Ухвала
від 04.11.2021 по справі 200/9083/19
БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа №200/9083/19

Провадження №2/932/3381/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 листопада 2021 року суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська Лукінова К.С., ознайомившись із заявою представника Акціонерного товариства Кристалбанк - Гарвасюк В.Ю. про проведення судового засідання по розгляду цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до акціонерного товариства Кристалбанк про визнання недійсним права вимоги іпотекодержателя, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні суду знаходиться вищезазначена справа.

Представник Акціонерного товариства Кристалбанк - Гарвасюк В.Ю. надіслав на електронну пошту суду заяву про проведення судового засідання в режимі відеоконференції. В обґрунтування своєї заяви вказав, що АТ Кристалбанк зареєстроване в м. Києві та у зв`язку з поширенням короновірусної хвороби (COVID-19) не зможе з`явитись в судові засідання безпосередньо в приміщенні суду в м. Дніпро, з метою не обмеження судом доступу до правосуддя, просить забезпечити представнику участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та системи відеоконференцзв`язку EASYCON .

Розглянувши заяву, дослідивши матеріали справи, суд вважає наступне.

Відповідно ч. 1, 2, 4 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції. Під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Особа має бути зареєстрована в Електронному кабінеті.

Згідно ч. 7 ст. 11 Закону України Про судоустрій і статус суддів учасникам судового процесу на підставі судового рішення забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому законом. Обов`язок забезпечити проведення відеоконференції покладається на суд, який отримав судове рішення про проведення відеоконференції, незалежно від спеціалізації та інстанції суду, який прийняв таке рішення.

Таким чином, з метою забезпечення швидкого та ефективного здійснення правосуддя, а також недопущення порушення розумних строків розгляду справи, враховуючи наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі, суд вважає за можливе провести розгляд справи в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою системи відеоконференцзв`язку EASYCON .

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 212, 260 ЦПК України, суддя,-

У Х В А Л И В:

Заяву представника Акціонерного товариства Кристалбанк - Гарвасюк В.Ю. про проведення судового засідання по розгляду цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до акціонерного товариства Кристалбанк про визнання недійсним права вимоги іпотекодержателя , в режимі відеоконференції - задовольнити.

Судове засідання призначене на 10 листопада 2021 року о 11:00 годину проводити з використанням власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення EASYCON .

Відеоконференція проводитиметься за допомогою програмного забезпечення EASYCON , яке може бути встановлене за веб-посиланням https://easycon.com.ua.

Копію ухвали про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити представника Акціонерного товариства Кристалбанк - Гарвасюку В.Ю.

Роз`яснити, що відповідно ч. 5 ст. 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя К.С. Лукінова

СудБабушкінський районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення04.11.2021
Оприлюднено04.11.2021
Номер документу100811895
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —200/9083/19

Ухвала від 10.08.2023

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Куцевол В. В.

Ухвала від 26.04.2023

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Куцевол В. В.

Ухвала від 28.10.2022

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Куцевол В. В.

Ухвала від 08.05.2022

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Куцевол В. В.

Ухвала від 04.11.2021

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Лукінова К. С.

Ухвала від 17.02.2021

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Лукінова К. С.

Постанова від 11.12.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Лаченкова О. В.

Ухвала від 01.10.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Лаченкова О. В.

Ухвала від 04.10.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Лаченкова О. В.

Ухвала від 30.07.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Михайлик А.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні