Ухвала
від 12.09.2007 по справі 11/15
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

11/15

  

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

12.09.07                                       № 11/15

Господарський суд Кіровоградської області в складі судді Коваленко Н.М. розглянув справу № 11/15 від 06.07.2006 року

за заявою кредитора – Державної податкової інспекції у Голованівському районі, Кіровоградська область, смт. Голованівськ, вул. Піонерська, 11,

до боржника – сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю “Лалета” (далі – СТОВ “Лалета”), Кіровоградська область, Голованівський район, с. Лебединка,

про банкрутство відсутнього боржника, -

                                              ПРЕДСТАВНИКИ:

від кредитора - не з'явився;

від банкрута - не з'явився;

Розглянувши наявні матеріали справи, господарський суд, -

                                                   ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду від 06.07.2006 року за заявою Державної податкової інспекції у Голованівському районі порушено провадження у справі № 11/15 про банкрутство відсутнього боржника сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю “Лалета”.

Наказом Державної податкової адміністрації у Кіровоградській області № 210 від 15.06.2007 року “Про реорганізацію державних податкових органів області” ліквідовано з 04.09.2007 року Державну податкову інспекцію у Голованівському районі, створено Голованівське відділення Гайворонської МДПІ, установлено, що з дня приєднання до Гайворонської МДПІ Голованівського відділення, останнє є правонаступником ліквідованої ДПІ у Голованівському районі.

За вказаних обставин на підставі ст. ст. 4-1, 25 Господарського процесуального кодексу України господарський суд здійснює заміну ДПІ у Голованівському районі, яка вибула у встановленому ухвалою суду правовідношенні, її процесуальним правонаступником – Голованівським відділенням Гайворонської МДПІ.

Постановою від 30.01.2007 року господарський суд визнав відсутнього боржника СТОВ “Лалета” банкрутом, відкрив ліквідаційну процедуру щодо банкрута, призначив ліквідатором банкрута ініціюючого кредитора - ДПІ у Голованівському районі, зобов'язав ліквідатора подати господарському суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута, що відповідають вимогам ст. 32 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

До господарського суду  надійшов звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута, який було призначено до розгляду у засідання господарського суду з повідомленням кредиторів про час і місце засідання суду.

До господарського суду 15.08.2007 року ліквідатор - ДПІ у Голованівському районі надіслав уточнений реєстр вимог кредиторів з даними про розміри погашених вимог кредиторів.

Із змісту звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу, доданих до них документів вбачається, що при здійсненні ліквідаційних заходів щодо СТОВ “Лалета” майна, яке можна було включити у ліквідаційну масу, не виявлено.

З вказаних причин визнана судом постановою від 30.01.2007 року податкова заборгованість банкрута, в сумі 12 626, 56 грн., а також 85, 00 грн. державного мита та заявлені в ході ліквідаційної процедури та визнані ліквідатором вимоги до банкрута управління Пенсійного фонду України в Голованівському районі в сумі 17 671, 78 грн., гр. Хащеватської Л.Ф. в сумі 1 883, 45 грн., гр. Хащеватського М.В. в сумі 3 316, 28 грн., ВАТ "Кіровоградобленерго" в особі Голованівського РЕМ в сумі 40 465, 59 грн. не можуть бути сплачені за рахунок майна банкрута і відповідно до ч. 6 ст. 31 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” вважаються погашеними за відсутністю майна банкрута.

Інші кредитори банкрута з вимогами до банкрута не зверталися.

Заперечення з приводу затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута від кредиторів до господарського суду не надходили.

На підставі ст. 32 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута підлягають затвердженню господарським судом, підприємство-банкрут має бути ліквідоване, а провадження у даній справі підлягає припиненню.

Враховуючи викладене, керуючись ст. ст. 3-1, 32, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. ст. 4-1, 25, 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -

                                                     УХВАЛИВ:

1.          Здійснити заміну ДПІ у Голованівському районі, яка вибула у встановленому ухвалою суду правовідношенні, її процесуальним правонаступником – Голованівським відділенням Гайворонської МДПІ.

2.     Звіт ліквідатора - ДПІ у Голованівському районі та ліквідаційний баланс банкрута сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю “Лалета” затвердити.

3.          Ліквідувати юридичну особу - банкрута сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю “Лалета”, ідентифікаційний код ЄДРПОУ- 05527255.

4.          Провадження у справі припинити.

5.          Примірники цієї ухвали направити Голованівському відділенню Гайворонської МДПІ, Гайворонській МДПІ, ВАТ "Кіровоградобленерго" в особі Голованівського РЕМ, управлінню Пенсійного фонду України у Голованівському районі, гр. Хащевацькому М.В., гр. Хащевацькій Л.Ф. (за адресою: 26524, Кіровоградська область, Голованівський район, с. Лебединка), Голованівській райдержадміністрації для державного реєстратора, Головному управлінню статистики у Кіровоградській області та банкруту.

           Суддя                                                                                           Коваленко Н.М.

Дата ухвалення рішення12.09.2007
Оприлюднено26.09.2007
Номер документу969178
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство відсутнього боржника, -                                              &nbsp

Судовий реєстр по справі —11/15

Ухвала від 25.04.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Макаренко Т.В.

Ухвала від 18.04.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Макаренко Т.В.

Ухвала від 15.08.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Мельниченко Ірина Федорівна

Ухвала від 26.06.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Мельниченко Ірина Федорівна

Постанова від 31.05.2017

Господарське

Вищий господарський суд України

Удовиченко О.С.

Ухвала від 19.05.2017

Господарське

Вищий господарський суд України

Удовиченко О.С.

Ухвала від 03.05.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Мельниченко Ірина Федорівна

Ухвала від 28.04.2017

Господарське

Вищий господарський суд України

Удовиченко О.С.

Ухвала від 27.04.2017

Господарське

Господарський суд міста Києва

Смирнова Ю.М.

Ухвала від 18.04.2017

Господарське

Господарський суд міста Києва

Смирнова Ю.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні