Ухвала
від 08.06.2010 по справі 2а-3186/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ЗАЛИШЕННЯ ПОЗОВНОЇ ЗАЯ ВИ БЕЗ РУХУ

08 червня 2010 року Справа № 2а-3186/10/0870

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького ок ружного адміністративного с уду Прасов О.О., розглянувши ма теріали адміністративного п озову

за заявою Повного тов ариства «ОСОБА_1 ОСОБА_2 «ДЕКО»ломбард «ТОПАЗ»

до Державної податко вої інспекції у Шевченківськ ому районі м. Запоріжжя

про визнання недійсн им податкового повідомлення - рішення

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружного адміністративного суду наді йшла позовна заява Повного т овариства «ОСОБА_1 ОСОБ А_2 «ДЕКО»ломбард «ТОПАЗ» д о Державної податкової інсп екції у Шевченківському райо ні м. Запоріжжя про визнання н едійсним податкового повідо млення - рішення.

Адміністративний позов по дано з порушенням вимог, вста новлених ч. 1 ст. 106 Кодексу адмі ністративного судочинства У країни, відповідно до якої по зовна заява підписується поз ивачем або його представнико м із зазначенням дати її підп исання.

Відповідно до ч.7 ст.56 КАС Укр аїни законним представнико м органу, підприємства, устан ови, організації в суді є його керівник чи інша особа, уповн оважена законом, положенням, статутом. Відповідно до ч.2 ст . 58 КАС України повноваження з аконних представників підтв ерджуються документами, які стверджують займану ними пос аду.

Як вбачається із змісту поз овної заяви та доданих матер іалів до неї, позовну заяву пі дписано директором, але доку менти, що підтверджують повн оваження займаної посади ві дсутні.

Недоліки позовної заяви мо жуть бути усунені шляхом: над ання документів, що підтверд жують займану посаду та обся г повноважень особи, яка підп исала позовну заяву, із зазна ченням дати підписання.

Керуючись ст. 106, 108, 160, 165 КАС Укра їни, суддя, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Повног о товариства «ОСОБА_1 ОС ОБА_2«ДЕКО»ломбард «ТОПАЗ» до Державної податкової інс пекції у Шевченківському рай оні м. Запоріжжя про визнання недійсним податкового повід омлення - рішення - залиши ти без руху.

Встановити позивачу строк для усунення недоліків поов ної заяви в порядку та у спосі б зазначений в мотивувальній частині цієї ухвали, з урахув анням поштового перебігу, до 09.07.2010 року.

Роз' яснити позивачу, що ві дповідно до ст. 108 ч. 1 п. 1 КАС Укра їни, позовна заява повертаєт ься позивачеві, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху.

Ухвала набирає законної си ли після закінчення строків подання заяви про апеляційне оскарження та апеляційної с карги, якщо вони не були подан і у встановлені строки. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, н абирає законної сили після з акінчення апеляційного розг ляду справи.

Заява про апеляційне оскар ження ухвали суду першої інс танції подається протягом п' яти днів з дня проголошення у хвали.

Якщо ухвалу було постановл ено без виклику особи, яка її о скаржує, то строк подання зая ви про апеляційне оскарження обчислюється з дня отриманн я нею копії ухвали. Апеляційн а скарга на ухвалу суду першо ї інстанції подається протяг ом десяти днів після подання заяви про апеляційне оскарж ення.

Апеляційна скарга може бут и подана без попереднього по дання заяви про апеляційне о скарження , якщо скарга подає ться у строк, встановлений дл я подання заяви про апеляцій не оскарження.

Суддя О.О.Пр асов

< Текст > 09 липня 2010 року < Текс т >

< Текст >

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення08.06.2010
Оприлюднено13.09.2010
Номер документу9792610
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-3186/10/0870

Постанова від 07.09.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Постанова від 07.09.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 12.07.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 08.06.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні