Ухвала
від 05.11.2021 по справі 204/7861/21
КРАСНОГВАРДІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 204/7861/21

Провадження № 2/204/2423/21

КРАСНОГВАРДІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

05 листопада 2021 року суддя Красногвардійського районного суду м.Дніпропетровська Токар Н.В., ознайомившись з матеріалами позовної заяви ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Факторингова компанія Фінвест Груп , Товариства з обмеженою відповідальністю ОТП Факторинг Україна , третя особа - Приватний нотаріус Дніпропетровського міського нотаріального округу Дніпропетровської області Ричка Юлія Олександрівна про визнання протиправним та скасування рішення приватного нотаріуса про державну реєстрацію права власності, -

ВСТАНОВИВ:

08 жовтня 2021 року до Красногвардійського районного суду м.Дніпропетровська надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Факторингова компанія Фінвест Груп , третя особа - Приватний нотаріус Дніпропетровського міського нотаріального округу Дніпропетровської області Ричка Юлія Олександрівна про визнання протиправним та скасування рішення приватного нотаріуса про державну реєстрацію права власності.

Ухвалою Красногвардійського районного суду м.Дніпропетровська від 01 листопада 2021 року позовна заява була залишена без руху та надано строк для усунення недоліків.

На виконання ухвали суду позивачем 03.11.2021 року подано до канцелярії суду уточнену позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Факторингова компанія Фінвест Груп , Товариства з обмеженою відповідальністю ОТП Факторинг Україна , третя особа - Приватний нотаріус Дніпропетровського міського нотаріального округу Дніпропетровської області Ричка Юлія Олександрівна про визнання протиправним та скасування рішення приватного нотаріуса про державну реєстрацію права власності.

Ухвалою Красногвардійського районного суду м.Дніпропетровська від 05 листопада 2021 року відкрито провадження у цивільній справі; розгляд справи вирішено проводити в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

Разом з позовною заявою позивачем було подано клопотання про витребування доказів, а саме витребувати у від Приватного нотаріуса Дніпропетровського міського нотаріального округу Дніпропетровської області Ричка Юлії Олександрівни (місцезнаходження: АДРЕСА_1 ):

- копію реєстраційної справи та копії документів, завірених належним чином, які були надані та стали підставою для оформлення права власності за Товариством з обмеженою відповідальністю Факторингова компанія Фінвест Груп , код ЄДРПОУ 42323667, на квартиру, розташовану за адресою: АДРЕСА_2 .

Ознайомившись із поданим клопотанням, суд приходить до наступного.

Відповідно до вимог ч.1 ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

За таких обставин, суд вважає за необхідне витребувати у Приватного нотаріуса Дніпропетровського міського нотаріального округу Дніпропетровської області Ричка Юлії Олександрівни (місцезнаходження: АДРЕСА_1 ) належним чином завірену копію реєстраційної справи, та копії документів, завірених належним чином, які були надані та стали підставою для оформлення права власності за Товариством з обмеженою відповідальністю Факторингова компанія Фінвест Груп , код ЄДРПОУ 42323667, на квартиру, розташовану за адресою: АДРЕСА_2 .

Відповідно до ч.6 ст.84 ЦПК України будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Згідно вимог ч.7,8,9 ст.84 ЦПК України, особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.84, 258,259,260 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача про витребування доказів - задовольнити.

Витребувати у Приватного нотаріуса Дніпропетровського міського нотаріального округу Дніпропетровської області Ричка Юлії Олександрівни (місцезнаходження: АДРЕСА_1 ) належним чином завірену копію реєстраційної справи, та копії документів, завірених належним чином, які були надані та стали підставою для оформлення права власності за Товариством з обмеженою відповідальністю Факторингова компанія Фінвест Груп , код ЄДРПОУ 42323667, на квартиру, розташовану за адресою: АДРЕСА_2 .

Копію ухвали направити Приватному нотаріусу Дніпропетровського міського нотаріального округу Дніпропетровської області Ричка Юлії Олександрівні (місцезнаходження: АДРЕСА_1 ), для виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.В.Токар

Дата ухвалення рішення05.11.2021
Оприлюднено29.11.2021
Номер документу101412923
СудочинствоЦивільне
Сутьдержавну реєстрацію права власності

Судовий реєстр по справі —204/7861/21

Постанова від 15.11.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Коротенко Євген Васильович

Ухвала від 23.10.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Коротенко Євген Васильович

Ухвала від 14.06.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Коротенко Євген Васильович

Постанова від 26.04.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Канурна О. Д.

Постанова від 26.04.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Канурна О. Д.

Ухвала від 13.04.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Канурна О. Д.

Ухвала від 24.03.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Канурна О. Д.

Ухвала від 16.03.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Канурна О. Д.

Рішення від 17.02.2023

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Токар Н. В.

Ухвала від 05.11.2021

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Токар Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні