Ухвала
від 05.10.2021 по справі 345/3139/20
КАЛУСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 345/3139/20

Провадження № 2/345/41/2021

Номер рядка звіту 47

У Х В А Л А

про зупинення провадження у справі

05.10.2021 м.Калуш

Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області в складі:

головуючої - судді Кулаєць Б.О.,

секретаря судового засідання - Заткальницької Н.І.,

з участю представника позивача - Драпака О.І.,

представника відповідача - Бойка Р.Б.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні Калуського міськрайонного суду Івано-Франківської області клопотання представника ОСОБА_1 - адвоката Бойка Р.Б. про призначення повторної комплексної судової експертизи та клопотання представника ПрАТ СК Арсенал Страхування Мамедової І. про призначення повторної автотехнічної експертизи в цивільній справі №345/3139/20 за позовною заявою товариства з обмеженою відповідальністю ЕКА-Захід до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача приватне акціонерне товариство Страхова компанія Арсенал Страхування , про відшкодування матеріальної шкоди,

В С Т А Н О В И В :

Зважаючи на складність у викладенні ухвали в повному обсязі, пов"язану з потребою у її обґрунтуванні, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне проголосити її вступну і резолютивну частини.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 103 , 104 , 252 , 253 , 260 , 261 Цивільного процесуального кодексу України , суд

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання представника ОСОБА_1 - адвоката Бойка Р.Б. про призначення повторної комплексної судової експертизи та клопотання представника ПрАТ СК Арсенал Страхування Мамедової І. про призначення повторної автотехнічної експертизи задоволити.

Призначити по справі №345/3139/20 за позовом товариства з обмеженою відповідальністю ЕКА-Захід до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача, приватне акціонерне товариство Страхова компанія Арсенал Страхування , про відшкодування матеріальної шкоди повторну судову комплексну автотехнічну (інженерно-транспортну) та автотоварознавчу експертизи.

На вирішення судової автотехнічної (інженерно-транспортної) експертизи поставити питання:

-Чи відповідали дії водія автомобіля марки HYUNDAI TUCSON, номерний знак НОМЕР_1 , технічним вимогам Правил дорожнього руху?

-Чи здійснював водій автомобіля марки HYUNDAI TUCSON, номерний знак НОМЕР_1 , обгін в зоні дії знака 3.25 Обгін заборонено ?

-Чи відповідали дії водія автомобіля марки VOLKSWAGEN, номерний знак НОМЕР_2 , технічним вимогам Правил дорожнього руху?

-Як повинен був діяти водій автомобіля марки HYUNDAI TUCSON, номерний знак НОМЕР_1 , відповідно до технічних вимог Правил дорожнього руху, в дорожній обстановці, що склалась?

-Як повинен був діяти водій автомобіля марки VOLKSWAGEN, номерний знак НОМЕР_2 , відповідно до технічних вимог Правил дорожнього руху, в дорожній обстановці, що склалась?

-Чи мав водій автомобіля марки HYUNDAI TUCSON, номерний знак НОМЕР_1 , технічну можливість запобігти зіткненню?

-Чи знаходяться дії водія автомобіля марки HYUNDAI TUCSON, номерний знак НОМЕР_1 , в причинному зв`язку з настанням дорожньо-транспортної пригоди?

-Чи знаходяться дії водія автомобіля марки VOLKSWAGEN, номерний знак НОМЕР_2 , в причинному зв`язку з настанням дорожньо-транспортної пригоди?

На вирішення судової автотоварознавчої експертизи поставити питання:

-Яка вартість відновлювального ремонту автомобіля марки HYUNDAI TUCSON, номерний знак НОМЕР_1 , пошкодженого 30.06.2020 в результаті дорожньо-транспортної пригоди, на момент ДТП 30.06.2020?

-Яка сума матеріальної шкоди заподіяної власнику автомобіля марки HYUNDAI TUCSON, номерний знак НОМЕР_1 , пошкодженого 30.06.2020 в результаті дорожньо-транспортної пригоди?

-Яка сума страхової виплати (страхового відшкодування) підлягає виплаті ТОВ ЕКА-Захід у зв`язку із страховим випадком, що стався 30 червня 2020 року в смт. Брошнів-Осада Рожнятівського району за участі забезпеченого транспортного засобу (поліс № АО/4351264) - автомобіля марки Volkswagen Vento, номерний знак НОМЕР_3 .

Проведення повторної комплексної автотехнічної (інженерно-транспортної) та автотоварознавчої експертиз доручити судовим експертам Львівського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України (м. Львів, вул. Липинського, 54, 79024).

Попередити експертів про кримінальну відповідальність за ст.ст. 384 , 385 КК України .

Витрати за проведення комплексної судової автотехнічної (інженерно-транспортної) та автотоварознавчої експертизи покласти на ОСОБА_1 .

Роз`яснити учасникам справи наслідки ухилення від участі в експертизі, а саме те, що згідно зі статтею 109 ЦПК України у разі ухилення учасника справи від подання експертам необхідних матеріалів, документів або від іншої участі в експертизі, якщо без цього провести експертизу неможливо, суд залежно від того, хто із цих осіб ухиляється, а також яке для них ця експертиза має значення, може визнати факт, для з`ясування якого експертиза була призначена, або відмовити у його визнанні.

У розпорядження експерта надати матеріали цивільної справи № 345/3139/20, диск з подією ДТП, який розміщений в матеріалах справи (т. 1 а.с. 86), диски зі звукозписом судових засідань.

Провадження у справі зупинити на час проведення повторної комплексної судової автотехнічної (інженерно-транспортної) та автотоварознавчої експертиз.

Експертизи провести в термін не більше двох місяців з часу отримання ухвали.

Копію ухвали надати сторонам для відома та виконання.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення безпосередньо до Івано-Франківського апеляційного суду. До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи до або через Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області, а матеріали справи витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією Кодексу.

Ухвалу для виконання експерту направити після закінчення строку на її оскарження.

Позивач: Товариство з обмеженою відповідальністю ЕКА-Захід , м.Івано-Франківськ, вул. Шевченка, 9, 76018, код ЄДРПОУ 25070792.

Відповідач: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , житель АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_4 .

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача: приватне акціонерне товариство Страхова компанія Арсенал Страхування , м.Київ, вул.Борщагівська, 154, 03056.

Повний текст ухвали буде виготовлено 07.10.2021.

Суддя:

СудКалуський міськрайонний суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення05.10.2021
Оприлюднено05.10.2021
Номер документу100104764
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —345/3139/20

Рішення від 02.06.2022

Цивільне

Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Кулаєць Б. О.

Рішення від 16.05.2022

Цивільне

Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Кулаєць Б. О.

Рішення від 16.05.2022

Цивільне

Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Кулаєць Б. О.

Ухвала від 05.04.2022

Цивільне

Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Кулаєць Б. О.

Ухвала від 25.11.2021

Цивільне

Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Кулаєць Б. О.

Ухвала від 25.11.2021

Цивільне

Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Кулаєць Б. О.

Ухвала від 15.11.2021

Цивільне

Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Кулаєць Б. О.

Ухвала від 05.10.2021

Цивільне

Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Кулаєць Б. О.

Ухвала від 05.10.2021

Цивільне

Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Кулаєць Б. О.

Ухвала від 29.07.2021

Цивільне

Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Кулаєць Б. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні