Ухвала
від 03.11.2021 по справі 728/2318/21
БАХМАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 728/2318/21

номер провадження 2/728/629/21

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

03 листопада 2021 року Суддя Бахмацького районного суду Чернігівської області Лобода Н.В., ознайомившись з матеріалами позовної заяви ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Відділу освіти сім`ї, молоді та спорту Бахмацької міської ради (16500, м.Бахмач Чернігівської області, вул.Соборності,42) про поновлення на роботі, -

В С Т А Н О В И Л А :

02.11.2021 до Бахмацького районного суду Чернігівської області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Відділу освіти сім`ї, молоді та спорту Бахмацької міської ради про поновлення на роботі.

Дана позовна заява підлягає залишенню без руху з огляду на наступне.

Відповідно до положень ст.175 ЦПК України, позовна заява, окрім іншого, повинна містити відомості про вжиття заходів досудового врегулювання спору, якщо такі проводилися, в тому числі, якщо законом визначений обов`язковий досудовий порядок урегулювання спору; відомості про вжиття заходів забезпечення доказів або позову до подання позовної заяви, якщо такі здійснювались; зазначення щодо наявності у позивача або іншої особи оригіналів письмових або електронних доказів, копії яких додано до заяви.

Згідно з положеннями ч.1 та ч.2 ст.177 ЦПК України, позивач повинен додати до позовної заяви її копії та копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб.

Правила цієї статті щодо подання копій документів не поширюються на позови, що виникають з трудових правовідносин.

Таким чином, правила ст.177 ЦПК України не поширюються на позови щодо трудових правовідносин у частині подання копій документів, що додаються позивачем до позовної заяви. При цьому виключень щодо подання копії позовної заяви відповідно до кількості відповідачів та третіх осіб положення частини другої вказаної статті не містять.

Разом з тим, у позовній заяві відсутні відомості про вжиття заходів досудового врегулювання спору, про вжиття заходів забезпечення доказів або позову до подання позовної заяви та щодо наявності у позивача або іншої особи оригіналів письмових доказів, копії яких додано до заяви; до позовної заяви ОСОБА_1 не додано її копії для відповідача.

Відповідно до ст.185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

В ухвалі про залишення позовної заяви без руху зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб і строк їх усунення, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

Таким чином, дана позовна заява підлягає залишенню без руху з наданням позивачу п`ятиденного строку з дня отримання даної ухвали для усунення недоліків позовної заяви, шляхом зазначення у ній відомостей щодо вжиття заходів досудового врегулювання спору, забезпечення доказів або позову до подання позовної заяви та щодо наявності у позивача або іншої особи оригіналів письмових або електронних доказів, копії яких додано до заяви, а також шляхом надання копії позовної заяви для відповідача.

Враховуючи вищенаведене, керуючись ст. ст.175, 185 ЦПК України, суддя,-

П О С Т А Н О В И Л А:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Відділу освіти сім`ї, молоді та спорту Бахмацької міської ради про поновлення на роботі - залишити без руху.

Повідомити позивача про необхідність виправити недоліки заяви в п`ятиденний строк з дня вручення копії даної ухвали і роз`яснити, що в іншому випадку позовна заява буде вважатися неподаною і повернута назад.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Бахмацького районного суду Н.В.Лобода

СудБахмацький районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення03.11.2021
Оприлюднено04.11.2021
Номер документу100802082
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —728/2318/21

Постанова від 07.06.2022

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Мамонова О. Є.

Ухвала від 11.02.2022

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Мамонова О. Є.

Ухвала від 08.02.2022

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Мамонова О. Є.

Рішення від 29.12.2021

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

Ухвала від 08.11.2021

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

Ухвала від 03.11.2021

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні