Ухвала
від 20.09.2021 по справі 728/1881/21
БАХМАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 728/1881/21

Номер провадження 2/728/532/21

УХВАЛА

20 вересня 2021 року Бахмацький районний суд Чернігівської області в складі:

головуючої судді Глушко О.І.

при секретарі Коваленко В.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Бахмачі заяву представника позивачів адвоката Савченко О.В. про проведення судового засідання у режимі відеоконференції по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Бахмацької міської ради, Хмельницької міської ради про визнання права власності на нерухоме майно, -

В С Т А Н О В И В:

07.09.2021року ОСОБА_1 та ОСОБА_2 звернулися до суду із зазначеним позовом.

Ухвалою суду від 08.09.2021 року відкрито провадження по справі.

16.09.2021 року від представника позивача - адвоката Савченко О.В. надійшла заява про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференціїї з використанням власних технічних засобів за допомогою програмного забезпечення Easycon .

Відповідно до ст. 212 ЦПК України Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи .

Оскільки необхідність проведення судового засідання у режимі відеоконференції обґрунтована значною віддаленістю місця знаходження представника позивачів ОСОБА_1 та ОСОБА_2 - адвоката Савченко О.В. і наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі, суд вважає за можливе провести зазначене підготовче засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою програмного забезпечення Easycon (електронна адреса, яка використана для реєстраціі в Easycon - 3139301461@ mail.gov.ua).

Керуючись ст. 212, 247 ч 2 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Клопотання представника позивачів ОСОБА_1 та ОСОБА_2 - адвоката Савченко О.В. задовольнити.

Підготовче засідання по справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Бахмацької міської ради, Хмельницької міської ради про визнання права власності на нерухоме майно провести 05 жовтня 2021 року о 09 год. 00 хв. у режимі відеоконференції між Бахмацьким районним судом Чернігівської області (м. Бахмач, вул. Соборності, 42, Чернігівська область) та представником позивачів ОСОБА_1 та ОСОБА_2 - адвокатом Савченко О.В. поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою програмного забезпечення Easycon (електронна адреса, яка використана для реєстраціі в Easycon - 3139301461@ mail.gov.ua).

Сторони про час та місце розгляду справи повідомлені Бахмацьким районним судом.

Використовувані судом і учасниками судового процесу технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення та звуку, а також інформаційну безпеку. Учасникам судового процесу має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, здійснювати інші процесуальні права та обов`язки.

Відеоконференція, у якій беруть участь учасники справи, фіксується судом, який розглядає справу, за допомогою технічних засобів відео- та звукозапису. Відео-та звукозапис відеоконференції зберігається в матеріалах справи.

Копію ухвали направити сторонам до відома.

В подальшому судові засідання проводити в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів за допомогою програмного забезпечення Easycon.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.І. Глушко

СудБахмацький районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення20.09.2021
Оприлюднено22.09.2021
Номер документу99760731
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —728/1881/21

Рішення від 22.10.2021

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Глушко О. І.

Ухвала від 05.10.2021

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Глушко О. І.

Ухвала від 20.09.2021

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Глушко О. І.

Ухвала від 08.09.2021

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Глушко О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні