Ухвала
від 21.10.2021 по справі 463/4577/21
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №463/4577/21

Провадження №2/463/1197/21

УХВАЛА

про залишення позовної заяви без руху

21 жовтня 2021 року суддя Личаківського районного суду м. Львова Жовнір Г.Б., вивчивши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України у Львівській області, Головного управління Держпраці у Львівській області, Комунальне некомерційне підприємство Львівської обласної ради Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр , третя особа: Комунальний заклад Львівської обласної ради Львівський обласний центр медико-соціальної експертизи про встановлення фату нещасного випадку - травмування хребта,

в с т а н о в и в :

позивач звернулася в суд з позовом до відповідачів, просить суд встановити факт травмування шийного відділу хребта під час нещасного випадку на роботі при виконанні посадових обов`язків 30.12.2002 року.

В підготовчому засіданні 21 жовтня 2021 року судом було встановлено, що позивачем не було додано копії позовної заяви з додатками для усіх сторін.

Відповідно до ч.1, 5 ст.177 ЦПК України, позивач повинен додати до позовної заяви її копії та копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб. Позивач зобов`язаний додати до позовної заяви всі наявні в нього докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються позовні вимоги (якщо подаються письмові чи електронні докази позивач може додати до позовної заяви копії відповідних доказів).

Крім того, відповідно до ч.9 ст.83 ЦПК України, копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Суд не бере до уваги відповідні докази у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними.

Як вбачається із матеріалів позовної заяви, відсутні копії всіх документів, що додаються до позовної заяви у кількості, що відповідає числу сторін (відповідачі, третя особа).

Згідно із ч.11 ст.187 ЦПК України, суддя, встановивши, після відкриття провадження у справі, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 , 177 цього Кодексу, постановляє ухвалу не пізніше наступного дня, в якій зазначаються підстави залишення заяви без руху , про що повідомляє позивача і надає йому строк для усунення недоліків, який не може перевищувати п`яти днів з дня вручення позивачу ухвали.

Враховуючи вищезазначені недоліки позовної заяви, які встановлені в судовому засіданні, вважаю за необхідне залишити таку без руху, надавши позивачу строк п`ять днів з дня отримання ухвали для їх усунення, шляхом подачі до суду копій всіх документів, що додаються до позовної заяви у кількості трьох пакетів документів, що відповідає кількості сторін (відповідачі, третя особа), попередивши, що у протилежному випадку подана нею позовна заява буде вважатись неподаною та повернута їй.

Керуючись ст.ст. 175, 177, 185 ЦПК України, суддя, -

у х в а л и в :

позовну заяву ОСОБА_1 до Управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України у Львівській області, Головного управління Держпраці у Львівській області, Комунальне некомерційне підприємство Львівської обласної ради Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр , третя особа: Комунальний заклад Львівської обласної ради Львівський обласний центр медико-соціальної експертизи про встановлення фату нещасного випадку - травмування хребта - залишити без руху, надавши позивачу строк п`ять днів з дня отримання ухвали для усунення недоліків, зазначених у мотивувальній частині ухвали.

Попередити позивача, що у випадку неусунення ним зазначених недоліків позовної заяви у встановлений судом строк така буде визнана неподаною та повернута йому.

Ухвала є остаточною та не може бути оскаржена в апеляційному порядку.

Суддя Г.Б. Жовнір

Дата ухвалення рішення21.10.2021
Оприлюднено23.10.2021
Номер документу100515938
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення фату нещасного випадку - травмування хребта

Судовий реєстр по справі —463/4577/21

Рішення від 30.05.2022

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Жовнір Г. Б.

Рішення від 30.05.2022

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Жовнір Г. Б.

Ухвала від 20.01.2022

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Жовнір Г. Б.

Ухвала від 21.10.2021

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Жовнір Г. Б.

Ухвала від 06.05.2021

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Жовнір Г. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні