Ухвала
від 21.10.2021 по справі 154/3079/21
ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Копія

154/3079/21

1-кс/154/906/21

УХВАЛА

про тимчасовий доступ до речей і документів

21 жовтня 2021 року м. Володимир-Волинський

Слідчий суддя Володимир-Волинського міського суду Волинської області ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 ,клопотання слідчого СВ Володимир-Волинського РВП ГУНП у Волинській області ОСОБА_3 , у кримінальномупровадженні №12021030510000528, відомості про яке, внесено доЄдиного реєстру досудових розслідувань 28.08.2021 року, за ознакамикримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України про тимчасовий доступ до речей і документів, -

ВСТАНОВИВ:

З клопотання вбачається, що В період часу з 11:45 по 15:20 год. 27.08.2021, невстановлена особа, шляхом підбору ключа проникла в квартиру, яка знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , звідки таємно викрала грошові кошти у суму 2000 доларів США, 260 злотих, 20 євро та золоті ювелірні вироби, чим спричинила ОСОБА_4 майнову шкоду на загальну суму 99560 грн.

28 серпня 2021 року відомості про вказаний факт, СВ Володимир-Волинського РВП ГУНП у Волинській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування №12021030510000528, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.185 КК України.

У відповідності до рапорту оперуповноваженого СКП Володимир-Волинського РВП ГУНП у Волинській області, під час проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що до даного злочину та до ряду інших злочинів, а саме квартирних крадіжок скоєних за шляхом підбору ключа може бути причетний гр. ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженець смт. Жовтневе, Нововолинськ, проживаючий за адресою АДРЕСА_2 , крім того причетність даної особи підтверджується матеріалами кримінального провадження.

В ходіпроведення досудовогорозслідування буловстановлено,що ОСОБА_5 під часскоєння злочинів використовує сім-картку оператора мобільного зв`язку ПрАТ „ ІНФОРМАЦІЯ_2 № НОМЕР_1 .

У зв`язку з вище викладеним виникла необхідність в отриманні доступу до речей і документів, зокрема інформації про вхідні та вихідні дзвінки, наявної у ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » здійсненні із/на сім-картку з абонентським номером НОМЕР_1 , із зазначенням часу та тривалості розмов, визначенням ІМЕІ мобільних терміналів у яких використовувалась вказана сім-карта з прив`язкою до базових станцій, в період часу з 00 год. 00 хв. 01.08.2021 року по даний час, а також встановленням місця знаходження абонентів з прив`язкою до базових станцій, котрі контактували з вищевказаним номером із визначенням їх серійних номерів мобільних терміналів.

Відомості, до котрих необхідно отримати доступ, можуть бути використані як доказ у даному кримінальному провадженні й в інший спосіб їх отримати неможливо, оскільки відповідно до п. 7 ч. 1 ст. 162 КПК України, інформація, яка знаходиться в операторів та провайдерів телекомунікацій, відноситься до охоронюваної законом таємниці.

В судове засідання слідчий не з`явився, хоча належним чином повідомлений про місце та час розгляду клопотання,водночас,подав суду заяву про проведення судового засідання за його відсутності, а тому у відповідності до вимог ч.4 ст. 107 КПК України фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснюється. Також з огляду на наявність достатніх підстав вважати, що існує реальна загроза зміни або знищення такої інформації, розгляд даного клопотання просив проводити без виклику працівників ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », у володінні якого знаходиться інформація, на підставі ч. 2 ст. 163 КПК України.

Беручи до уваги вищенаведене та враховуючи, що у матеріалах кримінального провадження вбачається наявність достатніх підстав вважати , що вказані документи мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні і що ці відомості не можливо отримати в інший спосіб,відповідно довимог ст.163КПК України,слідчий суддявважає занеобхідне надатитимчасовий доступдо інформаціїпро з`єднанняспоживачів телекомунікаційнихпослуг узоні діїпокриття зазначенихбазових станційоператора телекомунікації,яка перебуваєу володінні ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », оскільки таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів.

Так як іншими способами неможливо довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

Керуючись ст. ст. 163-165, 369-372 КПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання задовольнити.

Надати старшому слідчому слідчого відділення Володимир Волинського районного відділу поліції ГУ НП у Волинській області капітану поліції ОСОБА_3 , слідчому слідчого відділення Володимир-Волинського РВП ГУНПу Волинській області лейтенанту поліції ОСОБА_6 , старшому слідчому СВ Володимир Волинського РВП ГУНП у Волинській області капітану поліції ОСОБА_7 , слідчому СВ Володимир Волинського РВП ГУНП у Волинській області лейтенанту поліції ОСОБА_8 та старшому слідчому СВ Володимир Волинського РВП ГУНП у Волинській області лейтенанту поліції ОСОБА_9 , або старшому оперуповноважений сектору кримінальної поліції Володимир-Волинського РВП ГУНП у Волинській області майору поліції ОСОБА_10 ,старшому оперуповноваженомусектору кримінальноїполіції Володимир-ВолинськогоРВП ГУНПу Волинськійобласті старшомулейтенанту поліції ОСОБА_11 , оперуповноваженому сектору кримінальної поліції відділення №1 Нововолинського ВП Володимир-Волинського РВП ГУНП у Волинській області лейтенанту поліції ОСОБА_12 за моїм дорученням іншій уповноваженій особі тимчасовий доступ до документів, із можливістю їх вилучення (проведення виїмки), які перебувають у володінні ПрАТ „ ІНФОРМАЦІЯ_2 , а саме - інформації на електронних носіях і паперових носіях про вхідні та вихідні з`єднання, здійсненні із/на сім-картку з № НОМЕР_1 із зазначенням часу та тривалості розмов, визначенням ІМЕІ мобільних терміналів з прив`язкою до базових станцій, в період часу з 00 год. 01.08.2021 до моменту вилучення такої інформації, але не пізніше дії ухвали суду, а також встановленням місця знаходження абонентів з прив`язкою до базових станцій, котрі контактували з вищевказаним номером із визначенням їх серійних номерів мобільних терміналів.

Вказану інформацію надати компанії стільникового зв`язку ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », юридична адреса: АДРЕСА_3 , в друкованому та електронному вигляді.

Строк дії ухвали не може перевищувати одного місяця з дня постановлення ухвали.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Слідчий суддя /-/підпис.

Суддя Володимир-Волинського міського суду ОСОБА_1

СудВолодимир-Волинський міський суд Волинської області
Дата ухвалення рішення21.10.2021
Оприлюднено22.05.2024
Номер документу100474285
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про тимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —154/3079/21

Ухвала від 21.10.2021

Кримінальне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Каліщук А. А.

Ухвала від 21.10.2021

Кримінальне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Каліщук А. А.

Ухвала від 19.10.2021

Кримінальне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Каліщук А. А.

Ухвала від 08.10.2021

Кримінальне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Лященко О. В.

Ухвала від 16.09.2021

Кримінальне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Каліщук А. А.

Ухвала від 16.09.2021

Кримінальне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Каліщук А. А.

Ухвала від 31.08.2021

Кримінальне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Каліщук А. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні