Ухвала
від 05.07.2021 по справі 488/724/20
КОРАБЕЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

КОРАБЕЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Справа № 488/724/20

Провадження № 2/488/307/21

УХВАЛА

Іменем України

05.07.2021 року м. Миколаїв

Корабельний районний суд м. Миколаєва у складі:

головуючої по справі судді - Чернявської Я.А.,

при секретарі судового засідання - Кривопішиній О.С.,

за участю представника відповідача - адвоката Лисенко В.С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі засідань суду заяву представника відповідача - адвоката Лисенко В.С. про визнання явки позивача обов`язковою по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Садівничого товариства «Культурний сад» , ОСОБА_2 про визнання дій неправомірними та зобов`язання вчинити певні дії,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Корабельного районного суду міста Миколаєва перебуває цивільна справа за позовом позовом ОСОБА_1 до Садівничого товариства «Культурний сад» , ОСОБА_2 про визнання дій неправомірними та зобов`язання вчинити певні дії, в якій позивач просить суд визнати дії керівництва Садівничого товариства «Культурний Сад» щодо передачі земельної ділянки (садової) АДРЕСА_1 сторонній особі неправомірними та зобов`язати СТ «Культуний Сад» винести на розгляд загальних зборів заяву позивача щодо права користування названою земельною ділянкою.

В судове засідання позивач ОСОБА_1 не з`явилася, про дату, час та місце слухання справи була повідомлена належним чином та своєчасно.

Представник позивача - адвокат Разумовський О.А. надав суду заяву про неможливість його явки у судове засідання через перебування за межами міста Миколаєва, судове засідання просив відкласти.

Представник відповідача СТ «Культурний Сад» адвокат Лисенко В.С. через канцелярію Корабельного районного суду м. Миколаєва надала заяву про виклик позивача для участі в судовому засіданні для надання пояснень щодо поданої позовної заяви.

Відповідач ОСОБА_2 в судове засідання не з`явилася, про дату, час та місце слухання справи була повідомлена належним чином та своєчасно, причини її неявки суду не відомі.

Згідно з п. 5 ч. 2 ст. 223 ЦПК України суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку з підстав, зокрема якщо суд визнає потрібним, щоб сторона, яка подала заяву про розгляд справи за її відсутності, дала особисті пояснення. Викликати позивача або відповідача для особистих пояснень можна і тоді, коли в справі беруть участь їх представники.

З метою з`ясування усіх обставин справи, які мають істотне значення, суд вбачає підстави та процесуальну необхідність для визнання явки позивача по справі обов`язковою.

Так, суд дійшов висновку, визнати явку позивача ОСОБА_1 обов`язковою.

Керуючись ст. 223 Цивільного процесуального кодексу України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Відкласти розгляд позовної заяви ОСОБА_1 до Садівничого товариства «Культурний сад» , ОСОБА_2 про визнання дій неправомірними та зобов`язання вчинити певні дії.

Визнати явку позивача ОСОБА_1 - обов`язковою.

Судове засідання призначити на 23.09.2021 року о 13 год. 30 хв.

У судове засідання викликати сторін по справі.

Копію ухвали надіслати сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Я.А. Чернявська

СудКорабельний районний суд м. Миколаєва
Дата ухвалення рішення05.07.2021
Оприлюднено09.07.2021
Номер документу98154231
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —488/724/20

Ухвала від 09.05.2023

Цивільне

Корабельний районний суд м. Миколаєва

Чернявська Я. А.

Ухвала від 12.05.2021

Цивільне

Корабельний районний суд м. Миколаєва

Чернявська Я. А.

Ухвала від 05.07.2021

Цивільне

Корабельний районний суд м. Миколаєва

Чернявська Я. А.

Ухвала від 12.05.2021

Цивільне

Корабельний районний суд м. Миколаєва

Чернявська Я. А.

Ухвала від 16.03.2020

Цивільне

Корабельний районний суд м. Миколаєва

Чернявська Я. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні