Ухвала
від 25.05.2021 по справі 701/371/21
МАНЬКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №701/371/21

Провадження №2/701/215/21

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

"25" травня 2021 р. Маньківський районний суд, Черкаської області

в складі: головуючого-судді - Костенка А. І.

за участю секретаря - Брітан О. О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в смт. Маньківка справу за позовом ОСОБА_1 до Молодецької сільської ради смт. Маньківка Черкаської області про визнання права власності в порядку спадкування за заповітом,

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернулася в суд з позовом до відповідача про визнання права власності в порядку спадкування за заповітом.

25.05.2021 року на адресу суду від представника позивача ОСОБА_2 , надійшла заява про заміну сторони у справі, а саме представник позивача просив замінити відповідача: Молодецьку сільську раду смт. Маньківка Черкаської області (юридична адреса: с. Молодецьке, вул. Центральна, 1, Маньківський район Черкаська область) на її правонаступника - Маньківську селищну раду Черкаської області.

Суд, вивчивши матеріали, встановив наступне: відповідно до ч. 1 ст. 55 ЦПК України у разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов`язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу.

Частиною 2 ст. 55 ЦПК України встановлено, що усі дії, вчинені в цивільному процесі до вступу правонаступника, обов`язкові для нього так само, як вони були обов`язкові для особи, яку він замінив.

На даний час правонаступником Молодецької сільської ради смт. Маньківка Черкаської області є Маньківська селищна рада Черкаської області, а отже є необхідність її заміни в якості відповідача, як правонаступника, а тому заяву представника позивача ОСОБА_2 , підлягає до задоволення.

На підставі викладеного вище, керуючись ст.ст. 55, 259-261 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В :

Клопотання представника позивача ОСОБА_2 , про заміну сторони у справі правонаступником - задовольнити.

Замінити у цивільній справі № 701/971/21 за позовом ОСОБА_1 до Молодецької сільської ради смт. Маньківка Черкаської області про визнання права власності в порядку спадкування за заповітом, відповідача: Молодецьку сільську раду смт. Маньківка Черкаської області на її правонаступника - Маньківську селищну раду Черкаської області (20101, смт. Маньківка, вул. Шевченка, буд. 9, Черкаська область) .

Роз`яснити відповідачу: Маньківській селищній раді Черкаської області , що усі дії, вчинені в цивільному процесі до вступу правонаступника, обов`язкові для нього так само, як вони були обов`язкові для особи, яку він замінив.

Надіслати відповідачу: Маньківській селищній раді Черкаської області копію позовної заяви та доданих до неї документів, копії цієї ухвали та ухвали про відкриття провадження.

У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А. І. Костенко

СудМаньківський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення25.05.2021
Оприлюднено26.05.2021
Номер документу97158438
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —701/371/21

Рішення від 13.08.2021

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Костенко А. І.

Ухвала від 25.05.2021

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Костенко А. І.

Ухвала від 30.04.2021

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Костенко А. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні