Ухвала
від 11.10.2021 по справі 492/515/21
АРЦИЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 492/515/21

УХВАЛА

про прийняття до провадження справи, яка надійшла від іншого судді

11 жовтня 2021 року м.Арциз

Суддя Арцизького районного суду Одеської області Гусєва Н.Д.,

розглянувши цивільну справу за позовною заявою Виконавчого комітету Арцизької міської ради, як органу опіки та піклування, який діє в інтересах малолітнього ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Київського міського будинку дитини Берізка про позбавлення батьківських прав, -

встановив:

Цивільна справа за позовною заявою Виконавчого комітету Арцизької міської ради, як органу опіки та піклування, який діє в інтересах малолітнього ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Київського міського будинку дитини Берізка про позбавлення батьківських прав , перебувала у провадженні судді Арцизького районного суду Одеської області Варгаракі С.М.

Ухвалою судді Арцизького районного суду Одеської області Варгаракі С.М. від 17 травня 2021 року відкрито провадження у справі, її розгляд призначений в порядку загального позовного провадження.

Згідно ухвали Арцизького районного суду Одеської області від 13 серпня 2021 року підготовче провадження закрито та призначено справу до розгляду по суті .

Розпорядженням щодо призначення повторного автоматизованого розподілу судових справ № 100 від 01 жовтня 2021 року, у зв`язку з припиненням повноважень судді Варгаракі С.М., призначено повторний автоматизований розподіл судових справ.

11 жовтня 2021 року у зв`язку із закінченням терміну повноважень, вказана цивільна справа була повторно розподілена між суддями та передана судді Гусєвій Н.Д., згідно Реєстру судових справ і матеріалів, переданих на розгляд головуючому судді - 11 жовтня 2021 року.

Відповідно до ч. 2 ст. 213 ЦПК України справа розглядається одним і тим самим складом суду. У разі заміни одного із суддів під час судового розгляду справа розглядається спочатку.

Враховуючи, що цивільна справа раніше перебувала у провадженні іншого судді у якого закінчився термін повноважень, вважаю за необхідне прийняти до свого провадження цивільну справу за позовною заявою Виконавчого комітету Арцизької міської ради, як органу опіки та піклування, який діє в інтересах малолітнього ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Київського міського будинку дитини Берізка про позбавлення батьківських прав .

Згідно з ч. 2 ст. 19 ЦПК України цивільне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, в тому числі у порядку позовного провадження (загального або спрощеного).

Відповідно до ч. 4 ст. 19 ЦПК України, загальне позовне провадження призначене для розгляду справ, які через складність або інші обставини недоцільно розглядати у спрощеному позовному провадженні.

Враховуючи, що підготовче провадження по наявній справі закрито та справа призначена до судового розгляду по суті, в матеріалах справи відсутні заяви та клопотання сторін про витребування доказів, які не розглянуті судом, в провадженні якого знаходилася наявна цивільна справа, вважаю за необхідне призначити зазначену справу до судового розгляду по суті.

На підставі ст. ст. 4, 5 керуючись ст. ст. 19, 213 ЦПК України, суддя, -

постановив:

Прийняти до свого провадження цивільну справу за позовною заявою Виконавчого комітету Арцизької міської ради, як органу опіки та піклування, який діє в інтересах малолітнього ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Київського міського будинку дитини Берізка про позбавлення батьківських прав.

Розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження.

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті у приміщенні Арцизького районного суду Одеської області на 17 січня 2022 року о 10 год. 05 хв.

Відповідачці надати строк п`ятнадцять днів з дня отримання наявної ухвали для подання до суду відзиву на позов, який має відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, а також роз`яснити відповідачці про право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву. У випадку подання відзиву на позов відповідачці необхідно надіслати копію відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи одночасно з надісланням відзиву до суду.

Роз`яснити відповідачці, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами справи.

Третій особі надати строк п`ятнадцять днів з дня отримання ухвали про прийняття до провадження справи, яка надійшла від іншого судді, десять днів з дня отримання відзиву для подання до суду пояснень щодо позову або відзиву. Позивач, відповідачка мають право надати відповідь на такі пояснення до закінчення підготовчого провадження.

Позивач має право подати відповідь на відзив, відповідачка заперечення, третя особа - письмові пояснення щодо відповіді на відзив та заперечення, до початку розгляду справи по суті.

Копію наявної ухвали надіслати учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http:/court.gov.ua/fair/sud1502/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Арцизького районного суду Гусєва Н.Д.

Дата ухвалення рішення11.10.2021
Оприлюднено04.11.2021
Номер документу100809086
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —492/515/21

Рішення від 21.12.2023

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Гусєва Н. Д.

Ухвала від 07.09.2023

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Гусєва Н. Д.

Ухвала від 20.04.2023

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Гусєва Н. Д.

Ухвала від 29.11.2022

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Гусєва Н. Д.

Ухвала від 21.12.2022

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Гусєва Н. Д.

Ухвала від 13.10.2022

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Гусєва Н. Д.

Ухвала від 11.10.2021

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Гусєва Н. Д.

Ухвала від 17.08.2021

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Варгаракі С. М.

Ухвала від 17.05.2021

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Варгаракі С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні