Ухвала
від 21.05.2021 по справі 552/2602/21
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ПОЛТАВИ

КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м.ПОЛТАВИ

Справа №552/2602/21

Провадження № 1-кс/552/849/21

У Х В А Л А

21.05.2021 року м. Полтава

Слідчий суддя Київського районного суду м. Полтави ОСОБА_1 розглянувши клопотання адвоката ОСОБА_2 про скасування арешту майна

в с т а н о в и в :

Адвокат ОСОБА_2 звернувся до слідчого судді з клопотанням про скасування арешту.

Розглянувши подані матеріали клопотання слідчий суддя встановив, що воно не відповідає вимогам кримінально-процесуального законодавства з наступних підстав.

Дане клопотання надійшло до суду в електронному вигляді, та містить зазначення про те, що документ було сформовано в системі «Електронний суд».

Єдина судова інформаційно-телекомунікаційна система починає функціонувати через 90 днів з дня опублікування Державною судовою адміністрацією України у газеті «Голос України» та на веб-порталі судової влади України оголошення про створення та забезпечення функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи подання, реєстрація, надсилання процесуальних та інших документів, доказів, формування, зберігання та надсилання матеріалів справи здійснюються в паперовій формі.

Станом на дату надходження клопотання в електронній формі до суду Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему не затверджено, відтак відсутні правові підстави для звернення до суду в системі «Електронний суд» та унеможливлює її прийняття судом саме в електронній формі.

Враховуючи викладене, до початку функціонування в Україні Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи всі документи мають подаватися в паперовому вигляді, а письмові заяви повинні мати власноручний підпис особи.

Враховуючите, що клопотання не містить підпису особи, яка її подала,слідчий суддя приходить до висновку про повернення клопотання.

Керуючись ст.ст. 303 КПК України, -

у х в а л и в :

Клопотання про скасування арешту повернути.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення21.05.2021
Оприлюднено31.01.2023
Номер документу97337254
СудочинствоКримінальне
Сутьскасування арешту майна

Судовий реєстр по справі —552/2602/21

Ухвала від 19.11.2021

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Миронець О. К.

Ухвала від 19.08.2021

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Миронець О. К.

Ухвала від 21.05.2021

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Миронець О. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні