Ухвала
від 27.09.2007 по справі 10/203-3869
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

10/203-3869

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"27" вересня 2007 р.Справа № 10/203-3869

 УХВАЛА

Господарський суд Тернопільської області у складі

Судді  Півторака М.Є.

Розглянув справу

За позовом :  Об'єднання підприємств громадського харчування Монастириського райСТ м. Монастириська , вул. Січових Стрільців 42 Тернопільської області  

До відповідача :Монастириського районного споживчого товариства м. Монастириська , вул. Січових Стрільців , 42 Тернопільської області

Суть справи:   

          Об'єднання підприємств громадського харчування Монастириського райСТ м. Монастириська  Тернопільської області звернулося до господарського суду з позовною вимогою до  Монастириського районного споживчого товариства м. Монастириська  про визнання недійсною постанови правління Монастириського райСТ від28.02.2005 року  Пр. № 5 п.1 “ Про безоплатну передачу основних засобів об'єднання підприємств громадського харчування “ в частині передачі на баланс Монастирського районного споживчого товариства приміщення павільйону “ Хвилинка “ ( їдальня “ Хвилинка “ по вул. Краснікова , 2 в  м. Монастириська та спонукати Монастирське районне споживче товариство провести передачу павільйону “ Хвилинка “ по вул. Краснікова , 2 в м. Монастириська на баланс Об'єднання підприємств громадського харчування ; відшкодування витрат по справі просить покласти на відповідача ..

       Ухвалою господарського суду від 17 вересня 2007 року розгляд справи призначено до слухання о 10 годині 50 хвилин 05 жовтня 2007 року .

        26 вересня 2007 року до господарського суду Тернопільської

області поступила від Монастирського районного споживчого товариства м. Монастирська зустрічна позовна заява  за № 11/180 в якій заявник просить прийняти зустрічний позов для спільного розгляду з первісним позовом ОПГХ до Монастириського райСТ про визнання недійсною постанови та повернення майна ; задоволити зустрічну позовну заяву та визнати за Монастириським районним споживчим товариством право власності на будівлю їдальні “ Хвилинка “ по вул. Краснікова , 2 в  м. Монастирська , а відшкодування витрат покласти на Об'єднання підприємств громадського харчування м. Монастириська .

          Розглянувши матеріали  зустрічного позову , суддя встановив наступне:

- відповідно ст. 60 ГПК України відповідач має право до прийняття рішення по спору подати до позивача зустрічний позов для спільного розгляду з первісним позовом. Зустрічний позов повинен бути взаємно пов'язаний з первісним .

    Зустрічний позов Монастирського районного споживчого товариства м. Монастирська відповідає вимогам ст. 54 ГПК України, щодо форми та змісту позовної заяви і пов'язаний з первісним позовом , а тому суддя встановив, що його слід прийняти до розгляду з позовом   .

Керуючись ст. ст.54, 60,64, 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд -

У Х В А Л И В :

1.Прийняти зустрічний позов Монастириського районного споживчого товариства м. Монастириська вул. Січових Стрільців , 42 про визнання за ним право власності на будівлю їдальні “ Хвилинка “ , що знаходиться по вул. Краснікова , 2 в м. Монастирська до розгляду з первісним позовом.

2.Зустрічний позов призначити до розгляду о 10 годин 50 хвилин 05 жовтня 2007 року .

3.Обєднанню підприємств громадського харчування м. Монастириська вул. Січових Стрільців , 42   представити суду і заявнику відзив на зустрічний позов.

Суддя                                                                                М.Є. Півторак

СудГосподарський суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення27.09.2007
Оприлюднено04.10.2007
Номер документу996666
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —10/203-3869

Рішення від 06.11.2007

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Півторак М.Є.

Ухвала від 27.09.2007

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Півторак М.Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні