Ухвала
від 12.05.2021 по справі 1.380.2019.004336
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа №1.380.2019.004336

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

12 травня 2021 року зал судових засідань №12

Львівський окружний адміністративний суд в складі:

головуючої судді Братичак У.В.,

секретар судового засідання Середа О-В.І.,

за участю:

представника позивача Марчук Н.А.,

представника третьої особи Рудика А.М.,

розглянувши у підготовчому засіданні в м.Львові в порядку загального позовного провадження адміністративну справу за позовом Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку ЕЛІТНИЙ-ЛЮКС до Виконавчого комітету Львівської міської ради, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю Крістал Ессет Менеджмент , Товариство з обмеженою відповідальністю Резерв ПЛЮС про визнання протиправним та скасування рішення, скасування містобудівних умов та обмежень, -

в с т а н о в и в :

Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку ЕЛІТНИЙ-ЛЮКС звернулося з позовною заявою до Виконавчого комітету Львівської міської ради, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю Крістал Ессет Менеджмент , Товариство з обмеженою відповідальністю Резерв ПЛЮС , в якій просить:

-визнати протиправним та скасувати рішення Виконавчого комітету Львівської міської ради від 01.03.2019 року № 200 «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об`єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Резерв плюс» багатоквартирних житлових будинків №№ 3, 6, 7 (на генплані), громадських будівель (з торгово-офісними площами, апарт-готелем, готелем) №№ 1, 2, 4, 5 (на генплані) з паркінгом, вбудованим приміщенням групи тимчасового перебування дітей № 6.1 (на генплані) та об`єктами інженерної інфраструктури (дахові котельні, трансформаторна підстанція) на вул. Лемківській, 9 у м. Львові зі знесенням існуючих будівель (у 7-ми чергах будівництва)» ;

-скасувати містобудівні умови та обмеження для проектування об`єкта будівництва на будівництво багатоквартирних житлових будинків №№ 3, 6, 7 (на генплані), громадських будівель (з торгово-офісними площами, апарт-готелем, готелем) №№ 1,2,4, 5 (на генплані) з паркінгом, вбудованим приміщенням групи тимчасового перебування дітей № 6.1 (на генплані) та об`єктами інженерної інфраструктури (дахові котельні, трансформаторна підстанція) на вул. Лемківській, 9 у м. Львові зі знесенням існуючих будівель (у 7-ми чергах будівництва).

Ухвалою від 25.08.2020 відкрито провадження у справі; справу вирішено розглядати за правилами загального позовного провадження.

Сторони примирення на стадії підготовчого провадження не досягли. Клопотань про вирішення спору шляхом примирення не надходило.

Представник позивача в підготовчому засіданні позовні вимоги підтримала з підстав викладених у позовній заяві та відповіді на відзив.

В судовому засіданні представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю Резерв ПЛЮС позовні вимоги заперечив.

Відповідач та третя особа Товариство з обмеженою відповідальністю Крістал Ессет Менеджмент явки уповноважених представників в підготовче засідання не забезпечили, хоча належним чином були повідомлені про розгляд справи.

У підготовчому засіданні суд:

- визначив предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу;

- з`ясував заперечення проти позовних вимог, зокрема, долучив до матеріалів справи відзив на позовну заяву, відповідь на відзив;

- визначив обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрав відповідні докази;

- визначив порядок розгляду справи, в тому числі порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються, під час розгляду справи по суті;

- вирішив питання про одноособовий розгляд справи;

- вчинив інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Суд вважає, що завдання підготовчого провадження виконано, а тому таке слід закрити та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.32, 92, 173, 179-181, 183, 248, 256, 295 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя,-

п о с т а н о в и в :

Підготовче провадження у справі за позовом Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку ЕЛІТНИЙ-ЛЮКС до Виконавчого комітету Львівської міської ради, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю Крістал Ессет Менеджмент , Товариство з обмеженою відповідальністю Резерв ПЛЮС про визнання протиправним та скасування рішення, скасування містобудівних умов та обмежень - закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті.

Судове засідання для розгляду справи по суті проводитиметься 08 червня 2021 року о 14:00 год. в приміщенні Львівського окружного адміністративного суду (м.Львів, вул.Чоловського, 2, 1-й поверх).

Справа розглядатиметься суддею Братичак У.В. одноособово.

Копію ухвали про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті надіслати особам, які беруть участь у справі.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається - http://adm.lv.court.gov.ua/fair/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Братичак Уляна Володимирівна

Дата ухвалення рішення12.05.2021
Оприлюднено17.05.2021
Номер документу96859159
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправним та скасування рішення, скасування містобудівних умов та обмежень

Судовий реєстр по справі —1.380.2019.004336

Рішення від 24.06.2021

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Братичак Уляна Володимирівна

Ухвала від 12.05.2021

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Братичак Уляна Володимирівна

Ухвала від 25.08.2020

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Братичак Уляна Володимирівна

Ухвала від 13.05.2020

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Братичак Уляна Володимирівна

Ухвала від 30.03.2020

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Братичак Уляна Володимирівна

Постанова від 11.03.2020

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Затолочний Віталій Семенович

Ухвала від 20.02.2020

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Затолочний Віталій Семенович

Ухвала від 17.02.2020

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Затолочний Віталій Семенович

Ухвала від 18.11.2019

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Затолочний Віталій Семенович

Ухвала від 25.09.2019

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Братичак Уляна Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні