Ухвала
від 06.09.2021 по справі 519/886/21
ЮЖНИЙ МІСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №519/886/21

2/519/633/21

У Х В А Л А

06.09.2021 року м. Южне

Суддя Южного міського суду Одеської області Барановська З.І., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до ТОВ ФК Гарда Фінанс , за участю третіх осіб - державного виконавця Южненскього міського відділу державної виконавчої служби Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) Прасолової Аліни Сергіївни, приватного нотаріусу Київського міського нотаріального округу Данич Оксани Федорівни, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню та його скасування,

В С Т А Н О В И В :

До Южного міського суду Одеської області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до ТОВ ФК Гарда Фінанс , за участю третіх осіб - державного виконавця Южненскього міського відділу державної виконавчої служби Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) Прасолової Аліни Сергіївни, приватного нотаріусу Київського міського нотаріального округу Данич Оксани Федорівни, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню та його скасування.

При досліджені позовної заяви та доданих до неї документів, суддею встановлено, що позовна заява подана з порушенням ст. 177 ЦПК України,

Згідно ч.1 ст.177 ЦПК України, позивач повинен додати до позовної заяви її копії та копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб.

В порушенні зазначених вимог ст.177 ЦПК України, позивачем не надано до позовної заяви копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб.

Відповідно до ч.ч.1,2 ст. 185 ЦПК України, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

В ухвалі про залишення позовної заяви без руху зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб і строк їх усунення, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

При таких обставинах позовну заяву ОСОБА_1 до ТОВ ФК Гарда Фінанс , за участю третіх осіб - державного виконавця Южненскього міського відділу державної виконавчої служби Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) Прасолової Аліни Сергіївни, приватного нотаріусу Київського міського нотаріального округу Данич Оксани Федорівни, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню та його скасування необхідно залишити без руху та позивачу надати строк для усунення зазначених недоліків з урахуванням вимог ст.177 ЦПК України.

Керуючись ст.185 ЦПК України, суддя

ПОСТАНОВИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до ТОВ ФК Гарда Фінанс , за участю третіх осіб - державного виконавця Южненскього міського відділу державної виконавчої служби Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) Прасолової Аліни Сергіївни, приватного нотаріусу Київського міського нотаріального округу Данич Оксани Федорівни, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню та його скасування - залишити без руху.

Надати позивачу строк десять днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху для усунення зазначених недоліків.

У разі невиконання ухвали суду в зазначений строк позовну заяву вважати неподаною та повернути позивачеві зі всіма доданими до неї документами.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Южного міського суду

Одеської області З.І.Барановська

Дата ухвалення рішення06.09.2021
Оприлюднено06.09.2021
Номер документу99378221
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню та його скасування

Судовий реєстр по справі —519/886/21

Ухвала від 03.05.2022

Цивільне

Южний міський суд Одеської області

Барановська З. І.

Рішення від 03.05.2022

Цивільне

Южний міський суд Одеської області

Барановська З. І.

Ухвала від 20.12.2021

Цивільне

Южний міський суд Одеської області

Барановська З. І.

Ухвала від 16.09.2021

Цивільне

Южний міський суд Одеської області

Барановська З. І.

Ухвала від 17.09.2021

Цивільне

Южний міський суд Одеської області

Барановська З. І.

Ухвала від 06.09.2021

Цивільне

Южний міський суд Одеської області

Барановська З. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні