CREDO жовтий (марка акцизного податку Республіки Біларусь) 70 пачок;

?MARSHALL slims BLUE (без марки акцизного податку) 40 пачок;

?Korona (без марки акцизного податку) - 32 пачки;

?Korona super slims (без марки акцизного податку) 40 пачок;

?Faraow U.S.A. BLUE (без марки акцизного податку) 30 пачок;

?PALERMO RED (без марки акцизного податку) 30 пачок;

?MARSHALL ULTRA (без марки акцизного податку) 20 пачок;

?MARSHALL POWER (без марки акцизного податку) 20 пачок;

?WITTON RED (без марки акцизного податку) 30 пачок;

?URTA slims (без марки акцизного податку) 30 пачок;

?URTA NEO BLACK (без марки акцизного податку) 20 пачок;

?NERO RED (без марки акцизного податку) 30 пачок;

?DUBAO BLUE (без марки акцизного податку) 30 пачок;

?DOVE COMPACT (без марки акцизного податку) 30 пачок;

?NZ GOLD (без марки акцизного податку) 30 пачок;

?PULL MEDIUM (без марки акцизного податку) 20 пачок;

?BACIO MIDLE (без марки акцизного податку) 20 пачок;

?BACIO SENIOR (без марки акцизного податку) 10 пачок;

?PORTAL GOLD (без марки акцизного податку) 40 пачок;

?PORTAL SILVER (без марки акцизного податку) 30 пачок;

?PORTAL ONE (без марки акцизного податку) 30 пачок;

?KENT NANO (без марки акцизного податку) 14 пачок;

?COMPLIMENT VIOLET DEMI (марка акцизного податку України) 10 пачок;

?LIFO (марка акцизного податку України) 10 пачок;

?PATRIOT (без марки акцизного податку) 41 пачок;

Місцем зберігання речей та документів визначити відповідно до Порядку зберігання речових доказів стороною обвинувачення, їх реалізації, технологічної переробки, знищення, здійснення витрат, пов`язаних з їх зберіганням і пересиланням, схоронності тимчасово вилученого майна під час кримінального провадження, затвердженого постановою КМУ від 19.11.2012 №1104, а саме тютюнові виробипередати навідповідальне зберіганняпредставнику ТОВ«Кисет» заадресою:м.Харків,вул.Нетеченська,буд.25А,інші предметита документизберігати в СУ ФР ГУ ДФС у Харківській області.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Харківського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її проголошення.

Ухвала підлягає негайному виконанню після її оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудКиївський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення12.05.2021
Оприлюднено28.05.2024
Номер документу96844963
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —953/8121/21

Ухвала від 17.05.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Попрас В. О.

Ухвала від 12.05.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Попрас В. О.

Ухвала від 05.05.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Попрас В. О.

Ухвала від 05.05.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Попрас В. О.

Ухвала від 05.05.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Попрас В. О.

Ухвала від 30.04.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Попрас В. О.

Ухвала від 30.04.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Попрас В. О.

Ухвала від 30.04.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Попрас В. О.

Ухвала від 30.04.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Попрас В. О.

Ухвала від 30.04.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Попрас В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні