Ухвала
від 24.06.2021 по справі 120/2818/21-а
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

м. Вінниця

24 червня 2021 р. Справа № 120/2818/21-а

Вінницький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Дмитришеної Руслани Миколаївни, розглянувши письмово в підготовчому провадженні матеріали справи за позовом Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області до Відділу освіти Могилів-Подільської райдержадміністрації про зобов`язання вчинити дії

ВСТАНОВИВ:

До Вінницького окружного адміністративного суду надійшла адміністративна справа за позовом Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області до Відділу освіти Могилів-Подільської райдержадміністрації про зобов`язання вчинити дії.

Ухвалою суду від 07.04.2021 відкрито провадження у даній справі та вирішено розгляд здійснювати в порядку загального позовного провадження. Призначено підготовче засідання у справі. Установлено учасникам справи строк для подання заяв по суті.

У встановлений судом строк Відділом освіти Могилів-Подільської райдержадміністрації відзиву на позовну заяву не подано, клопотань чи заяв про поновлення або визнання причин пропущення встановленого судом строку для подання відзиву не заявлено.

21.05.2021 на адресу суду від позивача надійшов лист із судовою практикою у подібних правовідносинах.

08.06.2021 на адресу суду від позивача надійшли додаткові докази задля долучення до матерів справи.

В силу положень ст. 179 КАС України, в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

В призначене судове засідання учасники процесу не з`явились, про дату, час і місце підготовчого засідання повідомленні належним чином.

Натомість від представника позивача надійшла заява про проведення підготовчого засідання без його участі у порядку письмового провадження. Окремо вказано, що позов підтримує повністю та просить задовольнити.

Оглянувши матеріали справи, на думку суду, всі необхідні питання для забезпечення всебічного та об`єктивного вирішення справи протягом розумного строку з`ясовані, інших заяв і документів не надходило, а визначений строк для їх подання закінчився, клопотань щодо продовження процесуального строку не надходило, відтак, підготовка справи до судового розгляду закінчена.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 183 КАС України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

За наведених обставин, враховуючи достатність письмових доказів, суд дійшов висновку про закриття підготовчого провадження та призначення адміністративної справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 173, 180, 183, 248, 256 КАС України, суд -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті на 20.07.2021 о 10:00 год. в залі судового засідання № 7 Вінницького окружного адміністративного суду, що знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Брацлавська, 14.

Виклик учасників процесу здійснити судовими повістками.

Ухвала суду першої інстанції оскарженню не підлягає та набирає законної сили в порядку, визначеному ст. 256 КАС України.

Суддя Дмитришена Руслана Миколаївна

СудВінницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення24.06.2021
Оприлюднено02.07.2021
Номер документу97968345
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —120/2818/21-а

Рішення від 20.07.2021

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Дмитришена Руслана Миколаївна

Ухвала від 24.06.2021

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Дмитришена Руслана Миколаївна

Ухвала від 07.04.2021

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Дмитришена Руслана Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні