Ухвала
від 05.07.2021 по справі 541/708/21
МИРГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 541/708/21

Провадження № 2/541/522/2021

У Х В А Л А

05 липня 2021 року м.Миргород

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області в складі:

головуючої судді Куцин В.М.,

секретаря судового засідання Байва Т.В.,

представника позивача, адвоката Бондаренко О.В.,

розглянувши у підготовчому засіданні справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Великобагачанської об`єднаної територіальної громади Великобагачанського району Полтавської області про визнання дій незаконними та скасування запису про право власності, визнання права на земельну частку (пай) в порядку спадкування за заповітом,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Миргородського міськрайонного суду Полтавської області перебуває справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Великобагачанської об`єднаної територіальної громади Великобагачанського району Полтавської області про визнання дій незаконними та скасування запису про право власності, визнання права на земельну частку (пай) в порядку спадкування за заповітом .

Ухвалою судді від 07 квітня 2021 року позовну заяву прийнято до розгляду, відкрито провадження та призначено підготовче засідання.

Позивач ОСОБА_1 в підготовче засідання не з`явився. Представник позивача, адвокат Бондаренко О.В. в підготовчому засіданні просила призначити справу до судвого розгляду.

Представник відповідача Великобагачанської об`єднаної територіальної громади Великобагачанського району Полтавської області та відповідач ОСОБА_2 в підготовче засідання не з`явилися, про дату, час та місце розгляду справи повідомлена належним чином (а.с. 82,83).

Відповідно до частини 1 статті 200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Згідно із частиною 2 статті 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу, зокрема, про призначення справи до судового розгляду по суті. Судом встановлено, що укласти мирову угоду, передати справу для розгляду третейського суду або звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді сторони не бажають Докази на які посилається в позові суду надані, всі відомі по справі обставини повідомлені. Підстав для вступу у справу інших осіб не вбачається.

Заслухавши представника позивача, суд вважає, що всі питання які підлягають вирішенню в підготовчому засіданні з`ясовані, тому необхідно закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 200, 222, 260 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Великобагачанської об`єднаної територіальної громади Великобагачанського району Полтавської області про визнання дій незаконними та скасування запису про право власності, визнання права на земельну частку (пай) в порядку спадкування за заповітом закрити та призначити справу до судового розгляду по суті.

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 17 вересня 2021 року о 13 годині 30 хвилин в приміщенні Миргородського міськрайонного суду Полтавської області за адресою вул. Гоголя,133 м. Миргород.

Встановити наступний порядок з`ясування обставин та дослідження доказів: вступне слово учасників справи, дослідження доказів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: В. М. Куцин

СудМиргородський міськрайонний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення05.07.2021
Оприлюднено08.07.2021
Номер документу98124543
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —541/708/21

Рішення від 27.01.2022

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Куцин В. М.

Рішення від 27.01.2022

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Куцин В. М.

Ухвала від 25.10.2021

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Куцин В. М.

Ухвала від 05.07.2021

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Куцин В. М.

Ухвала від 27.05.2021

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Куцин В. М.

Ухвала від 07.04.2021

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Куцин В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні