Ухвала
від 28.07.2021 по справі 686/17877/21
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 686/17877/21

Провадження № 1-кс/686/7852/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

28 липня 2021 року м. Хмельницький

Слідчий суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , слідчого ОСОБА_3 , розглянувши в судовому засіданні в залі суду у м. Хмельницькому клопотання слідчого відділення розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СВ Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області ОСОБА_3 про надання дозволу на проведення обшуку у кримінальному провадженні № 12021243000001010 від 15.06.2021за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.358 КК України,

ВСТАНОВИВ:

28.07.2021 року слідчий відділення розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СВ Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області ОСОБА_3 звернувся до суду з клопотанням, погодженим з прокурором Окружної прокуратури м. Хмельницького ОСОБА_4 про надання дозволу на проведення обшуку приміщення, а саме другого та третього поверху, буд. АДРЕСА_1 , яке орендується ТОВ «НМЦ ПРОФПАТОЛОГІЇ» та яке на праві приватної власності належить ТзОВ «АРСЕНАЛ-ЦЕНТР» з метою відшукання і вилучення речей, які мають істотне значення у кримінальному провадженні, а саме: бланків медичних довідок, які виготовлялись ФОП ОСОБА_5 для ПП «Медичний центр «Звіробій», зокрема таких як медичні довідки форми №122-2/о та форми №140/о, медичні довідки щодо придатності до керування транспортним засобом, медичної документації форми 1-ОМК, документів, пов`язаних із діяльністю ПП «Медичний центр «Звіробій», кліше печаток ПП «Медичний центр «Звіробій», «Центр психіатричної допомоги ДУ МО МВСУ по Хмельницькій області ЦПД ППВ», «Лікар Оліпер Андрій Юрійович МОЗ України», «Міністерство охорони здоров`я Поліклініка №1, код 42980032 Для довідок», «Міністерство внутрішніх справ України, Ідентифікаційний код 08734575, Державна установа Територіальне медичне об`єднання Міністерства внутрішніх справ України по Хмельницькій області Для довідок», документів, які містять відтиски вищевказаних печаток.

В обґрунтування даного клопотання зазначено, що «в період часу з 29.04.2021 по теперішній час, група невстановлених осіб, перебуваючи у м. Хмельницький вносили недостовірні відомості до медичних довідок, які використовуються при набутті певних прав, а також набуття прав займатися певними видами діяльності.

В ході досудового розслідування встановлено, що ПП «Медичний центр «Звіробій» надає послуги фізичним та юридичним особам з медичної практики відповідно до ліцензії МОЗ України та має відповідну державну атестацію МОЗ України, зокрема у наданні послуг щодо проходження медичних оглядів фізичних осіб, за результатами яких видаються відповідні медичні довідки, які в подальшому можуть бути використанні для набуття певних прав, а саме таких як дозвіл на зберігання та носіння зброї, керування транспортними засобами.

Такі медичні довідки видаються ПП «Медичний центр «Звіробій» на заздалегідь виготовлених бланках, закупівля яких здійснюється у ФОП ОСОБА_5 .

Закупівля бланків медичних довідок здійснюється наступним чином: на рік між ПП «Медичний центр «Звіробій» та ФОП « ОСОБА_5 » укладається договір купівлі-продажу, після чого підприємству надається рахунок для оплати зі кількість примірних бланків медичних довідок (сертифікатів, особистих медичних книжок), в залежності від потреб Центру, та на який в подальшому здійснюється безготівкова оплата товару бланків ФОП ОСОБА_5 .

Після оплати товару ФОП ОСОБА_5 надсилає поштовим зв`язком товар разом із товартранспортною та видатковою накладними, які в подальшому зберігаються та обліковуються у вищевказаному медичному центрі.

Допитаний в якості свідка ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який обіймає посаду директора ПП «Медичний центр «Звіробій», повідомив, що ним виявлено факт здійснення закупівлі у ФОП « ОСОБА_5 » бланків медичних довідок ПП «Медичний центр «Звіробій», зокрема: 03.09.2020 на суму 13000 гривень, 02.02.2021 на суму 11500 гривень, 23.04.2021 на суму 6500 гривень та 23.04.2021 на суму 19500 гривень.

При цьому, оплата за вказані бланки медичних довідок здійснювалась не ПП «Медичний центр «Звіробій» та вказані бланки до медичного центру не надходили.

Також, ОСОБА_6 повідомив, що ним виявлено факти того, що здійснюється розповсюдження медичних довідок з відтиском печатки ПП «Медичний центр «Звіробій», які в подальшому можуть бути використанні для набуття певних прав, а саме таких як дозвіл на зберігання та носіння зброї, керування транспортними засобами, хоча такі довідки Медичним центром фактично не видавались, а особи, які їх отримали медичних оглядів не проходили.

ОСОБА_6 на підставі п. 2 ч. 2 ст. 60 КПК України 21.07.2021 звернувся із заявою про долучення до матеріалів кримінального провадження медичних довідок виданих на ім`я ОСОБА_7 та ОСОБА_8 .

Проведеним оглядом 21.07.2021, об`єктом якого були вищевказані документи встановлено:

Медична довідка щодо придатності до керування транспортним засобом, видана на ім`я « ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_2 », місцем проживання якої вказано « АДРЕСА_2 .». В графі «Дата видачі» виконано рукописний текст синього кольору «20.07.2021 р.» та в графі «Дійсна до» виконано рукописний текст синього кольору «20.07.2031 р.». В графі «Голова комісії» виконано рукописний підпис синього кольору, поверх якого наявний відтиск мастикової округлої печатки синього кольору із написом «Міністерство внутрішніх справ України, Ідентифікаційний код НОМЕР_1 , Державна установа Територіальне медичне об`єднання Міністерства внутрішніх справ України по Хмельницькій області Для довідок». Також в нижній частині довідки наявна приклеєна фотографія жінки віком близько 21 року з темним волоссям. В правому нижньому куті виявлено друкований напис «Серія МДО №536792»

Особиста медична книжка, видана на ім`я « ОСОБА_8 ». На зовнішньому боці якої наявний штамп синього кольору «ПП Медичний центр «ЗВІРОБІЙ» Ідент. код 37016938 м. Хмельницький, вул. Курчатова, 8 Тел. 068-117-14-32». Також в правому верхньому куті наявний друкований напис «Серія ААВ №722357». В внутрішньому боці книжки, в графі «найменування суб`єкта господарювання» виконано рукописний текст синього кольору «ТЗОВ Подорожник» та в графі «назва професії» виконано рукописний текст синього кольору «фармацевт». В графі «Дата наступного медичного огляду» виконано рукописний напис синього кольору « ІНФОРМАЦІЯ_3 » та в графі «Дата проведення медичного огляду» виконано рукописний напис синього кольору « ІНФОРМАЦІЯ_4 », поверх якого наявний відтиск мастикової округлої печатки синього кольору із написом «Приватне підприємство медичний центр Звіробій Україна м. Хмельницький, Для медичних довідок №2 Ідент. код 37016938». Також в нижній частині книжки в графі «Керівник закладу охорони здоров`я» виконано рукописний підпис синього кольору. По середині книжки наявний штамп синього кольору з написами «Медичний Центр «Звіробій» Ідентифікаційний код НОМЕР_2 Відділення обов`яз`ових медоглядів декретованих груп населення, Допускається до роботи.»

Медична довідка щодо придатності до керування транспортним засобом, видана на ім`я « ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_5 », місцем проживання якого вказано « АДРЕСА_3 ». В графі «Дата видачі» виконано рукописний текст синього кольору «05.07.2021 р.» та в графі «Дійсна до» виконано рукописний текст синього кольору «05.07.2023 р.». В графі «Голова комісії» виконано рукописний підпис синього кольору, поверх якого наявний відтиск мастикової округлої печатки синього кольору із написом «Міністерство охорони здоров`я Поліклініка №1, код 42980032 Для довідок». Також в нижній частині довідки наявна приклеєна фотографія чоловіка віком близько 31 року з темним коротким волоссям. В правому нижньому куті виявлено друкований напис «Серія МДП №763419»;

Медична довідка про проходження обов`язкових попереднього та періодичного психіатричних оглядів, видана на ім`я « ОСОБА_7 , 1990 р.н.», місцем проживання якого вказано « АДРЕСА_3 ». В графі «Дата проходження огляду» виконано рукописний текст синього кольору «05.07.2021 р.» та в графі «Довідка дійсна до» виконано рукописний текст синього кольору «05.07.2023 р.». А також в графі «психіатричні протипоказання до виконання:» виконано рукописний текст синього кольору «роботи водія-охоронця не виявлені». В графі «Лікар-психіатр» виконано рукописний підпис синього кольору, поверх якого наявний відтиск мастикової округлої печатки синього кольору із написом « ІНФОРМАЦІЯ_6 ». Також в правій нижній частині довідки наявний відтиск мастикової округлої печатки синього кольору із написом «Лікар ОСОБА_9 МОЗ України». В верхній частині довідки виявлено друкований напис «Серія ААН №227896».

Сертифікат про проходження профілактичного огляду, виданий на ім`я « ОСОБА_7 , 1990 р.н.», місцем проживання якого вказано « АДРЕСА_3 ». В графі «Дата проходження огляду» виконано рукописний текст синього кольору «05.07.2021 р.» та в графі «Довідка дійсна до» виконано рукописний текст синього кольору «05.07.2023 р.». А також в графі «психіатричні протипоказання до виконання:» виконано рукописний текст синього кольору «роботи водія-охоронця не виявлені». В графі «Лікар-психіатр» виконано рукописний підпис синього кольору, поверх якого наявний відтиск мастикової округлої печатки синього кольору із написом « ІНФОРМАЦІЯ_6 ». Також в правій нижній частині довідки наявний відтиск мастикової округлої печатки синього кольору із написом «Лікар ОСОБА_9 МОЗ України». В верхній частині довідки виявлено друкований напис «Серія РРТ №743393».

Додатково допитаний в якості свідка ОСОБА_6 повідомив, що за його проханням ОСОБА_7 ІНФОРМАЦІЯ_5 отримано вищевказані документи на його ім`я за адресою: АДРЕСА_1 , при цьому це відбувалось без проходження відповідного медичного огляду та здійсненням оплати за таку послугу 700 гривень, що підтвердив допитаний в якості свідка ОСОБА_7 .

Окрім цього, ОСОБА_6 повідомив, що також за його проханням ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_2 отримано вищевказані документи на її ім`я за адресою: АДРЕСА_4 , при цьому це також відбувалось без проходження відповідного медичного огляду та здійсненням оплати за таку послугу 750 гривень, що підтвердила допитана в якості свідка ОСОБА_8 .

В ході досудового розслідування встановлено, що в період часу з 01.02.2017 по 29.04.2020 посаду директора ПП «Медичний центр «Звіробій» обіймав ОСОБА_10 , який достовірно знав про порядок оформлення та видачі вищевказаних медичних довідок.

Так, ОСОБА_10 , ІНФОРМАЦІЯ_7 , проживаючий за адресою: АДРЕСА_5 , який має у власності автомобіль марки «OPEL» моделі «INSIGNIA SPORTS TOURER» д.н.з. НОМЕР_3 та автомобіль марки «FIAT» моделі «PUNTO» д.н.з. НОМЕР_4 , який раніше обіймав посаду директора ПП «Медичний центр «Звіробій» за допомогою заздалегідь підготовлених відтисків печаток ПП «Медичний центр «Звіробій», «Центр психіатричної допомоги ДУ МО МВСУ по Хмельницькій області ЦПД ППВ», «Лікар Оліпер Андрій Юрійович МОЗ України», «Міністерство охорони здоров`я Поліклініка №1, код 42980032 Для довідок», «Міністерство внутрішніх справ України, Ідентифікаційний код 08734575, Державна установа Територіальне медичне об`єднання Міністерства внутрішніх справ України по Хмельницькій області Для довідок» та закуплених бланків медичних довідок (виготовлення яких потребує відповідних дозволів та ліцензій), вносить завідомо неправдиві відомості у такі бланки та здійснює збут таких підроблених документів.

При цьому встановлено, що для полегшення процесу з виготовленню та подальшого використання заздалегідь підроблених документів ОСОБА_10 залучив до вчинення кримінального правопорушення наступних осіб:

- ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_8 , який проживає за адресою: АДРЕСА_6 , який є братом ОСОБА_10 та раніше працював у ПП «Медичний центр «Звіробій», який за результатами проведених оперативних заходів здійснює реалізацію підроблених медичних довідок.

- ОСОБА_12 , ІНФОРМАЦІЯ_9 , проживаючий за адресою: АДРЕСА_7 , має у власності та користуванні автомобіль марки «KIA» моделі «RIO» д.н.з. НОМЕР_5 , який працював у ПП «Медичний центр «Звіробій» на посаді охоронця, та який на даний час для приховання протиправної діяльності з підроблення вищевказаних медичних довідок заснував та являється директором ТОВ «НМЦ ПРОФПАТОЛОГІЇ» (ЄРДПОУ 44109067), через яке здійснює реалізацію підроблених медичних довідок, зокрема відвідуючи підприємства та організації, де представляється працівником ПП «Медичний центр «Звіробій», фактично при цьому ним не являючись;

Окрім цього, встановлено, що юридична особа, яка використовується для приховання злочинної діяльності, ТОВ «НМЦ ПРОФПАТОЛОГІЇ», орендує приміщення за адресами: другий та третій поверхи, буд. АДРЕСА_1 та на першому поверсі, буд. АДРЕСА_4 , де і отримувались вищевказані документи ОСОБА_7 та ОСОБА_8 .

Слід зазначити, що у відповідності до ліцензійного реєстру МОЗ України у ТОВ «НМЦ ПРОФПАТАЛОГІЇ» (який знаходиться у вільному доступі за веб-посиланням «https://moz.gov.ua/licenzijnij-reestr») відсутня ліцензія на здійснення медичної практики, а тому відповідно відсутнє право на проведення медичних оглядів за результатами яких видаються вищевказані медичні довідки.

На даному етапі досудового розслідування є необхідність у проведенні обшуку приміщення, яке орендується ТОВ «НМЦ ПРОФПАТОЛОГІЇ», що за адресою: другий та третій поверх, буд. 8 по вул. Курчатова у м. Хмельницькому з метою відшукання та вилучення бланків медичних довідок, які виготовлялись ФОП ОСОБА_5 для ПП «Медичний центр «Звіробій», зокрема таких як медичні довідки форми №122-2/о та форми №140/о, медичні довідки щодо придатності до керування транспортним засобом, медичної документації форми 1-ОМК, документів, пов`язаних із діяльністю ПП «Медичний центр «Звіробій», кліше печаток ПП «Медичний центр «Звіробій», «Центр психіатричної допомоги ДУ МО МВСУ по Хмельницькій області ЦПД ППВ», «Лікар Оліпер Андрій Юрійович МОЗ України», «Міністерство охорони здоров`я Поліклініка №1, код 42980032 Для довідок», «Міністерство внутрішніх справ України, Ідентифікаційний код 08734575, Державна установа Територіальне медичне об`єднання Міністерства внутрішніх справ України по Хмельницькій області Для довідок», інших документів, які містять відтиски вищевказаних печаток.

Вилучені вищевказані документи та речі необхідні для проведення почеркознавчих експертиз та технічних експертиз документів, та в подальшому після відповідного дослідження використовуватимуться в якості речових доказів у вказаному кримінальному провадженні».

У судовому засіданні слідчий підтримав подане клопотання, просив його задовольнити.

Заслухавши слідчого, дослідивши додані до клопотання матеріали, приходжу до наступних висновків.

Згідно із ч. 2 ст. 223 КПК України підставами для проведення слідчої (розшукової) дії є наявність достатніх відомостей, що вказують на можливість досягнення її мети.

Відповідно до змісту статті 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб. Обшук проводиться на підставі ухвали слідчого суддімісцевого суду, в межах територіальної юрисдикції якого знаходиться (зареєстрований) орган досудового розслідування як юридична особа.

Слідчим суддею встановлено, що Хмельницьким РУП ГУ Національної поліції в Хмельницькій здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 12021243000001010 від 15.06.2021 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 358 КК України.

Про можливу причетність працівників ТОВ «НМЦ ПРОФПАТОЛОГІЇ» до кримінального правопорушення свідчать: показання допитаного як свідка ОСОБА_6 від 15.06.2021 та від 21.07.2021; рапорт заст. начальника СРЗПВ ВКП ГУНП в Хмельницькій області від ОСОБА_13 від 12.07.2021; протокол огляду предмету від 21.07.2021; показання допитаного як свідка ОСОБА_7 від 21.07.2021; показання допитаного як свідка ОСОБА_8 від 21.07.2021; оглянуті у судовому засіданні оригінали наступних документів, копії яких долучені до матеріалів клопотання: сертифікат про проходження профілактичного наркологічного огляду, виданий на ім`я ОСОБА_7 , медична довідка про проходження обов`язкових попереднього та періодичного психіатричних оглядів, виданий на ім`я ОСОБА_7 , медичні довідки щодо придатності для керування транспортними засоби, видані на ім`я ОСОБА_7 та ОСОБА_8 , особиста медична книжка, видана на ім`я ОСОБА_8 ; інші матеріали кримінального провадження.

Оглядом сайту МОЗ України, який містить Ліцензійний реєстр МОЗ України з медичної практики у судовому засіданні встановлено, що у ТОВ «НМЦ ПРОФПАТАЛОГІЇ» відсутня ліцензія на здійснення медичної практики.

Згідно повідомлення Хмельницького БТІ № 730361 від 15.07.2021 приміщення по вул. Курчатова, 8 у м. Хмельницькому на праві власності належить ТзОВ «АРСЕНАЛ-ЦЕНТР».

Відповідно довідомостей зЄдиного державногореєстру юридичнихосіб,фізичних осіб-підприємцівта громадськихформувань Хмельницький відокремлений підрозділ ТОВ «НМЦ ПРОФПАТАЛОГІЇ» здійснює свою діяльність за адресою: м. Хмельницький, вул. Курчатова, 8.

З огляду на обставини, зазначені у клопотанні та озвучені в судовому засіданні слідчим, слідчий суддя приходить до висновку, що органом досудового розслідування зібрано достатньоданих,які бдавали підставивважати,що вказаніу клопотанніречі,а саме:бланки медичнихдовідок,які виготовлялисьФОП ОСОБА_5 для ПП«Медичний центр«Звіробій»,медичні довідкиформи №122-2/ота форми№140/о,медичні довідкищодо придатностідо керуваннятранспортним засобом,медична документаціяформи 1-ОМК,документи,пов`язані іздіяльністю ПП«Медичний центр«Звіробій»,кліше печатокПП «Медичнийцентр «Звіробій»,«Центр психіатричноїдопомоги ДУМО МВСУпо Хмельницькійобласті ЦПДППВ»,«Лікар ОліперАндрій ЮрійовичМОЗ України»,«Міністерство охорониздоров`я Поліклініка№1,код 42980032Для довідок»,«Міністерство внутрішніхсправ України,Ідентифікаційний код08734575,Державна установаТериторіальне медичнеоб`єднання Міністерствавнутрішніх справУкраїни поХмельницькій областіДля довідок»,документи,які містятьвідтиски вищевказанихпечаток можутьзнаходитися у приміщеннях, які орендуються ТОВ «НМЦ ПРОФПАТОЛОГІЇ» та знаходяться на другому та третьому поверсі буд. № 8 по вул. Курчатова у м. Хмельницькому, їх вилучення має важливе значення для встановлення обставин кримінального провадження.

З метою відшукання та вилучення бланків медичних довідок, які виготовлялись ФОП ОСОБА_5 для ПП «Медичний центр «Звіробій», зокрема медичних довідок форми №122-2/о та форми №140/о, медичних довідок щодо придатності до керування транспортним засобом, медичної документації форми 1-ОМК, документів, пов`язаних із діяльністю ПП «Медичний центр «Звіробій», кліше печаток ПП «Медичний центр «Звіробій», «Центр психіатричної допомоги ДУ МО МВСУ по Хмельницькій області ЦПД ППВ», «Лікар Оліпер Андрій Юрійович МОЗ України», «Міністерство охорони здоров`я Поліклініка №1, код 42980032 Для довідок», «Міністерство внутрішніх справ України, Ідентифікаційний код 08734575, Державна установа Територіальне медичне об`єднання Міністерства внутрішніх справ України по Хмельницькій області Для довідок», документів, які містять відтиски вищевказаних печаток слід надати дозвіл на проведення обшуку, який за встановлених обставин є найбільш доцільним та ефективним способом відшукання та вилучення речей, які є знаряддями вчинення кримінального правопорушення та містять інформацію, що має значення для досудового розслідування кримінального провадження, тому клопотання слідчого підлягає задоволенню.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 233-235 КПК України, слідчий суддя

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання задовольнити.

Надати слідчим у кримінальному провадженні № 12021243000001010 від 15.06.2021 дозвіл на проведення обшуку у приміщеннях, які орендуються ТОВ «НМЦ ПРОФПАТОЛОГІЇ» та знаходяться на другому та третьому поверсі буд. № 8 по вул. Курчатова у м. Хмельницькому, яке на праві власності належить ТзОВ «АРСЕНАЛ-ЦЕНТР» з метою відшукання і вилучення бланків медичних довідок, які виготовлялись ФОП ОСОБА_5 для ПП «Медичний центр «Звіробій», зокрема медичних довідок форми №122-2/о та форми №140/о, медичних довідок щодо придатності до керування транспортним засобом, медичної документації форми 1-ОМК, документів, пов`язаних із діяльністю ПП «Медичний центр «Звіробій», кліше печаток ПП «Медичний центр «Звіробій», «Центр психіатричної допомоги ДУ МО МВСУ по Хмельницькій області ЦПД ППВ», «Лікар Оліпер Андрій Юрійович МОЗ України», «Міністерство охорони здоров`я Поліклініка №1, код 42980032 Для довідок», «Міністерство внутрішніх справ України, Ідентифікаційний код 08734575, Державна установа Територіальне медичне об`єднання Міністерства внутрішніх справ України по Хмельницькій області Для довідок», документів, які містять відтиски вищевказаних печаток.

Строк дії ухвали до 27 серпня 2021 року включно.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали проголошено 28.07.2021 року.

Слідчий суддя Хмельницького

міськрайонного суду ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення28.07.2021
Оприлюднено26.01.2023
Номер документу98623939
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення обшуку у кримінальному провадженні № 12021243000001010 від 15.06.2021за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.358 КК України

Судовий реєстр по справі —686/17877/21

Ухвала від 28.07.2021

Кримінальне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Кирик О. В.

Ухвала від 28.07.2021

Кримінальне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Кирик О. В.

Ухвала від 28.07.2021

Кримінальне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Кирик О. В.

Ухвала від 28.07.2021

Кримінальне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Кирик О. В.

Ухвала від 28.07.2021

Кримінальне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Кирик О. В.

Ухвала від 28.07.2021

Кримінальне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Кирик О. В.

Ухвала від 28.07.2021

Кримінальне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Кирик О. В.

Ухвала від 28.07.2021

Кримінальне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Кирик О. В.

Ухвала від 28.07.2021

Кримінальне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Кирик О. В.

Ухвала від 28.07.2021

Кримінальне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Кирик О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні