Ухвала
від 16.06.2021 по справі 820/13048/13-а
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61022, м. Харків, майдан Свободи, 6, inbox@adm.hr.court.gov.ua, ЄДРПОУ: 34390710 У Х В А Л А

про видачу дубліката виконавчого листа

16 червня 2021 року справа №2а-820/13048/13-а

Суддя Харківського окружного адміністративного суду Панов М.М., розглянувши в порядку письмового провадження в приміщенні Харківського окружного адміністративного суду заяву державного виконавця Міжрайонного відділу державної виконавчої служби по Основ`янському та Слобідському районах у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) про видачу дубліката виконавчого листа у справі за позовом Управління Пенсійного Фонду України в Червонозаводському районі м. Харкова до Відкритого акціонерного товариства Харківський завод "Електропобутприлад" про стягнення заборгованості, -

В С Т А Н О В И В:

Рішенням Харківського окружного адміністративного суду від 09.01.2014 у справі №820/13048/13 адміністративний позов Управління Пенсійного Фонду України в Червонозаводському районі м. Харкова до Відкритого акціонерного товариства Харківський завод "Електропобутприлад" про стягнення заборгованості - задоволено в повному обсязі. Стягнуто з відкритого акціонерного товариства Харківський завод "Електропобутприлад" (адреса: 61003, м. Харків, провул. Кузнечний 1, ЄДРПОУ 14310678, р/р НОМЕР_1 , МФО 380537 ПАТ ВіЄйбі Банк ) на користь Управління Пенсійного фонду України в Червонозаводському районі м. Харкова (адреса: 61140, м. Харків, вул. 1-ї Кінної Армії 15, код 22682342) суму боргу по відшкодуванню пільгових пенсій за сп. №2 в розмірі 900 (дев`ятсот) грн 59 коп. на р/р НОМЕР_2 в ВАТ ХОУ "Державний ощадний банк України" МФО 351823.

Ухвалою Харківського окружного адміністративного суду від 12.04.2018 заяву Слобожанського об`єднаного управління Пенсійного фонду України м. Харкова про заміну сторони виконавчого провадження у справі за адміністративним позовом Управління Пенсійного Фонду України в Червонозаводському районі м. Харкова до Відкритого акціонерного товариства Харківський завод "Електропобутприлад" про стягнення заборгованості - задоволено. Замінено сторону виконавчого провадження, а саме: стягувача - Управління Пенсійного фонду України в Червонозаводському районі м. Харкова у справі за адміністративним позовом Управління Пенсійного Фонду України в Червонозаводському районі м. Харкова до Відкритого акціонерного товариства Харківський завод "Електропобутприлад" про стягнення заборгованості, його правонаступником - Слобожанським об`єднаним управлінням Пенсійного фонду України м. Харкова.

Ухвалою Харківського окружного адміністративного суду від 15.04.2020 заяву Головного управління Пенсійного фонду України у Харківській області про заміну стягувача по справі за адміністративним позовом Слобожанського об`єднаного управління Пенсійного фонду України м. Харкова до Відкритого акціонерного товариства Харківський завод "Електропобутприлад" про стягнення заборгованості - задоволено. Замінено стягувача у виконавчому провадженні з Слобожанського об`єднаного управління Пенсійного фонду України м. Харкова на Головне управління Пенсійного фонду України у Харківській області (ЄДРПОУ 14099344) у справі №820/13048/13-а.

Державним виконавцем Міжрайонного відділу державної виконавчої служби по Основ`янському та Слобідському районах у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) подано заяву, в якій просить суд видати дублікат виконавчого листа по справі №820/13048/13-а від 03.02.2014 виданого Харківським окружним адміністративним судом про стягнення з відкритого акціонерного товариства Харківський завод "Електропобутприлад" на користь Управління Пенсійного фонду України в Червонозаводському районі м. Харкова суму боргу по відшкодуванню пільгових пенсій за сп. №2 в розмірі 900,59 грн.

Відповідно до п. 18.4 Перехідних положень Кодексу адміністративного судочинства України у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред`явлення виконавчого документа до виконання. Про видачу дубліката виконавчого документа постановляється ухвала у десятиденний строк із дня надходження заяви.

Так, на виконанні в Міжрайонному відділі державної виконавчої служби по Основ`янському та Слобідському районах у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків) перебувало виконавче провадження з примусового виконання виконавчого листа №820/13048/13-а від 03.02.2014 виданого Харківський окружним адміністративним судом про стягнення з Публічного акціонерного товариства Харківський завод Електропобутприлад на користь управління Пенсійного Фонду України в Червонозаводському районі м. Харкова суми боргу у розмірі 900,59 грн (ВП 43180370).

05.05.2014 старшим державним виконавцем відділу Казанцевим Д.О. було винесено постанову про відкриття виконавчого провадження.

12.05.2017 державним виконавцем Жорником М.С. було винесено постанову про повернення виконавчого документа стягувану.

Заявником зазначено, що у відділі перебуває звернення головного Управління пенсійного фонду України у Харківській області, згідно якого рішення суду по вищевказаній справі не виконано. Таким чином, міжрайонний відділ державної виконавчої служби по Основ`янському та Слобідському районах у місті Харкові зобов`язаний вжити заходи щодо поновлення прав та охоронюваних законом інтересів сторін виконавчого провадження.

Згідно довідки про втрату виконавчого листа, вищезазначений виконавчий лист втрачено під час поштового пересилання.

Таким чином, суд приходить до висновку, про задоволення заяви про видачу дубліката виконавчого листа по даній справі.

За таких обставин, керуючись ст.ст. 248, 256, 293, 295, 297, п. 18.4 Перехідних положень Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Заяву державного виконавця Міжрайонного відділу державної виконавчої служби по Основ`янському та Слобідському районах у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) про видачу дубліката виконавчого листа у справі за позовом Управління Пенсійного Фонду України в Червонозаводському районі м. Харкова до Відкритого акціонерного товариства Харківський завод "Електропобутприлад" про стягнення заборгованості - задовольнити.

Видати дублікат виконавчого листа №820/13048/13-а від 03.02.2014 виданого Харківським окружним адміністративним судом про стягнення з Публічного акціонерного товариства Харківський завод "Електропобутприлад" на користь Управління Пенсійного фонду України в Червонозаводському районі м. Харкова суму боргу по відшкодуванню пільгових пенсій за сп. №2 в розмірі 900,59 грн.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено Кодексом адміністративного судочинства України.

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

Ухвала суду може бути оскаржена в апеляційному порядку окремо від рішення суду повністю або частково у випадках, визначених статтею 294 цього Кодексу. Оскарження ухвали суду, яка не передбачена статтею 294 цього Кодексу, окремо від рішення суду не допускається.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Другого апеляційного адміністративного суду.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення (ухвали) суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного тексту судового рішення.

Суддя М.М.Панов

Дата ухвалення рішення16.06.2021
Оприлюднено17.06.2021

Судовий реєстр по справі —820/13048/13-а

Ухвала від 16.06.2021

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Панов М.М.

Ухвала від 15.04.2020

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Панов М.М.

Ухвала від 12.04.2018

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Панов М.М.

Постанова від 09.01.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Панов М.М.

Ухвала від 18.12.2013

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Панов М.М.

Ухвала від 18.12.2013

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Панов М.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні