Ухвала
від 25.10.2021 по справі 210/2451/21
КРАСНОГВАРДІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 210/2451/21

Провадження № 2/204/1738/21

КРАСНОГВАРДІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

25 жовтня 2021 року Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська у складі:

головуючого судді Мащук В.Ю.,

при секретарі Максименко Я.О.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Дніпрі цивільну справу за позовною заявою Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку Героїв АТО, 35 до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості з оплати послуг за обслуговування будинку і придомової території та послуг з водопостачання та водовідведення ,-

встановив:

В провадженні Красногвардійського районного суду м. Дніпропетровська перебуває зазначена цивільна справа.

В дане судове засідання представником позивача Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку Героїв АТО, 35 - адвокатом Верхуша Я.О. подано клопотання про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції, проведення якої представник позивача просив доручити Дніпровському апеляційному суду.

В судове засідання представник позивача не з`явився.

В судове засідання представник відповідача ОСОБА_1 - адвокат Бразалук С.С., не з`явилась, про час та місце розгляду справи повідомлена належним чином, про причини неявки суду не повідомила.

У зв`язку з неявкою в судове засідання всіх учасників справи, суд розглядає справу, відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, без фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Ознайомившись з клопотанням представника позивача адвоката Верхуша Я.О., суд приходить до наступного.

Відповідно до ч.5 ст.212 ЦПК України суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Відповідно до ч.7 ст.212 ЦПК України у клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання.

Згідно ч.5 ст.11 Закону України Про судоустрій і статус суддів , учасникам судового процесу на підставі рішення суду забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому процесуальним законом. Обов`язок забезпечити проведення відеоконференції покладається на суд, який отримав судове рішення про проведення відеоконференції, незалежно від спеціалізації та інстанції суду, який прийняв таке рішення.

З метою усунення перешкод до розгляду цивільної справи, пов`язаних з неможливістю прибуття представника відповідача в судове засідання, суд вважає за необхідне провести судові засідання по справі в режимі відеоконференції.

Керуючись ст.212 ЦПК України, ст.11 Закону України Про судоустрій і статус суддів , -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку Героїв АТО, 35 - адвоката Верхуша Ярослава Олександровича про проведення судового засідання в режимі відеоконференції - задовольнити.

Провести в режимі відеоконференції судові засідання з розгляду цивільної справи за позовною заявою Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку Героїв АТО, 35 до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості з оплати послуг за обслуговування будинку і придомової території та послуг з водопостачання та водовідведення .

Судове засідання призначити на 23 листопада 2021 року о 10 годині 00 хвилин.

Доручити забезпечення проведення судового засідання у справі в режимі відеоконференції Дніпровському апеляційному суду (50074, м. Кривий Ріг, пр. Героїв - підпільників, 17/12).

Копію ухвали надіслати для виконання Дніпровському апеляційному суду (50074, м. Кривий Ріг, пр. Героїв - підпільників, 17/12), учасникам справи до відома.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.Ю. Мащук

СудКрасногвардійський районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення25.10.2021
Оприлюднено26.10.2021
Номер документу100568312
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —210/2451/21

Рішення від 16.11.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Сільченко В. Є.

Ухвала від 17.05.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Сільченко В. Є.

Ухвала від 31.03.2023

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Приваліхіна А. І.

Ухвала від 17.03.2023

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Приваліхіна А. І.

Ухвала від 03.08.2022

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Мащук В. Ю.

Ухвала від 03.08.2022

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Мащук В. Ю.

Ухвала від 25.10.2021

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Мащук В. Ю.

Ухвала від 14.07.2021

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Мащук В. Ю.

Ухвала від 03.06.2021

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Сільченко В. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні