Ухвала
від 11.02.2022 по справі 728/2318/21
ЧЕРНІГІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

У Х В А Л А

11 лютого 2022 року м. Чернігів

Унікальний номер справи № 728/2318/21

Головуючий у першій інстанції - Лобода Н. В.

Апеляційне провадження № 22-ц/4823/515/22

Чернігівський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючої - судді Мамонової О.Є.,

суддів - Висоцької Н.В., Онищенко О.І.,

учасники справи:

позивач: ОСОБА_1 ,

відповідач: Відділ освіти, сім`ї, молоді та спорту Бахмацької міської ради,

заслухав доповідь судді Мамонової О.Є. про проведені підготовчі дії по апеляційній скарзі ОСОБА_1 на рішення Бахмацького районного суду Чернігівської області від 29 грудня 2021 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Відділу освіти, сім`ї, молоді та спорту Бахмацької міської ради про поновлення на роботі,-

у с т а н о в и в :

У листопаді 2021 року позивач звернувся з позовом до Відділу освіти, сім`ї, молоді та спорту Бахмацької міської ради про поновлення на роботі, обґрунтовуючи свої вимоги тим, що з 2006 року він працював тренером-викладачем у Бахмацькій ДЮСШ, про ліквідацію якої 21.01.2021 Бахмацькою міською радою було прийняте відповідне рішення. 29.03.2021 відповідачем був виданий наказ № 32-к Про звільнення працівників Бахмацької ДЮСШ . Зазначені вище рішення ради та наказ Відділу освіти вважає такими, що прийняті з порушенням чинного законодавства, оскільки не допускається скорочення існуючої мережі закладів фізичної культури та спорту без погодження з центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері фізичної культури та спорту.

Рішенням Бахмацького районного суду Чернігівської області від 29 грудня 2021 року у задоволенні позову ОСОБА_1 відмовлено.

Не погоджуючись з указаним рішенням суду, ОСОБА_1 звернувся з апеляційною скаргою.

Ухвалою Чернігівського апеляційного суду від 08.02.2022 у даній справі відкрито апеляційне провадження.

Відповідно до п. 1 ч. 1 ст. 365 ЦПК України суддя-доповідач у порядку підготовки справи до апеляційного розгляду з`ясовує питання про склад учасників судового процесу. У разі встановлення, що рішення суду першої інстанції може вплинути на права та обов`язки особи, яка не брала участі у справі, залучає таку особу до участі у справі як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору.

Ураховуючи наведене вище, колегія суддів приходить до висновку, що з метою правильного, повного та всебічного розгляду справи необхідно залучити до участі у справі в якості третьої особи, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Бахмацьку міську рада Чернігівської області та витребувати з відділу освіти, сім`ї, молоді та спорту Бахмацької міської ради належним чином завірену копію наказу про прийняття на роботу ОСОБА_1 .

Запропонувати позивачу ОСОБА_1 надати копію трудової книжки.

Заслухавши суддю-доповідача, перевіривши матеріали справи та доводи апеляційної скарги, колегія суддів дійшла висновку про необхідність розгляду даної справи в порядку письмового провадження за наявними у справі матеріалами без повідомлення учасників справи.

Керуючись ст.ст. 53, 365, 366, 369 ЦПК України, -

у х в а л и в :

Залучити до участі у справі за апеляційною скаргою ОСОБА_1 на рішення Бахмацького районного суду Чернігівської області від 29 грудня 2021 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Відділу освіти, сім`ї, молоді та спорту Бахмацької міської ради про поновлення на роботі - Бахмацьку міську раду Чернігівської області.

Копію даної ухвали разом з копіями апеляційної скарги, ухвали про відкриття провадження, рішення суду та позовної заяви направити третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Бахмацькій міській раді Чернігівської області.

Встановити Бахмацькій міській раді Чернігівської області строк до 18 лютого 2022 року для подання до Чернігівського апеляційного суду відзиву на дану апеляційну скаргу у письмовій формі з доказами надсилання (надання) копій цього відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи.

Витребувати з відділу освіти, сім`ї, молоді та спорту Бахмацької міської ради належним чином завірену копію наказу про прийняття на роботу ОСОБА_1 .

Запропонувати позивачу ОСОБА_1 надати копію трудової книжки.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію у справі, що розглядається - https://cna.court.gov.ua/sud4823/.

Справу призначити до розгляду в приміщенні Чернігівського апеляційного суду за адресою: вул. Гетьмана Полуботка, 2, м. Чернігів.

Справу розглядати у порядку письмового провадження за наявними у справі матеріалами без повідомлення учасників справи.

Головуюча Судді:

СудЧернігівський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення11.02.2022
Оприлюднено14.02.2022
Номер документу103101656
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —728/2318/21

Постанова від 07.06.2022

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Мамонова О. Є.

Ухвала від 11.02.2022

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Мамонова О. Є.

Ухвала від 08.02.2022

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Мамонова О. Є.

Рішення від 29.12.2021

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

Ухвала від 08.11.2021

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

Ухвала від 03.11.2021

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні