Ухвала
від 14.06.2021 по справі 478/381/21
КАЗАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №478/381/21 пров. №2/478/141/2021

У х в а л а

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до розгляду

14 червня 2021 року Казанківський районний суд Миколаївської області

в складі: головуючої судді Сябренко І.П.

за участю: секретаря Фалій В.В.

представника позивача ОСОБА_1

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду смт. Казанка цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_2 , в інтересах якого діє ОСОБА_1 до Казанківської селищної ради Миколаївської області та ОСОБА_3 про тлумачення заповіту,

В с т а н о в и в:

17.03.2021 року ОСОБА_2 , в інтересах якого діє ОСОБА_1 , звернувся до суду з позовною заявою до Казанківської селищної ради Миколаївської області про тлумачення заповіту, в якій просив здійснити тлумачення заповіту померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_4 , посвідченого 02.07.2002 року секретарем Новофедорівської сільської ради Казанківського району Миколаївської області Хижняк Л.А., за реєстровим №22.

Ухвалою Казанківського районного суду Миколаївської області від 31.03.2021 року провадження у зазначеній справі відкрито тапризначено до підготовчого засідання.

22.04.2021 року представником позивача ОСОБА_1 подано до суду клопотання про заміну неналежного відповідача у справі належним, в якому просив замінити первісного відповідача Казанківську селищну раду Миколаївської області належними відповідачами Казанківською районною державною адміністрацією та Новофедорівською сільською радою.

Упідготовчому судовому засіданні, яке відбулося 22.04.2021 року, представник позивача ОСОБА_1 , посилаючись на відсутність підстав для заміни первісного відповідача Казанківської селищної ради Миколаївської області, просив залишити подане ним клопотання про заміну неналежного відповідача у справі належним без розгляду.

Ухвалою суду від 13.05.2021 року залучено в якості співвідповідача ОСОБА_3 до участі у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_2 , в інтересах якого діє ОСОБА_1 до Казанківської селищної ради Миколаївської області про тлумачення заповіту та продовжено строк підготовчого провадження у справі на 30 днів.

Представник позивача ОСОБА_1 у підготовчому судовому засіданні проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті не заперечував, клопотань, які би перешкоджали такому призначенню не заявив.

Відповідач Казанківська селищна рада Миколаївської області явку свого представника у підготовче судове засідання не забезпечила, надала суду заяву про можливість слухання справи у його відсутність.

Відповідач ОСОБА_3 у підготовче судове засідання не з`явився, про час, дату і місце його проведення був повідомлений належним чином, про причини неявки суду не повідомив.

Вислухавши думку представника позивача, суд приходить до висновку, що підготовче провадження слід закрити та призначити справу до розгляду по суті.

Відповідно до ст.189 ЦПК України завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Згідно із ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду; закриття провадження у справі; закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду чи закриття провадження у справі судом не встановлено.

При підготовці справи до розгляду по суті судом згідно ст.197 ЦПК України були проведені усі необхідні підготовчі дії, що є достатніми для закінчення підготовчого провадження та початку розгляду справи по суті.

Керуючись ст.ст.196-200 ЦПК України, суд

П о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження в справі за позовною заявою ОСОБА_2 , в інтересах якого діє ОСОБА_1 до Казанківської селищної ради Миколаївської області та ОСОБА_3 про тлумачення заповіту .

Справу призначити до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 10 год. 30 год. 13.07.2021 року у приміщенні Казанківського районного суду Миколаївської області за адресою: Миколаївська область, смт. Казанка, вул. Центральна, 50.

Повідомити сторін про дату, час та місце розгляду справи в суді у спосіб, визначений ст.128 ЦПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Сябренко І.П.

СудКазанківський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення14.06.2021
Оприлюднено16.06.2021
Номер документу97634381
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —478/381/21

Рішення від 13.07.2021

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Сябренко І. П.

Рішення від 13.07.2021

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Сябренко І. П.

Ухвала від 14.06.2021

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Сябренко І. П.

Ухвала від 13.05.2021

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Сябренко І. П.

Ухвала від 31.03.2021

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Сябренко І. П.

Ухвала від 22.03.2021

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Сябренко І. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні