Ухвала
від 24.05.2021 по справі 201/4812/21
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

№ 201/4812/21

Провадження № 1в/201/114/2021

УХВАЛА

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

24 травня 2021 року Жовтневий районний суд

м. Дніпропетровська

у складі: головуючого судді ОСОБА_1

з секретарем: ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська у м. Дніпрі клопотання лікаря психіатра ОСОБА_3 щодо проведення дистанційного судового провадження в режимі відеоконференції при розгляді подання лікаря-психіатра ОСОБА_3 про продовження застосування примусових заходів медичного характеру у вигляді амбулаторної психіатричної допомоги в примусовому порядку в умовах КЗ «Дніпровська міська поліклініка № 1» ДМР» стосовно ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянина України, який проживає за адресою: АДРЕСА_1 -

ВСТАНОВИВ:

Жовтневим районним судом м. Дніпропетровська здійснюється розгляд подання лікаря-психіатра ОСОБА_3 про продовження застосування примусових заходів медичного характеру у вигляді амбулаторної психіатричної допомоги в примусовому порядку в умовах КЗ «Дніпровська міська поліклініка № 1» ДМР» стосовно ОСОБА_4 .

До канцелярії суду надійшло клопотання лікаря-психіатра ОСОБА_3 про проведення дистанційного судового провадження в режимі відеоконференції з КП «Дніпропетровська багатопрофільна клінічна лікарня з надання психіатричної допомоги» Дніпропетровської обласної ради» у зв`язку із перебуванням на лікуванні ОСОБА_4 .

Відповідно до п. 4 ч. 1 ст. 336 КПК України, судове провадження може здійснюватися у режимі відеоконференції під час трансляції з іншого приміщення, у тому числі яке знаходиться поза межами приміщення суду (дистанційне судове провадження), у разі необхідності вжиття таких заходів для забезпечення оперативності судового провадження, при цьому, ч. 2 цієї статті передбачено, що суд ухвалює рішення про здійснення дистанційного судового провадження за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи інших учасників кримінального провадження.

Вирішуючи питання щодо необхідності проведення дистанційного судового провадження, суд виходить із того, що ОСОБА_4 на даний час перебуває на лікуванні в КП «Дніпропетровська багатопрофільна клінічна лікарня з надання психіатричної допомоги» Дніпропетровської обласної ради», що виключає його безпосередню участь у судовому засіданні, а отже, з метою вжиття заходів для забезпечення оперативності судового провадження, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання лікаря-психіатра та здійснювати в рамках даного провадження дистанційне судове провадження за участю ОСОБА_4 з приміщення КП «Дніпропетровська багатопрофільна клінічна лікарня з надання психіатричної допомоги» Дніпропетровської обласної ради».

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 314, 336, 369-372 КПК України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання лікаря-психіатра ОСОБА_3 про здійснення дистанційного судового провадження - задовольнити.

Здійснити проведення дистанційного судового провадження при розгляді подання лікаря-психіатра ОСОБА_3 про продовження застосування примусових заходів медичного характеру у вигляді амбулаторної психіатричної допомоги в примусовому порядку в умовах КЗ «Дніпровська міська поліклініка № 1» ДМР» № 201/4812/21 (пр. № 1-кп/201/114/2021), стосовно ОСОБА_4 , у режимі відеоконференції під час трансляції з приміщення КП «Дніпропетровська багатопрофільна клінічна лікарня з надання психіатричної допомоги» Дніпропетровської обласної ради».

Відповідальним за проведення дистанційного судового провадження особам КП «Дніпропетровська багатопрофільна клінічна лікарня з надання психіатричної допомоги» Дніпропетровської обласної ради», відповідно до частин 4 та 6 ст. 336 КПК України, організувати та забезпечити проведення відеоконференції за участю ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , о 11.30 годині 28 травня 2021 року.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Головуючий - суддя: ОСОБА_1

СудЖовтневий районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення24.05.2021
Оприлюднено30.01.2023
Номер документу97094628
СудочинствоКримінальне
КатегоріяСправи в порядку виконання судових рішень у кримінальних провадженнях

Судовий реєстр по справі —201/4812/21

Ухвала від 28.05.2021

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Шелестов К. О.

Ухвала від 24.05.2021

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Шелестов К. О.

Ухвала від 20.05.2021

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Шелестов К. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні