Ухвала
від 06.10.2021 по справі 596/265/21
ЧОРТКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про здійснення розгляду цивільного провадження у режимі відеоконференції

06 жовтня 2021 року Справа № 596/265/21

Номер провадження2/608/398/2021

Чортківський районний суд Тернопільської області у складі:

головуючої судді Запорожець Л. М.

при секретарі судового засідання Фаштиковській М.І.

за участю представника позивача адвоката Яворського А.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду № 1 Чортківського районного суду Тернопільської області клопотання представника відповідача ОСОБА_1 адвоката Гринчука Григорія Володимировича про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Чортківського районного суду Тернопільської області знаходиться на розгляді цивільна справа за позовною заявою ТзОВ Молода ідея , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору ОСОБА_2 до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача ОСОБА_3 про витребування майна.

Представник відповідачки ОСОБА_1 адвокат Ганчук Г.В. подав суду письмове клопотання про забезпечення йому можливості брати участь у розгляді справи в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, а саме з використанням системи відеоконференцзв`язку vkz.court.gov.ua EASYCON та запросити його до участі у відеоконференції за профілем користувача : ІНФОРМАЦІЯ_1

Представник позивача адвокат Яворський А.В. не заперечує.

Відповідно до вимог ч. 3 ст. 212 ЦПК України учасники справи беруть участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Суд вважає, що з метою забезпечення оперативності судового провадження у розумний строк та забезпечення процесуальних прав, є доцільним проведення дистанційного судового провадження в режимі відео конференції з використанням онлайн сервісу EASYCON.

На підставі викладеного, керуючись ст. 212 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Клопотання представника відповідача ОСОБА_1 адвоката Ганчука Г.В. про забезпечення йому участі у розгляді цивільної справи позовною заявою ТзОВ Молода ідея , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору ОСОБА_2 до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача ОСОБА_3 про витребування майна шляхом проведення дистанційного судового провадження в режимі відео конференції з використанням онлайн сервісу EASYCON з використанням власних технічних засобів : профіль користувача : ІНФОРМАЦІЯ_1 - задоволити.

Участь в судовому засіданні представника відповідача адвоката Ганчука Г.В. здійснити дистанційно в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використання власних технічних засобів за допомогою онлайн сервісу відеозв`язку EASYCON .

Використовувані судом і учасниками судового процесу технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення та звуку, а також інформаційну безпеку. Учасникам судового процесу має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, здійснювати інші процесуальні права та обов`язки.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя : ( підпис)

Копія вірна

Оригінал ухвали знаходиться в матеріалах справи № 596/265/21

Ухвала набрала законної сили " "


року

Суддя: Л. М. Запорожець

Копію ухвали видано " "


року.

Секретар:

Дата ухвалення рішення06.10.2021
Оприлюднено07.10.2021
Номер документу100160108
СудочинствоЦивільне
Сутьучасть в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів

Судовий реєстр по справі —596/265/21

Ухвала від 19.12.2022

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Запорожець Л. М.

Ухвала від 24.01.2022

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Запорожець Л. М.

Ухвала від 06.10.2021

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Запорожець Л. М.

Постанова від 01.09.2021

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Парандюк Т. С.

Ухвала від 29.07.2021

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Парандюк Т. С.

Ухвала від 12.07.2021

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Парандюк Т. С.

Ухвала від 30.06.2021

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Запорожець Л. М.

Ухвала від 02.06.2021

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Запорожець Л. М.

Ухвала від 02.06.2021

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Запорожець Л. М.

Ухвала від 12.04.2021

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Цвинтарна Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні