Ухвала
від 30.06.2021 по справі 195/680/21
ТОМАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

195/680/21

У Х В А Л А

30.06.2021 року с-ще Томаківка Дніпропетровської області

Томаківський районний суд Дніпропетровської області в складі: головуючого судді Омеко М.В., при секретарі судового засідання - Мартиновій Н.В., розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в с-щі Томаківка в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Приватного сільськогосподарського підприємства "Агрофірма "Степовик" про розірвання договору оренди земельної ділянки,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Томаківського районного суду Дніпропетровської області на розгляді перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Приватного сільськогосподарського підприємства "Агрофірма "Степовик" про розірвання договору оренди земельної ділянки.

Відповідач, ПСП "Агрофірма "Степовик" у судове засідання не з`явилися, хоча належним чином повідомлялися про дату, час і місце судового засідання, причини неявки суду не повідомили, відзив на позовну заяву до суду не подали.

Представник позивача не заперечував проти заочного розгляду справи.

Відповідно до вимог ч. 1 ст. 280 ЦПК України суд може ухвалити заочне рішення на підставі наявних у справі доказів за одночасного існування таких умов: відповідач належним чином повідомлений про дату, час і місце судового засідання; відповідач не з`явився в судове засідання без поважних причин або без повідомлення причин; відповідач не подав відзив; позивач не заперечує проти такого вирішення справи.

Відповідно до ч. 4 ст. 223 ЦПК України, у разі повторної неявки в судове засідання відповідача, повідомленого належним чином, суд вирішує справу на підставі наявних у ній даних чи доказів (постановляє заочне рішення).

Статтею 281 ЦПК України передбачено, що про заочний розгляд справи суд постановляє ухвалу. Розгляд справи і ухвалення рішення проводяться за правилами загального чи спрощеного позовного провадження з особливостями, встановленими цією главою.

Таким чином, враховуючи, що відповідач завчасно, належним чином повідомлений про час і місце розгляду справи, в судові засідання не з`являвся, причини неявки до суду і поважність цих причин суду не повідомив, відзиву на позов не подав і позивач не заперечує проти заочного розгляду справи, суд приходить до висновку про проведення заочного розгляду справи та ухвалення заочного рішення на підставі наявних у ній доказів.

Керуючись ст. ст. 211, 223, 280, 281 ЦПК України, суд-

УХВАЛИВ

У цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Приватного сільськогосподарського підприємства "Агрофірма "Степовик" про розірвання договору оренди земельної ділянки - провести заочний розгляд справи та ухвалити заочне рішення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: М.В. Омеко

СудТомаківський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення30.06.2021
Оприлюднено01.07.2021
Номер документу97989186
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —195/680/21

Рішення від 30.06.2021

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Омеко М. В.

Ухвала від 30.06.2021

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Омеко М. В.

Ухвала від 15.06.2021

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Омеко М. В.

Ухвала від 31.05.2021

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Омеко М. В.

Ухвала від 20.04.2021

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Омеко М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні