Ухвала
від 11.11.2021 по справі 711/5144/21
ПРИДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

Придніпровський районний суд м.Черкаси

Справа №711/5144/21

У Х В А Л А

11 листопада 2021 року м. Черкаси

Придніпровський районний суд м. Черкаси в складі:

головуючого - Позарецької С.М.

секретаря - Осадчій А.Ю.,

представника позивача

адвоката Рева С.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні м. Черкаси цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Інвест Фінанс , третя особа: Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Григорян Діана Гагіківна, Приватний виконавець виконавчого округу Черкаської області Матвійчук Юлія Володимирівна про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню, -

в с т а н о в и в :

В провадженні суду знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Інвест Фінанс , третя особа: Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Григорян Діана Гагіківна, Приватний виконавець виконавчого округу Черкаської області Матвійчук Юлія Володимирівна про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

Ухвалою суду від 18.08.2021 року відкрито та прийнято до провадження справу, призначено її до судового розгляду у відкритому судовому засіданні за правилами загального позовного провадження. Заперечень проти такого порядку розгляду справи до суду не надходило.

Крім того, залучено третьою особою: Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Григорян Д.Г., Приватного виконавця виконавчого округу Черкаської області Матвійчук Ю.В.

Ухвалою суду від 18.08.2021р. задоволено заяву позивача про забезпечення позову.

Відповідно до положень ст. 196 ЦПК України для виконання завдань підготовчого провадження у кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

На виконання вимог ч.2 ст. 197 ЦПК, судом здійснено визначені у вказаній нормі, дії, необхідні для забезпечення правильності та своєчасного розгляду справи по суті, шляхом уточнення учасників справи та позовних вимог, розгляду та вирішення заявлених учасниками справи клопотань, долучення доказів.

Учасникам справи роз`яснено право подання доказів, встановлення строку для подачі відзиву на позов, відповіді на відзив та заперечень, письмових пояснень по суті позову, встановлення порядку з`ясування обставин справи і дослідження доказів.

В засідання позивач не з`явився, будучи належним чином повідомлена про час, дату та місце розгляду справи.

В засіданні представник позивача просив про закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті.

В засідання відповідач та треті особи не з`явилися, будучи належним чином повідомлені про час, дату та місце розгляду справи. Про поважність причин неявки не повідомлено. Відзив на позов подано. Письмові пояснення по суті позову також не подані.

Підстав для відкладення підготовчого засідання або оголошення перерви, відповідно до ст.198 ЦПК, судом не встановлено. Під час підготовчого засідання з`ясовані всі питання, визначені у статті 197 та статті 198 ЦПК України.

Враховуючи думку учасників справи, суд вважає за можливе закрити підготовче провадження по даній справі та призначити її до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та, керуючись ст.ст. 83, 84, 196-198, 200, 260, 258, 353, 354 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в :

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Інвест Фінанс , третя особа: Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Григорян Діана Гагіківна, Приватний виконавець виконавчого округу Черкаської області Матвійчук Юлія Володимирівна про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

Призначити дану цивільну справу до судового розгляду по суті в загальному позовному провадженні на 21 грудня 2021 року на 08год. 20хв. в залі суду Придніпровського районного суду м. Черкаси (м. Черкаси, вул. Гоголя, 316).

Копію ухвали направити учасникам справи.

Учасники справи користуються процесуальними правами та повинні виконувати свої процесуальні обов`язки, відповідно до ст.ст. 43, 44, 49 ЦПК України.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Повний текст ухвали складений 11.11.2021 року.

Суддя: С. М. Позарецька

Дата ухвалення рішення11.11.2021
Оприлюднено15.11.2021
Номер документу101059939
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —711/5144/21

Рішення від 21.12.2021

Цивільне

Придніпровський районний суд м.Черкас

Позарецька С. М.

Рішення від 21.12.2021

Цивільне

Придніпровський районний суд м.Черкас

Позарецька С. М.

Рішення від 21.12.2021

Цивільне

Придніпровський районний суд м.Черкас

Позарецька С. М.

Ухвала від 11.11.2021

Цивільне

Придніпровський районний суд м.Черкас

Позарецька С. М.

Ухвала від 18.08.2021

Цивільне

Придніпровський районний суд м.Черкас

Позарецька С. М.

Ухвала від 18.08.2021

Цивільне

Придніпровський районний суд м.Черкас

Позарецька С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні