Ухвала
від 20.01.2022 по справі 463/4577/21
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №463/4577/21

Провадження №2/463/45/22

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

20 січня 2022 року Личаківський районний суд м. Львова

в складі: головуючого судді Жовніра Г.Б.

за участю секретаря судового засідання Заверухи О.Б.,

позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача ОСОБА_2 ,

представника відповідача Управління

виконавчої дирекції фонду

соціального страхування

України у Львівській області Фарович Н.В.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в порядку загального позовного провадження в залі суду в м. Львові цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України у Львівській області, Головного управління Держпраці у Львівській області, Комунальне некомерційне підприємство Львівської обласної ради Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр , третя особа: Комунальний заклад Львівської обласної ради Львівський обласний центр медико-соціальної експертизи про встановлення фату нещасного випадку - травмування хребта,

в с т а н о в и в:

позивач звернулася в суд з позовом до відповідачів, просить суд встановити факт травмування шийного відділу хребта під час нещасного випадку на роботі при виконанні посадових обов`язків 30.12.2002 року .

Ухвалою судді від 06 травня 2021 року прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі в порядку загального позовного провадження.

Представник відповідача Управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України у Львівській області - Нашова Л.І. подав 03 серпня 2021 року відзив на позовну заяву.

Позивач на такий 11 серпня 2021 року подала відповідь на відзив та письмові пояснення по суті справи.

Від представника КНП Львівської обласної ради Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр - Вербенко П. 15 вересня 2021 року надійшов відзив на позовну заяву.

Крім того, позивачем було подано 21 жовтня відповідь на відзив КНП Львівської обласної ради Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр .

В підготовчому засіданні представник позивача та позивачка позов підтримали. Також вказали, що повідомили про всі обставини справи, які їм відомі, надали копії доказів, на які посилається позивач у позові.

Представник відповідач проти позовних вимог заперечують з мотивів та підстав викладених у відзивах на позовну заяву.

Заслухавши думку учасників процесу, оскільки, на даний момент спір не врегульовано, завдання підготовчого провадження виконані, суд вважає, що наявні підстави для призначення справи до судового розгляду по суті в порядку загального провадження.

Керуючись ст.ст. 189, 197-200, 260, 261 ЦПК України, суд, -

п о с т а н о в и в:

закрити підготовче провадження та призначити до судового розгляду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України у Львівській області, Головного управління Держпраці у Львівській області, Комунальне некомерційне підприємство Львівської обласної ради Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр , третя особа: Комунальний заклад Львівської обласної ради Львівський обласний центр медико-соціальної експертизи про встановлення фату нещасного випадку - травмування хребта, на 10 березня 2022 року о 14 год. 30 хв.

Ухвала складена та підписана - 20.01.2022 року.

Ухвала у відповідності до ст.261 ЦПК України набирає законної сили негайно після її проголошення та оскарженню не підлягає. Ухвала, що постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Г.Б. Жовнір

Дата ухвалення рішення20.01.2022
Оприлюднено24.01.2022
Номер документу102660430
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення фату нещасного випадку - травмування хребта

Судовий реєстр по справі —463/4577/21

Рішення від 30.05.2022

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Жовнір Г. Б.

Рішення від 30.05.2022

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Жовнір Г. Б.

Ухвала від 20.01.2022

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Жовнір Г. Б.

Ухвала від 21.10.2021

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Жовнір Г. Б.

Ухвала від 06.05.2021

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Жовнір Г. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні