Ухвала
від 14.07.2021 по справі 242/4222/20
СЕЛИДІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 242/4222/20

Провадження № 2/242/396/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

14 липня 2021 року м. Селидове

Селидівський міський суду Донецької області в складі: головуючого судді Владимирської І.М., при секретарі Гречка К.О., за участю відповідача ОСОБА_1 , представника третьої особи ТОВ Донмонострой Нещерета Д.Б., представника ТОВ Фінансова компанія Грін Ко Тараненко Я.Ю., розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Грін Ко про залучення правонаступника сторони по справі за позовом Публічного акціонерного товариства Фідобанк до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_1 , треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Авіста , Товариство з обмеженою відповідальністю Донмонострой , Фонд гарантування вкладів фізичних осіб про стягнення заборгованості в порядку застосування наслідків недійсності нікчемного правочину, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду із позовом до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_1 , треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Авіста , Товариство з обмеженою відповідальністю Донмонострой , Фонд гарантування вкладів фізичних осіб про стягнення заборгованості в порядку застосування наслідків недійсності нікчемного правочину .

Представник ТОВ Фінансова компанія Грін Ко звернувся до суду з клопотанням про залучення ТОВ Грін Ко до участі у справі за позовом Публічного акціонерного товариства Фідобанк до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_1 , треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Авіста , Товариство з обмеженою відповідальністю Донмонострой , Фонд гарантування вкладів фізичних осіб про стягнення заборгованості в порядку застосування наслідків недійсності нікчемного правочину, в якості правонаступника Публічного акціонерного товариства Фідобанк .

Суд, вислухавши учасників справи, дослідивши матеріали справи, приходить до наступного.

У клопотанні про залучення до участі у справі правонаступника позивача зазначено, що 16.12.2020 року було укладено договір про відступлення права вимоги № 1521, відповідно до умов якого право вимоги за беззаставними кредитними договорами, в тому числі право вимоги до відповідачів, перейшло до Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Грін Ко . Посилаючись на вищезазначені обставини просять залучити до участі у справі ТОВ Фінансова компанія Грін Ко , як правонаступника позивача.

Частиною 1 ст. 55 ЦПК України передбачено, що у разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов`язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку про залучення до участі у справі у якості правонаступника позивача Товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Грін Ко .

Керуючись ст. 55, ст. 353 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В :

Залучити по цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства Фідобанк до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_1 , треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Авіста , Товариство з обмеженою відповідальністю Донмонострой , Фонд гарантування вкладів фізичних осіб про стягнення заборгованості в порядку застосування наслідків недійсності нікчемного правочину, у якості правонаступника позивача - Товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Грін Ко .

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Донецького апеляційного суду через Селидівський міський суд Донецької області протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення, а після її функціонування, безпосередньо до Донецького апеляційного суду.

Учасник справи, якому ухвала суду не були вручені у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому цієї ухвали суду.

Суддя І.М. Владимирська

Дата ухвалення рішення14.07.2021
Оприлюднено14.07.2021
Номер документу98289088
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —242/4222/20

Рішення від 06.02.2024

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Черков В. Г.

Ухвала від 18.01.2024

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Черков В. Г.

Ухвала від 15.12.2023

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Черков В. Г.

Ухвала від 04.11.2021

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Владимирська І. М.

Ухвала від 14.07.2021

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Владимирська І. М.

Ухвала від 14.07.2021

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Владимирська І. М.

Ухвала від 22.04.2021

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Владимирська І. М.

Ухвала від 10.03.2021

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Владимирська І. М.

Ухвала від 07.12.2020

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Владимирська І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні