Ухвала
від 13.08.2021 по справі 852/2а-12/21
ТРЕТІЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТРЕТІЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

13 серпня 2021 року м.Дніпросправа № 852/2а-12/21

Третій апеляційний адміністративний суд у складі колегії суддів:

головуючого - судді Баранник Н.П.,

суддів: Малиш Н.І., Щербака А.А.,

розглянувши матеріали позовної заяви Криворізької районної державної адміністрації Дніпропетровської області до ОСОБА_1 , третя особа: Приватне акціонерне товариство "Північний гірничо-збагачувальний комбінат" про примусове відчуження земельної ділянки з мотивів суспільної необхідності,

ВСТАНОВИВ:

До Третього апеляційного адміністративного суду надійшла позовна заява Криворізької районної державної адміністрації Дніпропетровської області (код ЄДРПОУ 04052270, вул. Кобилянського, буд. 152, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область, 50002) до ОСОБА_1 (ІПН НОМЕР_1 ), третя особа: Приватне акціонерне товариство "Північний гірничо-збагачувальний комбінат" (код ЄДРПОУ 00191023, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область, 50079), про примусове відчуження земельної ділянки з мотивів суспільної необхідності.

Ухвалою Третього апеляційного адміністративного суду від 19 липня 2021 року відкрито провадження в адміністративній справі № 852/2а-12/21 за позовом Криворізької районної державної адміністрації Дніпропетровської області до ОСОБА_1 , третя особа: Приватне акціонерне товариство "Північний гірничо-збагачувальний комбінат" про примусове відчуження земельної ділянки з мотивів суспільної необхідності. Справу визначено розглядати за правилами загального позовного провадження колегіально.

Відповідно до ч.1 ст.179 КАС України для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

Згідно з ч.2 ст.173 КАС України, завданням підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Враховуючи викладене, колегія суддів вважає за необхідне призначити підготовче засідання.

Керуючись ст.ст. 173, 179 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

Призначити підготовче засідання у відкритому судовому засіданні на 21 жовтня 2021 року об 13 год. 40 хв. у приміщенні Третього апеляційного адміністративного суду, за адресою: вул. Василя Жуковського, 23, м. Дніпро, 49005.

Викликати учасників справи у підготовче засідання.

Позивачу у підготовче засідання надати суду оригінали (для огляду) всіх документів, копії яких приєднані до позовної заяви.

Встановити строк для подання відповідачем та третьою особою відзиву на позовну заяву та доказів, які підтверджують обставини, якими обґрунтовується позиція відповідача та третьої особи, протягом 15 днів з дня вручення ухвали про призначення підготовчого провадження. Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи особою, яка подає відзив.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи особою, яка подає відповідь на відзив.

Встановити відповідачу та третій особі п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи особою, яка подає заперечення.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Звернути увагу учасників справи про те, що відзив, відповідь на відзив, заперечення повинні відповідати вимогам статті 162 КАС України.

Права та обов`язки учасників справи визначені ст.ст. 44, 47, 51, 131 Кодексу адміністративного судочинства України.

Копію ухвали направити учасникам справи, належним чином повідомити про дату, час та місце проведення підготовчого засідання.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Головуючий - суддя Н.П. Баранник

суддя Н.І. Малиш

суддя А.А. Щербак

СудТретій апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення13.08.2021
Оприлюднено17.08.2021
Номер документу99008381
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —852/2а-12/21

Ухвала від 27.10.2022

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Баранник Н.П.

Ухвала від 27.10.2022

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Баранник Н.П.

Ухвала від 09.06.2022

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Баранник Н.П.

Ухвала від 09.12.2021

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Баранник Н.П.

Ухвала від 09.12.2021

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Баранник Н.П.

Ухвала від 13.08.2021

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Баранник Н.П.

Ухвала від 19.07.2021

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Баранник Н.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні