Ухвала
від 06.09.2021 по справі 465/459/20
ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

465/459/20

1-кп/465/614/21

У Х В А Л А

судового засідання

06.09.2021 року м. Львів

Франківський районний суд м. Львова в складі:

головуючого - судді ОСОБА_1

при секретарі ОСОБА_2

за участю прокурора ОСОБА_3

обвинуваченого ОСОБА_4

захисника ОСОБА_5

розглянувши в залі суду в м. Львові у судовому засіданні в м. Львові в залі суду матеріали кримінального провадження по обвинуваченню ОСОБА_4 у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 212 КК України

в с т а н о в и в :

У Франківському районному суді м. Львова на розгляді знаходиться кримінальне провадження, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42017140000000023 від 20.01.2017 року про обвинувачення ОСОБА_4 у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 212 КК України.

В судовому засіданні прокурор заявив клопотання про зобов`язання уповноваженого органу з питань пробації за місцем реєстрації обвинуваченого скласти досудову доповідь з метою забезпечення суду інформацією, що характеризують обвинуваченого. Просить клопотання задоволити.

Обвинувачений та захисник у судовому засіданні підтримали клопотання про доручення органу пробації скласти досудову доповідь.

Згідно з ч.1 ст.314-1 КПК України, з метою забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого, а також прийняття судового рішення про міру покарання представник уповноваженого органу з питань пробації складає досудову доповідь за ухвалою суду.

Відповідно до ч. 1, 2 ст.314-1 КПК України,з метою забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого, а також прийняття судового рішення про міру покарання представник уповноваженого органу з питань пробації складає досудову доповідь за ухвалою суду. Досудова доповідьскладається щодоособи,обвинуваченої увчиненні злочинуневеликої абосередньої тяжкості,або тяжкогозлочину,нижня межасанкції якогоне перевищуєп`яти роківпозбавлення волі. Досудова доповідь щодо неповнолітнього обвинуваченого віком від 14 до 18 років складається незалежно від тяжкості вчиненого злочину, крім випадків, передбачених цим Кодексом.

Частиною четвертоюст.314-1 КПК Українипередбачені випадки, коли досудова доповідь не складається.

В судовому засіданні не встановлено передбачених вказаною нормою підстав для не складання досудової доповіді.

За таких обставин, заслухавши думку учасників судового розгляду, суд вважає, що клопотання прокурора слід задоволити, оскільки є достатні підстави для складання органом пробації досудової доповіді у даному кримінальному провадженні.

Враховуючи, що відповідно до ст.19Закону України«Про пробацію» права, обов`язки, відповідальність, правовий та соціальний захист персоналу органу пробації визначаються Законом України«Про Державнукримінально-виконавчуслужбу України» та цим Законом, а тому складання досудової доповіді слід доручити Володимирецькому районному відділу ДУ Центру пробації у Рівненській області.

Керуючись ст.ст. 314-1, 369-372 КПК України

п о с т а н о в и в :

Клопотання прокурора - задоволити.

Доручити Франківському районномувідділу філіїДУ Центрупробації уЛьвівській області скласти досудову доповідь відносно обвинуваченого ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця смт. Івано-Франково, Яворівського району, Львівської області, громадянина України, раніше не судимого, одруженого, директора Благодійної організації «Волонтерський рух України», зареєстрованого та проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 .

Роз`яснити обвинуваченому, що йому надається можливість брати участь у підготовці досудової доповіді. Участь особи у підготовці досудової доповіді полягає у наданні персоналу органу пробації інформації, необхідної для підготовки такої доповіді.

Встановити строк представлення досудової доповіді до Франківського районного суду м. Львова до 03 листопада 2021 року.

Зобов`язати представника персоналу органу пробації невідкладно повідомляти суд про наявність або виникнення об`єктивних обставин, що унеможливлюють підготовку або своєчасне подання досудової доповіді.

Копію ухвали надіслати начальнику органу пробації для виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_1

СудФранківський районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення06.09.2021
Оприлюднено01.02.2023
Номер документу99411015
СудочинствоКримінальне
КатегоріяЗлочини у сфері господарської діяльності Ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів

Судовий реєстр по справі —465/459/20

Ухвала від 27.09.2023

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Дзеньдзюра С. М.

Ухвала від 20.09.2023

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Дзеньдзюра С. М.

Ухвала від 12.11.2021

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Дзеньдзюра С. М.

Ухвала від 06.09.2021

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Дзеньдзюра С. М.

Ухвала від 29.01.2021

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Дзеньдзюра С. М.

Ухвала від 27.01.2020

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Дзеньдзюра С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні