Ухвала
від 04.10.2021 по справі 2-н-7/2010
ШУМСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа № 2-н-7/2010

6/609/10/2021

04 жовтня 2021 року суддя Шумського районного суду Тернопільської області Катерняк О.М. розглянувши клопотання представника ТОВ Фінансова Компанія Кредит-Капітал Стефанишин Мар`яни Іванівни про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням комлексу технічних засобів та програмного забезпечення EasyCon у цивільній справі №2-н-7/2010 (провадження 6/609/10/2021) за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова Компанія Кредит-Капітал про заміну сторони у виконавчому листі,-

ВСТАНОВИЛА:

В провадженні Шумського районного суду Тернопільської області перебуває цивільна справа № 2-н-7/2010 (провадження 6/609/10/2021) за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова Компанія Кредит-Капітал , де стягувачем є Товариство з обмеженою відповідальністю Компанія з управління активами Прімоколект-Капітал , боржником є ОСОБА_1 про заміну сторони у виконавчому листі.

01 жовтня 2021 року на адресу Шумського районного суду Тернопільської області надійшло клопотання представника ТОВ Фінансова Компанія Кредит-Капітал Стефанишин Мар`яни Іванівни про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням комлексу технічних засобів та програмного забезпечення EasyCon .

Свою заяву мотивує віддаленим місцезнаходженням суду від Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова Компанія Кредит-Капітал та неможливістю представника заявника прийняти участь в судовому засіданні для надання пояснень.

Дослідивши матеріали суд приходить до висновку, що клопотання підлягає задоволенню.

Згідно з вимогами ч.ч. 1, 2 ст. 212 Цивільного процесуального кодексу України учасники справи мають право брати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності в суді відповідної технічної можливості.

Відповідно ст. 212 ч. 4 Цивільного процесуального кодексу України під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" або Державною судовою адміністрацією України.

Згідно ст. 2 Цивільного процесуального кодексу України , завданням цивільного судочинства є справедливий, неупереджений та своєчасний розгляд і вирішення цивільних справ з метою ефективного захисту порушених, невизнаних або оспорюваних прав, свобод чи інтересів фізичних осіб, прав та інтересів юридичних осіб, інтересів держави.

З огляду на зазначене, та з метою забезпечення своєчасності розгляду справи, суд приходить до переконання про наявність підстав для задоволення клопотання представника ТОВ Фінансова Компанія Кредит-Капітал Стефанишин Мар`яни Іванівни про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням комлексу технічних засобів та програмного забезпечення EasyCon .

Керуючись ст.ст. 13 , 212 , 260 Цивільного процесуального кодексу України , суддя,-

ПОСТАНОВИЛА:

Клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова Компанія Кредит-Капітал Стефанишин Мар`яни Іванівни про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням комлексу технічних засобів та програмного забезпечення EasyCon - задовольнити.

Підготовче судове засідання, яке призначене на 06 жовтня 2021 року на 12 год. 30 хв . у цивільній справі №2-н-7/2010 (провадження 6/609/10/2021) за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова Компанія Кредит-Капітал , де стягувачем є Товариство з обмеженою відповідальністю Компанія з управління активами Прімоколект-Капітал , боржником є ОСОБА_1 про заміну сторони у виконавчому листі, провести за участю представника ТОВ Фінансова Компанія Кредит-Капітал Стефанишин Мар`яни Іванівни в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення EasyCon .

Копію ухвали надіслати представнику Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова Компанія Кредит-Капітал Стефанишин Мар`яні Іванівні.

Роз`яснити, що ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О. М. Катерняк

СудШумський районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення04.10.2021
Оприлюднено04.10.2021
Номер документу100062683
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-н-7/2010

Ухвала від 06.10.2021

Цивільне

Шумський районний суд Тернопільської області

Катерняк О. М.

Ухвала від 04.10.2021

Цивільне

Шумський районний суд Тернопільської області

Катерняк О. М.

Ухвала від 20.09.2021

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Брона А. Л.

Ухвала від 14.09.2021

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Брона А. Л.

Ухвала від 28.10.2020

Цивільне

Шумський районний суд Тернопільської області

Ковтунович О. В.

Судовий наказ від 15.02.2010

Цивільне

Юр'ївський районний суд Дніпропетровської області

Маренич С. О.

Судовий наказ від 14.01.2010

Цивільне

Бучацький районний суд Тернопільської області

Кузевич Й. Я.

Ухвала від 05.05.2010

Цивільне

Ширяївський районний суд Одеської області

Судовий наказ від 21.01.2010

Цивільне

Чигиринський районний суд Черкаської області

Совгира І. В.

Судовий наказ від 20.01.2010

Цивільне

Золотоніський міськрайонний суд Черкаської області

Орел С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні