Ухвала
від 06.07.2021 по справі 640/16118/21
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1 У Х В А Л А

06 липня 2021 року м. Київ № 640/16118/21

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі: судді Арсірія Р.О., розглянувши клопотання представника позивача про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін

за позовомПриватного підприємства "Лімекс Експрес" доКиївської митниці Держмитслужби Державної митної служби України про визнання протиправним та скасування рішення, зобов`язання вчинити дії В С Т А Н О В И В:

Приватне підприємство "Лімекс Експрес" звернулося до Окружного адміністративного суду міста Києва із позовом до Київської митниці Держмитслужби, Державної митної служби України в якій просить суд :

- визнати протиправним та скасувати акт комісії Київської митниці Держмитслужбн б/н від 16 грудня 2020 року про проведення огляду територій та приміщень складів тимчасового зберігання, митних складів, магазинів безмитної торгівлі, територій вільних митних зон та інших місць, де знаходяться товари, транспортні засоби комерційного призначення, що підлягають митному контролю, чи провадиться діяльність, контроль за якою покладено на митні органи;

- визнати протиправним та скасувати наказ Державної митної служби України від 11 лютого 2021 року № 86 про виключення Центральної сортувальної станції Приватного підприємства ЛІМЕКС ЕКСПРЕС з Реєстру центральних сортувальних станцій, регіональних сортувальних станцій;

- зобов`язати Державну митну службу України включити Центральну сортувальну станцію Приватного підприємства ЛІМЕКС ЕКСПРЕС до Реєстру центральних сортувальних станцій, регіональних сортувальних станцій.

Ухвалою суду від 17.06.2021 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження в адміністративній справі в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін та проведення судового засідання за наявними у справі матеріалами.

30.06.2021 на адресу суду надійшло клопотання представника позивача про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін. В обгрунтування вказав, що предмет розгляду справи № 640/16118/21 не підпадає під визначення, що містяться у статті 263 КАС України, а характер спірних правовідносин та предмет доказування у справі, на думку позивача, вимагає проведення судового засідання з повідомленням сторін для повного та всебічного встановлення обставин справи.

Суд, дослідивши заявлене клопотання, надаючи йому правову оцінку враховує наступне.

Згідно з частиною 5 статті 262 Кодексу адміністративного судочинства України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Враховуючи характер спірних правовідносин, предмет доказування, суд вважає, що для повного, всебічного та об`єктивного розгляду адміністративної справи, для з`ясування обставин, що мають значення для вирішення справи, з метою прийняття законного та обґрунтованого судового рішення, розгляд справи необхідно здійснити за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Керуючись статтями 248, 256, 262 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,

УХВАЛИВ:

Клопотання представника Приватного підприємства "Лімекс Експрес" про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін - задовольнити.

Розгляд справи проводити в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Судове засідання відбудеться 02 серпня 2021 року о 11:25 год. в приміщенні засідання відбудеться в приміщенні Окружного адміністративного суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1, зал судового засідання № 32.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Р.О. Арсірій

Дата ухвалення рішення06.07.2021
Оприлюднено09.07.2021
Номер документу98144133
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —640/16118/21

Рішення від 22.05.2024

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Терлецька О.О.

Ухвала від 31.07.2023

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Терлецька О.О.

Ухвала від 19.07.2021

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Арсірій Р.О.

Ухвала від 06.07.2021

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Арсірій Р.О.

Ухвала від 17.06.2021

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Арсірій Р.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні