Ухвала
від 27.05.2021 по справі 242/1995/21
СЕЛИДІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 242/1995/21

Провадження № 2/242/776/21

У Х В А Л А

Іменем України

27 травня 2021 року Селидівський міський суд Донецької області у складі: головуючого судді Переясловської Ю.А., за участю секретаря судового засідання Каменської А.С., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в порядку позовного провадження цивільну справу за позовом адвоката Верченко Ольги Олександрівни, яка діє в інтересах ОСОБА_1 , до ОСОБА_2 про визнання права власності на нерухоме майно за набувальною давністю, -

ВСТАНОВИВ:

До Селидівського міського суду Донецької області надійшла позовна заява адвоката Верченко О.О., яка діє в інтересах ОСОБА_1 , до ОСОБА_2 про визнання права власності на нерухоме майно за набувальною давністю.

Відповідно до п. 4 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд, зокрема вирішує питання про вступ у справу інших осіб.

Згідно ч. 1 ст. 53 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Відповідно до п. 2 ч. 2 ст. 198 ЦПК України, суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках залучення до участі або вступу у справу третьої особи, заміни неналежного відповідача, залучення співвідповідача.

Враховуючи необхідність залучення до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Курахівську міську раду Мар`їнського району Донецької області. Крім того, суд вважає за необхідне, зобов`язати Курахівську міську раду Мар`їнського району Донецької області надати інформацію про те, чи зареєстровані за адресою: АДРЕСА_1 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 та чи зареєстровані будь-які особи за вказаною адресою, тому для належної підготовки справи для розгляду по суті, суд приходить до висновку про відкладення підготовчого судового засідання по справі.

На підставі вищевикладеного та керуючись ст. ст. 197, 198 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Відкласти підготовче судове засідання на 15.06.2021 року о 10 год. 00 хв.

Залучити до участі у справі за позовом адвоката Верченко Ольги Олександрівни, яка діє в інтересах ОСОБА_1 , до ОСОБА_2 про визнання права власності на нерухоме майно за набувальною давністю, в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Курахівську міську раду Мар`їнського району Донецької області, місцезнаходження за адресою: Донецька область, Мар`їнський район, м. Курахове, пр. Миру, буд. 4.

Копію ухвали направити третій особі, яка не заявляє самостійних вимого щодо предмета спору, роз`яснивши, що вони мають право надати до суду свої письмові пояснення щодо позову.

Зобов`язати Курахівську міську раду Мар`їнського району Донецької області надати інформацію про те, чи зареєстровані за адресою: АДРЕСА_1 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 та чи зареєстровані будь-які особи за вказаною адресою.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ю.А. Переясловська

СудСелидівський міський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення27.05.2021
Оприлюднено28.05.2021
Номер документу97225656
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —242/1995/21

Рішення від 13.12.2023

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Черков В. Г.

Ухвала від 01.12.2023

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Черков В. Г.

Ухвала від 12.05.2023

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Владимирська І. М.

Ухвала від 29.11.2021

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Владимирська І. М.

Ухвала від 31.08.2021

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Владимирська І. М.

Ухвала від 27.05.2021

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Переясловська Ю. А.

Ухвала від 26.04.2021

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Переясловська Ю. А.

Ухвала від 19.04.2021

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Переясловська Ю. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні