Ухвала
від 28.10.2021 по справі 387/267/21
ДОБРОВЕЛИЧКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЄУН 387/267/21

Номер провадження 2/387/288/21

У Х В А Л А

28 жовтня 2021 року смт Добровеличківка

Суддя Добровеличківського районного суду Кіровоградської області Майстер І. П.

розглянувши клопотання представника ОСОБА_1 про проведення судового засідання в режимі відеоконференції по цивільній справі за позовом представника позивача Манзюк Тараса Юрійовича в інтересах ОСОБА_2 до Фермерського господарства "Зернопродукт" про витребування майна із чужого незаконного володіння,-

В С Т А Н О В И В :

Представник позивача звернувся до суду з позовом в інтересах ОСОБА_2 до відповідача про витребування майна із чужого незаконного володіння, в якому зазначив, що у січні 2021 року до представника заявника за правовою допомогою звернувся ОСОБА_2 , причиною звернення стало невиплата орендної плати ФГ " ОСОБА_3 " за користування земельною ділянкою сільськогосподарського призначення загальною площею 7,9163 га, кадастровий номер 3521781500:02:000:9009, що розташована на території Гнатівської сільської ради Добровеличківського району Кіровоградської області. Відповідно до інформації Державного земельного кадастру з розділу Публічної кадастрової карти користувачем земельної ділянки є ФГ " ОСОБА_3 ", дата державної реєстрації права користування земельної ділянкою-09.03.2016, номер запису про реєстрацію права оренди в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 13644360. Правонаступником ФГ "Волков В.В."є ФГ "Зернопродукт". У зв`язку з відсутністю примірника договору у ОСОБА_2 не можливо визначити нормативно грошову оцінку земельної ділянки, розмір орендної плати та заборгованість зі сплати орендної плати. ФГ "Зернопродукт" відповіді на адвокатський запит не надав, вважають, що договір оренди на зазначену земельну ділянку відсутній, а запис у державному реєстрі речових прав на нерухоме майно про право оренди земельної ділянки №13644360 має бути скасований, що спонукало представника позивача звернутись до суду з даним позовом.

28 жовтня 2021 від представника ОСОБА_1 надійшло клопотання про його участь в судовому засідання в режимі відеоконференції з Сєвєродонецького міського суду Луганської області ( 93400 Луганська область м.Сєвєродонецьк бул.Дружби народів,19), оскільки представник буде перебувати в м.Сєвєродонецьк Луганської області.

Відповідно до вимог статті 212 ЦПК України суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

З огляду на ті обставини, що представник ОСОБА_1 буде перебувати у м.Сєвєродонецьк , вважаю доцільним прийняти рішення про його участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції. Місцем участі предстаника, у судовому засіданні в режимі відеоконференції визначити Сєвєродонецький міський суд Луганської області. Забезпечення режиму відеоконференції слід доручити працівникам Сєвєродонецького міського суду Луганської області.

З огляду на вказане, керуючись ст.ст. 189, 212, 259-260 ЦПК України,-

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання представника ОСОБА_1 про його участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції - задовольнити.

Участь в судовому засіданні представника ОСОБА_1 здійснити дистанційно в режимі відеоконференції з Сєвєродонецьким міським судом Луганської області.

Сєвєродонецькому міському суду Луганської області забезпечити відеоконференцзв`язок з представником ОСОБА_1 03 листопада 2021 року о 08 годині 30 хвилин.

Представнику ОСОБА_1 з`явитися до Сєвєродонецького міського суду Луганської області для проведення судового засідання в режимі відеоконференції на 08 годину 30 хвилин 03 листопада 2021 року.

Виконання ухвали суду в частині забезпечення відеозв`язку з Добровеличківським районним судом Кіровоградської області доручити спеціалістам з інформаційних технологій

Сєвєродонецького міського суду Луганської області .

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області доручає відповідній службовій особі Сєвєродонецького міського суду Луганської області перевірити документи, що посвідчують особу представника ОСОБА_1 і перебувати поряд з ним до закінчення судового засідання.

Застосовувані в дистанційному судовому провадженні технічні засоби і технології мають забезпечувавти належну якість зображення і звуку, дотримання принципу гласності та відкритості судового провадження, а також інформаційну безпеку.

Учасникам судового засідання має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового провадження, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов`язки, передбачені ЦПК України.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Копію ухвали направити сторонам у справі, до Сєвєродонецького міського суду Луганської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Добровеличківського районного суду

Кіровоградської області Майстер І. П.

СудДобровеличківський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення28.10.2021
Оприлюднено01.11.2021
Номер документу100689351
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —387/267/21

Ухвала від 24.12.2021

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Майстер І. П.

Ухвала від 22.12.2021

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Майстер І. П.

Ухвала від 22.12.2021

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Майстер І. П.

Ухвала від 17.12.2021

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Майстер І. П.

Ухвала від 16.12.2021

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Майстер І. П.

Ухвала від 28.10.2021

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Майстер І. П.

Ухвала від 01.09.2021

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Майстер І. П.

Ухвала від 09.04.2021

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Майстер І. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні