Ухвала
від 15.09.2021 по справі 210/3777/21
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

У Х В А Л А

іменем України

Справа № 210/3777/21

Провадження № 1-кс/210/2057/21

"15" вересня 2021 р. Дзержинський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області у складі:

слідчого судді ОСОБА_1 ,

секретаря судового засідання ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3 ,

розглянувши у закритому судовому засіданні в м. Кривому Розі клопотання прокурора групи прокурорів у кримінальному провадженні - прокурора першого відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Дніпропетровської обласної прокуратури ОСОБА_3 в рамках кримінального провадження №12021040000000351 від 07.05.2021 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України, про проведення обшуку, -

В С Т А Н О В И В :

До суду надійшло клопотання прокурора групи прокурорів у кримінальному провадженні - прокурора першого відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Дніпропетровської обласної прокуратури ОСОБА_3 про проведення обшуку.

В обґрунтування клопотання прокурор посилався на те, що відділенням поліції №2 (Металургійне) Криворізького районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №12021040000000351 від 07.05.2021 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України.

Нагляд за додержанням законів під час розслідування у формі процесуального керівництва забезпечується групою прокурорів першого відділу процесуального керівництва процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання публічного обвинувачення Управління нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю.

Досудовим розслідуванням попередньо встановлено, що службові особи КП «Дніпроводоканал» Дніпровської міської ради (ЄДРПОУ 03341305 юридична та фактична адреса: м. Дніпро, вул. Троїцька, буд. 21а), а саме директор підприємства ОСОБА_4 ІНФОРМАЦІЯ_1 , заступник директора підприємства з поточних та капітальних ремонтів ОСОБА_5 ІНФОРМАЦІЯ_2 за попередньою змовою зі службовими особами ТОВ «Авто М» (ЄДРПОУ 31575976 юридична та фактична адреса: Запорізька обл., м. Запоріжжя, пров. Тамбовский, буд. 2) в особі директора та засновника ОСОБА_6 ІНФОРМАЦІЯ_3 , налагодили схему заволодіння коштами місцевого бюджету під час здійснення капітального ремонту та реконструкції водоводів, самопливних колекторів на території м. Дніпра.

Так встановлено, між КП «Дніпроводоканал» ДМР та ТОВ «Авто М» протягом 2019-2021 року було укладено 8 договорів на виконання робіт з капітального ремонту та реконструкції водоводів, самопливних колекторів, усунення жорсткого засмічення каналізаційного колектору на території м. Дніпро загальною вартістю понад 40 млн грн.

В ході формування актів КБ-2в по договорам, посадові особи ТОВ «Авто М» використовували основні матеріали, серед яких були: «Труба сталева електрозварна прямошовна 1220х12х12000 мм ст3сп5 ДСТУ10704-91/10706-76 з двошаровим антикорозійним покриттям екструдованим поліетиленом товщиною 3мм посиленого типу ДСТУ 4219-2003», «Труба ПЕ 100 SDR 17 діаметром 63, 110, 160, 200, 225, 315 мм» та «Полімер».

За наявною інформацією, посадові особи ТОВ «Авто-М», за попередньою змовою з посадовими особами КП «Дніпроводоканал» ДМР, з метою привласнення бюджетних коштів, під час виконання робіт по укладеним договорам використали трубу сталеву електрозварну прямошовну, властивості, характеристики та товщина якої не відповідає проектно кошторисній документації.

Прибуткові документи, в тому числі сертифікати якості та відповідності на вищевказані труби та полімер ТОВ «Авто М» придбавало у підприємств реального сектору економіки, за допомогою яких грошові кошти конвертувались в готівку, тим самим ухиляючись від сплати обов`язкових податкових платежів.

В ході аналізу податкової звітності підприємства було встановлено, що ціна на вказану трубу сталеву електрозварну прямошовну, труби ПЕ 100 SDR 17 діаметром 63, 110, 160, 200, 225, 315 мм, полімер та інші ресурси була завищена в середньому на 35 % від їх ринкової вартості.

Крім цього, за наявною інформацією, посадові особи ТОВ «Авто М», за попередньою змовою з посадовими особами КП «Дніпроводоканал» ДМР частково використовували техніку комунального підприємства, а в податковій звітності відображали оренду вказаної техніки у підприємств, з ознаками фіктивності.

Користуючись тим, що роботи із капітального ремонту та реконструкції водоводів, самопливних колекторів, усунення жорсткого засмічення каналізаційних колекторів є специфічним видом будівельних робіт, посадові особи ТОВ «Авто М», за попередньою змовою з посадовими особами КП «Дніпроводоканал» ДМР також здійснювали завищення об`ємів та обсягів виконаних будівельних робіт та машино-годин спецтехніки.

Крім того, додатково встановлено, що у своїй протиправній діяльності ОСОБА_6 використовує офісні та складські приміщення, які знаходиться за адресами: м. Запоріжжя, пров. Тамбовський, буд. 2 юридична адреса - офіс ТОВ «Авто М»; м. Запоріжжя, вул. Південне Шосе, буд. 71 склад ТОВ «Авто М», де, в свою чергу, зберігаються договори, укладені з комунальним підприємством «Дніпроводоканал» Дніпровської міської ради, документи, складені по вказаним договорам, «чорнові» записи, документи та магнітні носії інформації, в яких зазначені адреси та контактні дані контрагентів та суми грошових коштів, які їм передаються.

Встановлено, що директор та засновник ТОВ «Авто М» ОСОБА_6 фактично мешкає за адресою: АДРЕСА_1 , кадастровий номер земельної ділянки 2322188801:10:002:0743, за місцем свого фактичного мешкання зберігає грошові кошти отримані злочинним шляхом, «чорнові» записи, документи, печатки та штампи, магнітні носії інформації, в яких указано адреси та контактні дані контрагентів, суми грошових коштів, які необхідно передати клієнтам.

Поряд з тим встановлено головного бухгалтера ТОВ «Авто М» - ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , яка фактично мешкає за адресою: АДРЕСА_2 , яка безпосередньо здійснює документальне забезпечення всіх операцій, вносить неправдиві відомості до первинних бухгалтерських документів, які підтверджують безтоварні взаємовідносини.

Прокурор зазначає,що з метою досягнення мети досудового розслідування, фіксації слідів кримінального правопорушення, встановлення способу вчинення кримінального правопорушення, запобігання більш тяжким наслідкам кримінального правопорушення, а також встановлення всіх винних осіб, у органу досудового розслідування виникла необхідність у проведенні обшуку за місцем фактичного розташування офісу ТОВ «Авто-М» код ЄДРПОУ 31575976, за адресою: Запорізька обл., м. Запоріжжя, провулок Тамбовський, буд. 2, кадастровий номер земельної ділянки 2310100000:05:012:0059, 2310100000:05:012:0038.

Проведення тимчасового доступу до документів у замовника та підрядника

надасть можливість останнім приховати інформацію, що міститься у вказаних документах, змінити її, чи взагалі знищити, у зв`язку з чим виникла необхідність в проведенні обшуку.

Так, в ході проведення обшуку можливо виявлення та вилучення знарядь та предметів злочину реєстраційні та кадрові документи ТОВ «Авто М», бухгалтерська та первинна документація щодо взаємовідносин ТОВ «Авто М» з комунальним підприємством «Дніпроводоканал» Дніпровської міської ради та іншими підприємствами - контрагентами, договори з ними, проєктно кошторисна документація, накладні, товарно-транспортні накладні, акти приймання виконаних будівельних робіт з додатками, довідками про вартість виконаних робіт, відомостями використаних ресурсів акти виконаних будівельних робіт та додатки до них, акти прихованих робіт, рахунки - фактури, платіжні доручення, прибуткові, видаткові, товарно транспортні накладні, сертифікати якості (відповідності) на товар, акти приймання передавання ТМЦ, подорожні (шляхові) листи, акти надання послуг, інші документи бухгалтерського та податкового обліку, їх реєстри, платіжні доручення, печатки, штампи, факсиміле, документи тіньової бухгалтерії, банківські пластикові карти, грошові кошти здобуті злочинним шляхом, мобільні телефони, сім-картки, комп`ютерна техніка, паперові та магнітні носії інформації, змінні носії інформації, особисті мобільні телефони осіб, які на час обшуку знаходились у приміщенні, чорнові записи, інші предмети та документи, що свідчать про здійснення протиправних дій та мають значення для кримінального провадження.

Приймаючи доуваги вищевикладенета враховуючите,що замісцем фактичного розташування офісу ТОВ «Авто-М» код ЄДРПОУ 31575976, за адресою: Запорізька обл., м. Запоріжжя, провулок Тамбовський, буд. 2, кадастровий номер земельної ділянки 2310100000:05:012:0059, 2310100000:05:012:0038, можуть зберігатись речі і документи, які мають значення для досудового розслідування і відомості, які містяться у цих речах і документах, можуть бути доказами під час судового розгляду, а тому необхідно отримати дозвіл на проведення обшуку.

Крім того, згідно з Інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, право власності на об`єкт нерухомого майна за місцем фактичного розташування офісу ТОВ «Авто-М», розташованого за адресою: Запорізька обл., м. Запоріжжя, провулок Тамбовський, буд. 2, кадастровий номер земельної ділянки 2310100000:05:012:0059, 2310100000:05:012:0038, які належать на праві оренди земельної ділянки ТОВ «Монтажна будівельна компанія» (код ЄДРПОУ 31598841) відповідно до договорів, укладених з територіальною громадою м. Запоріжжя в особі Запорізької міської ради (код ЄДРПОУ 04053915), а також будівлі гаражу з вбудованим адміністративним корпусом та іншими будівлями за адресою: Запорізька обл., м. Запоріжжя, провулок Тамбовський, буд. 2, які відповідно до реєстру прав власності на нерухоме майно належать на праві приватної власності ТОВ «Монтажна будівельна компанія».

Враховуючи те, що більшість інформації, що становить доказове значення у кримінальному провадженні зберігається на електронних носіях інформації, а також на комп`ютерній техніці, у органу досудового розслідування виникла необхідність вилучення вказаних предметів для подальшого проведення судової комп`ютерно - технічної експертизи, на дослідження якої необхідно надати первинні носії інформації, а не їх копії.

Іншим шляхом, окрім проведення обшуку, не можливо досягти завдань досудового розслідування існує реальна загроза знищення, спотворення або внесення недостовірних відомостей до документації, що призведе до уникнення винними особами кримінальної відповідальності та, як наслідок, відсутність можливості відшкодування збитків та шкоди, завданої бюджету України.

Прокурор зазначає, що, враховуючи викладене, з метою забезпечення можливості виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, обумовлено задачами та цілями досудового розслідування, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або речей та документів які становлять велике значення для кримінального провадження, а також майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, адже без проведення даної слідчої (розшукової) дії, неможливо буде об`єктивно довести у подальшому вину осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення, призначити та провести необхідні експертизи, тому, виникла необхідність у проведенні обшуку.

В судовому засіданні прокурор клопотання підтримала та просила суд його задовольнити.

Слідчий суддя, вислухавши думку прокурора, дослідивши матеріали кримінального провадження, приходить до висновку, що клопотання підлягає задоволенню з урахуванням наступного.

Судом встановлено, що відділенням поліції №2 (Металургійне) Криворізького районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №12021040000000351 від 07.05.2021 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України.

Нагляд за додержанням законів під час розслідування у формі процесуального керівництва забезпечується групою прокурорів першого відділу процесуального керівництва процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання публічного обвинувачення Управління нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю.

Відповідно до ч. 1 ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Відповідно до Конституції України кожному гарантується недоторканність житла. Не допускається проникнення до житла чи до іншого володіння особи, проведення в них огляду чи обшуку інакше як за вмотивованим рішенням суду.

Відповідно до ст. 8 Європейської конвенції про захист прав людини і основоположних свобод від 04 листопада 1950 року (Конвенція) кожен має право на повагу до свого приватного і сімейного життя, до свого житла і кореспонденції. Органи державної влади не можуть втручатись у здійснення цього права, за винятком випадків, коли втручання здійснюється згідно із законом і є необхідним у демократичному суспільстві в інтересах національної та громадської безпеки чи економічного добробуту країни, для запобігання заворушенням чи злочинам, для захисту здоров`я чи моралі або для захисту прав і свобод інших осіб.

Так, за змістом ст. ст. 234 - 236 КПК проведення обшуку в рамках кримінального провадження здійснюється на підставі ухвали слідчого судді. Ухвала слідчого судді про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи виконується слідчим або прокурором. З метою одержання допомоги з питань, що потребують спеціальних знань, слідчий, прокурор для участі в обшуку мають право запросити спеціалістів, однак це не звільняє їх від обов`язку особистого виконання обшуку.

Відповідно до ч. 2 ст. 235 КПК України, ухвала про дозвіл на обшук повинна містити відомості про речі, документи або осіб, для виявлення яких проводиться обшук. Так, ЄСПЛ у своєму рішенні від 7 липня 2007 року у справі «Смирнов проти Росії» вказав, що невизначене формулювання обсягу обшуку дало органу влади на власний розсуд вирішувати, які матеріали підлягають вилученню, що призвело до вилучення, крім документів, які стосуються справи, деяких особистих речей. ЄСПЛ зазначив, що відсутність вказівки на конкретну мету обшуку є порушенням ст. 6 Конвенції.

Крім того, метою проведення вказаного обшуку є забезпечення можливості виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, обумовлено задачами та цілями досудового розслідування, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або речей та документів які становлять велике значення для кримінального провадження, а також майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також для призначення та проведення необхідних експертиз.

Пунктом 45 рішення Європейського суду з прав людини «Бук проти Німеччини» від 28.04.2005 року, (Buck v. Germany), заява № 41604/98, ECHR 2005-IV) встановлено, що держави можуть за необхідності вдаватися до проведення обшуку з метою отримання доказів на підтвердження факту вчинення певних правопорушень. При цьому, суду необхідно оцінювати, чи підстави, наведені на обґрунтування проведення обшуку житла та виїмки з нього, є належними та достатніми і чи принцип пропорційності дотриманий (див.: зазначене рішення у справі «Функе проти Франції», пункти 55-57; рішення від 25 лютого 1993 р. «Крем`є проти Франції», № 11471/85, пункти 38-40 тощо).

Отже, клопотання прокурора є таким, що підлягає задоволенню, оскільки дані, викладені у матеріалах кримінального провадження дають підстави для висновку, що з метою виявлення та фіксації відомостей щодо обставин вчинення цього кримінального провадження, попередження втрати та знищення речових доказів по кримінальному провадженню, виявлення та фіксації кримінального правопорушення та для притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності, повідомлення про підозру винним особам за вчинення ними злочину необхідно провести зазначену слідчу дію.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 107, 234 - 236, 309, 372 КПК України, слідчий суддя, -

У Х В А Л И В:

Клопотання прокурора групи прокурорів у кримінальному провадженні - прокурора першого відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Дніпропетровської обласної прокуратури ОСОБА_3 в рамках кримінального провадження №12021040000000351 від 07.05.2021 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України, про проведення обшуку задовольнити.

Надати дозвілна проведенняобшуку усіхжилих тане жилихприміщеннях господарськогопризначення,побутової території,складських тагосподарського призначеннябудівлях,спорудах,і втомучислі гаражахза місцемфактичного розташуванняофісу ТОВ«Авто-М»код ЄДРПОУ31575976,за адресою:Запорізька обл.,м.Запоріжжя,провулок Тамбовський,буд.2,кадастровий номерземельної ділянки2310100000:05:012:0059,2310100000:05:012:0038,які відповіднодо реєструправ власностіна нерухомемайно належатьна правіоренди земельноїділянки ТОВ«Монтажна будівельна компанія»(кодЄДРПОУ 31598841)відповідно додоговорів,укладених зтериторіальною громадоюм.Запоріжжя вособі Запорізькоїміської ради(кодЄДРПОУ 04053915),а такожбудівлі гаражуз вбудованимадміністративним корпусомта іншимибудівлями заадресою:Запорізька обл.,м.Запоріжжя,провулок Тамбовський,буд.2,які відповіднодо реєструправ власностіна нерухомемайно належатьна правіприватної власностіТОВ «Монтажна будівельнакомпанія» (кодЄДРПОУ 31598841)з метоювиявлення тафіксації обставинвчинення кримінальногоправопорушення,встановлення колапричетних дойого вчиненняосіб,а такожвідшукання тавилучення оригіналів наступних документів:

договори:

-№ 64Т від 19.02.2019 на «Реконструкції самопливного каналізаційного колектору д 300 мм по вул. Орловській від житлового будинку №28 до вул. Нестерова в м. Дніпро» вартістю 12965980, 80 грн.;

-№ 21Т від 23.01.2020 на «Реконструкція водоводу Д500 мм від вул. Метробудівської б. №52 до б. №22 по вул. Б. Трофимових» вартістю 8537828, 40 грн.;

-№ 104Т від 18.03.2020 на «Реконструкція самопливного каналізаційного колектору Д=600 мм в районі вул. Донецьке шосе у м. Дніпро» вартістю 14305356, 00 грн.;

-№ 241 від 01.09.2020 на «Капітальний ремонт водовода д 1200мм методом полімерного рукава по просп. Нігояна, м. Дніпро» вартістю 2019144 грн.;

-№ 321 від 06.11.2020 на «Усунення жорсткого засмічення на каналізаційному колекторі Д=750 мм з улаштуванням тимчасових каналізаційних трубопроводів Д=315 мм та Д=200мм в районі будинку №108 по проспекту Слобожанський у м. Дніпро» вартістю 780597, 60 грн.;

-№ 42Т від 02.02.2021 на «Реконструкція перетину проїжджої частини вул. Донецьке шосе в районі вул. Терещенківська самопливним каналізаційним колектором Д=600 мм у м. Дніпрі» вартістю 4865740, 80 грн.;

-№ 43 від 08.02.2021 на «Капітальний ремонт самопливного каналізаційного колектору в районі будинку № 108 по проспекту Слобожанський у м. Дніпро» вартістю 2472222, 00 грн.;

-№ 168Т від 05.05.2021 на «Проведенення робіт з поточного ремонту по водозаниженню навколо самопливного каналізаційного колектору д=900мм в районі будівлі №200 по вулиці Берегова в м. Дніпро» вартістю 1470302, 40 грн,

укладені між ТОВ «Авто М» та КП «Дніпроводоканал» ДМР з усіма додатками та специфікаціями;

проектно-кошторисну документацію, проекти коригувань, експертні звіти, журнали будівельних робіт, журнали авторського нагляду, експертні висновки по об`єктам, акти виконаних робіт форми КБ-2В, КБ-З, акти прихованих робіт, акти надання послуг, дефектні акти, підсумковими відомостями ресурсів, розрахунками загальновиробничих витрат, загальний журнал робіт, рахунки - фактури, платіжні доручення, прибуткові, видаткові, товарно транспортні накладні, сертифікати якості (відповідності) на товар, акти прийманняпередавання ТМЦ, подорожні(шляхові)листи, податковими накладними, та іншими документами, підготовленими та складеними по вищевказаним договорам;

листування (повідомлення) ТОВ «Авто М» з КП «Дніпроводоканал» ДМР та іншими підприємствами - контрагентами;

договори з усіма додатками та специфікаціями, актами приймання-передачі, накладними, податковими накладними, платіжними дорученнями та іншими документами щодо придбання матеріальних ресурсів, які використовувались під час виконання робіт по вказаним у договорах об`єктам, договори оренди техніки, обладнання;

ордери та відомості по рахункам щодо оприбуткування об`єкта реконструкції у бухгалтерському і податковому обліку;

чорнові записи, блокноти, жорсткі диски, флеш-накопичувачі, засоби мобільного зв`язку, мобільні телефони, сім-карти, а також інші предмети та документи, які мають значення для встановлення істини по кримінальному провадженню,

реєстраційні та кадрові документи ТОВ «Авто М», печатки, штампи, факсімільє, електронні носії інформації, оригінали та копії реєстраційних та первинних бухгалтерській документів суб`єктів господарювання, грошові кошти здобуті злочинним шляхом, ключі доступу до системи «Клієнт банк» необхідні для керування рахунками вказаних підприємств та інші предмети та документи, які можуть мати значення для розслідування кримінального провадження.

Право проведення обшуку надати прокурорам групи прокурорів - прокурорам першого відділу процесуального керівництвапри провадженнідосудового розслідуваннятериторіальними органамиполіції тапідтримання публічногообвинувачення Управління наглядуза додержаннямзаконів Національноюполіцією Українита органами,які ведутьборотьбу зорганізованою татранснаціональною злочинністю ОСОБА_3 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 , ОСОБА_16 , ОСОБА_17 , ОСОБА_18 , ОСОБА_19 , ОСОБА_20 , слідчим слідчої групи, у кримінальному провадженні №12021040000000351 від 07.05.2021року.

Строк дії ухвали складає 30 (тридцять) днів з дня її постановлення.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає і заперечення проти неї може бути подано під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

СудДзержинський районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення15.09.2021
Оприлюднено01.02.2023
Номер документу99636460
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про проведення обшуку житла чи іншого володіння особи

Судовий реєстр по справі —210/3777/21

Ухвала від 23.11.2021

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 23.11.2021

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 09.11.2021

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 09.11.2021

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 15.09.2021

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 15.09.2021

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 15.09.2021

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 15.09.2021

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 15.09.2021

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 15.09.2021

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні