Ухвала
від 20.09.2021 по справі 645/3824/21
ФРУНЗЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 645/3824/21

Провадження № 2/645/1860/21

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20 вересня 2021 року Фрунзенський районний суд м.Харкова у складі:

головуючого судді - Мартинової О.М.,

секретар судового засідання - Кривченко Т.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні у м. Харкові цивільну справу за позовною заявою Департаменту служб у справах дітей Харківської міської ради в інтересах малолітнього ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: некомерційне підприємство Харківської обласної ради Обласний будинок дитини № 2 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, -

встановив:

Департамент служб у справах дітей Харківської міської ради в інтересах малолітнього ОСОБА_1 звернувся до суду з позовною заявою до ОСОБА_2 , третя особа: некомерційне підприємство Харківської обласної ради Обласний будинок дитини № 2 про позбавлення батьківських прав ОСОБА_2 та стягнення на користь малолітнього ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , аліментів на його утримання в розмірі ј частини від всіх видів її доходів, але не менше ніж 50 відсотків прожиткового мінімуму на дитину відповідного віку, починаючи від дня пред`явлення позову і до його повноліття.

Представник позивача ОСОБА_3 , у підготовче судове засідання не з`явилася, про час та місце розгляду справи повідомлялася своєчасно та належним чином, через канцелярію суду надала заяву про проведення підготовчого судового засідання за її відсутності та призначення справи до судового розгляду.

Відповідач у підготовче судове засідання не з`явилась, про час та місце розгляду справи була повідомлений своєчасно і належним чином, шляхом розміщення на сайті судової влади України оголошення про виклик особи, причини неявки суду не відомі.

Третя особа в судове підготовче судове засідання не з`явилась, проте на електрону адресу суду надійшла заява від заступника директора КНП Харківської обласної ради Обласний будинок дитини № 2 Глущенко М.В., в якій зазначено, що позовну заяву підтримує повністю та просить справу розглядати без їх участі.

Враховуючи, що розгляд справи відбувався за відсутності учасників справи, в порядку ч. 2 ст. 247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Положеннями ст. 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є:

1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу;

2) з`ясування заперечень проти позовних вимог;

3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів;

4) вирішення відводів;

5) визначення порядку розгляду справи;

6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

На думку суду, всі процесуальні дії, необхідні для призначення справи до судового розгляду по суті, вчинено. Підготовче провадження слід закрити і справу призначити до судового розгляду по суті.

З урахуванням вказаного, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 189, 196-198 ЦПК України, суд -

п о с т а н о в и в:

Закрити підготовче засідання за позовною заявою Департаменту служб у справах дітей Харківської міської ради в інтересах малолітнього ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: некомерційне підприємство Харківської обласної ради Обласний будинок дитини № 2 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 27 жовтня 2021 року на 12 год. 30 хв.

У судове засідання викликати сторони по справі та третю особу.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя - О.М. Мартинова

Дата ухвалення рішення20.09.2021
Оприлюднено22.09.2021
Номер документу99773102
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав та стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —645/3824/21

Рішення від 28.12.2021

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Мартинова О. М.

Рішення від 28.12.2021

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Мартинова О. М.

Ухвала від 20.09.2021

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Мартинова О. М.

Ухвала від 18.06.2021

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Мартинова О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні