Ухвала
від 03.06.2021 по справі 757/15602/21-к
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа №757/16602/21-к Головуючий в 1-й інстанції ОСОБА_1

Провадження №11-сс/824/2703/2021 Доповідач ОСОБА_2

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

03 червня 2021 року м. Київ

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ

Київського апеляційного суду у складі:

Головуючого ОСОБА_2 ,

суддів ОСОБА_3 , ОСОБА_4 ,

секретарів ОСОБА_5 , ОСОБА_6 ,

за участю:

прокурора ОСОБА_7 ,

власника майна ОСОБА_8

адвокатів, які діють в інтересах

власника майна ОСОБА_8 ОСОБА_9 , ОСОБА_10

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду матеріали клопотання за апеляційною скаргою прокурора відділу Офісу Генерального прокурора ОСОБА_7 на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 06 квітня 2021 року, якою відмовлено у задоволенні клопотання про накладення арешту на майно в рамках кримінального провадження №42020000000001696 від 15.09.2020 року за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.209, ч.3 ст.212 КК України,

В С Т А Н О В И Л А :

25 березня 2021 року до Печерського районного суду м. Києва надійшло клопотання старшого слідчого першого відділу Управління з розслідування кримінальних правопорушень, вчинених службовими особами Головного слідчого управління Державного бюро розслідування ОСОБА_11 погоджене Генеральним прокурором ОСОБА_12 , про накладення арешту на майно підозрюваного ОСОБА_8 , в рамках кримінального провадження №42020000000001696 від 15.09.2020 року за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.209, ч.3 ст.212 КК України.

Ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 06 квітня 2021 року у задоволенні клопотання слідчого про накладення арешту на вказане у ньому майно, відмовлено. Обґрунтовуючи своє рішення слідчий суддя зазначив, що органом досудового розслідування не надано доказів, що підтверджують підстави накладення арешту з метою забезпечення відшкодування спричиненої кримінальним правопорушенням шкоди. Слідчим у клопотанні не доведено, що майно підозрюваного ОСОБА_8 підпадає під положення ч.1 ст.96-2 КК України та не наведено наявності можливості застосування спеціальної конфіскації майна підозрюваного.

На вказану ухвалу слідчого судді прокурор відділу Офісу Генерального прокурора ОСОБА_7 подав апеляційну скаргу з доповненнями, де вважає ухвалу слідчого судді незаконною та необґрунтованою через невідповідність висновків суду фактичним обставинам кримінального провадження. Прокурор стверджує, що ОСОБА_8 інкриміноване йому правопорушення вчинив із корисливих спонукань, з метою уникнення від матеріальних витрат та обов`язків у вигляді сплати податку на доходи фізичних осіб та ПДВ, що призвело до фактичного ненадходження до Державного бюджету України коштів на загальну суму 97639962,76 грн., що є особливо великим розміром, однак при розгляді клопотання, ці обставини слідчим суддею враховані не належним чином, так як і наявність ризиків відчуження зазначеного у клопотанні майна підозрюваним ОСОБА_8 , які обумовлюються поведінкою підозрюваного до отримання ним письмового повідомлення про підозру, а саме вчинення значної кількості правочинів щодо відчуження об`єктів нерухомості. Крім того, встановлено значну кількість довірених осіб, на користь яких підозрюваний має змогу відчужити майно без втрати фактичної можливості ним розпоряджатися та відчужувати у майбутньому. Одночасно зазначає, що підозра ОСОБА_8 обґрунтовується зібраними доказами, а саме висновком аналітичного дослідження, висновками експертиз, протоколами слідчих та інших процесуальних дій, що також не взято слідчим суддею до уваги. На переконання прокурора, слідчому судді надано відповідні матеріали кримінального провадження, які на цій стадії достатньо доводять мету накладення арешту на майно підозрюваного та містять відомості, які дають розумні підстави і підозри вважати, що майно про арешт якого просив слідчий, може бути конфіскованим. Тому, просить скасувати ухвалу слідчого судді та постановити нову ухвалу, якою задовольнити клопотання слідчого та накласти арешт на вказане у ньому майно.

На апеляційну скаргу прокурора ОСОБА_7 надійшли заперечення від адвоката ОСОБА_13 , яка діє в інтересах ОСОБА_8 , де вказується на законність та обґрунтованість ухвали слідчого судді та міститься прохання залишити її без змін, а апеляційну скаргу прокурора без задоволення.

Заслухавши:

доповідача суддю апеляційного суду;

прокурора, який підтримав подану апеляційну скаргу та просив задовольнити її у повному обсязі;

власника майна ОСОБА_8 та його адвокатів ОСОБА_9 та ОСОБА_10 , які заперечували проти задоволення апеляційної скарги прокурора, просили залишити її без задоволення, ухвалу слідчого судді просили залишити без змін, як законну та обґрунтовану;

ознайомившись з матеріалами клопотання та обговоривши доводи апеляційної скарги, колегія суддів приходить до наступного висновку.

Відповідно до ст.370 КПК України судове рішення повинно бути законним, обґрунтованим і вмотивованим. Законним є рішення, ухвалене компетентним судом згідно з нормами матеріального права з дотриманням вимог щодо кримінального провадження, передбачених цим Кодексом. Обґрунтованим є рішення, ухвалене судом на підставі об`єктивно з`ясованих обставин, які підтверджені доказами, дослідженими під час розгляду та оціненими судом відповідно до статті 94 цього Кодексу. Вмотивованим є рішення, в якому наведені належні й достатні мотиви та підстави його ухвалення.

Як вбачається з матеріалів клопотання, що надійшли до суду апеляційної інстанції, та ухвали слідчого судді, Генеральним прокурором розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні №4202000000000 від 15.09.2020 року відносно народного депутата України ОСОБА_8 за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.209, ч.3 ст.212 КК України.

Отже, ОСОБА_8 , усвідомлюючи той факт, що упродовж 2015 2020 року він займається підприємницькою діяльністю у вигляді систематичного продажу нерухомого майна, а також достеменно знаючи про необхідність здійснення сплати за вказаний період податку на доходи фізичних осіб та податку на додану вартість, від таких сплат ухилився, що призвело ненадходження до бюджету коштів у вигляді податку на доходи фізичних осіб та податку на додану вартість на загальну суму 97027 188,22 грн., що відповідно до примітки ст.212 КК України є особливо великим розміром.

25.03.2021 року ОСОБА_8 повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченогоч.3 ст.212 КК України, тобто в умисному ухиленні від сплати податків, що входять в систему оподаткування, введених у встановленому законом порядку, вчиненому особою, що займається підприємницькою діяльністю без створення юридичної особи, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах, а саме 97027188,22 грн.

Ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 06.04.2021 року відмовлено у накладенні арешту на майно зазначене у клопотанні.

Разом з тим, постановляючи ухвалу, слідчий суддя не в повній мірі дотримався вимог кримінального процесуального законодавства України, виходячи з наступного.

Положенням ч.1 ст.131 КПК України передбачено, що одним із заходів забезпечення кримінального провадження є арешт майна.

Відповідно до ст.170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

Арешт майна допускається з метою забезпечення: збереження речових доказів; спеціальної конфіскації; конфіскації майна, як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Відповідно до ст.12 КК України, інкриміноване ОСОБА_8 кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст.212 КК України, віднесено до категорії тяжкого, за який передбачено покарання у вигляді штрафу від п`ятнадцяти тисяч до двадцяти п`яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Згідно ч.1 ст.59 КК України, покарання у виді конфіскації майна полягає в примусовому безоплатному вилученні у власність держави всього або частини майна, яке є власністю засудженого. Якщо конфіскується частина майна, суд повинен зазначити, яка саме частина майна конфіскується, або перелічити предмети, що конфіскуються.

Конфіскація майна встановлюється за тяжкі та особливо тяжкі корисливі злочини, а також за злочини проти основ національної безпеки України та громадської безпеки незалежно від ступеня їх тяжкості і може бути призначена лише у випадках, спеціально передбачених в Особливій частині цього Кодексу.

У відповідності до положень ст.173 КПК України при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати правову підставу для арешту майна; можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому п.1 ч.2 ст.170 цього Кодексу); наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення або суспільно небезпечного діяння, що підпадає під ознаки діяння, передбаченого законом України про кримінальну відповідальність (якщо арешт майна накладається у випадках, передбачених п.п.3, 4 ч.2 ст.170 цього Кодексу); можливість спеціальної конфіскації майна (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому п.2 ч.2 ст.170 цього Кодексу); розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому п.4 ч.2 ст.170 цього Кодексу); розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

Слідчим у клопотанні зазначено, а прокурором, при розгляді даного клопотанням слідчим суддею, підтримано, що правовою підставою для арешту майна підозрюваного ОСОБА_8 є наявністю достатніх підстав вважати, що зазначене кримінальне правопорушення вчинено ОСОБА_8 із корисливих спонукань, а саме з метою уникнення від матеріальних витрат та обов`язків у вигляді сплати до Державного бюджету України податку на доходи фізичних осіб та податку на додану вартість, за що, відповідно до санкції ч.3 ст.212 КК України, суд може призначити покарання у виді конфіскації майна, у зв`язку з чим існує необхідність у застосуванні такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт майна підозрюваного, який, відповідно до п.3 ч.2 ст.170 КПК України, допускається з метою забезпечення конфіскації майна, як виду покарання.

Також зазначено, що необхідність такого арешту зумовлена наявністю ризиків відчуження майна підозрюваним ОСОБА_8 , які обумовлюються поведінкою підозрюваного до отримання письмового повідомлення про підозру, а саме вчиненням значної кількості правочинів щодо відчуження об`єктів нерухомості. Крім того, встановлено значну кількість довірених осіб, на користь яких підозрюваний має змогу відчужити майно без втрати фактичної можливості ним розпоряджатись та відчужувати у майбутньому.

Щодо наявності обґрунтованої підозри у вчиненні ОСОБА_8 кримінального правопорушення слід зазначити, що виходячи з положень ч.5 ст.9 КПК України та позиції Європейського суду з прав людини, яка відображена у п.175 рішення від 21.04.2011р. у справі «Нечипорук і Йонкало проти України», термін «обґрунтована підозра» означає, що існують факти або інформація, які можуть переконати об`єктивного спостерігача в тому, що особа, про яку йдеться, могла вчинити правопорушення. Також вимога розумної підозри передбачає наявність доказів, які об`єктивно зв`язують підозрюваного з певним злочином, і вони не повинні бути достатніми, щоб забезпечити засудження, але мають бути достатніми, щоб виправдати подальше розслідування або висунення звинувачення (рішення у справах «Мюррей проти Об`єднаного Королівства» від 28.10.1994р., «Фокс, Кемпбелл і Гартлі проти Сполученого Королівства» від 30.08.1990 р.).

З наданих суду матеріалів, підозра ОСОБА_8 у даному кримінальному провадженні обґрунтовується висновком аналітичного дослідження, висновком комісійної судової економічної експертизи, висновком компютерно-технічної експертизи, протоколами слідчих та інших процесуальних дій, іншими матеріалами кримінального провадження.

Відповідно до дозвільних документів на об`єкти будівництва, отриманих листом Державної архітектурно-будівельної інспекції України №40-303-13/6584-20 від 07.10.2020р., зокрема декларацій про готовність об`єкта до експлуатації, виданих Департаментом Державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській області, заяв про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об`єкта та видачу сертифіката, ОСОБА_8 є замовником, а ТОВ «МІД-СЕРВІС» генеральним підрядником будівництва ряду багатоквартирних житлових будинків з нежитловими приміщеннями, розташованих за різними адресами у с. Петропавлівська Борщагівка та с. Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області.

За результатами проведення тимчасового доступу до документів, що перебувають у володінні приватних нотаріусів м. Києва та Київської області, вилучено документи, які подавались ОСОБА_8 для засвідчення правочинів щодо відчуження об`єктів нерухомого майна у вищезазначених багатоквартирних будинках у період 20152019 років, у тому числі 1221 договір купівлі-продажу квартир та нежитлових приміщень, розташованих в житловому комплексі «Львівський маєток», згідно яких ОСОБА_8 у кожному випадку виступав продавцем таких об`єктів нерухомості та отримав від покупців грошові кошти.

Для формування та підтримання обізнаності споживачів про товар, з метою збільшення попиту та обсягів продажу використовувався веб-сайти в мережі Інтернет, що згідно з висновком комп`ютерно-технічної експертизи №СЕ-19/111-20/50962-КТ від 26.10.2020р., на момент проведення дослідження, головна сторінка веб-сайту з заголовком є загальнодоступною для користувачів Всесвітньої мережі Інтернет.

Відповідно до висновку аналітичного дослідження №8/99-00-08-03-20/2898414536 від 27.01.2021р. «Про результати дослідження фінансово-господарської діяльності громадянина ОСОБА_8 з питань дотримання податкового та іншого законодавства, наявності ознак правопорушень, пов`язаних з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, за період з 01.01.2015 по 31.12.2020», ОСОБА_8 у період 20152020, в порушення вимог Податкового кодексу України та Закону України №2464-VI від 08.07.2010 року «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування», не нараховано та не сплачено податку на доходи фізичних осіб, податку на додану вартість та єдиного соціального внеску.

Відповідно до висновку експертів Національного наукового центру «Інститут судових експертиз ім. проф. М.С. Бокаріуса» Міністерства юстиції України №2513/4492 від 22.03.2021р. за результатами проведення комісійної судової економічної експертизи, висновку аналітичного дослідження №8/99-00-08-03-20/2898414536 від 27.01.2021р. «Про результати дослідження фінансово-господарської діяльності громадянина ОСОБА_8 , імовірність недотримання податкового та іншого законодавства, наявності ознак правопорушень, пов`язаних з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, за період з 01.01.2015 по 31.12.2020», підтверджується.

Отже, факти та інформація, що міститься у вищезазначених процесуальних документах, можуть переконати об`єктивного спостерігача в тому, що особа, про яку йдеться, могла вчинити правопорушення, тобто вищезазначені докази об`єктивно зв`язують підозрюваного ОСОБА_8 з інкримінованим йому кримінальним правопорушенням.

Пояснення та доводи сторони захисту, надані в судовому засіданні апеляційного суду, що оподаткування доходів ОСОБА_8 має здійснюватися із застосуванням встановлених Податковим кодексом України правил загальної системи оподаткування для платників податків фізичних осіб, що не є суб`єктами підприємницької діяльності, колегія суддів вважає безпідставними, оскільки встановлено, що ОСОБА_8 , починаючи з 2012 року самостійно та за участю окремих юридичних осіб, з метою отримання прибутку здійснює діяльність, спрямовану на будівництво багатоквартирних житлових будинків та подальший продаж збудованих об`єктів нерухомого майна (квартир) кінцевим споживачам для задоволення їхніх соціальних потреб, при цьому, аналізуючи положення ст.14 ПК України, ст.ст.3, 42 ГК України, а також враховуючи положення п.4 Постанови Пленуму Верховного Суду України «Про практику застосування судами законодавства про відповідальність за окремі злочини у сфері господарської діяльності» №3 від 25.04.2003р., з огляду на тривалість діяльності ОСОБА_8 , можна зробити висновок, що будівництво багатоквартирних житлових будинків є безумовним свідченням того, що збудовані об`єкти нерухомості передбачали отримання прибутку від подальшого продажу, що є неодмінною характерною ознакою підприємницької діяльності. Комплекс послідовних цілеспрямованих дій, змістом яких є будівництво та подальший продаж однотипних об`єктів нерухомості з метою отримання прибутку, є свідченням того, що відповідна діяльність для цілей оподаткування має кваліфікуватися як підприємницька.

Посилання сторони захисту на відсутність жодних податкових повідомлень-рішень, що виключає наявність будь-якої заборгованості щодо сплати податків в результаті реалізації нерухомого майна ОСОБА_8 колегія суддів не приймає до уваги, оскільки чинним законодавством не встановлено наявність акту податкової перевірки як виключну підставу існування об`єктивної сторони кримінального правопорушення, передбаченого ст.212 КК України. Відсутність акту перевірки свідчить лише про факт, що такі перевірки не проводились, а не про відсутність порушень податкового законодавства, тобто акт податкової перевірки не є єдиною підставою для встановлення об`єктивної сторони складу кримінального правопорушення, передбаченого ст.212 КК України.

У кожному конкретному кримінальному провадженні слідчий суддя, застосовуючи вид обтяження, в даному випадку арешт майна, має неухильно дотримуватись вимог закону. При накладенні арешту на майно слідчий суддя має обов`язково переконатися в наявності доказів на підтвердження вчинення кримінального правопорушення. При цьому закон не вимагає аби вони були повними та достатніми на цій стадії кримінального провадження, однак вони мають бути такими, щоб слідчий суддя був впевнений у тому, що дані докази можуть дати підстави для пред`явлення обґрунтованої підозри у вчиненні того чи іншого злочину.

У випадку, передбаченому ч.2ст.170 КПК України арешт майна допускається, серед іншого, з метою забезпечення виконання покарання у виді конфіскації майна.

Тому, розглядаючи клопотання слідчого про накладення арешту на майно, у відповідності до ст.173 КПК України слідчому судді необхідно встановити наявність достатніх підстав вважати, що майно на яке слідчий просить накласти арешт відповідає критеріям п.3 ч.2ст.170 КПК України та прийти до правильного висновку про те, що незастосування арешту може призвести до наслідків, які можуть перешкодити кримінальному провадженню.

Зважаючи на вище викладене, в сукупності з обставинами кримінального провадження, а також доданими до клопотання слідчого матеріалами, які доводять мету та правові підстави накладення арешту на майно підозрюваного ОСОБА_8 , наявність обґрунтованої підозри, необхідність такого втручання у права і свободи, як арешт майна, наявність ризиків, передбачених ч.1 ст.170 КПК України, розумність та співрозмірність арешту майна із виконанням завдань кримінального провадження, колегія суддів об`єктивно переконана, що існують всі підстави для накладення арешту на зазначене у клопотанні майно, при цьому, колегія суддів впевнена, що такий арешт майна не створить негативних наслідків для підозрюваного, третіх осіб, так як підозрюваний не втратить можливості користуватись таким майном та отримувати дохід від здачі такого майна в оренду.

Отже, арешт накладається з метою конфіскації майна, як виду покарання, в разі визнання ОСОБА_8 , винуватим за вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення, і відповідно до ст.170 КПК України, існують підстави для тимчасового позбавлення права на відчуження вказаного у клопотанні слідчого майна.

Разом з цим, слід зазначити, що на даному етапі кримінального провадження потреби досудового розслідування виправдовують таке втручання у права та інтереси власника майна з метою забезпечення кримінального провадження, а слідчий суддя на даній стадії не вправі вирішувати ті питання, які повинен вирішувати суд при розгляді кримінального провадження по суті, тобто не вправі оцінювати докази з точки зору їх достатності і допустимості для встановлення вини чи її відсутності у фізичної або юридичної особи за вчинення злочину. Лише зобов`язаний на підставі розумної оцінки сукупності отриманих доказів визначити, що причетність тієї чи іншої особи до вчинення кримінального правопорушення є вірогідною та достатньою для застосування щодо неї заходів забезпечення кримінального провадження, одним із яких і є накладення арешту на майно.

У відповідності до практики Європейського Суду з прав людини, володіння майном повинно бути законним (рішення у справі «Іатрідіс проти Греції»). Вимога щодо законності у розумінні Конвенції вимагає дотримання відповідних положень національного законодавства та відповідності принципові верховенства права, що включає свободу від свавілля (рішення у справі «Антріш проти Франції», «Кушоглу проти Болгарії»). Будь-яке втручання державного органу у право на мирне володіння майном повинно забезпечити «справедливий баланс» між загальним інтересом суспільства та вимогами захисту основоположних прав конкретної особи. Необхідність досягнення такого балансу відображена в цілому в структурі статті 1 Першого протоколу. Необхідного балансу не вдасться досягти, якщо на відповідну особу буде покладено індивідуальний та надмірний тягар (рішення у справі «Спорронг та Льонрот проти Швеції»).

За таких обставини, які вказують на необ`єктивність судового розгляду, апеляційна скарга прокурора відділу Офісу Генерального прокурора ОСОБА_7 підлягає задоволенню, а ухвала слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 06 квітня 2021 року, якою відмовлено у задоволенні клопотання про накладення арешту на майно в рамках кримінального провадження №42020000000001696 від 15.09.2020 року, підлягає скасуванню, з постановленням нової ухвали про накладення арешту на зазначене у клопотанні старшого слідчого першого відділу Управління з розслідування кримінальних правопорушень, вчинених службовими особами Головного слідчого управління Державного бюро розслідування ОСОБА_11 погоджене Генеральним прокурором ОСОБА_12 , майно підозрюваного ОСОБА_8 .

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.309, 404, 405, 407, 419, 422 КПК України, колегія суддів,

У Х В А Л И Л А :

Апеляційну скаргу прокурора відділу Офісу Генерального прокурора ОСОБА_7 , задовольнити.

Ухвалу слідчого суддіПечерського районного суду м. Києва від 06 квітня 2021 року, якою відмовлено у задоволенні клопотання про накладення арешту на майно ОСОБА_8 в рамках кримінального провадження №42020000000001696 від 15.09.2020 року за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.209, ч.3 ст.212 КК України, скасувати.

Постановити нову ухвалу, якою задовольнити клопотання старшого слідчого першого відділу Управління з розслідування кримінальних правопорушень, вчинених службовими особами Головного слідчого управління Державного бюро розслідування ОСОБА_11 погоджене Генеральним прокурором ОСОБА_12 , про накладення арешту на майно підозрюваного ОСОБА_8 , в рамках кримінального провадження №42020000000001696 від 15.09.2020 року за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.209, ч.3 ст.212 КК України, а саме на:

- земельна ділянка реєстраційний номер №1863420032224, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5441, площа (га): 0.0315;

- земельна ділянка реєстраційний номер 1863407532224, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5440, площа (га): 1.4698;

- нежитлове приміщення, об`єкт житлової нерухомості: загальна площа (кв.м): 2.8, А-нежитлове приміщення №147, адреса: АДРЕСА_1 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-нежитлове приміщення №148 Адреса: АДРЕСА_2 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, А-нежитлове приміщення №149 Адреса: АДРЕСА_3 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-нежитлове приміщення №151 Адреса: АДРЕСА_4 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 61.1, Опис: А-нежитлове приміщення №152 Адреса: АДРЕСА_5 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 65.5, А-нежитлове приміщення №153 Адреса: АДРЕСА_6 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-нежитлове приміщення №154 Адреса: АДРЕСА_7 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-нежитлове приміщення №157 Адреса: АДРЕСА_8 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, А-нежитлове приміщення №158 Адреса: АДРЕСА_9 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.7, А-нежитлове приміщення №159 Адреса: АДРЕСА_10 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.7 А-нежитлове приміщення №160 Адреса: АДРЕСА_11 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.7 А-нежитлове приміщення №146 Адреса: АДРЕСА_12 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, А-нежитлове приміщення №142 Адреса: АДРЕСА_13 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-нежитлове приміщення №140, адреса: АДРЕСА_14 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, А-нежитлове приміщення №136 Адреса: АДРЕСА_15 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.4, А-нежитлове приміщення №133 Адреса: АДРЕСА_16 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-нежитлове приміщення №130 Адреса: АДРЕСА_17 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.3, А-нежитлове приміщення №127 Адреса: АДРЕСА_18 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, А-нежитлове приміщення №125 Адреса: АДРЕСА_19 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 76.6, А-нежитлове приміщення №196 Адреса: АДРЕСА_20 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.8А-нежитлове приміщення №186 Адреса: АДРЕСА_21 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.7, А-нежитлове приміщення №184 Адреса: АДРЕСА_22 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.7, А-нежитлове приміщення №177 Адреса: АДРЕСА_23 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.3, А-нежитлове приміщення №170 Адреса: АДРЕСА_24 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-нежитлове приміщення №168 Адреса: АДРЕСА_25 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.3, А-нежитлове приміщення №167 Адреса: АДРЕСА_26 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.7, Опис: А-нежитлове приміщення №165 Адреса: АДРЕСА_27 , приміщення 165

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-нежитлове приміщення №163 Адреса: АДРЕСА_27 , приміщення 163

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.7, Опис: А-нежитлове приміщення №160 Адреса: АДРЕСА_28 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 61.1, Опис: А-нежитлове приміщення №153 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/2, приміщення 153;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 6.2, Опис: А-нежитлове приміщення №152 Адреса: АДРЕСА_29 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.6, Опис: А-нежитлове приміщення №148 Адреса: АДРЕСА_30 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.5, Опис: А-нежитлове приміщення №146 Адреса: АДРЕСА_31 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №95 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 95;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №104 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 104;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №103 Адреса: АДРЕСА_32 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-Нежитлове приміщення №113 Адреса: АДРЕСА_33 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-Нежитлове приміщення №111 Адреса: АДРЕСА_34 ;

- нежитлове приміщення, А-Нежитлове приміщення №110 Адреса: АДРЕСА_35 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.2, А-Нежитлове приміщення №109 Адреса: АДРЕСА_36 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-Нежитлове приміщення №108, Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 108;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №107 Адреса:

АДРЕСА_37 Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 106,

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-Нежитлове приміщення №105, Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 105

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.6, Опис: А-Нежитлове приміщення №114 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 114;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, А-Нежитлове приміщення №115 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 115;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №117 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 117;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №118 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 118;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.1, матеріали стін: А-Нежитлове приміщення №132 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 132;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №133 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 133;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №121, Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 121;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, А-Нежитлове приміщення №120 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 120;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №134 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 134;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №129 Адреса: АДРЕСА_38 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.9, А-Нежитлове приміщення №128 Адреса: АДРЕСА_39 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.5, А-Нежитлове приміщення №127 Адреса: АДРЕСА_40 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 5.7, А-Нежитлове приміщення №126 Адреса: АДРЕСА_41 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.1 А-Нежитлове приміщення №124 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 124;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №138 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 138;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №123 Адреса: АДРЕСА_42 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.7, А-Нежитлове приміщення №81Б Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 81Б;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №81 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 81;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №80 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 80

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.1, Опис: А-Нежитлове приміщення №79 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 79

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-Нежитлове приміщення №78 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 78

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №77 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 77

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4.1, Опис: А-Нежитлове приміщення №76 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 76

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-Нежитлове приміщення №74 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 74;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №88 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 88;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4.1, А-Нежитлове приміщення №86 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 86

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.6, Опис: А-Нежитлове приміщення №87 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 87;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-Нежитлове приміщення №85 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 85;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.7, Опис: А-Нежитлове приміщення №84 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 84;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №83 стор. 57 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 83;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.4, Опис: А-Нежитлове приміщення №82 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 82

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №96 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 96

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4.5, Опис: А-Нежитлове приміщення №97 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 97

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.4, Опис: А-Нежитлове приміщення №98 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 98

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №99 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 99

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.6, Опис: А-Нежитлове приміщення №90 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 90

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4.3, Опис: А-Нежитлове приміщення №89 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 89;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №92 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 92;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 6.1, Опис: А-Нежитлове приміщення №94 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 94;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, Опис: А-Нежитлове приміщення №93 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 93;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-Нежитлове приміщення №102 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 102;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2, Опис: А-Нежитлове приміщення №144 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 144;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №145 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 145

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, А-Нежитлове приміщення №146 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 146;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №148 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 148;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №149 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 149;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2, А-Нежитлове приміщення №153 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 153

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №152 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 152;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №151 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34/1, приміщення 151;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.1, Опис: А-Нежитлове приміщення №100 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, приміщення 100;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №106 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, приміщення 106;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4.1, Опис: А-Нежитлове приміщення №112 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, приміщення 112;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №113 Адреса: АДРЕСА_43 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, А-Нежитлове приміщення №107 стор. 75 з 509RRP-4HIT9MGV4 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, приміщення 107;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.6, Опис: А-Нежитлове приміщення №109 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, приміщення 109;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.5, Опис: А-Нежитлове приміщення №108 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, приміщення 108;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №110 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, приміщення 110;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №111 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, приміщення 111;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-Нежитлове приміщення №102 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, приміщення 102;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.4, Опис: А-Нежитлове приміщення №101 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, приміщення 101;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, Опис: А-Нежитлове приміщення №99 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, приміщення 99;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.6, Опис: А-Нежитлове приміщення №105 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, приміщення 105;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.7, Опис: А-Нежитлове приміщення №104 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, приміщення 104;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, Опис: А-Нежитлове приміщення №74 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, приміщення 74;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №75 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, приміщення 75;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №76 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, приміщення 76;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.5, Опис: А-Нежитлове приміщення №90 Адреса: АДРЕСА_44 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №91 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, приміщення 91;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №92 Адреса: АДРЕСА_45 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №93 Адреса: АДРЕСА_46 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.6, А-Нежитлове приміщення №95 Адреса: АДРЕСА_47

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.5, А-Нежитлове приміщення №96 Адреса: АДРЕСА_48 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №97 Адреса: АДРЕСА_49

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.4, Опис: А-Нежитлове приміщення №98 Адреса: АДРЕСА_50 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-Нежитлове приміщення №77 Адреса: АДРЕСА_51

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, А-Нежитлове приміщення №78 Адреса: АДРЕСА_52

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.4, Опис: А-Нежитлове приміщення №79 Адреса: АДРЕСА_53 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, А-Нежитлове приміщення №85 Адреса: АДРЕСА_54

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №86, адреса: АДРЕСА_55 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.3, А-Нежитлове приміщення №87 Адреса: АДРЕСА_56 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №88 Адреса: АДРЕСА_57 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №89 Адреса: АДРЕСА_58 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.6, А-Нежитлове приміщення №80 Адреса: АДРЕСА_59 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, А-Нежитлове приміщення №81 Адреса: АДРЕСА_60 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.1, А-Нежитлове приміщення №82 Адреса: АДРЕСА_61 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №84 Адреса: АДРЕСА_62 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.1, Опис: А-Нежитлове приміщення №83 Адреса: АДРЕСА_63 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-група приміщень №131 Адреса: АДРЕСА_64 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.7, Опис: А-група приміщень №92А Адреса: АДРЕСА_65 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.5, Опис: А-група приміщень №99Б Адреса: АДРЕСА_66 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-група приміщень №98А Адреса: АДРЕСА_67 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.4, Опис: А-група приміщень №99А Адреса: АДРЕСА_68 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 6.6, Опис: А-група приміщень №121А Адреса: АДРЕСА_69 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, А-група приміщень №140 Адреса: АДРЕСА_70 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, А-група приміщень №127А Адреса: АДРЕСА_71 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.5, Опис: А-група приміщень №128Б Адреса: АДРЕСА_72 , приміщення 128Б

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.1, А-група приміщень №139 Адреса: АДРЕСА_73

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.4, Опис: А-група прміщень №128А Адреса: АДРЕСА_72 , приміщення 128А

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-група приміщень №138 Адреса: АДРЕСА_74 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, А-група приміщень №137 Адреса: АДРЕСА_75 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.9, А-група приміщень №147 Адреса: АДРЕСА_76 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-група приміщень №145 Адреса: АДРЕСА_77 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-група приміщень №136 Адреса: АДРЕСА_78 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.2, А-група приміщень №148, адреса: АДРЕСА_79 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, А-група приміщень №135 Адреса: АДРЕСА_80

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-група приміщень №134 Адреса: АДРЕСА_81 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-група приміщень №133 Адреса: АДРЕСА_82 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, А-група приміщень №144 Адреса: АДРЕСА_83 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, А-група приміщень №132 Адреса: АДРЕСА_84 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-група приміщень №143 Адреса: АДРЕСА_85 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-група приміщень №142 Адреса: АДРЕСА_86 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.2, А-Нежитлове приміщення №114 Адреса: АДРЕСА_87 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.3, А-Нежитлове приміщення №116 Адреса: АДРЕСА_88 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.3, А-Нежитлове приміщення №115 Адреса: АДРЕСА_89 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.1, Опис: А-Нежитлове приміщення №118 Адреса: АДРЕСА_90 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.4, А-Нежитлове приміщення №119 Адреса: АДРЕСА_91 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №121 Адреса: АДРЕСА_92 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.6, А-Нежитлове приміщення №127 Адреса: АДРЕСА_93

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-Нежитлове приміщення №126 Адреса: АДРЕСА_94 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.4, А-Нежитлове приміщення №125 Адреса: АДРЕСА_95 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.7, Опис: А-Нежитлове приміщення №124 Адреса: АДРЕСА_96

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-Нежитлове приміщення №128 Адреса: АДРЕСА_97 ;

- квартира, об`єкт житлової нерухомості, загальна площа (кв.м): 138.7, житлова площа (кв.м): 75.8, Опис: П`ятикімнатна квартира, адреса: АДРЕСА_98 ;

- квартира, об`єкт житлової нерухомості, Загальна площа (кв.м): 88.5, житлова площа (кв.м): 43.5, трикімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_99 ;

- квартира, об`єкт житлової нерухомості, загальна площа (кв.м): 89.5, житлова площа (кв.м): 44.8, Трикімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_100 ;

- квартира, об`єкт житлової нерухомості, загальна площа (кв.м): 106.8, житлова площа (кв.м): 50.7, трикімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_101 ;

- квартира, об`єкт житлової нерухомості, загальна площа (кв.м): 79.9, житлова площа (кв.м): 43.1, трикімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_102 ;

- квартира, об`єкт житлової нерухомості, загальна площа (кв.м): 36.7, житлова площа (кв.м): 15.3, однокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_103 ;

- квартира, об`єкт житлової нерухомості, загальна площа (кв.м): 36.7, житлова площа (кв.м): 15.2, однокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_104 ;

- квартира, об`єкт житлової нерухомості, загальна площа (кв.м): 63.6, житлова площа (кв.м): 33.7, двокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_105 ;

- квартира, об`єкт житлової нерухомості, загальна площа (кв.м): 79.2, житлова площа (кв.м): 42.6, трикімнатна квартира адреса: АДРЕСА_106 ;

- квартира, загальна площа (кв.м): 36.9, житлова площа (кв.м): 15.4, Однокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_107 ;

- квартира, загальна площа (кв.м): 36.7, житлова площа (кв.м): 15.2, Опис: Однокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_108 ;

- квартира, загальна площа (кв.м): 64, житлова площа (кв.м): 33.7, Двокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_109 ;

- квартира, загальна площа (кв.м): 79.2, житлова площа (кв.м): 43.1, Трикімнатна квартира Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 24;

- квартира, загальна площа (кв.м): 36.9, житлова площа (кв.м): 15.2, Однокімнатна квартира Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 23;

- квартира, загальна площа (кв.м): 36.7, житлова площа (кв.м): 15.2, Однокімнатна квартира Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 22;

- квартира, загальна площа (кв.м): 63.6, житлова площа (кв.м): 33.5, Двокімнатна квартира адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 21;

- квартира, загальна площа (кв.м): 79.1, житлова площа (кв.м): 42.6, Трикімнатна квартира Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 20;

- квартира, загальна площа (кв.м): 36.8, житлова площа (кв.м): 15.3, Однокімнатна квартира Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 19;

- квартира, загальна площа (кв.м): 36.6, житлова площа (кв.м): 15.3, Однокімнатна квартира Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 18

- квартира, загальна площа (кв.м): 63.7, житлова площа (кв.м): 33.4, Опис: Двокімнатна квартира Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 17

- квартира, загальна площа (кв.м): 79.1, житлова площа (кв.м): 42.8, Опис:

- Трикімнатна квартира Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 16;

- квартира, загальна площа (кв.м): 36.5, житлова площа (кв.м): 15.1, Опис: Однокімнатна квартира Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 15;

- квартира, загальна площа (кв.м): 36.5, житлова площа (кв.м): 15.2, Однокімнатна квартира Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 14;

- квартира, загальна площа (кв.м): 63.6, житлова площа (кв.м): 33.5, Опис: Двокімнатна квартира Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 13;

- квартира загальна площа (кв.м): 79.2, житлова площа (кв.м): 42.9, Опис: Трикімнатна квартира Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 12;

- квартира, загальна площа (кв.м): 36.4, житлова площа (кв.м): 14.9, Опис: Однокімнатна квартира Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 11;

- квартира, загальна площа (кв.м): 36.6, житлова площа (кв.м): 15.3, Опис:

Однокімнатна квартира Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 10;

- квартира, загальна площа (кв.м): 64, житлова площа (кв.м): 33.5, Опис:Двокімнатна квартира Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 9;

- квартира, загальна площа (кв.м): 79.6, житлова площа (кв.м): 43.2, Трикімнатна квартира Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 8;

- квартира, загальна площа (кв.м): 36.8, житлова площа (кв.м): 15.3, Опис:

Однокімнатна квартира Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 7;

- квартира, загальна площа (кв.м): 36.5, житлова площа (кв.м): 15.1, Опис: Однокімнатна квартира Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 6;

- квартира, загальна площа (кв.м): 64, житлова площа (кв.м): 33.8, Опис:Двокімнатна квартира Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 5;

- квартира, загальна площа (кв.м): 63.8, житлова площа (кв.м): 29.7, Опис:Двокімнатна квартира Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 4;

- квартира, загальна площа (кв.м): 36.8, житлова площа (кв.м): 15.1, Опис: Однокімнатна квартира Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 3;

- квартира, загальна площа (кв.м): 36.5, житлова площа (кв.м): 15.1, Опис:Однокімнатна квартира Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 2;

- квартира, Загальна площа (кв.м): 63.9, житлова площа (кв.м): 33.7, Опис: Двокімнатна квартира Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32/1, квартира 1;

- квартира, загальна площа (кв.м): 72.3, житлова площа (кв.м): 43.9, Опис: Квартира складається з 3-х кімнат, Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 30/2, квартира 118;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-нежитлове приміщення №147 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 30/2, приміщення 147;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №158 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 30/2, приміщення 158;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-нежитлове приміщення №152 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 30/2, приміщення 152;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-нежитлове приміщення №166 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 30/2, приміщення 166;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4.3, Опис: А-нежитлове приміщення №167 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 30/2, приміщення 167;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.6, Опис: А-нежитлове приміщення №177 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 30/2, приміщення 177;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.6, Опис: А-нежитлове приміщення №179 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 30/2, приміщення 179;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.6, Опис: А-нежитлове приміщення №180 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 30/2, приміщення 180;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.7, Опис: А-нежитлове приміщення №187 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 30/2, приміщення 187;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 4.2, Опис: А-нежитлове приміщення №186 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 30/2, приміщення 186;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №154 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 28/2, приміщення 154;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.5, Опис: А-нежитлове приміщення №161 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 28/2, приміщення 161;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-нежитлове приміщення №159 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 28/2, приміщення 159;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-нежитлове приміщення №158 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 28/2, приміщення 158;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-нежитлове приміщення №157 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 28/2, приміщення 157;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №149 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 28/2, приміщення 149;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-нежитлове приміщення №156 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 28/2, приміщення 156;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №148, Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 28/2, приміщення 148;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-нежитлове приміщення №155 Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 28/2, приміщення 155;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-нежитлове приміщення №147 Адреса: АДРЕСА_110 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.6, Опис: А-нежитлове приміщення №143 Адреса: АДРЕСА_111 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-нежитлове приміщення №139 Адреса: АДРЕСА_112 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-нежитлове приміщення №130 Адреса: АДРЕСА_113 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.7, Опис: А-нежитлове приміщення №129 Адреса: АДРЕСА_114 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 76.7, Опис: А-нежитлове приміщення №119 Адреса: АДРЕСА_115 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 76.7, Опис: А-нежитлове приміщення №118 Адреса: АДРЕСА_116 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-приміщення №74/23 Адреса: АДРЕСА_117 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 6.9, Опис: А-приміщення №74/24 Адреса: АДРЕСА_118 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-приміщення №74/29 Адреса: АДРЕСА_119 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4.5, Опис: А-приміщення №74/25 Адреса: АДРЕСА_120 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-приміщення №74/26 Адреса: АДРЕСА_121 ;

- нежитлове приміщення, : Загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-приміщення №74/10 Адреса: АДРЕСА_122 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-приміщення №74/27 Адреса: АДРЕСА_123 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-приміщення №74/11 Адреса: АДРЕСА_124 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.7, Опис: А-приміщення №74/12 Адреса: АДРЕСА_125 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-приміщення №74/28 Адреса: АДРЕСА_126 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-приміщення №74/13 Адреса: АДРЕСА_127 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-приміщення №73/21 Адреса: АДРЕСА_128 ;

- приміщення, Загальна площа (кв.м): 4.2, Опис: А-приміщення №74/14 Адреса: АДРЕСА_129 ;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-приміщення №73/22Адреса: АДРЕСА_130 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 5.2, Опис: А-приміщення №73/23 Адреса: АДРЕСА_131 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-приміщення №74/17Адреса: АДРЕСА_132 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.6, Опис: А-приміщення №74/18 Адреса: АДРЕСА_133 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, А-приміщення №73/25Адреса: АДРЕСА_134 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-приміщення №73/26 Адреса: АДРЕСА_135 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №75 Адреса: АДРЕСА_136 ;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 3.5, Опис: А-приміщення №73/27 Адреса: АДРЕСА_137 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-приміщення №73/28 Адреса: АДРЕСА_138 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №76 Адреса: АДРЕСА_139 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №77 Адреса: АДРЕСА_140 ;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 3.5, Опис: А-приміщення №73/31 Адреса: АДРЕСА_141 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №78 Адреса: АДРЕСА_142 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.9, Опис: А-приміщення №74/1 Адреса: АДРЕСА_143 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-приміщення №74/2 Адреса: АДРЕСА_144 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №79 Адреса: АДРЕСА_145 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-приміщення №74/3 Адреса: АДРЕСА_146 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.4, Опис: А-приміщення №74/4 Адреса: АДРЕСА_147 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-приміщення №74/5 Адреса: АДРЕСА_148 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.7, Опис: А-приміщення №74/6 Адреса: АДРЕСА_149 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №81 Адреса: АДРЕСА_150 , нежитлове приміщення 81;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, матеріали стін: А-приміщення №73/3 Адреса: АДРЕСА_151 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-приміщення №73/4 Адреса: АДРЕСА_152 ;

- нежитлове приміщення Загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-приміщення №73/5 Адреса: АДРЕСА_153 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-приміщення №73/7Адреса: АДРЕСА_154 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, Опис: А-приміщення №73/8 Адреса: АДРЕСА_155 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, Опис: А-приміщення №73/9 Адреса: АДРЕСА_156 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.7, Опис: А-приміщення №73/10 Адреса: АДРЕСА_157 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.5, Опис: А-приміщення №73/11 Адреса: АДРЕСА_158 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-приміщення №73/13 Адреса: АДРЕСА_159 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №82 Адреса: АДРЕСА_160 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №73/15Адреса: АДРЕСА_161 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №83 Адреса: АДРЕСА_162 ;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 1.6, Опис: А-приміщення №73/16 Адреса: АДРЕСА_163 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-приміщення №73/17 Адреса: АДРЕСА_164 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.4, Опис: А-приміщення №73/18 Адреса: АДРЕСА_165 ;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 3.5, Опис: А-приміщення №73/19 Адреса: АДРЕСА_166 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.5, Опис: А-приміщення №73/20 Адреса: АДРЕСА_167 ;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №85 Адреса: АДРЕСА_168 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №87 Адреса: АДРЕСА_169 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.1, Опис: А-приміщення №73/15 Адреса: АДРЕСА_170 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.1, Опис: А-приміщення №73/16 Адреса: АДРЕСА_171 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №88 Адреса: АДРЕСА_172 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №89 Адреса: АДРЕСА_173 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.5, Опис: А-приміщення №73/18 Адреса: АДРЕСА_174 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №90 Адреса: АДРЕСА_175 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.3, Опис: А-приміщення №73/19 Адреса: АДРЕСА_176 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.7, Опис: А-приміщення №73/20 Адреса: АДРЕСА_177 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.4, Опис: А-приміщення №73/1 Адреса: АДРЕСА_178 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, Опис: А-приміщення №73/2 Адреса: АДРЕСА_179 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.1, Опис: А-приміщення №73/3 Адреса: АДРЕСА_180 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-приміщення №73/4Адреса: АДРЕСА_181 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.5, Опис: А-приміщення №73/6 Адреса: АДРЕСА_182 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3 А-приміщення №73/7Адреса: АДРЕСА_183 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-приміщення №73/8Адреса: АДРЕСА_184 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-приміщення №73/9 Адреса: АДРЕСА_185 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4.1, Опис: А-приміщення №73/23 Адреса: АДРЕСА_186 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-приміщення №73/10 Адреса: АДРЕСА_187 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-приміщення №73/31 Адреса: АДРЕСА_188 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-приміщення №73/11 Адреса: АДРЕСА_189 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №73/33Адреса: АДРЕСА_190 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-приміщення №73/12 Адреса: АДРЕСА_191 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-приміщення №73/30 Адреса: АДРЕСА_192 ;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-приміщення №73/13Адреса: АДРЕСА_193 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.1, Опис: А-приміщення №73/14 Адреса: АДРЕСА_194 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-приміщення №73/29 Адреса: АДРЕСА_195 ;

- нежитлове приміщення з агальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-приміщення №73/28 Адреса: АДРЕСА_196 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №73/26 Адреса: АДРЕСА_197 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №73/34 Адреса: АДРЕСА_198 ;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 4 А-приміщення №73/24 Адреса: АДРЕСА_199 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-приміщення №74/1 Адреса: АДРЕСА_200 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №73/25 Адреса: АДРЕСА_201 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-приміщення №74/2 Адреса: АДРЕСА_202 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-приміщення №74/7 Адреса: АДРЕСА_203 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-приміщення №74/3 адреса: АДРЕСА_204 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-приміщення №74/8 адреса: АДРЕСА_205 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-приміщення №74/4Адреса: АДРЕСА_206 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №74/9 адреса: АДРЕСА_207 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.5, Опис: А-приміщення №74/5 адреса: АДРЕСА_208 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №74/10 адреса: АДРЕСА_209 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-приміщення №74/6 Адреса: АДРЕСА_210 ;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №74/11 адреса: АДРЕСА_211 ;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-приміщення №74/12адреса: АДРЕСА_212 ;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 4.1, Опис: А-приміщення №74/13 адреса: АДРЕСА_213 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.7, Опис: А-приміщення №74/16 адреса: АДРЕСА_214 ;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 3.7, Опис: А-приміщення №74/17 адреса: АДРЕСА_215 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-приміщення №74/18 Адреса: АДРЕСА_216 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-приміщення №74/19 Адреса: АДРЕСА_217 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-приміщення №74/20 Адреса: АДРЕСА_218 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-приміщення №74/21 адреса: АДРЕСА_219 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-приміщення №74/22 адреса: АДРЕСА_220 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №74/23 адреса: АДРЕСА_221 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №74/24 адреса: АДРЕСА_222 ;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №74/25 адреса: АДРЕСА_223 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-приміщення №74/27 адреса: АДРЕСА_224 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, Опис: А-приміщення №74/28 адреса: АДРЕСА_225 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, А-приміщення №74/29 адреса: АДРЕСА_226 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №74/31 адреса: АДРЕСА_227 ;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-нежитлове приміщення №83 Адреса: АДРЕСА_228 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, А-нежитлове приміщення №85, Адреса: АДРЕСА_229 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, А-нежитлове приміщення №89, адреса: АДРЕСА_230 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, А-нежитлове приміщення №91, адреса: АДРЕСА_231 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, А-нежитлове приміщення №92, адреса: АДРЕСА_232 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, А-нежитлове приміщення № 78, адреса: АДРЕСА_233 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2, А-нежитлове приміщення № 79, адреса: АДРЕСА_234 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, А-нежитлове приміщення № 80, адреса: АДРЕСА_235 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.7, А-приміщення №132/3, адреса: АДРЕСА_236 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2, А-приміщення №131/10, адреса: АДРЕСА_237 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, А-приміщення №132/4, адреса: АДРЕСА_238 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, А-приміщення №132/5, адреса: АДРЕСА_239 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 18.3, А-приміщення №132/, адреса: АДРЕСА_240 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-приміщення №132/7, адреса: АДРЕСА_241 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.1, А-приміщення №131/1, адреса: АДРЕСА_242 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-приміщення №132/8, адреса: АДРЕСА_243 ;

- нежитлове приміщення, озагальна площа (кв.м): 2.9, А-приміщення №132/8, адреса: АДРЕСА_243 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-приміщення №131/5, адреса: АДРЕСА_244 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-приміщення №131/5, адреса: АДРЕСА_244 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.1, А-приміщення №132/10, адреса: АДРЕСА_245 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.1, А-приміщення №132/10, адреса: АДРЕСА_245 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, А-приміщення №134/3, адреса: АДРЕСА_246 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.4, А-приміщення №132/1, адреса: АДРЕСА_247 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 7.3, А-приміщення № 132/2, адреса: АДРЕСА_248 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 15.3, А-гараж № НОМЕР_1 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_249 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 10.1, А-гараж № НОМЕР_2 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_250 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 20.5, А-гараж № НОМЕР_3 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_251 ;

- машиномісце № НОМЕР_4 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_4 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_252 ;

- машиномісце № НОМЕР_5 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_5 Підземний паркінг, адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34;

- машиномісце № 18, хагальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце № НОМЕР_6 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_252 ;

- машиномісце № НОМЕР_7 , загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце № НОМЕР_7 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_252 ;

- машиномісце № НОМЕР_8 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_8 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_252 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 12.6, А-гараж № НОМЕР_9 Підземний паркінг, адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34, гараж 35;

- машиномісце № НОМЕР_10 , загальна площа (кв.м): 14.7, А-машиномісце № НОМЕР_10 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_252 ;

- машиномісце № 2, озагальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_11 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_252 ;

- машиномісце № НОМЕР_12 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_12 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_252 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 9.4, А-гараж № НОМЕР_13 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_253 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 9.4, А-гараж № НОМЕР_13 Підземний паркінг, адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34, гараж 36;

- машиномісце № 4, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_14 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_252 ;

- машиномісце № 5, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_15 Підземний паркінг, адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34;

- машиномісце № 6, загальна площа (кв.м): 14.7, А-машиномісце № НОМЕР_16 Підземний паркінг, адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34;

- машиномісце № 8, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_17 Підземний паркінг, адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34;

- машиномісце № НОМЕР_18 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_18 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_252 ;

- машиномісце № НОМЕР_19 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_19 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_252 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 18.1, А-гараж № НОМЕР_20 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_254 ;

- машиномісце № НОМЕР_21 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_21 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_252 ;

- машиномісце № НОМЕР_22 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_22 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_252 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 13.2, А-гараж № НОМЕР_23 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_255 ;

- машиномісце № НОМЕР_24 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_24 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_252 ;

- машиномісце № НОМЕР_25 , загальна площа (кв.м): 14.7, А-машиномісце № НОМЕР_25 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_252 ;

- машиномісце № НОМЕР_26 , загальна площа (кв.м): 18.4, А-машиномісце № НОМЕР_26 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_252 ;

- машиномісце № НОМЕР_27 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_27 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_252 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 19.2, А-гараж № НОМЕР_28 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_256 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 21.1, А-гараж № НОМЕР_29 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 34, гараж 45;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 76.5, А-приміщення №129 Адреса: АДРЕСА_257 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 49.5, Опис: А-приміщення № 130 Адреса: АДРЕСА_258 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.2, А-приміщення №131/1 Адреса: АДРЕСА_259 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, А-приміщення №131/5 Адреса: АДРЕСА_260 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3, А-приміщення №131/7 Адреса: АДРЕСА_261 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.4, А-приміщення №131/9 Адреса: АДРЕСА_262 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, А-приміщення №131/12 Адреса: АДРЕСА_263 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, А-приміщення №131/20 Адреса: АДРЕСА_264 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 7.2, А-приміщення №132/1 Адреса: АДРЕСА_265 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.5, А-приміщення №132/2 Адреса: АДРЕСА_266 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3, А-приміщення №132/3 Адреса: АДРЕСА_267 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, А-приміщення №132/4 Адреса: АДРЕСА_268 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, А-приміщення №134/3 Адреса: АДРЕСА_269 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 17.8, А-приміщення №132/5 Адреса: АДРЕСА_270 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-приміщення №132/6 Адреса: АДРЕСА_271 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, А-приміщення №134/4 Адреса: АДРЕСА_272 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-приміщення №132/7 Адреса: АДРЕСА_273 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 6.8, А-приміщення №132/8 Адреса: АДРЕСА_274 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.2, А-приміщення №132/9 Адреса: АДРЕСА_275 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 20.6, А-гараж № НОМЕР_30 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_276 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 11.8, А-гараж № НОМЕР_31 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_277 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 22.8, А-гараж № НОМЕР_32 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_278 ;

- машиномісце № 1, загальна площа (кв.м): 15.1, А-машиномісце № НОМЕР_10 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_279 ;

- машиномісце № 2, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_11 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 30;

- машиномісце № 3, загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце № НОМЕР_12 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 30;

- машиномісце № 4, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_12 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 30;

- машиномісце № 5, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_15 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 30;

- машиномісце № 6, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_16 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 30;

- машиномісце № 7, загальна площа (кв.м): 14.9, А-машиномісце № НОМЕР_33 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 30;

- машиномісце № 8, загальна площа (кв.м): 14.7, А-машиномісце № НОМЕР_17 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 30;

- машиномісце № 9, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_34 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 30;

- машиномісце № НОМЕР_35 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_35 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 30;

- машиномісце № НОМЕР_18 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_18 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 30;

- машиномісце № НОМЕР_19 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_19 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 30;

- машиномісце № НОМЕР_21 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_21 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 30;

- машиномісце № НОМЕР_4 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_4 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_279 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 12.7, А-гараж № НОМЕР_13 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_280 ;

- машиномісце № НОМЕР_36 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_36 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_279 ;

- машиномісце № НОМЕР_37 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_37 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_279 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 9.5, А-гараж № НОМЕР_38 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_281 ;

- машиномісце № НОМЕР_5 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_5 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_279 ;

- машиномісце № НОМЕР_6 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_6 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_279 ;

- машиномісце № НОМЕР_8 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_8 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_279 ;

- машиномісце № НОМЕР_27 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_27 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_279 ;

- машиномісце № НОМЕР_22 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_22 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_279 ;

- машиномісце № НОМЕР_24 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_24 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_279 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 18.2, А-гараж № НОМЕР_23 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_282 ;

- машиномісце № НОМЕР_25 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_25 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_279 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 13.8, А-гараж № НОМЕР_39 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_283 ;

- машиномісце № НОМЕР_26 , загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_26 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_279 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 24, А-гараж № НОМЕР_28 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_284 ;

- машиномісце № НОМЕР_40 , загальна площа (кв.м): 19.3, А-машиномісце № НОМЕР_40 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_279 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 19.5, А-гараж № НОМЕР_29 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_285 ;

- нежитлове приміщення, озагальна площа (кв.м): 2.8, А-приміщення №107/4 Адреса: АДРЕСА_286 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, А-приміщення №107/7 Адреса: АДРЕСА_287 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, А-приміщення №107/5 Адреса: АДРЕСА_288 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-приміщення №107/3 Адреса: АДРЕСА_289 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, А-приміщення №107/9 Адреса: АДРЕСА_290 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.4, А-приміщення №108/6 Адреса: АДРЕСА_291 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.2, А-група нежитлових приміщень №108/9 Адреса: АДРЕСА_292 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, А-приміщення №106/4 Адреса: АДРЕСА_293 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 35.1, А-гараж № НОМЕР_7 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_294 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, А-приміщення №106/1 Адреса: АДРЕСА_295 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 20.1, А-гараж № НОМЕР_6 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_296 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, А-приміщення №105/5 Адреса: АДРЕСА_297 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 11.5, А-гараж № НОМЕР_37 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_298 ;

- гараж, озагальна площа (кв.м): 15.5, А-гараж № НОМЕР_36 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_299 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-приміщення №105/3 Адреса: АДРЕСА_300 ;

- нежитлове приміщення, озагальна площа (кв.м): 2.2, А-приміщення 108/10 Адреса: АДРЕСА_301 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 11.5, А-гараж № НОМЕР_35 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_302 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, А-приміщення №108/12 Адреса: АДРЕСА_303 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 15.7, А-гараж № НОМЕР_34 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_304 ;

- машиномісце № НОМЕР_23 , загальна площа (кв.м): 14.7, А-машиномісце № НОМЕР_23 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_305 ;

- машиномісце № НОМЕР_39 , загальна площа (кв.м): 13, А-машиномісце № НОМЕР_39 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_305 ;

- гараж, А-гараж № НОМЕР_15 , загальна площа (кв.м): 18.1, Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_306 ;

- машиномісце № НОМЕР_29 , загальна площа (кв.м): 13, А-машиномісце № НОМЕР_29 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_305 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 20.2, А-гараж № НОМЕР_11 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32, гараж 2;

- машиномісце №44, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № НОМЕР_28 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32;

- машиномісце №41, загальна площа (кв.м): 15.1, Опис: А-машиномісце № НОМЕР_20 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32;

- гараж, загальна площа (кв.м): 20.4, А-гараж № НОМЕР_10 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32, гараж 1;

- машиномісце №40, загальна площа (кв.м): 13.4, Опис: А-машиномісце №40 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32;

- машиномісце №36, загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце №36 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32;

- машиномісце №37, загальна площа (кв.м): 13.4, Опис: А-машиномісце №37 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32;

- машиномісце №38, загальна площа (кв.м): 14.9, Опис: А-машиномісце №38 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32;

- машиномісце №39, загальна площа (кв.м): 14.9, Опис: А-машиномісце №39 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32;

- машиномісце №35, загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце №35 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32;

- машиномісце №34, загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце №34 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32;

- машиномісце №33, загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце №33 Підземний стор. 354 з 509RRP-4HIT9MGV4 паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32;

- машиномісце №32, загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце №32 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32;

- машиномісце №31, загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце №31 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32;

- машиномісце №29, загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце №29 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32;

- машиномісце №28, загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце №28 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32;

- машиномісце №26, загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце №26 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32;

- машиномісце №27, загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце №27 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32;

- машиномісце №25, загальна площа (кв.м): 14.7, Опис: А-машиномісце №25 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32;

- машиномісце № 24, загальна площа (кв.м): 14.7, Опис: А-машиномісце № 24 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 28;

- машиномісце №24, загальна площа (кв.м): 12.4, Опис: А-машиномісце №24 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32;

- машиномісце № 23, загальна площа (кв.м): 23, Опис: А-машиномісце № 23 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 28;

- машиномісце №23, загальна площа (кв.м): 12.4, Опис: А-машиномісце №23 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 32;

- машиномісце № 22, загальна площа (кв.м): 14.7, Опис: А-машиномісце № 22 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 28;

- машиномісце № 21, загальна площа (кв.м): 14.2, Опис: А-машиномісце № 21 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 28;

- машиномісце № 42, загальна площа (кв.м): 18.7, Опис: А-машиномісце № 42 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 28;

- машиномісце № 40, загальна площа (кв.м): 14.7, Опис: А-машиномісце № НОМЕР_41 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 28;

- машиномісце № 39, загальна площа (кв.м): 14.7, Опис: А-машиномісце № НОМЕР_42 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 28;

- машиномісце № НОМЕР_43 , загальна площа (кв.м): 14.7, Опис: А-машиномісце № НОМЕР_43 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_307 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 20.6, Опис: А-гараж № НОМЕР_33 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_308 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 17.9, Опис: А-гараж № НОМЕР_15 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_309 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 13.1, Опис: А-гараж № НОМЕР_14 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_310 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 11.8, Опис: А-гараж № НОМЕР_35 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_311 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 15.4, Опис: А-гараж № НОМЕР_34 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_312 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 36, Опис: А-гараж № НОМЕР_8 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_313 ;

- гараж, загальна площа (кв.м): 11.9, Опис: А-гараж № НОМЕР_37 Підземний паркінг Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 28, гараж 16;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №107/7 Адреса: АДРЕСА_314 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-Нежитлове приміщення №107/8 Адреса: АДРЕСА_315 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2, Опис: А-Нежитлове приміщення №108/15 Адреса: АДРЕСА_316 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №108/1 Адреса: АДРЕСА_317 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №108/3 Адреса: АДРЕСА_318 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №108/4 Адреса: АДРЕСА_319 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-Нежитлове приміщення №107/4 Адреса: АДРЕСА_320 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №108/9 Адреса: АДРЕСА_321 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.1, А-Нежитлове приміщення №108/10, Адреса: АДРЕСА_322 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, А-Нежитлове приміщення №106/4, Адреса: АДРЕСА_323 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, А-Нежитлове приміщення №106/5, Адреса: АДРЕСА_324 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.7, А-Нежитлове приміщення №106/8, Адреса: АДРЕСА_325 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.6, А-Нежитлове приміщення №107/1, Адреса: АДРЕСА_326 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, з А-Нежитлове приміщення №105/5, Адреса: АДРЕСА_327 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, А-Нежитлове приміщення №106/1, Адреса: АДРЕСА_328 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, А-Нежитлове приміщення №106/1, Адреса: АДРЕСА_328 ;

- квартира, загальна площа (кв.м): 33.3, житлова площа (кв.м): 15, адреса: АДРЕСА_329 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5252, площа (га): 0.0098;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5251, площа (га): 0.3544;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5116,площа (га): 0.1006;

- квартира, загальна площа (кв.м): 80.8, житлова площа (кв.м): 44, адреса: АДРЕСА_330 ;

- квартира, загальна площа (кв.м): 69.3, житлова площа (кв.м): 37, адреса: АДРЕСА_331 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 53.6, А-Нежитлове приміщення. Адреса: АДРЕСА_332 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:007:5322, площа (га): АДРЕСА_333 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 91.7, Адреса: АДРЕСА_334 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Адреса: АДРЕСА_335 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5250, площа (га): 0.3019, адреса: АДРЕСА_336 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5248, площа (га): 0.3445, адреса: АДРЕСА_336 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5404, площа (га): 0.3099, адреса: АДРЕСА_336 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:007:5401, площа (га): 0.2878, адреса: АДРЕСА_336 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5403, площа (га): 0.2946, адреса: АДРЕСА_336 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5402, площа (га): 0.2565, адреса: АДРЕСА_336 ;

- нежитлове приміщення, озагальна площа (кв.м): 2.9, адреса: АДРЕСА_337 Додаткові відомості: група приміщень № 19 цокольного поверху (в літ. А);

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.5, А-нежитлове приміщення Адреса: АДРЕСА_338 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.4, А-нежитлове приміщення Адреса: АДРЕСА_339 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.4, А-нежитлове приміщення Адреса: АДРЕСА_340 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.5, А-нежитлове приміщення Адреса: АДРЕСА_341 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.5, А-нежитлове приміщення Адреса: АДРЕСА_342 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.4, А-нежитлове приміщення Адреса: АДРЕСА_343 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.5, А-нежитлове приміщення Адреса: АДРЕСА_344 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5101, площа (га): АДРЕСА_345 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5100, площа (га): 0.0302, адреса: АДРЕСА_346 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5096, площа (га): 0.0055, адреса: АДРЕСА_347 ;

- громадська будівля (багаторівневий гараж та інші приміщення), загальна площа (кв.м): 6711.9, з А-громадська будівля (багаторівневий гараж та інші приміщення), адреса: АДРЕСА_348 ;

- квартира, загальна площа (кв.м): 56.4, житлова площа (кв.м): 22.7, адреса: АДРЕСА_349 ;

- квартира, загальна площа (кв.м): 98.9, житлова площа (кв.м): 29.7, адреса: АДРЕСА_350 ;

- садовий будинок, загальна площа (кв.м): 128.2, А-Садовий будинок з мансардою; а-Тераса, Ганок; №1-Колодязь; №2-Огорожа, адреса: АДРЕСА_351 , земельні ділянки місця розташування: Кадастровий номер: 3224987200:02:001:0045;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 62.1, нежитлове приміщення Адреса: АДРЕСА_352 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 155, нежитлове приміщення Адреса: АДРЕСА_353 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5004, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_354 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 54.1, адреса: АДРЕСА_355 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 55.3, адреса: АДРЕСА_356 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 60.2, адреса: АДРЕСА_357 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 70.3, адреса: АДРЕСА_358 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 47.6, адреса: АДРЕСА_359 ;

- квартира, загальна площа (кв.м): 44.5, житлова площа (кв.м): 29.2, адреса: АДРЕСА_360 ;

- квартира, загальна площа (кв.м): 88.7, житлова площа (кв.м): 22.1, адреса: АДРЕСА_361 ;

- квартира, загальна площа (кв.м): 42.9, житлова площа (кв.м): 15.1, адреса: АДРЕСА_362 ;

- квартира, загальна площа (кв.м): 58.3, житлова площа (кв.м): 16.4, адреса: АДРЕСА_363 ;

- нежитлове приміщення, в житловому будинку, загальна площа (кв.м): 57.1, адреса: АДРЕСА_364 ;

- нежитлове приміщення, в житловому будинку, загальна площа (кв.м): 58.8, адреса: АДРЕСА_365 ;

- нежитлове приміщення, в житловому будинку, загальна площа (кв.м): 57, адреса: АДРЕСА_366 ;

- нежитлове приміщення, в житловому будинку, загальна площа (кв.м): 100.8, адреса: АДРЕСА_367 ;

- нежитлове приміщення, в житловому будинку, загальна площа (кв.м): 57.2, адреса: АДРЕСА_368 ;

- нежитлове приміщення, в житловому будинку, загальна площа (кв.м): 78.4, адреса: АДРЕСА_369 ;

- нежитлове приміщення, об`єкт житлової нерухомості: загальна площа (кв.м): 106.5, адреса: АДРЕСА_370 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 151.9, адреса: АДРЕСА_371 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9 Адреса: АДРЕСА_372 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): АДРЕСА_373 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0002, площа (га): 0.1037, адреса: АДРЕСА_374 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:02:006:0122, площа (га): 0.1003, адреса: АДРЕСА_375 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5070, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_376 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5029, площа (га): 0.1423, адреса: АДРЕСА_377 ;

- громадський (виробничий) будинок (приміщення) автосервіс з кафетерієм, загальна площа (кв.м): 468.9, адреса: АДРЕСА_378 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0125, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_379 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5030, площа (га): 0.1632, адреса: АДРЕСА_380 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 102.9, адреса: АДРЕСА_381 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, адреса: АДРЕСА_382 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, адреса: АДРЕСА_383 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.6, адреса: АДРЕСА_384 ;

- квартира, загальна площа (кв.м): 100.4, житлова площа (кв.м): 32, адреса: АДРЕСА_385 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5006, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_386 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0055, площа (га): АДРЕСА_387 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0057, площа (га): 0.1037, адреса: АДРЕСА_388 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0062, площа (га): 0.1036, адреса: АДРЕСА_389 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0054, площа (га): АДРЕСА_390 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0036, площа (га): 0.1036, адреса: АДРЕСА_391 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 189.4, адреса: АДРЕСА_392 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 169.5, адреса: АДРЕСА_393 ;

- нежиле приміщення (комора), загальна площа (кв.м): 2.9, адреса: АДРЕСА_394 ;

- нежитлове приміщення (комора), загальна площа (кв.м): 55, адреса: АДРЕСА_395 ;

- нежиле приміщення (комора), об`єкт житлової нерухомості: загальна площа (кв.м): 3.1, адреса: АДРЕСА_396 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 178.3, адреса: АДРЕСА_397 ;

- нежиле приміщення (комора), загальна площа (кв.м): 3, адреса: АДРЕСА_398 ;

- нежиле приміщення (комора), загальна площа (кв.м): 2, адреса: АДРЕСА_399 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 52.6, адреса: АДРЕСА_400 ;

- нежитлові приміщення, загальна площа (кв.м): 101.7, адреса: АДРЕСА_401 ;

- нежитлові приміщення, загальна площа (кв.м): 93.9, адреса: АДРЕСА_402 ;

- нежитлові приміщення, загальна площа (кв.м): 91.6, адреса: АДРЕСА_403 ;

- нежитлові приміщення, загальна площа (кв.м): 100.1, адреса: АДРЕСА_404 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0052, площа (га): 0.1014, адреса: АДРЕСА_405 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0053, площа (га): 0.1014, адреса: АДРЕСА_406 ;

- нежитлове приміщення, комора, загальна площа (кв.м): 3.9, адреса: АДРЕСА_407 ;

- нежитлове приміщення, комора, загальна площа (кв.м): 2.4, адреса: АДРЕСА_408 ;

- квартира, загальна площа (кв.м): 95, житлова площа (кв.м): 50, адреса: АДРЕСА_409 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, адреса: АДРЕСА_410 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.4, адреса: АДРЕСА_411 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.5, адреса: АДРЕСА_412 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0135, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_413 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0119, площа (га): 0.098, адреса: АДРЕСА_414 ;

- житловий будинок, загальна площа (кв.м): 192.9, житлова площа (кв.м): 116.2, адреса: АДРЕСА_415 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3224987201:01:001:0127, площа (га): АДРЕСА_416 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3224987200:02:001:0045, площа (га): 0.0863, адреса: Київська обл., Фастівський р., с/рада. Червономотовилівська Додаткові відомості: земельна ділянка розташована за адресою: садове товариство "Унава-1"4;

- приміщення, загальна площа (кв.м): 113, адреса: АДРЕСА_417 ;

- приміщення, загальна площа (кв.м): 166.9, адреса: АДРЕСА_418 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5062, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_419 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0070, площа (га): 0.2155, адреса: АДРЕСА_420 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0060, площа (га): 0.1014, адреса: АДРЕСА_421

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0005, площа (га): 0.1037, адреса: АДРЕСА_422 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0145, площа (га): 0.0995, адреса: АДРЕСА_423 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0092, площа (га): АДРЕСА_424

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5002, площа (га): 0.095, адреса: АДРЕСА_425 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 7.7, адреса: АДРЕСА_426 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 5.4, адреса: АДРЕСА_427 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.4, адреса: АДРЕСА_428 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0127, площа (га): АДРЕСА_429 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5054, площа (га): 0.1009, адреса: АДРЕСА_430 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0099, площа (га): 0.1004, адреса: АДРЕСА_431 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0100, площа (га): 0.2, адреса: АДРЕСА_432 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0137, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_433 ;

- нежитлове приміщення, кладова №2, загальна площа (кв.м): 3.7, адреса: АДРЕСА_434 ;

- нежитлове приміщення, кладова №17, загальна площа (кв.м): 2.8 Адреса: АДРЕСА_435 ;

- нежитлове приміщення, кладова №37, загальна площа (кв.м): 3.1 Адреса: АДРЕСА_436 ;

- нежитлове приміщення, кладова №35, загальна площа (кв.м): 3.1, адреса: АДРЕСА_437 ;

- нежитлове приміщення, кладова, загальна площа (кв.м): 6.2, адреса: АДРЕСА_438 ;

- нежитлове приміщення, кладова, загальна площа (кв.м): 5.2 Адреса: АДРЕСА_439 ;

- нежитлове приміщення, кладова, загальна площа (кв.м): 5.1, адреса: АДРЕСА_440 ;

- нежитлове приміщення, кладова, загальна площа (кв.м): 5.4, адреса: АДРЕСА_441 ;

- нежитлове приміщення, кладова, загальна площа (кв.м): 5.4, адреса: АДРЕСА_442 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0111, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_443 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5013, площа (га): 0.052, адреса: АДРЕСА_444 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0090, площа (га): АДРЕСА_445 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0136, площа (га): 0.1009, адреса: АДРЕСА_446 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5048, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_447 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0124, площа (га): АДРЕСА_448 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0025, площа (га): АДРЕСА_449 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0079, площа (га): 0.1005, адреса: АДРЕСА_450 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0064, площа (га): АДРЕСА_451 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0065, площа (га): АДРЕСА_452 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0097, площа (га): АДРЕСА_453 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0095, площа (га): АДРЕСА_454 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0056, площа (га): АДРЕСА_455 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5049, площа (га): 0.25, адреса: АДРЕСА_456 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0044, площа (га): АДРЕСА_457 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5001, площа (га): 0.1, адреса: АДРЕСА_458 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0024, площа (га): АДРЕСА_459 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222485900:04:009:0073, площа (га): АДРЕСА_460 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0068, площа (га): АДРЕСА_461 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0071, площа (га): АДРЕСА_462 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0094, площа (га): АДРЕСА_463 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0146, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_464 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0102, площа (га): АДРЕСА_465 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0104, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_466 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0093, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_467 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5044, площа (га): 0.1616, адреса: АДРЕСА_468 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5043, площа (га): 0.1637, адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, вулиця Райдужна;

- нежиле приміщення, адреса нерухомого майна: АДРЕСА_469 ;

- нежиле приміщення, адреса нерухомого майна: АДРЕСА_470 ;

- нежиле приміщення, адреса нерухомого майна: АДРЕСА_471 ;

- нежиле приміщення, адреса нерухомого майна: АДРЕСА_472 ;

- нежиле приміщення, адреса нерухомого майна: АДРЕСА_473 ;

- нежиле приміщення, адреса нерухомого майна: АДРЕСА_474 ;

- нежиле приміщення, адреса нерухомого майна: АДРЕСА_475 ;

- нежиле приміщення, адреса нерухомого майна: АДРЕСА_476

- нежиле приміщення, адреса нерухомого майна: АДРЕСА_477 ;

- автомобілі марки «LexusLX570» рік випуску 2019 державний реєстраційний номерний знак НОМЕР_44 , «LexusLS 460 L» рік випуску 2015 державний реєстраційний номерний знак НОМЕР_45 ., заборонивши підозрюваному ОСОБА_8 , його представникам та будь-яким іншим особам відчужувати вищезазначене майно.

Ухвала є остаточною та оскарженню не підлягає.

СУДДІ:




ОСОБА_2 ОСОБА_3 ОСОБА_4

СудКиївський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення03.06.2021
Оприлюднено31.01.2023
Номер документу97505572
СудочинствоКримінальне
КатегоріяЗлочини у сфері господарської діяльності

Судовий реєстр по справі —757/15602/21-к

Ухвала від 30.06.2021

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Слива Юрій Михайлович

Ухвала від 03.06.2021

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Слива Юрій Михайлович

Ухвала від 06.04.2021

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Карабань В. М.

Ухвала від 06.04.2021

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Карабань В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні