Ухвала
від 08.06.2010 по справі 2а-3167/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

              

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

08 червня 2010 року                                                    Справа №  2а-3167/10/0870

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Садовий Ігор Вікторович, перевіривши матеріали адміністративного позову

за позовною заявою: Державної податкової інспекції у Запорізькому районі Запорізької області

до: Обслуговуючого кооперативу «Сосновий бір»

про: стягнення 3 570 грн.,

та виконання вимог ст.ст. 105, 106 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

07.06.2010 Державна податкова інспекція у Запорізькому районі Запорізької області звернулася до Запорізького окружного адміністративного суду із позовною заявою до Обслуговуючого кооперативу «Сосновий бір» про стягнення заборгованості з комунального податку у розмірі 3 570 грн.  

За правилами ст.107 КАС України суддя після одержання позовної заяви з’ясовує, чи належить позовну заяву розглядати в порядку адміністративного судочинства і чи підсудна позовна заява даному адміністративному суду.

Відповідно до п.4 ч.1 ст.17 КАС України спори за зверненням суб’єкта владних повноважень у випадках, встановлених законом відносяться до компетенції адміністративних судів.

Спір виник із публічно – правових відносин, у яких позивач є суб’єктом владних повноважень. Зазначений спір згідно із ст.17 КАС України належить до компетенції адміністративних судів та має розглядатися у порядку адміністративного судочинства.

Підстави для  повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

За наслідками розгляду матеріалів позовної заяви, суд дійшов висновку про необхідність закінчення підготовчого провадження, відкриття провадження в адміністративній справі та призначення її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 107, 160, 165 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

1.Відкрити провадження в адміністративній справі №2а-3167/10/0870 за адміністративним позовом Державної податкової інспекції у Запорізькому районі Запорізької області до Обслуговуючого кооперативу «Сосновий бір» про стягнення заборгованості з комунального податку у розмірі 3 570 грн.   

2.Закінчити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду у судовому засіданні на     < Дата попереднього судового засідання (дата) (АДМ) >       21 червня 2010 року     , яке відбудеться за адресою: м.Запоріжжя, вул.Кремлівська, 65-в в залі судових засідань № 7, о    11:30    Справа розглядатиметься одноособово суддею Садовим Ігорем Вікторовичем.

3.Зобов’язати позивача надати до судового засідання: довіреність на представника; особисті картки відповідача; докази вжиття заходів по погашенню податкового боргу відповідно до Закону  України №2181 від 21.12.2000; всі документи, зазначені у позові; докази узгодження щодо спірної суми у тому числі: другу податкову вимогу, рішення про стягнення коштів та продаж інших активів платника податків в рахунок погашення його податкового боргу; докази направлення на юридичну адресу відповідача першої та другої податкових вимог; розрахунок заборгованості по кожному податку; свідоцтво про державну реєстрацію відповідача; довідку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців щодо юридичної адреси відповідача на час розгляду справи; довідку про заборгованість відповідача на час розгляду справи; належно засвідчені копії витребуваних та доданих до позову документів надати у справу.

4.Запропонувати відповідачу надати: правоустановчі документи (Статут, довідку статуправління, свідоцтво про державну реєстрацію); довіреність на представника; у разі невизнання адміністративного позову надати письмові заперечення на позов та документи на обґрунтування заперечень; при незгоді з розрахунком позивача надати контр розрахунок по кожному податку; докази сплати податкової заборгованості у повному обсязі або частково; належно засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали – суду для огляду.

5.З ініціативи позивача провести звірку розрахунків на предмет встановлення заборгованості. Акт звірки надати суду.

6.Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі, відповідачу – копію позовної заяви та додані до неї документи.

7.В судове засідання викликати повістками осіб, які беруть участь у справі. Явку сторін у судове засідання визнати обов’язковою.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя                                                                    І.В.Садовий

 

Дата ухвалення рішення08.06.2010
Оприлюднено04.09.2010
Номер документу9824006
СудочинствоАдміністративне
СутьВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ 08 червня 2010 року                                                    Справа №  2а-3167/10/0870 м. Запоріжжя

Судовий реєстр по справі —2а-3167/10/0870

Постанова від 25.08.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

Постанова від 25.08.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

Ухвала від 25.08.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

Ухвала від 21.06.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

Ухвала від 08.06.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні