Ухвала
від 24.05.2021 по справі 451/442/21
ПУСТОМИТІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 451/442/21 Провадження № 2/450/1309/21

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

24 травня 2021 року суддя Пустомитівського районного суду Львівської області Данилів Є.О. перевіривши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , АДРЕСА_1 ) до ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_2 , РНОКПП НОМЕР_2 , проживає за адресою АДРЕСА_2 ), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Радехівський РВ ДВС західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) (м. Радехів, вул. Відродження, 7) про стягнення 3 % річних та інфляційних нарахувань

в с т а н о в и в :

позивач звернувся до Пустомитівського районного суду Львівської області з цивільним позовом до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Радехівський РВ ДВС західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) про стягнення з відповідача на користь позивача 3 % річних та інфляційних нарахувань у розмірі 1661,87 грн., 908 грн. судового збору.

Позовна заява подана з додержанням вимог статтей 175-177 ЦПК України , належить до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції суду.

При подачі позовної заяви, позивач подала клопотання про розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження.

Відповідно до ст. 19 , п. 1 ч. 1 ст. 274 ЦПК України розгляд справи можна здійснювати за правилами спрощеного позовного провадження.

Керуючись ст. 11 , 19 , 43 , 44 , 49 , 81 , 83 , 183 , 274-279 , 353-355 , п. 15.5 Розділу ХІІІ Перехідні положення ЦПК України , суддя,-

п о с т а н о в и в :

прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити спрощене позовне провадження з повідомленням (викликом) сторін у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Радехівський РВ ДВС західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) про стягнення 3 % річних та інфляційних нарахувань.

Роз`яснити відповідачу, що у відповідності до ч.4 ст. 277 ЦПК України він має право подати обґрунтовані заперечення, щодо розгляду справи у спрощеному позовному провадженні, яка подається протягом 10 днів з моменту отримання ухвали про відкриття провадження.

Призначити судове засідання на 12 год. 00 хв. 25.06.2021 року в приміщенні Пустомитівського районного суду Львівської області за адресою: Львівська область, м. Пустомити, вул. І.Кандиби, 3.

Представникам осіб, які беруть участь у справі, подати до суду документи, що посвідчують повноваження представників, перелік яких передбачено в ст.62 ЦПК України .

Копію ухвали про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі з пам`яткою про права та обов`язки надіслати особам, які беруть участь у справі.

Встановити відповідачу 15-денний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст.178 ЦПК України . Відповідач повинен подати суду докази на спростування вимог позовної заяви разом з поданням відзиву.

Зобов`язати відповідача одночасно із надісланням (наданням) відзиву до суду надіслати (надати) копії такого відзиву та доданих до нього документів позивачу, а підтвердження надіслання такого відзиву надати суду.

Роз`яснити відповідачу, що в разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Встановити позивачу 10-денний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана позивачу.

Встановити відповідачу 5-денний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана позивачу.

Роз`яснити сторонам про наявність обов`язку повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору.

Попередити учасників справи про недопустимість зловживання процесуальними правами, шляхом подання завідомо безпідставного позову, позову за відсутності предмета спору або у спорі, який має очевидно штучний характер; умисного неповідомлення про осіб, які мають бути залучені до участі в справі, тощо.

Учасники судового процесу та їх представники повинні добросовісно користуватися процесуальними правами.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі Судова влада України за веб-адресою сторінки суду:http://pu.lv.court.gov.ua.

Ухвала остаточна та окремому оскарженню не підлягає.

СуддяЄ. О. Данилів

Дата ухвалення рішення24.05.2021
Оприлюднено27.05.2021
Номер документу97194802
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення 3 % річних та інфляційних нарахувань

Судовий реєстр по справі —451/442/21

Рішення від 12.04.2023

Цивільне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Данилів Є. О.

Ухвала від 24.05.2021

Цивільне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Данилів Є. О.

Ухвала від 14.05.2021

Цивільне

Радехівський районний суд Львівської області

Патинок О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні