Ухвала
від 06.12.2021 по справі 947/34721/21
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ОДЕСИ

Справа № 947/34721/21

Провадження № 1-кс/947/16130/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

06.12.2021 року слідчий суддя Київського районного судум.Одеси ОСОБА_1 , при секретарі судового засідання ОСОБА_2 , за участю прокурора ОСОБА_3 , представника Державногопідприємства «Морськийторговельний порт «Чорноморськ» - ОСОБА_4 , розглянувши усудовому засіданні в м.Одесі клопотання прокурора відділуОдеської обласної прокуратури ОСОБА_3 про арешт майна в рамках кримінального провадження №42021160000000518 від 20.10.2021 року, за ознакамикримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

1.Фактичні обставини даного кримінального провадження та обґрунтування поданого клопотання.

Як вбачається з клопотання, здійснюється досудове розслідування по кримінальному провадженні №42021160000000518 від 20.10.2021 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України, за фактом зловживання службовим становищем службовими особами ДП «Морський торгівельний порт «Чорноморськ» (код ЄДРПОУ 01125672, далі - ЧМПТ), які з метою отримання неправомірної вигоди для юридичних осіб - суб`єктів підприємницької діяльності використали своє службове становище всупереч інтересам служби шляхом створення злочинних схем з метою передачі суб`єктам підприємницької діяльності рухомого та нерухомого майна державної власності, що спричиняє тяжкі наслідки Державі у вигляді ненадходження коштів до державного бюджету.

В ході виконання доручення оперативним підрозділом отримано інформацію, що внаслідок зловживання службовим становищем з боку керівництва ЧМТП протягом 2015-2021 років, вказаному державному підприємству нанесено економічні збитки, що спричинили тяжкі наслідки.

Так, рішеннями: господарського суду Одеської області від 27.01.2015, апеляційного господарського суду Одеської області від 04.03.2015 та Вищого господарського суду України від 27.04.2015 по судовій справі № 916/4545/14 було розірвано договір про спільну діяльність № 435-0 від 22.06.2005 укладеним між ДП «Іллічівський морський торговельний порт» (далі перейменований у ЧМТП) та ПП «Укртрансконтейнер», правонаступником якого стало ПП «Контейнерний термінал Іллічівськ» (далі КТІ).

В рамках договору № 435-0 від 22.06.2005 державне підприємство передало приватному підприємству частину свого рухомого майна (тягачі, перевантажувачі, навантажувачі та ін.) у спільну власність, як внесок для здійснення господарської діяльності на своїй власній території.

Після розірвання вказаного договору у судовому порядку, замість проведення розподільчого балансу та повернення свого майна у власність державного підприємства, керівництвом ЧМТП було прийнято рішення про підписання з КТІ договору від 24.04.2015 «Соглашение о делегировании прав по оперированию вкладами». За умовами даного договору (п. 4.3) державне підприємство взяло на себе обов`язок виплачувати компенсацію КТІ у розмірі від 1,25 млн. грн. до 1,3 млн. грн. щомісячно. Тобто вказана компенсація виплачувалась КТІ за право ЧМТП управляти власним майном, яке було передане у спільну діяльність згідно договору № 435-0 від 22.06.2005 розірваним на підставі рішень трьох судових інстанцій.

У подальшому підписання керівництвом ЧМТП вказаного договору від 24.04.2015 та виплата компенсацій дало змогу КТІ у судовому порядку оскаржити право власності на рухоме майно ЧМТП і визнати його за собою.

Крім того, вищевказаний договір від 24.04.2015 був укладений, як тимчасовий - «на перехідний період» і згідно п. 6.4 міг бути розірваним у будь-який час. Проте, зловживаючи своїми повноваженнями, керівники ЧМТП не розривали договір від 24.04.2015 і не витребували власне майно від приватного підприємства, а протягом 6 років виплачували КТІ компенсацію за право управляти власним майном.

Також, у жовтні 2021 року, отримано інформацію щодо іншого факту зловживання службовими повноваженнями керівництвом ЧМТП, що призвело до нанесення державному бюджету України економічної шкоди у великому розмірі.

Так, в рамках підписаного договору № 121/ит від 13.03.2018 між ЧМТП та ТОВ «Автологістика» (код ЄДРПОУ 32486023) «Про перевантаження імпортної і транзитної автотехніки» вказаному приватному підприємству було передано частину складських приміщень на території 5 терміналу ЧМТП.

У подальшому намагаючись легалізувати перебування ТОВ «Автологістика» на території ЧМТП і використання ним навантажувальної техніки державного підприємства, керівництвом ЧМТП було підписано з ТОВ «Автологістика» черговий договір № 130/д від 17.10.2019 «Про використання території підприємства», а також, ряду додаткових угод та додатків до них.

Підписання всіх вищевказаних договорів та передача у користування ТОВ «Автологістика» складських приміщень на території 5 терміналу ЧМТП є фактом скритих орендних відносин без підписання договору про оренду майна державного підприємства. Внаслідок використання ТОВ «Автологістика» нерухомості державного підприємства без договору оренди з Фондом державного майна України, державному бюджету України нанесено та продовжує наноситись економічна шкода у великому розмірі, внаслідок не сплати частини орендної плати у розмірі 70 % згідно діючого законодавства.

Так, 11.11.2021 з 13 год. 55 хв. по 12.11.2021 20 год. 30 хв. старшим слідчим слідчого управління ГУНП в Одеській області проведено обшук, на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м.Одеси, за місцем фактичного здійснення господарської діяльності ДП «Морський торгівельний порт «Чорноморськ», який розташований за адресою: м. Чорноморськ, вул. Праці, буд. 6, з метою відшукання документів, предметів, які мають значення для встановлення обставин скоєння кримінального правопорушення. Під час проведення обшуку були вилучені документи, перелік яких міститься у клопотанні.

Вилучені в ході обшуку документи, 12.11.2021 року постановою слідчого визнаний речовим доказом в рамках кримінального провадження №42021160000000518 від 20.10.2021 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України, оскільки інформація, що міститься у вилученому майні має значення для встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення, у зв`язку з чим, виникла необхідність у накладенні арешту на майно.

2. Позиції учасників у судовому засіданні при розгляді клопотання.

В судовому засіданні прокурор клопотання підтримав у повному обсязі та просив задовольнити, додавши, що вилучені документи мають значення речових доказів, документи перебувають у процесі огляду, на них містяться відомості, які мають значення для досудового розслідування, а саме відомості з приводу передачі майна третім особам, відомості щодо об`єктів нерухомості, а також повноважень посадових осіб, акти щодо надання послуг з користування територією.

Від представника ДП «Морський торговельний порт «Чорноморськ» через канцелярію суду надійшли письмове заперечення на клопотання про арешт майна, відповідно до яких, представник власника майна просив відмовити у задоволенні клопотання про арешт майна. В обґрунтування свої заперечень, представник зазначає, що клопотання необґрунтоване, під час обшуку вилучені всі договори основної діяльності підприємства, що стосується використання території державної стивідорної компанії, та зокрема, всі договори та додаткові угоди до них про перевалку авто техніки, а також інші документи, які взагалі не стосуються кримінального провадження №42021160000000518. В рамках кримінального провадження жодній особі про підозру не повідомлено, цивільний позов з боку будь-якої юридичної або фізичної особи не заявлено. Прокурором підтверджень того, що майно підлягає конфіскації, як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи, або відшкодуванню шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення, стягненню з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, не надано. Крім того, у клопотанні про арешт майна прокурором не зазначено підстави і мету та відповідне обґрунтування необхідності арешту майна, не зазначено яким чином таке вилучене майно може бути використане як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, відсутні документи, які б підтверджували право власності на майно.

В судовому засіданні представник ДП «Морський торговельний порт «Чорноморськ» ОСОБА_4 підтримав заперечення та просив відмовити у задоволенні клопотання прокурора про арешт майна, у зв`язку з його необґрунтованістю та безпідставністю.

3. Висновки слідчого судді.

Дослідивши поданеклопотання та долучені в його обґрунтування матеріали, слідчий суддя приходить до наступних висновків.

3.1. Норми законодавства, якими керується слідчий суддя при вирішенні клопотання про арешт майна.

Ч. 3 ст. 132 КПК України - застосування заходів забезпечення кримінального провадження не допускається, якщо слідчий, прокурор не доведе, що: існує обґрунтована підозра щодо вчинення кримінального правопорушення такого ступеня тяжкості, що може бути підставою для застосування заходів забезпечення кримінального провадження; потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи особи, про який ідеться в клопотанні слідчого, прокурора; може бути виконане завдання, для виконання якого слідчий, прокурор звертається із клопотанням.

Ч. 1 ст.170КПКУкраїни - арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи.

Ч. 2 ст.170КПКУкраїни - арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Ч. 3 ст. 170 КПК України - у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98цього Кодексу.

Ч.1ст.98КПК України-речовими доказамиє матеріальніоб`єкти,які булизнаряддям вчиненнякримінального правопорушення,зберегли насобі йогосліди абомістять іншівідомості,які можутьбути використаніяк доказфакту чиобставин,що встановлюютьсяпід часкримінального провадження,в томучислі предмети,що булиоб`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

3.2. Правова підстава та мета арешту майна.

Слідчим суддею встановлено, що органом досудового розслідування на теперішній час обґрунтовано здійснюється досудове розслідування в рамках даного кримінального провадження, за фактом можливого вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України, що підтверджується долученими до даного клопотання матеріалами в сукупності.

Як вбачається з клопотання, встановлено, що до вчинення кримінального правопорушення можливо мають відношення службові особи ДП «Морський торгівельний порт «Чорноморськ», які ймовірно, з метою отримання неправомірної вигоди для юридичних осіб - суб`єктів підприємницької діяльності, використали своє службове становище, шляхом створення злочинних схем, з метою передачі суб`єктам підприємницької діяльності рухомого та нерухомого майна державної власності.

Відповідно до долученого до матеріалів клопотання протоколу обшуку від 11.11.2021 року, на підставі ухвали слідчого судді, проведено обшук за місцем фактичного здійснення господарської діяльності ДП «Морський торгівельний порт «Чорноморськ», який розташований за адресою: м. Чорноморськ, вул. Праці, буд. 6, під час проведення якого, були вилучені документи, перелік яких міститься у клопотанні.

Слідчим суддею встановлено, що вилучене майно відповідає критеріям ч. 1 ст. 98 КПК України, оскільки вилучені документи можуть містити відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, зокрема, відомості, які стосуються господарської діяльності ДП «Морський торгівельний порт «Чорноморськ», взаємовідносин вказаного підприємства з іншими суб`єктами господарської діяльності.

Більш того, дослідження зазначених документів, надасть змогу органу досудового розслідування встановити коло службових осіб, які підписували та готовили відповідні документи щодо передачі суб`єктам підприємницької діяльності рухомого та нерухомого майна державної власності, а також приймали відповідні управлінські та розпорядчі рішення.

Як вбачається з постанови про визнання речей речовими доказами та долучення їх до матеріалів кримінального провадження від 12.11.2021 року, вилучені під час проведення обшуку документи визнані речовими доказами в рамках кримінального провадження №42021160000000518 від 20.10.2021 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

У зв`язку з викладеним, слідчий суддя приходить до переконання про наявність правових підстав для застосування заходу забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту майна, оскільки існує необхідність в забезпечені збереження речових доказів, та з метою проведення необхідних слідчих дій з вказаним майном.

3.3. Завдання та необхідність арешту майна, а також наявність ризиків, передбачених абзацом 2 ч. 1 ст. 170 КПК України.

Відповідно до абзацу 2 ч. 1 ст. 170 КПК України, завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.

Як вбачається з підстав та мети застосування заходу забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту майна, вилученій документи можуть бути використані у якості речових доказів в рамках даного кримінального провадження.

При цьому, оскільки такі документи можуть містити відповідну доказову інформацію в рамках даного кримінального провадження, слідчий суддя вважає, що існує ризик їх можливого знищення, в цілях подальшого ймовірного уникнення передбаченої законом відповідальності за ймовірно вчинені дії, у випадку підтвердження їх факту у встановленому законом порядку.

Крім того, відповідно до ч. 1 ст. 2 КПК України, завданнями кримінального провадження є захист особи, суспільства та держави від кримінальних правопорушень, охорона прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, а також забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування і судового розгляду з тим, щоб кожний, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини, жоден невинуватий не був обвинувачений або засуджений, жодна особа не була піддана необґрунтованому процесуальному примусу і щоб до кожного учасника кримінального провадження була застосована належна правова процедура.

У зв`язку з викладеним, з метою забезпечення досягнення завдань кримінального провадження наявна необхідність в накладенні арешту майна на документи.

3.4. Розумність та співмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження.

Відповідно до практики Європейського суду, для того, щоб втручання в право власності вважалося допустимим, воно повинно служити не лише законній меті в інтересах суспільства, а повинна бути розумна співмірність між використовуваними інструментами і тією метою, на котру спрямований будь-який захід, що позбавляє особу власності. Розумна рівновага має зберігатися між загальними інтересами суспільства та вимогами дотримання основних прав особи (рішення у справі "АГОСІ" проти Сполученого Королівства" (AGOSI v. the United Kingdom від 24 жовтня 1986 року, серія А, № 108, п. 52). Іншими словами, заходи щодо обмеження права власності мають бути пропорційними щодо мети їх застосування.

Слідчим суддею встановлено, що за обставинами даного кримінального провадження втручання у право власності зацікавлених осіб пов`язано із здійсненням кримінального провадження, необхідністю забезпечити збереження речових доказів, а отже, обмеження не є свавільним та відповідає вимогам законності. При цьому дотримано справедливий баланс між вимогами загального суспільного інтересу (у вигляді досягнення завдань кримінального провадження) та вимогами захисту права власності окремих осіб, адже досягнення мети збереження речового доказу неможливо досягти в інший спосіб, ніж арешт майна.

Доводи представника власника майна відносно відсутності правових підстав для накладення арешту на майно, з огляду на те, що жодній особі не повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, а підтвердження того, що вилучене майно підлягає конфіскації, прокурором не було надано, слідчий суддя вважає необґрунтованими, оскільки при розгляді клопотання встановлено, що правовою підставою для накладення арешту на майно є не конфіскація майна, а збереження речового доказу, відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України.

При цьому, слідчий суддя акцентує увагу, що у випадку, якщо в рамках даного кримінального провадження буде спростовано відповідність зазначеного майна категорії речових доказів, зацікавлені особи, в порядку ст. 174 КПК України, мають процесуальне право на звернення до слідчого судді з клопотанням про скасування арешту майна.

В частині тверджень представника власника майна щодо відсутності у клопотання про арешт майна відомостей, які б свідчили про володіння, користування чи розпорядження ДП «МТП «Чорноморськ» вилученим майном, слідчий суддя зазначає, що вказані доводи спростовуються матеріалами клопотання, з яких вбачається, що документи були вилучені за місцем фактичного здійснення господарської діяльності саме ДП «МТП «Чорноморськ», а не іншого підприємства, у присутності співробітників ДП «МТП «Чорноморськ».

3.5. Висновки слідчого судді.

На підставі викладеного, враховуючи наявність правових підстав для накладення арешту на вилучене майно, оскільки існує необхідність в забезпеченні його збереження, а також з метою забезпечення повного, всебічного розслідування кримінального провадження, зокрема, для проведення ряду слідчих дій та експертних досліджень, слідчий суддя приходить до переконання, що на даному етапі кримінального провадження потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права та інтереси власника майна, про які йдеться в клопотанні, та якого така особа зазнає внаслідок застосування заходу забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту майна, тому клопотання сторони обвинувачення підлягає задоволенню.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 98, 132, 170-173, 309, 395 КПК України, слідчий суддя, -

УХВАЛИВ:

Клопотання прокурора відділу Одеської обласної прокуратури ОСОБА_3 про арешт майна в рамках кримінального провадження №42021160000000518 від 20.10.2021 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України задовольнити.

Накласти арешт на документи, які вилучені в ході обшуку, за місцем фактичного здійснення господарської діяльності ДП «Морський торгівельний порт «Чорноморськ», який розташований за адресою: м. Чорноморськ, вул. Праці, буд. 6, а саме на:

Оригінал технічного паспорту на будівлі та споруди паромного комплексу №4/1 по вул. Північна с. Бурлача Балка на 26 арк.;

Оригінал витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 16.11.2018 № 145662239 на 1 арк.;

Оригінал витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 09.08.2019 № 177029100 на 1 арк.;

Копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 08.09.2014 № 26506599 на 1 арк.;

Копія постанови Одеського апеляційного господарського суду від 26.06.2009, справа № 34/36-09-910 на 9 арк.;

Копія постанови Верховного суду України від 03.11.2009, справа №3-4683 к09-11/19 на 3 арк.;

Копія постанови іменем України Вищого господарського суду України від 22.04.2015 №916-4545/14 на 8 арк.;

Копія постанови іменем України Одеського апеляційного суду від 04.03.2015, справа № 916/4545/14 на 7 арк.;

Копія рішення Господарського суду Одеської області від 27.01.2015, справа № 916/4545/14 на 9 арк.;

Копія довіреності № 66 від 11.02.2019 на 1 арк.;

Копія довіреності № 13 від 02.01.2019 на 1 арк.;

Копія довіреності № 15 від 02.01.2018 на 1 арк.;

Копія довіреності № 66 від 23.03.2020 на 1 арк.;

Копія ухвали Вищого антикорупційного суду від 09.12.2020, справа №991/10054/20, провадження №1-кс/991/10308/20 на 8 арк.;

Копія протоколу обшуку від 10-11 грудня 2020 року на 9 арк.;

Копія статуту ДП «Морський торгівельний порт «Чорноморськ»» за 2017 рік, затверджений наказом від 15.12.2017 №449 на 21 арк.;

Копія статуту ДП «Морський торгівельний порт «Чорноморськ»» за 2016 рік, затверджений наказом від 16.09.2016 №319 на 19 арк.;

Копія зміни до статуту ДП «Іллічівський морський торгівельний порт» за 2013 рік, затверджений наказом від 07.06.2013 №372 на 5 арк.;

Копія зміни до статуту ДП «Іллічівський морський торгівельний порт» за 2012 рік, затверджений наказом від 08.06.2012 №309 на 2 арк.;

Копія зміни до статуту ДП «Іллічівський морський торгівельний порт» за 2011 рік, затверджений наказом від 05.08.2011 №263 на 2 арк.;

Копія статуту ДП «Іллічівський морський торгівельний порт» за 2008 рік, затверджений наказом від 04.06.2008 №672 на 15 арк.;

Копія статуту ДП «Іллічівський морський торгівельний порт» за 2000 рік на 23 арк.;

Копія змін до статуту ДП «Іллічівський морський торгівельний порт», від 11.12.2000 №0277 на 1 арк.;

Копія договору №130/д від 17.10.2019 на 7 арк.;

Копія додаткової угоди до договору від 17.10.2019 №130/д «Про використання території підприємства» від 06.11.2019 №б/н на 5 арк.;

Додаткова угода до договору «Про використання території підприємства» від 17.10.2019 №130/д, від 12.10.2020 на 10 арк.;

Копія додатку №1 від 12.10.2020 на 8 арк.;

Копія додатку №2 від 12.10.2020 на 8 арк.;

Копія додатку №3 від 12.10.2020 на 11 арк.;

Копія договору «Про перевантаження імпортної і транзитної автотехніки» від 13.03.2018 №121/ит, з усіма додатками на 10 арк.;

Копія «соглашения о делигированнии прав по оперированию вкладами» від 24.04.2015 на 20 арк.;

Копія довіреності № 66 від 25.12.2014 на 1 арк.;

витяг з технічної документації про нормативно грошову оцінку земельної ділянки від 16.01.2020 на 1 арк.;

копія держаного акту на право постійного користування земельною ділянкою Серія ЯЯ№206455 від 26.11.2012 на 1 арк.;

копія витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 08.09.2014 №26506599 на 1 арк.;

копія витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку від 05.11.2018 НВ-5107003702018 на 3 арк.;

копія посадової інструкції заступника директора з експлуатації від 19.02.2018 №1504/11.1-22 на 4 арк.;

копія посадової інструкції провідного економіста відділу банківських операцій від 30.05.2018 № 1597/11.1-22 на 6 арк.;

копія посадової інструкції головного технолога від 20.02.2017 №1036/11.1-22 та копія зміни №1 до посадової інструкції головного технолога від 20.02.2017 №1036/11.1-22 на 4 арк.;

копія посадової інструкції економіста 1 категорії відділу банківських операцій від 30.05.2018 №1598/11.1-22 на 6 арк.;

копія посадової інструкції головного диспетчера ДП «Морський торгівельний порт «Чорноморськ»» від 31.03.2017 №1116/11.1-22 на 3 арк.;

копія посадової інструкції головного бухгалтера ДП «Іллічівський морський торгівельний порт» від 25.12.2013 №1760/24.1-22 на 2 арк.;

копія посадової інструкції заступника директора з економіки від 25.12.2013 №1762/24.1-22 на 3 арк.;

копія посадової інструкції начальника відділу тарифів від 31.05.2017 №1237/11.1-22 на 4 арк.;

копія посадової інструкції техніка 1 категорії сектору банківських операцій відділу банківських операцій та розрахунків з клієнтами від 30.06.2021 №336/11.1-22 на 3 арк.;

копія посадової інструкції техніка 1 категорії сектору розрахунків з клієнтами відділу банківських операцій та розрахунків з клієнтами від 12.12.2016 №925/11.1-225 на 3 арк.;

копія посадової інструкції начальника служби правового забезпечення ДП «МТП «Чорноморськ» від 11.04.2019 №1802.1/11.1-22 на 3 арк.;

копії витягів з наказів: №595-о від 18.10.2017; №591-0 від 16.10.2018; №53-о від 29.01.2019; №81-о від 20.02.2020; №247-о від 20.07.2020; №4-ос від 22.01.2021; №261-О від 26.07.2021; №298-О від 16.08.2021; №532-о від 19.09.2017; №638-о від 13.12.2019; №391-о від 17.07.2013; №106-о від 05.03.2020№ № 555-о від 29.09.2017; № 520-о від 14.09.2017; №260-о від 14.05.2013; №334-о від 14.06.2013; №774-о від 19.12.2016; № 196-о від 02.06.2020; № 489-о від 10.09.2019; № 392-о від 18.03.2013; №7-о від 11.01.2021; №51-0 від 04.02.2020; №337-о від 15.06.2017; №32-о від 27.01.2021; №449 від 16.12.2019; №55-о від 30.01.2017; №139-о від 09.03.2016; №464-о від 27.08.2013; №55-о від 30.01.2017; № 50-о від 28.01.2019; №199-о від 04.06.2020; №158-о від 16.03.2016; №464-о від 27.08.2013; №456-о від 02.08.2016; №138-о від 09.03.2017; № 7-о від 04.01.2019; №193-о від 01.06.2020; № 585-о від 12.10.2017; №628-о від 01.11.2017; №80-о від 07.02.2018; № 425-о від 25.07.2011; №737-о від 28.11.2016; №415-о від 23.07.2015; №196-о від 02.06.2020; №69-о від 03.02.2017; №139-о від 09.03.2016; №539-о від 10.10.2013; №539-о від 10.10.2013; №139-о від 09.03.2016; №69-о від 03.02.2017; №196-о від 02.06.2020 на 52 арк.;

копія наказів: №448-к від 26.07.2018; №237 від 31.05.2019; №181-к від 01.08.2019; 213-о від 15.07.2013; №244-о від 25.12.2015; №101-о від 11.09.2017 з додатком; №32-ос від 11.11.2019; №83-ос від 18.11.2020; №4-ос від 22.01.2021; №30-к від 21.02.2020; № 06-к від 05.01.2021; № 13-к від 22.01.2021; №360 від 19.11.2020 на 19 арк.;

копія договору №435-о від 22.06.2005 з додатками на 11 арк.;

копія угоди до договору від 22.06.2005, від 18.07.2005 на 1 арк.;

копія додаткової угоди від 26.08.2005 на 1 арк.;

копія додаткової угоди від 10.05.2006 на 5 арк.;

копія додаткової угоди від 21.05.2012 на 1 арк.;

копія додаткової угоди від 30.11.2012 на 2 арк.;

копія угоди від 17.03.2006 на 3 арк.;

оригінали актів здачі-прийняття робіт (надання послуг): №И/325 від 17.01.2020; №И/1914 від 17.02.2020; № И/1915 від 17.02.2020; № И/1916 від 17.02.2020; № И/1910 від 04.02.2020; № И/1912 від 14.02.2020; № И/1911 від 14.02.2020; № И/1913 від 14.02.2020; № И/1461 від 31.01.2020; № И/3056 від 12.03.2020; № И/3617 від 24.03.2020; № И/3763 від 30.03.2020; № И/4060 від 31.03.2020; № И/4372 від 16.04.2020; № И/4783 від 27.04.2020; № И/4784 від 27.042020; № И/5063 від 30.04.2020; № И/5160 від 07.05.2020; № И/5259 від 10.05.2020; № И/5281 від 18.05.2020; № И/5445 від 18.05.2020; № И/5588 від 25.05.2020; № И/5947 від 29.05.2020; № Т/5946 від 29.05.2020; № И/6266 від 11.06.2020; № Т/6360 від 16.06.2020; № И/6361 від 12.06.2020; № Т/6931 від 30.06.2020; № И/6932 від 30.06.2020; № И/7256 від 15.07.2020; № Т/7226 від 15.07.2020; № Т/7406 від 22.07.2020; № И/7404 від 22.07.2020; № И/7875 від 31.07.2020; № Т/8011 від 31.07.2020; № Т/8012 від 31.07.2020; № Т/8071 від 10.08.2020; № И/8072 від 10.08.2020; № И/8431 від 19.08.2020; № Т/8432 від 18.08.2020; № И/8640 від 24.08.2020; № Т/8788 від 25.08.2020; № Т/8900 від 31.08.2020; № Т/8979 від 31.08.2020; № И/8980 від 31.08.2020; № Т/9272 від 15.09.2020; № И/9273 від 15.09.2020; № Т/9280 від 11.09.2020; № И/9491 від 23.09.2020; № Т/9492 від 23.09.2020; № И/9891 від 30.09.2020; № Т/9892 від 30.09.2020 на 52 арк.;

оригінал акту здачі-прийняття робіт (надання послуг) коригувальний №И7527Р від 31.07.2020 на 2 арк.;

сканкопії договорів та додаткових угод на перевалку авто техніки, оригінали котрих знаходяться в відділі договірної роботи, які зберігаються на DVD-RV № СА7240- DVRW-E47B2 в кількості 1 шт.;

оригінал акту звірки взаємних розрахунків станом на 31.12.2018 на 8 арк.;

оригінал акту звірки взаємних розрахунків станом на 31.12.2019 на 11 арк.;

копія технічної документації з інвентаризації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ДП «ІМТП» на 178 арк.;

копії наказів: № 107 від 15.02.2018; № 498 від 31.12.2019 на 3 арк.;

роздруківка відомості по взаєморозрахункам з контрагентом ТОВ «АВТОЛОГІСТИКА ООО» за період з 01.01.2018 по 11.11.2021 на 15 арк.;

копія договору №130/д від 17.10.2019 на 7 арк.;

роздруківка ставки вільних тарифів на виконання НРР (зовнішньоекономічні та транзитні вантажі) на 2 арк.;

копія розпорядження №128-05 від 04.11.2020 на 1 арк.;

оригінал «соглашения о делигировании прав по оперированию вкладами» від 24.04.2015 з додатками на 22 арк.;

оригінал «дополнительного соглашения к соглащению о делигировании прав по оперированию вкладами» від 24.04.2015, від 07.08.2015 на 1 арк.;

оригінал «дополнительного соглашения к соглащению о делигировании прав по оперированию вкладами» від 24.04.2015, від 04.09.2015 на 1 арк.;

оригінал «дополнительного соглашения к соглащению о делигировании прав по оперированию вкладами» від 24.04.2015, від 21.03.2016 на 3 арк.;

роздруківки оборотно-сальдових відомостей: по рахунку № НОМЕР_1 за період з 01.01.2018 по 11.11.2021; по рахунку № НОМЕР_1 за період 01.01.2018 по 11.11.2021 на 2 арк.;

роздруківка відомостей по взаєморозрахунках з контрагентами «АВТОЛОГИСТИКА ООО», за період з 01.01.2018 по 11.11.2021 та повідомлення про вручення поштового відправлення на 13 арк.;

оригінали актів здачі-приймання робіт (надання послуг) за 2018 рік: №И/2 350 від 13.03.2018; №И/2 351 від 13.03.2018; №И/2 352 від 13.03.2018; №И/2 353 від 13.03.2018; №И/2 354 від 13.03.2018; №И/2 355 від 13.03.2018; №И/2 356 від 13.03.2018; №И/2 357 від 13.03.2018; №И/2 358 від 13.03.2018; №И/2 370 від 19.03.2018; №И/2 371 від 14.03.2018; №И/2 804 від 26.03.2018; №И/2 805 від 26.03.2018; №И/2 806 від 26.03.2018; №И/2 807 від 26.03.2018; №И/2 808 від 23.03.2018; №И/2 809 від 26.03.2018; №И/2 810 від 26.03.2018; №И/2 830 від 23.03.2018; №И/224 від 31.03.2018; №И/3225 від 31.03.2018; №И/3226від 31.03.2018; №И/3227 від 31.03.2018; №И/3228 від 31.03.2018; №И/3229 від 31.03.2018; №И/3414 від 11.04.2018; №И/3415 від 10.04.2018; №И/3416 від 10.04.2018; №И/3417 від 12.04.2018; №И/3418 від 12.04.2018; №И/3419 від 10.04.2018; №И/3863 від 25.04.2018; №И/3864 від 25.04.2018; №И/3865 від 25.04.2018; №И/3898 від 25.04.2018; №И/3899 від 25.04.2018; №И/3900 від 25.04.2018; №И/3901 від 25.04.2018; №И/3902 від 25.04.2018; №И/3903 від 25.04.2018; №И/3985 від 27.04.2018; №И/3986 від 27.04.2018; №И/3987 від 26.04.2018; №И/3988 від 26.04.2018; №И/4374 від 30.04.2018; №И/4375 від 30.04.2018; №И4376 від 30.04.2018; №И/4377 від 30.04.2018; №И/4378 від 30.04.2018; №И/4379 від 30.04.2018; №И/4380 від 30.04.2018; №И/4381 від 30.04.2018; №И/4732 від 17.05.2018; №И/4733 від 17.05.2018; №И/4734 від 17.05.2018; №И/4735 від 17.05.2018; №И/4736 від 17.05.2018; №И/4737 від 17.05.2018; №И/4738 від 17.05.2018; №И/4739 від 17.05.2018; №И/4740 від 17.05.2018; №И/4741 від 17.05.2018; №И/4870 від 18.05.2018; №И/4871 від 21.05.2018; №И/4872 від 21.05.2018; №И/4971 від 22.05.2018; №И/4972 від 23.05.2018; №И/4977 від 24.05.2018; №И/5036 від 24.05.2018; №И/5036 від 24.05.2018; №И/5087 від 29.05.2018; №И/5088 від 30.05.2018; №И/5557 від 31.05.2018; №И/5558 від 31.05.2018; №И/5559 від 31.05.2018; №И/5586 від 06.06.2018; №И/5587 від 06.06.2018; №И/5588 від 06.06.2018; №И/5640 від 08.06.2018; №И/5641 від 08.06.2018; №И/5642 від 08.06.2018; №И/5643 від 08.06.2018; №И/5644 від 08.06.2018; №И/5645від 08.06.2018; №И/5646 від 08.06.2018; №И/5647 від 08.06.2018; №И/5853 від 12.06.2018; №И/5854 від 12.06.2018; №И/5855 від 12.06.2018; №И/5856 від 12.06.2018; №И/5857 від 12.06.2018; №И/5858 від 12.06.2018; №И/5881 від 15.06.2018; №И/5882 від 15.06.2018; №И/5883 від 15.06.2018; №И/6035 від 18.06.2018; №И/6036 від 18.06.2018; №И/6037 від 19.06.2018; №И/6128 від 20.06.2018; №И/6129 від 20.06.2018; №И/6196 від 25.06.2018; №И/6197 від 25.06.2018; №И/6198 від 25.06.2018; №И/6200 від 25.06.2018; №И/6393 від 29.06.2018; №И/6395 від 29.06.2018; №И/6396 від 26.09.2018; №И/6397 від 29.06.2018; №И/6398 від 29.06.2018; №И/6399 від 29.06.2018; №И/6400 від 29.06.2018; №И/6886 від 09.07.2018; №И/6887 від 09.07.2018; №И/6888 від 09.07.2018; №И/6889 від 09.07.2018; №И/6890 від 09.07.2018; №И/6891 від 09.07.2018; №И/6892 від 09.07.2018; №И/6893 від 09.07.2018; №И/6973 від 13.07.2018; №И/7185 від 19.07.2018; №И/7186 від 19.07.2018; №И/7187 від 19.07.2018; №И/7188 від 19.07.2018; №И/7189 від 19.07.2018; №И/7204 від 23.07.2018; №И/7205 від 20.07.2018; №И/7206 від 20.07.2018; №И/7316 від 23.07.2018; №И/7342 від 25.07.2018; №И/7352 від 25.07.2018; №И/7685 від 31.07.2018; №И/7686 від 31.07.2018; №И/7687 від 31.07.2018; №И/7688 від 31.07.2018; №И/7689 від 31.07.2018; №И/7700 від 31.07.2018; №И/7792 від 31.07.2018; №И/7841 від 07.08.2018; №И/7842 від 06.08.2018; №И/7843 від 06.08.2018; №И/7844 від 07.08.2018; №И/7845 від 07.08.2018; №И/7884 від 07.08.2018; №И/7885 від 07.08.2018; №И/7886 від 08.08.2018; №И/8041 від 09.08.2018; №И/8042 від 14.08.2018; №И/8043 від 14.08.2018; №И/8086 від 14.08.2018; №И/8087 від 14.08.2018; №И/8088 від 14.08.2018; №И/8089 від 14.08.2018; №И/8090 від 15.08.2018; №И/8281 від 22.08.2018; №И/8282 від 23.08.2018; №И/8283 від 23.08.2018; №И/8284 від 23.08.2018; №И/8285 від 31.08.2018; №И/8494 від 29.08.2018; №И/8495 від 29.08.2018; №И/8496 від 27.08.2018; №И/8774 від 31.08.2018; №И/8775 від 31.08.2018; №И/8776 від 31.08.2018; №И/9089 від 12.09.2018; №И/9090 від 12.09.2018; №И/9091 від 12.09.2018; №И/9092 від 12.09.2018; №И/9093 від 12.09.2018; №И/9229 від 18.09.2018; №И/9230 від 18.09.2018; №И/9231 від 14.09.2018; №И/9232 від 18.09.2018; №И/9233 від 18.09.2018; №И/9234 від 18.09.2018; №И/9235 від 18.09.2018; №И/9236 від 18.09.2018; №И/9395 від 20.09.2018; №И/9396 від 20.09.2018; №И/9397 від 20.09.2018; №И/9398 від 20.09.2018; №И/9522 від 25.09.2018; №И/9523 від 25.09.2018; №И/9524 від 25.09.2018; №И/9525 від 25.09.2018; №И/9587 від 27.09.2018; №И/9588 від 27.09.2018; №И/9609 від 27.09.2018; №И/9610 від 27.09.2018; №И/10029 від 30.09.2018; №И/10030 від 30.09.2018; №И/10210 від 10.10.2018; №И/10214 від 11.10.2018; №И/10215 від 11.10.2018; №И/10395 від 16.10.2018; №И/10396 від 16.10.2018; №И/10397 від 16.10.2018; №И/10634 від 24.10.2018; №И/10635 від 24.10.2018; №И/10636 від 24.10.2018; №И/10947 від 31.10.2018; №И/10948 від 31.10.2018; №И/11005 від 31.10.2018; №И/11006 від 31.10.2018; №И/11007 від 31.10.2018; №И/11400 від 09.11.2018; №И/11401 від 09.11.2018; №И/11402 від 09.11.2018; №И/11403 від 09.11.2018; №И/11432 від 09.11.2018; №И/11470 від 12.11.2018; №И/11471 від 12.11.2018; №И/11472 від 12.11.2018; №И/11473 від 12.11.2018; №И/11946 від 23.11.2018; №И/11947 від 23.11.2018; №И/11948 від 23.11.2018; №И/11949 від 23.11.2018; №И/11950 від 23.11.2018; №И/12167 від 29.11.2018; №И/12168 від 29.11.2018; №И/12169 від 29.11.2018; №И/12470 від 30.11.2018; №И/12471 від 30.11.2018; №И/12473 від 30.11.2018; №И/12474 від 30.11.2018; №И/12475 від 30.11.2018; №И/12923 від 11.12.2018; №И/12924 від 11.12.2018; №И/12925 від 11.12.2018; №И/12926 від 11.12.2018; №И/12927 від 11.12.2018; №И/12928 від 13.12.2018; №И/12929 від 11.12.2018; №И/13024 від 14.12.2018; №И/13200 від 19.12.2018; №И/13954 від 31.12.2018; №И/13956 від 31.12.2018; №И/13957 від 31.12.2018; №И/13995 від 31.12.2018 на 240 арк.;

роздруківка оборотно-сальдових відомостей по рахунку 681 за період з січня 2015 по листопад 2021 року на 1 арк.;

роздруківка оборотно-сальдових відомостей по рахунку 361 за період з 01.01.2015 по 11.11.2021 на 1 арк.;

роздруківка звіту по проводкам 31, 361 за період з січня 2015 по листопад 2021 року на 74 арк.;

роздруківка звіту по проводкам 31, 361 за період з січня 2015 по листопад 2021 року на 30 арк.;

Видатковий ордер №302814, на 1 арк.;

Видатковий ордер №302813, на 1 арк.;

Видатковий ордер №303333, на 1 арк.;

Видатковий ордер №302884, на 1 арк.;

Видатковий ордер №303406, на 1 арк.;

Видатковий ордер №303166, на 1 арк.;

Видатковий ордер №303535, на 1 арк.;

Видатковий ордер №303779, на 1 арк.;

Видатковий ордер №304201, на 1 арк.;

Видатковий ордер №304870, на 1 арк.;

Видатковий ордер №305728, на 1 арк.;

Видатковий ордер №307432, на 1 арк.;

Видатковий ордер №307814, на 1 арк.;

Видатковий ордер №307919, на 1 арк.;

Видатковий ордер №308332, на 1 арк.;

Видатковий ордер №308441, на 1 арк.;

Видатковий ордер №309349, на 1 арк.;

Видатковий ордер №308839, на 1 арк.;

Видатковий ордер №310359, на 1 арк.;

Видатковий ордер №310036, на 1 арк.;

Видатковий ордер №311898, на 1 арк.;

Видатковий ордер №311629, на 1 арк.;

Видатковий ордер №312228, на 1 арк.;

Видатковий ордер №312137, на 1 арк.;

Наряд №9/482, на 2 арк.;

Коносамент №3 від 09.02.2018, на 2 арк.;

Видатковий ордер №328647, на 1 арк.;

Видатковий ордер №328807, на 1 арк.;

Видатковий ордер №328885, на 1 арк.;

Наряд №72/7120, на 1 арк.;

Наряд №72/7120, на 1 арк.;

Наряд №72/7120, на 1 арк.;

Коносамент №6 від 25.11.2018, на 2 арк.;

Видатковий ордер №328178, на 1 арк.;

Видатковий ордер №328165, на 1 арк.;

Видатковий ордер №328647, на 1 арк.;

Видатковий ордер №328885, на 1 арк.;

Наряд №73/7122, на 1 арк.;

Наряд №73/7122, на 1 арк.;

Наряд №73/7122, на 1 арк.;

Коносамент №4 від 25.11.2018, на 2 арк.;

Видатковий ордер №328885, на 1 арк.;

Видатковий ордер №328650, на 1 арк.;

Видатковий ордер №328177, на 1 арк.;

Видатковий ордер №328178, на 1 арк.;

Наряд №75/7119, на 1 арк.;

Наряд №75/7119, на 1 арк.;

Наряд №75/7119, на 1 арк.;

Коносамент №5 від 25.11.2018, на 2 арк.;

Видатковий ордер №328650, на 1 арк.;

Видатковий ордер №328807, на 1 арк.;

Наряд №74/7121, на 1 арк.;

Наряд №74/7121, на 1 арк.;

Наряд №74/7121, на 1 арк.;

Коносамент №81 від 25.11.2018, на 2 арк.;

Видатковий ордер №301968, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301904, на 1 арк.;

Видатковий ордер №302363, на 1 арк.;

Видатковий ордер №302048, на 1 арк.;

Видатковий ордер №303964, на 1 арк.;

Видатковий ордер №302772, на 1 арк.;

Видатковий ордер №305218, на 1 арк.;

Видатковий ордер №306860, на 1 арк.;

Видатковий ордер №309600, на 1 арк.;

Наряд №5/287, на 1 арк.;

Коносамент №6 від 20.01.2018, на 2 арк.;

Видатковий ордер №324728, на 1 арк.;

Видатковий ордер №324786, на 1 арк.;

Видатковий ордер №325990, на 1 арк.;

Наряд №64/8364, на 2 арк.;

Коносамент №4 від 30.10.2018, на 2 арк.;

Видатковий ордер №301968, на 1 арк.;

Видатковий ордер №302476, на 1 арк.;

Видатковий ордер №303164, на 1 арк.;

Видатковий ордер №303535, на 1 арк.;

Видатковий ордер №307697, на 1 арк.;

Видатковий ордер №305652, на 1 арк.;

Видатковий ордер №310494, на 1 арк.;

Видатковий ордер №308332, на 1 арк.;

Наряд №8/321, на 1 арк.;

Наряд №8/321, на 1 арк.;

Коносамент №1 від 20.01.2018, на 2 арк.;

Видатковий ордер №303164, на 1 арк.;

Наряд №7/289, на 1 арк.;

Коносамент №3 від 20.01.2018, на 2 арк.;

Видатковий ордер №303164, на 1 арк.;

Наряд №6/288, на 1 арк.;

Коносамент №4 від 20.01.2018, на 2 арк.;

Видатковий ордер №301018, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301398, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301184, на 1 арк.;

Видатковий ордер №302476, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301540, на 1 арк.;

Видатковий ордер №304200, на 1 арк.;

Видатковий ордер №305487, на 1 арк.;

Видатковий ордер №307432, на 1 арк.;

Видатковий ордер №309600, на 1 арк.;

Наряд №4/152, на 1 арк.;

Коносамент №25 від 07.01.2018, на 2 арк.;

Видатковий ордер №301018, на 1 арк.;

Видатковий ордер №300884, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301179, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301184, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301398, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301447, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301651, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301540, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301813, на 1 арк.;

Видатковий ордер №302048, на 1 арк.;

Видатковий ордер №302380, на 1 арк.;

Видатковий ордер №302802, на 1 арк.;

Видатковий ордер №303779, на 1 арк.;

Видатковий ордер №303535, на 1 арк.;

Видатковий ордер №305218, на 1 арк.;

Видатковий ордер №305487, на 1 арк.;

Видатковий ордер №307919, на 1 арк.;

Видатковий ордер №306860, на 1 арк.;

Видатковий ордер №309409, на 1 арк.;

Видатковий ордер №309348, на 1 арк.;

Наряд №3/133, на 1 арк.;

Коносамент №2 від 07.01.2018, на 2 арк.;

Видатковий ордер №300884, на 1 арк.;

Видатковий ордер №309347, на 1 арк.;

Видатковий ордер №309397, на 1 арк.;

Видатковий ордер №300879, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301018, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301183, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301447, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301651, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301813, на 1 арк.;

Видатковий ордер №302476, на 1 арк.;

Видатковий ордер №302772, на 1 арк.;

Видатковий ордер №303333, на 1 арк.;

Видатковий ордер №303164, на 1 арк.;

Видатковий ордер №303535, на 1 арк.;

Видатковий ордер №304864, на 1 арк.;

Видатковий ордер №306101, на 1 арк.;

Видатковий ордер №308332, на 1 арк.;

Видатковий ордер №303333, на 1 арк.;

Видатковий ордер №308883, на 1 арк.;

Наряд №2/132, на 1 арк.;

Коносамент №001 від 04.01.2018, на 1 арк.;

Видатковий ордер №300879, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301183, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301105, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301398, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301179, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301447, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301540, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301904, на 1 арк.;

Видатковий ордер №301651, на 1 арк.;

Видатковий ордер №302045, на 1 арк.;

Видатковий ордер №302479, на 1 арк.;

Видатковий ордер №302772, на 1 арк.;

Видатковий ордер №302691, на 1 арк.;

Видатковий ордер №303164, на 1 арк.;

Видатковий ордер №302802, на 1 арк.;

Видатковий ордер №303406, на 1 арк.;

Видатковий ордер №303333, на 1 арк.;

Видатковий ордер №303964, на 1 арк.;

Видатковий ордер №303949, на 1 арк.;

Видатковий ордер №305073, на 1 арк.;

Видатковий ордер №304200, на 1 арк.;

Видатковий ордер №305487, на 1 арк.;

Видатковий ордер №305653, на 1 арк.;

Видатковий ордер №306719, на 1 арк.;

Видатковий ордер №306377, на 1 арк.;

Видатковий ордер №306859, на 1 арк.;

Видатковий ордер №307799, на 1 арк.;

Видатковий ордер №300879, на 1 арк.;

Видатковий ордер №307697, на 1 арк.;

Видатковий ордер №309345, на 1 арк.;

Наряд №1/131, на 1 арк.;

Коносамент №1 від 07.01.2018, на 3 арк.;

Список платіжних доручень з 13.03.2018 по 11.11.2021 по ТОВ «АВТОЛОГИСТИКА» договір №121/іт та №130/д, на 29 арк.;

Перелік основних засобів ФБ-18 Відділ КТ, на 30.09.2019, на 6 арк.;

Перелік основних засобів ФБ-18 Відділ КТ, на 31.12.2019, на 6 арк.;

Перелік основних засобів ФБ-18 Відділ КТ, на 31.12.2020, на 6 арк.;

Перелік основних засобів ФБ-18 Відділ КТ, на 31.12.2018, на 8 арк.;

Перелік основних засобів ФБ-18 Відділ КТ, на 28.02.2018, на 7 арк.;

Оборотна-сальдова відомість по рахунку 361 по ТОВ «АВТОЛОГИСТИКА», на 1 арк.;

Оборотна-сальдова відомість по рахунку 361 по ПП «УКРТРАНСКОНТЕЙНЕР», на 1 арк.;

Список платіжних доручень по ПП «УКРТРАНСКОНТЕЙНЕР», на 12 арк.;

Оригінали актів здачі- прийняття робіт( надання послуг) за 2019 рік. ТОВ «Автологістика»: № И/99 від 10.01.2019; № И/100 від 10.01.2019; № И/327 від 15.01.2019; №И/457 від 21.01.2019; № И/458 ві 21.01.2019; № И/677 від 25.01.2019; № И/678 від 25.01.2019; № И/980 від 31.01.2019; № И/1316 від 31.01.2019; №И/1317 від 31.01.2019; №И/1767 від 20.02.2019; №И/1766 від 20.02.2019; №И/1906 від 25.02.2019; №И/2424 від 07.03.2019; №И/2540 від 14.03.2019; №И/2541 від 14.03.2019; №И/2763 від 18.03.2019 ; №И/2953 від 25.03.2019; №И/2954 від 25.03.2019; №И/3253 від 31.03.2019; №И/3417 від 05.04.2019; №И/ 3657 від 11.04.2019; №И/ 3865 від 15.04.2019; №И/3972 від 19.04.2019; №И/4231 від 30.04.2019; №И/4232 від 30.04.2019; №И/4793 від 10.05.2019; №И/ 4847 від 16.05.2019; №И/ 5357 від 27.05.2019; №И/ 5662 від 31.05.2019; №И/ 5818 від 04.06.2019; №И/ 5908 від 07.06.2019; №И/ 5909 від 07.06.2019; №И/5910 від 07.06.2019; №И/5911 від 07.06.2019; №И/6069 від 14.06.2019; №И/6070 від 14.06.2019; №И/6156 від 18.06.2019; Э/6327 від 21.06.2019; И/ 6331 від 24.06.2019; И/6404 від 25.06.2019; И/6405 від 24.06.2019; И/6467 від 26.06.2019; И/6685 от 28.06.2019; И/6686 от 28,06,2019; И/7209 от 12.07.2019; И/ 7210 от 12.07.2019;№И/ 7211 от 15.07.2019; №И/7332 від 24.07.2019; №/7333 від 24.07.2019; №И/7334 від 22.07.2019; №И/7335 від 24.07.2019; №И/7562 від 29.07.2019; №И/7563 від 29.07.2019; №И/7564 від 29.07.2019; №И/7790 від 30.07.2019; №И/ 7791 від 30.07.2019; №И/7792 від 30.07.2019; №И/7793 від 30.07.2019; №И/7825 від 30.07.2019; №И/7885 від 31.07.2019;№И/7886 від 31.07.2019; №И/7899 від 31.07.2019; №И/8143 від 09.08.2019; №И/8144 від 09 серпня 2019; № И/8145 від 09.08.2019; №И/8146 від 09.08.2019; №И/8147 від 09.08.2019; №И 8148 від 09.08.2019; №И /8149 від 09.08.2019;№ И/8150 від 09.08.2019;№И/8151 від 09.08.2019; №И/8385 від 13.08.2019; №И/8336 від 13.08.2019;№И/8387 від 13.08.2019; №И/8388 від 13.08.2019; №И/8389 від 13.08.2019;№И/8547 від 16.08.2019; №И/8548 від 16.08.2019; №И/8549 від 16.08.2019;№И/8550 від 16.08.2019; №И/8953 від 24.08.2019; №И/8954 від 24.08.2019;№И/8955 від 24.08.2019;№И/8956 від 24.08.2019; №И/8957 від 29.08.2019; №И/8958 від 29.08.2019;№И/8959 від 24.08.2019; №И/8960 від 29.08.2019; №И/8961 від 24.08.2019; №И/8962 від 24.08.2019; №И/9052 від 29.08.2019;№И/9053 від 29.08.2019; №И/ 9054 від 29.08.2019; №И/9055 від 29.08.2019; №И/9056 від 27.08.2019; №И/9080 від 29.08.2019; №И/9327 від 31.08.2019; №И/9328 від 31.08.2019; №И/ 9349 від 31.08.2019; №И/9350 від 31.08.2019; №И/9351 від 31.08.2019; №И/9352 від 31.08.2019; №И/ 9353 від 31.08.2019; №И/9420 від 07.09.2019; №И/9419 від 07.09.2019; №И/9418 від 07.09.2019; №И/9417 від 07.09.2019; №И/9416 від 07.09.2019; №И/9449 від 07.09.2019; №И/9450 від 07.09.2019; №И/9451 від 07.09.2019; №И/ 9057 від 28.08.2019; №И/9452 від 07.09.2019; №И/9453 від 07.09.2019; №И/9454 від 07.09.2019; №И/9828 від 19.09.2019; №И/9829 від 19.09.2019; №И/9830 від 19.09.2019; №И/9831 від 19.09.2019; №И/9832 від 19.09.2019; №И/9833 від 19.09.2019; №И/9834 від 23.09.2019; №И/9835 від 19.09.2019; №И/ 9871 від 19.09.2019; №И/9872 від 19.09.2019; №И/9873 від 19.09.2019; №И/9921 від 23.09.2019; №И/10086 від 25.09.2019; №И/ 10087 від 25.09.2019; №И/10088 від 25.09.2019; №И/10089 від 25.09.2019; №И/ 10090 від 25.09.2019; №И/10091 від 25.09.2019; №И/10092 від 25.09.2019; №И/10093 від 25.09.2019; №И/10283 від 25.09.2019; №И/10403 від 30.09.2019; №И/10404 від 30.09.2019; №И/10405 від 30.09.2019; №И/ 10406 від 30.09.2019; №И/10407 від 30.09.2019; №И/10408 від 30.09.2019; №И/10409 від 30.09.2019; №И/10 410 від 30.09.2019; №И/10452 від 30.09.2019; №И/10658 від 07.10.2019;№И/10659 від 07.10.2019; №И/10660 від 07.10.2019; №И/10661 від 07.10.2019; №И/10662 від 07.10.2019; №И/10663 від 07.10.2019; №И/10664 від 07.10.2019; №И/10665 від 07.10.2019; №И/10666 від 07.10.2019; №И 10667 від 07.10.2019; №И 10668 від 07.10.2019; №И 10669 від 07.10.2019; №И/10906 від 15.10.2019; №И/10907 від 15.10.2019; №И/10908 від 15.10.2019; №И/10909 від 15.10.2019; №И/10937 від 15.10.2019; №И/10938 від 15.10.2019; №И/10939 від 15.10.2019 ; №И/10940 від 15.10.2019; №И/10941 від 15.10.2019; №И/11170 від 16.10.2019; №И/11171 від 16.10.2019; №И/11172 від 16.10.2019; №И/11173 від 16.10.2019;№И/11174 від 16.10.2019; №И/11175 від 16.10.2019; №И/ 11176 від 16.10.2019;№И/11177 від 16.10.2019; №И/ 11178 від 16.10.2019; №И/11431 від 23.10.2019; №И/11432 від 23.10.2019; №И/ 11433 від 23.10.2019; №И/11434 від 23.10.2019; №И/11435 від 26.10.2019; №И/ 11436 від 25.10.2019; №И/11437 від 25.10.2019;№И/11438 від 25.10.2019; №И/11439 від 25.10.2019; №И/11440 від 25.10.2019; №И/11441 від 25.10.2019; №И/11891 від 31.10.2019; №И/11892 від 31.10.2019; №И/11893 від 31.10.2019; №И/ 11894 від 31.10.2019; №И/11895 від 31.10.2019; №И/11896 від 31.10.2019; №И/11897 від 31.10.2019; №И/11898 від 31.10.2019; №И/11897 від 31.10.2019; №И/11900 від 31.10.2019; №И/11901 від 31.10.2019; №И/11902 від 31.10.2019; №И/11903 від 31.10.2019;№И/ 12038 від 28.10.2019; №И/ 12051 від 31.10.2019; №И12052 від 31.10.2019; №И 12053 від 31.10.2019; №И/ 12233 від 06.11.2019; №И/ 12234 від 05.11.2019; №И/12275 від 02.11.2019; №И/12276 від 04.11.2019; №И/12277 від 04.11.2019; №И/12280 від 05.11.2019; №И/12288 від 04.11.2019; №И/ 12290 від 05.11.2019; №И/12291 від 05.11.2019; №12292 від 06.11.2019; №И/12293 від 06.11.2019; №И/12295 від 06.11.2019; №И/12296 від 05.11.2019; №И/12297 від 06.11.2019; №И/12298 від 06.11.2019; №И/12299 від 06.11.2019; №И/12300 від 06.11.2019; №И/12301 від 04.11.2019; №И/12584 від 11.11.2019; №И/12585 від 11.11.2019; №И/12586 від 11.11.2019; №И/12587 від 11.11.2019; №И/12588 від 11.11.2019; №И12/589 від 11.11.2019; №И/12590 від 07.11.2019; №И/12591 від 11.11.2019; №И/12592 від 11.11.2019; №И/12708 від 17.11.2019; №И/12709 від 19.11.2019; №И/12751 від 17.11.2019; №И/12752 від 17.11.2019; №И/12753 від 17.11.2019; №И/12754 від 17.11.2019; №И/12755 від 17.11.2019; №И/12756 від 17.11.2019; №И/12757 від17.11.2019; №И/12758 від 17.11.2019; №И/12759 від 17.11.2019; №И/12760 від 17.11.2019; №И/12761 від 19.11.2019; №И/12762 від 17.11.2019; №И/13082 від 25.11.2019; №И/13083 від 25.11.2019; №И/13084 від 25.11.2019; №И/13085 від 25.11.2019; №И/13086 від 25.11.2019; №И/13087 від 25.11.2019; №И/13088 від 25.11.2019; №И/13089 від 25.11.2019; №И/13090 від 26.11.2019; №И/13091 від 25.11.2019; №И/13092 від 25.11.2019; №И/13093 від 25.11.2019; №И/13094 від 25.11.2019; № И/13095 від 25.11.2019; №И/13096 від 25.11.2019; №И/13097 від 25.11.2019; №И/13098 від 25.11.2019; №И/13099 від 25.11.2019; №И/ 13100 від 25.11.2019; №И/13637 від 30.11.2019; №И/16638 від 30.11.2019; №И/13639 від 30.11.2019; №И/13640 від 30.11.2019; №И/13641 від 30.11.2019; №И/13642 від 30.11.2019; №И/13643 від 30.11.2019; №И/13644 від 30.11.2019; №И/13645 від 30.11.2019; №И/13646 від 30.11.2019; №И/13647 від 30.11.2019; №И/14001 від 06.12.2019; №и/14002 від 09.12.2019 ;№И/14003 від 06.12.2019; №И/14004 від 06.12.2019; №И14005 від 09.12.2019; №И/14006 від 09.12.2019; №И/14007 від 09.12.2019; №И/14008 від 09.12.2019; №И/14009 від 06.12.2019; №И/14010 від 06.12.2019; №И/14011 від 06.12.2019; №И/14012 від 06.12.2019; №И/14013 від 06.12.2019; №И/14014 від 06.12.2019; №И/14015 від 06.12.2019; №И/14016 від 06.12.2019; № И/14463 від 17.12.2019; №И/14464 від 17.12.2019; №И/14465 від 17.12.2019; №И/14466 від 17.12.2019;№И/14467 від 15.12.2019; №И/14468 від 12.12.2019; №И/14469 від 15.12.2019; № И/14470 від 17.12.2019; №И/14471 від 17.12.2019; №И/14472 від 15.12.2019; №И/14473 від 17.12.2019; №И/14474 від 17.12.2019; №И/14475 від 17.12.2019; №И/14476 від 12.12.2019; №И/14477 від 12.12.2019; №И/14478 від 17.12.2019; №И/14479 від 12.12.2019; №И/14508 від 17.12.2019; №И/14830 від 20.12.2019; №И/14831 від 20.12.2019; №И/14832 від 20.12.2019; №И/14833 від 20.12.2019; №И/14834 від 20.12.2019; №И/14835 від 20.12.2019; №И/14836 від 20.12.2019; №И/15097 від 26.12.2019; №И/15098 від 26.12.2019; №И/15099 від 26.12.2019;№И/15100 від 26.12.2019; №И/15101 від 26.12.2019; №И/15102 від 26.12.2019 ;№И/15103 від 26.12.2019; №И/15104 від 26.12.2019; №И/15105 від 26.12.2019; №И/15106 від 26.12.2019; №И/15107 від 26.12.2019; №И/15108 від 26.12.2019; №И/15449 від 31.12.2019; №И/15450 від 31.12.2019; №И/15451 від 31.12.2019; №И/15452 від 31.12.2019; №И/15453 від 31.12.2019; №И/15454 від 31.12.2019; №И/15455 від 31.12.2019; №И/15456 від 31.12.2019; №И/15457 від 31.12.2019; №И/12458 від 31.12.2019.

Платежное поручение исходящее ЦБ000004580 от 02.06.2015; Платежное поручение исходящее ЦБ000004893 от 12.06.2015;Платежное поручение исходящее ЦБ000005037 от 18.06.2015; Платежное поручение исходящее ЦБ000005038 от 18.06.2015; Платежное поручение исходящее ЦБ000005065 от 19.06.2015; Платежное поручение исходящее ЦБ000006280 от 31.07.2015;Платежное поручение исходящее ЦБ000006829 от 21.08.2015; Платежное поручение исходящее ЦБ000006830 от 21.08.2015 Платежное поручение исходящее ЦБ000006831 от 21.08.2015 Платежное поручение исходящее ЦБ000007140 от 03.09.2015 Платежное поручение исходящее ЦБ000007304 от 09.09.2015 Платежное поручение исходящее ЦБ000007305 от 09.09.2015 Платежное поручение исходящее ЦБ000007575 от 21.09.2015 Платежное поручение исходящее ЦБ000008323 от 20.10.2015 Платежное поручение исходящее ЦБ000008328 от 20.10.2015 Платежное поручение исходящее ЦБ000008329 от 20.10.2015 Платежное поручение исходящее ЦБ000008418 от 22.10.2015 Платежное поручение исходящее ЦБ000009062 от 11.11.2015 Платежное поручение исходящее ЦБ000009169 от 16.11.2015 Платежное поручение исходящее ЦБ000009505 от 26.11.2015 Платежное поручение исходящее ЦБ000009900 от 10.12.2015 Платежное поручение исходящее ЦБ000010439 от 28.12.2015 Платежное поручение исходящее ЦБ000010440 от 28.12.2015 Платежное поручение исходящее ЦБ000000224 от 14.01.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000000429 от 21.01.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000001271 от 23.02.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000001315 от 24.02.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000001316 от 24.02.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000001317 от 24.02.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000001319 от 24.02.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000001429 от 01.03.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000001921 от 18.03.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000002051 от 24.03.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000002266 от 31.03.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000002523 от 08.04.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000003046 от 25.04.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000003599 от 16.05.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000005460 от 08.07.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000005541 от 11.07.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000006365 от 02.08.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000006366 от 02.08.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000006367 от 02.08.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000006368 от 02.08.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000006903 от 17.08.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000006904 от 17.08.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000007744 от 13.09.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000008658 от 17.10.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000008710 от 18.10.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000008711 от 18.10.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000008712 от 18.10.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000008713 от 18.10.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000008714 от 18.10.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000008715 от 18.10.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000008716 от 18.10.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000008843 от 21.10.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000009235 от 02.11.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000009237 от 02.11.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000009238 от 02.11.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000009239 от 02.11.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000010751 от 15.12.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000011156 от 23.12.2016 Платежное поручение исходящее ЦБ000000740 от 25.01.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000000741 от 25.01.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000000742 от 25.01.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000001197 от 07.02.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000001793 от 03.03.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000002139 от 15.03.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000002140 от 15.03.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000002141 от 15.03.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000003440 от 11.05.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000003441 от 11.05.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000003442 от 11.05.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000003443 от 11.05.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000003444 от 11.05.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000003686 от 18.05.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000003687 от 18.05.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000004236 от 08.06.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000004237 от 08.06.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000004238 от 08.06.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000004287 от 09.06.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000004288 от 09.06.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000004442 от 15.06.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000004795 от 04.07.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000004796 от 04.07.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000005629 от 27.07.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000006591 от 29.08.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000007505 от 29.09.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000008375 от 30.10.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000008376 от 30.10.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000009743 от 18.12.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000009744 от 18.12.2017 Платежное поручение исходящее ЦБ000001212 от 13.02.2018 Платежное поручение исходящее ЦБ000001430 от 21.02.2018 Платежное поручение исходящее ЦБ000001431 от 21.02.2018 Платежное поручение исходящее ЦБ000002766 от 16.04.2018 Платежное поручение исходящее ЦБ000002767 от 16.04.2018 Платежное поручение исходящее ЦБ000002768 от 16.04.2018 Платежное поручение исходящее ЦБ000003826 от 23.05.2018 Платежное поручение исходящее ЦБ000004563 от 21.06.2018 Платежное поручение исходящее ЦБ000005283 от 18.07.2018 Платежное поручение исходящее ЦБ000005477 от 24.07.2018 Платежное поручение исходящее ЦБ000006860 от 17.09.2018 Платежное поручение исходящее ЦБ000006861 от 17.09.2018 Платежное поручение исходящее ЦБ000006866 от 17.09.2018 Платежное поручение исходящее ЦБ000006867 от 17.09.2018 Платежное поручение исходящее ЦБ000006868 от 17.09.2018 Платежное поручение исходящее ЦБ000007699 от 19.10.2018 Платежное поручение исходящее ЦБ000007700 от 19.10.2018 Платежное поручение исходящее ЦБ000008474 от 19.11.2018 Платежное поручение исходящее ЦБ000009490 от 21.12.2018 Платежное поручение исходящее ЦБ000009491 от 21.12.2018 Платежное поручение исходящее ЦБ000009517 от 21.12.2018 Платежное поручение исходящее ЦБ000000993 от 05.02.2019 Платежное поручение исходящее ЦБ000001312 от 18.02.2019 Платежное поручение исходящее ЦБ000002234 от 25.03.2019 Платежное поручение исходящее ЦБ000002556 от 09.04.2019 Платежное поручение исходящее ЦБ000002882 от 24.04.2019 Платежное поручение исходящее ЦБ000005004 от 23.07.2019 Платежное поручение исходящее ЦБ000000308 от 15.01.2020 Платежное поручение исходящее ЦБ000000637 от 27.01.2020 Платежное поручение исходящее ЦБ000001053 от 12.02.2020 Платежное поручение исходящее ЦБ000001119 от 14.02.2020 Платежное поручение исходящее ЦБ000005078 от 09.07.2020 Платежное поручение исходящее ЦБ000005079 от 09.07.2020 Платежное поручение исходящее ЦБ000005020 от 09.07.2020 Платежное поручение исходящее ЦБ000005128 от 15.07.2020 Платежное поручение исходящее ЦБ000005318 от 29.07.2020 Платежное поручение исходящее ЦБ000006287 от 28.09.2020 Платежное поручение исходящее ЦБ000006358 от 01.10.2020 Платежное поручение исходящее ЦБ000006815 от 26.10.2020 Платежное поручение исходящее ЦБ000006901 от 02.11.2020 Платежное поручение исходящее ЦБ000000098 от 11.01.2021, на 135 арк.;

Акти прийому передачі Оригінали: №/11-1 від 08.12.2016; № Р/12-2 від 09.12.2016; №р/12-1 від 09.12.2016; №Р10-1 від 22.11.2016; №Р/09-1 від 11.10.2016; №Р/10-4 від 11.10.2016; № Р/10-2 від 11.10.2016; №Р/10-3 від 11.10.2016; №Р/10-1 від 11.10.2016; №Р09-4 від 15.09.2016; №Р09-7 від 21.09.2016; №Р/09-5 від 15.09.2016; №Р/09-3 від 15.09.2016;№Р/09-6 від 15.09.2016; №Р/08-1 від 15.09.2016; №Р/07-1 від 29.08.2016; №Р/06-1 від 13.07.2016; №Р/07-5 від 22.07.2016; №Р/07-4 від 13.07.2016; №Р/07-3 від 13.07.2016; №Р/07-02 від 13.07.2016; №Р/07-1 від 13.07.2016; № Р/07-6 від 22.07.2016; №/05-1 від 30.06.2016; №Р 04-1 від 17.05.2016; №03-1 від 06.04.2016; № Р/04-1 від 06.04.2016; №02-1 від 16.03.2016; №Р/03-1 від 11.03.2016; №Р/02-1 від 23.02.2016; №01-1 від 23.02.2016; №Р/01-5 від 25.01.2016; №Р/01-4 від 25.01.2016; №Р/01-3 від 25.01.2016; №Р/01-2 від 25.01.2016; №Р/01-1 від 25.01.2016; №12-1 від 25.01.2016; №Р/09-2 від 15.09.2016; №12-1 від 02.01.2019; №01-1 від 01.02.2019;№02-1 від 01.03.2019; №03-1 від 28.03.2019; № 04-1 від 15.04.2019; №08-1 від 03.09.2019; № 07-1 від 31.07.2019; № 11-1 від 04.11.2020; №10-1 від 16.10.2020; №07-1 від 02.07.2020;№ 03-03 від 30.04.2015; №03-2 від 30.04.2015; №03-1 від 30.04.2015; №04-1 від 29.05.2015; №Р/05-1 від 29.05.2015; №Р/12-1 від 16.12.2015; №Р/11-1 від 05.11.2015; №Р/11-2 від 09.11.2015; №Р/10-2 від 23.10.2015; №Р/10-1 від 01.10.2015; №Р/09-1 від 02.09.2015; №Р/09-3 від 17.09.2015; №Р/09-2 від 02.09.2015; №Р/08-2 від 25.08.2015; №Р/08-3 від 25.08.2015; №Р/08-1 від 05.08.2015; №Р/07-2 від 27.07.2015; №Р/07-1 від 21.07.2015; №Р/06-2 від 22.06.2015; №Р/05-1 від 29.05.2015; №К03-1 від 25.06.2015; № 04-2 від 29.05.2015; №05-1 від 30.06.2015; №06-1 від 31.07.2015; №07-1 від 31.08.2015; №08-1 від 30.09.2015; №09-1 від 31.10.2015; №10-1 від 30.11.2015; № 11-1 від 31.12.2015;

Оригінали актів прийому-передачі наданих послуг (2017 рік): №06-1 від 10.07.2017; №Р/09-1 від 13.09.2017; №08-1 від 05.09.2017; №09-1 від 02.10.2017; №10-1 від 01.12.2017; №07-1 від 08.08.2017; №Р/06-1 від 07.06.2017; №05-1 від 06.06.2017; №Р/05-3 від 22.05.2017; №Р/05-2 від 22.05.2017; №04-1 від 11.05.2017; №Р/05-1 від 11.05.2017; №02-1 від 17.03.2017; №Р/03-5 від 17.03.2017; №Р/03-4 від 17.03.2017; №Р/03-1 від 17.03.2017; №Р/03-2 від 17.03.2017; №Р/03-3 від 17.03.2017; №Р/02-1 від 07.02.2017; №Р/02-3 від 07.02.2017; №Р/02-2 від 07.02.2017; №01-1 від 07.02.2017; №12-1 від 05.01.2016; №Р/04-1 від 26.04.2017 та роздруківка списку, на 25 арк.;

Оригінали актів прийому-передачі наданих послуг (2018 рік):№12-1 від 02.01.2018; №Р/02-1 від 06.02.2018; №01-1 від 06.02.2018; №Р/03-1 від 01.03.2018; №02-1 від 01.03.2018; №06-1 від 02.07.2018; №Р/07-1 від 23.07.2018; №Р/07-3 від 23.07.2018; №Р/07-2 від 23.07.2018; №04-1 від 02.05.2018; №02-1 від 02.04.2018; №07-1 від 01.08.2018; Р/08-1 від 02.08.2018; №05-1 від 04.06.2018; №08-1 від 03.09.2018; №09-1 від 01.10.2018; №10-1 від 01.11.2018; №11-1 від 03.12.2018 та роздруківка списку, на 19 арк.;

Оригінал додаткової угоди до договору №35/И від 19.02.2019, від 31.12.2019, на 2 арк.;

Оригінал додаткової угоди до договору №242/ИТ від 15.11.2018, від 31.12.2019, на 2 арк.;

Оригінал додаткової угоди до договору №31/И від 19.02.2019, від 31.12.2019, на 2 арк.;

Оригінал додаткової угоди до договору №81/И від 22.04.2011, від 19.10.2021, на 4 арк.;

Оригінал додаткової угоди до договору №81/И від 22.04.2011, від 31.08.2021, на 2 арк.;

Оригінал додаткової угоди до договору №118/эт від 07.03.2018, від 31.12.2019, на 2 арк.;

Оригінал додаткової угоди до договору №117/ИТ від 07.03.2018, від 31.12.2019, на 2 арк.;

Оригінал додаткової угоди до договору №93/И від 18.07.2019, від 31.12.2019, на 2 арк.;

Оригінал додаткової угоди до договору №14/И від 04.02.2019, від 31.12.2019, на 2 арк.;

Оригінал додаткової угоди до договору №67/И від 02.02.2018, від 31.12.2019, на 2 арк.;

Оригінал додаткової угоди до договору №109/ИТ від 07.03.2018, від 31.12.2019, на 2 арк.;

Оригінал додаткової угоди до договору №110/эт від 07.03.2018, від 31.12.2019, на 2 арк.;

Оригінал додаткової угоди до договору №243/эт від 29.12.2017, від 31.12.2019, на 2 арк.;

Оригінал додаткової угоди до договору №203/э від 29.12.2017, від 31.12.2019, на 2 арк.;

Оригінал додаткової угоди до договору №32/э від 19.02.2019, від 31.12.2019, на 2 арк.;

Оригінал додаткової угоди до договору №76/ИТ від 16.02.2018, від 31.12.2019, на 2 арк.;

Оригінал додаткової угоди до договору №65/ИТ від 02.02.2018, від 31.12.2019, на 2 арк.;

Оригінал договору №50/И від 20.02.2020, на 8 арк.;

Оригінал договору №83/И від 08.04.2020, на 8 арк.;

Оригінал договору №26/Е від 03.02.2020, на 8 арк.;

Оригінал договору №25/ИТ від 03.02.2020, на 8 арк.;

Оригінал договору №21/Е від 30.01.2020, на 8 арк.;

Оригінал договору №20/ИТ від 30.01.2020, на 8 арк.;

Оригінал договору №19/ИТ від 30.01.2020, на 8 арк.;

Оригінал договору №99/И від 25.05.2020, на 8 арк.;

Оригінал договору №10/И від 24.01.2020, на 8 арк.;

Оригінал договору №135/И від 20.10.2020, на 8 арк.;

Оригінал договору №122/И від 07.09.2020, на 8 арк.;

Оригінал договору №98/И від 25.05.2020, на 8 арк.;

Оригінал договору №1/И від 04.01.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №5/И від 20.01.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №32/И від 25.02.2021, на 9 арк.;

Оригінал договору №34/И від 26.02.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №35/И від 26.02.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №36/И від 03.03.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №37/И від 03.03.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №148/И від 31.12.2020, на 8 арк.;

Оригінал договору №242/ИТ від 15.11.2018, на 8 арк.;

Оригінал договору №143/Е від 24.12.2020, на 8 арк.;

Оригінал договору №145/И від 31.12.2020, на 8 арк.;

Оригінал договору №50/И від 20.02.2020, на 8 арк.;

Оригінал додаткової угоди до договору №242/ИТ від 15.11.2018, від 26.12.2018, на 1 арк.;

Оригінал додаткової угоди до договору №242/ИТ від 15.11.2018, від 26.12.2018, на 1 арк.;

Оригінал договору №38/И від 03.03.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №39/И від 03.03.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №142/И від 24.12.2020, на 8 арк.;

Оригінал договору №83/Е від 26.04.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №239/ИТ від 13.11.2018, на 8 арк.;

Оригінал договору №141/И від 11.11.2020, на 8 арк.;

Оригінал договору №140/Е від 11.11.2020, на 9 арк.;

Оригінал договору №155/И від 31.12.2020, на 8 арк.;

Оригінал договору №31/ЕТ від 03.02.2020, на 9 арк.;

Оригінал договору №30/ИТ від 03.02.2020, на 8 арк.;

Оригінал договору №92/ИТ від 01.06.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №105/И від 18.06.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №102/И від 17.06.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №142/ИТ від 23.09.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №151/ИТ від 28.09.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №147/И від 27.09.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №145/И від 27.09.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №125/Е від 16.07.2021, на 9 арк.;

Оригінал договору №124/И від 16.07.2021, на 9 арк.;

Оригінал договору №114/И від 02.07.2021, на 9 арк.;

Оригінал договору №111/И від 29.06.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №94/И від 08.06.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №96/И від 08.06.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №78/И від 15.04.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №23/Д від 17.02.2021, на 7 арк.;

Оригінал додаткової угоди до договору №121/Д від 03.09.2020, від 20.10.2020, на 1 арк.;

Оригінал додаткової угоди до договору №55/Д від 05.04.2019, від 31.12.2019, на 3 арк.;

Оригінал додаткової угоди до договору №42/Д від 26.02.2019, від 31.12.2019, на 3 арк.;

Оригінал договору №90/Д від 17.04.2021, на 7 арк.;

Оригінал договору №2/Д від 06.01.2021, на 7 арк.;

Оригінал договору №77/Е від 12.04.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №82/ИТ від 26.04.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №47/И від 04.03.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №49/И від 10.03.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №52/И від 16.03.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №58/И від 23.03.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №40/Е від 03.03.2021, на 8 арк.;

Оригінал договору №131/Д від 06.10.2020, на 6 арк.;

Оригінал договору №20/Д від 11.02.2021, на 7 арк.;

Оригінал договору №3/Д від 12.01.2021, на 7 арк.;

Оригінал договору №106/Д від 26.02.2020, на 7 арк.;

Оригінал договору №100/Д від 17.06.2021, на 7 арк.;

Оригінал договору №36/Д від 07.02.2020, на 7 арк.;

Оригінал договору №104/Д від 17.06.2021, на 6 арк.;

Оригінал договору №43/Е від 03.03.2021, на 6 арк.;

Оригінал додаткової угоди до договору № 86/и від 12.06.2019 від 31.12.2019 на 2 (двох) аркушах;

Оригінал додаткової угоди до договору № 155/и від 07.05.2019 від 31.12.2018 на 2 (двох) аркушах

Оригінал додаткової угоди до договору № 53/э від 05.04.2019 від 31.12.2019 на 2 ( двох) аркушах

Оригінал додаткової угоди до договору № 62/и від 02.02.2018 від 31.12.2019 на 3 (трьох) аркушах

Оригінал додаткової угоди до договору № 106/ит від 07.03.2018 від 15.11.2018 на 2 (двох) аркушах

Оригінал додаткової угоди до договору № 60/и від 02.02.2018 від 31.12.2019 на 2 (двох) аркушах

Оригінал додаткової угоди до договору № 166/и від 23.05.2018 від 31.12.2019 на 2 (двох) аркушах

Додаткова угода до договору № 270/и від 28.12.2018 від 31.12.2019 на 2 (двох) аркушах

Оригінал додаткової угоди до договору № 244/ит від 29.12.2017 від 31.12.2019 на 3 (трьох) аркушах

Оригінал додаткової угоди до договору № 18/э від 04.02.2019 від 31.12.2019 на 3 (трьох) аркушах

Оригінал додаткової угоди до договору № 66/эт від 02.02.2018 від 31.12.2019 на 2 (двох) аркушах

Додаткова угода до договору № 21/ит від 04.02.2019 від 31.12.2019 на 3 (трьох) аркушах

Оригінал додаткової угоди до договору № 77/эт від 16.02.2018 від 31.12.2019 на 2 (двох) аркушах

Оригінал додаткової угоди до договору № 198/ит від 29.12.2017 від 31.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 30/ит від 03.02.2020 від 28.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 202/и від 29.12.2017 від 31.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 25/ит від 03.02.2020 від 24.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 26/э від 03.02.2020 від 24.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 122/и від 07.09.2020 від 24.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 50/и від 20.02.2020 від 31.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 242/ит від 15.11.2018 від 31.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 60/и від 02.02.2018 від 31.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 31/эт від 03.02.2020 від 28.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 83/и від 08.04.2020 від 28.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 98/и від 25.05.2020 від 31.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 19/ит від 30.01.2020 від 31.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 135/и від 20.10.2020 від 31.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 31/и від 19.02.2019 від 31.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 32/э від 19.02.2019 від 31.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 14/и від 04.02.2019 від 24.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 53/э від 05.04.2019 від 24.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 202/и від 29.12.2017 від 24.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 203/э від 29.12.2017 від 24.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 42/ит від 23.01.2018 від 31.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 41/эт від 23.01.2018 від 31.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 66/эт від 02.02.2018 від 24.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 65/ит від 02.02.2018 від 24.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 76/ит від 16.02.2018 від 31.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 77/эт від 16.02.2018 від 31.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 67/и від 02.02.2018 від 31.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 244/ит від 29.12.2017 від 31.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 86/ит від 12.06.2019 від 31.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 118/эт від 07.03.2018 від 31.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 117/ит від 07.03.2018 від 31.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 21/ит від 04.02.2019 від 31.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 18/э від 04.02.2019 від 31.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал додаткової угоди до договору № 243/эт від 29.12.2017 від 31.12.2020 на 1 (одному) аркуші

Оригінал договору №120/д від 31.08.2020, на 7 арк.;

Оригінал договору №65/д від 05.03.2020, на 7 арк.;

Оригінал договору №121/д від 03.09.2020, на 7 арк.;

Копія договору №136/Д від 06.12.2019, на 3 арк.;

Копія договору №497/Д від 21.10.2016 з додатками на 9 арк.;

Копія службового листа №59/03.14-22 від 11.02.2020 на 1 арк.;

Копія наказу №653 від 29.12.2018 на 1 арк.;

Оригінал службового листа №6/12.5-21 від 03.01.2020 з додатками на 2 арк.;

Копія листа №19/41 від 26.12.2019 на 1 арк.;

Копія листа №19/25 від 25.10.2019 на 1 арк.;

Копія додаткової угоди до договору №136/д від 06.11.2019, від 31.12.2019, на 1 арк.;

Копія додаткової угоди до договору №136/д від 06.11.2019, від 31.12.2019, на 1 арк.;

Оригінал листа №18-1/20 від 07.02.2020 з додатками, на 8 арк.;

Копія витягу з протоколу від 14.02.2020, на 2 арх.;

Копія листа №18-1/20 від 07.02.2020, на 1 арк.;

Копія договору №44/д від 17.02.2020 з додатками на 8 арк.;

Оригінал листа №58/20 від 17.02.2020, на 1 арк.;

Копія опису №1_554_000177_83, на 1 арк.;

Копія свідоцтва №100102058 на 1 арк.;

Копія свідоцтва №403534 на 2 арк.;

Копія балансу на 30.09.2019 на 3 арк.;

Копія наказу №627-ос від 09.11.2018 на 1 арк.;

Копія статуту СП ТОВ «ТРАНСБАЛТЕРМІНАЛ» на 14 арк.;

Копія проекту договору б/н та підпису, між ДП «МТП «Чономорськ» та ТОВ «Спеціалізований зерновий термінал «Чорноморськ» на 6 арк.;

Оригінали видаткових ордерів з ТОВ «АВТОЛОГІСТИКА» за 2019 рік: №365537; №365854; №365673; 365856; 366225; 366343; 366526; 366823; 366681; 367141; 367310; 367584; 367808; 367935; 367933; 300064; 300494; 368578; 300729; 369470; 363579; 363974; 363990; 364382; 364160; 364585; 364750; 364879; 365208; 365343; 362947; 362890; 362946; 362887; 362886; 363223; 363390; 363347; 363348; 363526; 363527; 363528; 363219; 363221; 363220; 363009; 363014; 362210; 363021; 362247; 362250; 362248; 362245; 362215; 362246; 361665; 361664; 361860; 361872; 361994; 361991; 352253; 352281; 352434; 352377; 352494; 352499; 352820; 352502; 352922; 352970; 352188; 353385; 353359; 353584; 353687; 354036; 353840; 354366; 354418; 354820; 354665; 354744; 355358; 355698; 355467; 356398; 356071; 356601; 357378; 357418; 357421; 358010; 358210; 359017; 360833; 360880; 361666; 361988; 363222; 362889; 363973; 365210; 365343; 362214; 360880; 360253; 359966; 359882; 360019; 367933; 365343; 360740; 364880; 365655; 361994; 362890; 361873; 361347; 361035; 360982; 360828; 360881; 360253; 360509; 360129; 360130; 360019; 359966; 359882; 359886; 367933; 367310; 366680; 366342; 365673; 365537; 365343; 364749; 363578; 364160; 363528; 363224; 363221; 363021; 362214; 361872; 361034; 361344; 360254; 360509; 360130; 359966; 359886; 352046; 352282; 352253; 352376; 352495; 352499; 352501; 352820; 352821; 352502; 352922; 353189; 352970; 353187; 353361; 353386; 353359; 353840; 353687; 354036; 354034; 354362; 356418; 354744; 354820; 355358; 355272; 355698; 356071; 356245; 356398; 356470; 357174; 356289; 356601; 358308; 357877; 358210; 360833; 360986; 362211; 344739; 344873; 344990; 345081; 345399; 345544; 345942; 345473; 346000; 346681; 347161; 348214; 348905; 350009; 350444; 350751; 350998; 351341; 351631; 352223; 344373; 352281; 365856; 363974; 363390; 363223; 362249; 361035; 360509; 359968; 359212; 359015; 358896; 358472; 358212; 358016; 365541; 365342; 363347; 363222; 361345; 360834; 360253; 360130; 359499; 359135; 358891; 358494; 358309; 355530, на 245 аркушах;

Оригінали нарядів ТОВ «Автологістика» за 2019 рік»: №68/7677; №80/8826; №89/9140; №88/9139; №77/8505; №87/9141; №69/7712; №92/9511; №40/5371 на 66 аркушах;

Оригінали актів виконаних робіт з ТОВ «Автологістика» за 2020 рік: №672, №671, №669, №664, №662, №665, №661, №663, №673, №3279, №680, №679, №681, №689, №688, №685, №684, №690, №3365, №696, №694, №696, №694, №699, №700, №698, №706, №705, №713, №716, №3501, №721, №3529, №3486, №726, №732, №728, №729, №3539, №731, №743, №749, №750, №3573, №3586, №752, №754, №757, №756, №753, №3606, №763, №762, №764, №769, №3667, №772, №773, №774, №777, №776, №3798, №3734, №3775, №807, №808, №806, №793, №794, №795, №796, №797, №798, №799, №800, №801, №802, №803, №811, №3842, №816, №815, №820, №819, №828, №826, №827, №829, №3870, №830, №3898, №3921, №842, №841, №832, №833, №831, №844, №3957, №846, №846, №848, №847 на 117 аркушах;

Оригінали актів виконаних робіт з ТОВ «Автологістика» за 2020 рік:

№40, №49, №53, №52, №57, №66, №67, №70, №69, №82, №85, №83, №269, №233, №186, №129, №147, №123 на 19 аркушах;

Оригінали видаткових ордерів з ТОВ «АВТОЛОГІСТИКА» за 2020 рік: 300494, 300064, 300729 на 3 аркушах;

Оригінали Актів виконаних робіт про використання інфраструктури автотранспортом імпорт (авто техніка) 5-ий термінал ТОВ «Автологістика» за 2021 рік: №1006 від 08.04.2021;№ 966 від 01.04.2021; № 923 від 29.03.2021; № 893 від 26.03.2021; № 862 від 28.03.2021; № 554 від 25.02.2021; №499 від 21.02.2021;№ 396 від 11.02.2021; № 327 від 04.02.2021; № 94 від 12.01.2021; № 76 від 11.01.2021; №71 від 11.01.2021;№4391 від 24.12.2020; № 4299 від 18.12.2020;№ 4292 від 20.12.2020; № 4243 від 16.12.2020; № 4204 від 10.12.2020; № 4154 від 07.12.2020; № 4106 від 06.12.2020; № 4033 від 26.11.2020; № 4137 від 03.12.2020; № 3114 від 11.09.2020; № 3076 від 07.09.2020; № 3005 від 01.09.2020; №2927 від 31.08.2020; №2927 від 31.08.2020; № 2995 від 31.08.2020; № 2963 від 28.08.2020; № 2870 від 24.08.2020; № 2892 від 20.08.2020; №2839 від 18.08.2020; № 2828 від 14.08.2020; № 2744 від 06.08.2020; №2558 від 22.07.2020; № 2575 від 22.07.2020; № 2634 від 31.07.2020; № 2700 від 04.08.2020; № 2725 від 30.07.2020; № 2558 від 22.07.2020; № 2541 від 19.07.2020; № 2542 від 17.07.2020; № 2318 від 25.06.2020; № 2467 від 10.07.2020; № 2500 від 14.07.2020; № 2520 від 16.07.2020; № 2498 від 15.07.2020;

Оригінали актів виконаних робіт ТОВ «Автологістика» за 2021 рік: № 180 від 04.03.2021; № 175 від 02.03.2021; № 169 від 27.02.2021; № 164 від 26.02.2021; № 163 від 25.02.2021; № 159 від 24.02.2021; № 154 від 22.02.2021; № 152 від 21.02.2021; № 146 від 19.02.2021; № 148 від 22.02.2021; № 180 від 04.03.2021; № 175 від 02.03.2021; № 164 від 26.02.2021; № 159 від 24.02.2021;№ 163 від 25.02.2021; №154 від 22.02.2021; № 152 від 21.02.2021; № 146 від 19.02.2021; № 148 від 22.02.2021; №142 від 17.02.2021; №143 від 18.02.2021; № 137 від 16.02.2021;№ 135 від 13.02.2021; №129 від 12.02.2021; №128 від 12.02.2021; № 134 від 13.02.2021; № 126 від 11.02.2021; № 121 від 10.02.2021; № 110 від 05.02.2021; № 107 від 05.02.2021; № 106 від 05.02.2021; №109 від 05.02.2021 ; № 96 від 31.01.2021; № 94 від 31.01.2021; №95 від 31.01.2021; № 38 від 14.01.2021; № 37 від 14.01.2021; № 15 від 08.01.2021; № 39 від 14.01.2021; № 35 від 14.01.2021; № 34 від 14.01.2021; № 33 від 13.01.2021; №31 від 12.01.2021; № 30 від 12.01.221; № 950 від 21.12.2020; № 961 від 25.12.2020; № 962 від 25.12.2020; № 963 від 25.12.2020; № 951 від 22.12.2020; №931 від 17.12.2020; № 930 від 17.12.2020; № 960 від 24.12.2020; № 937 від 18.12.2020;№ 938 від 18.12.2020; № 939 від 18.12.2020; № 944 від 20.12.2020; № 945 від 20.12.2020; № 943 від 20.12.2020; № 940 від 18.12.2020; № 929 від 16.12.2020; № 926 від 12.12.2020; № 925 від 12.12.2020; № 904 від 05.12.2020; № 908 від 09.12.2020; № 909 від 10.12.2020; № 9010 від 11.12.2020; № 9011 від 11.12.2020; № 903 від 04.12.2020; № 901 від 05.12.2020; № 902 від 04.12.2020; № 891 від 07.12.2020; № 889 від 04.12.2020; № 890 від 05.12.2020; № 892 від 08.12.2020; №883 від 03.12.2020; № 884 від 03.12.2020; № 886 від 03.12.2020; № 885 від 03.12.2020; № 873 від 01.12.2020; № 863 від 28.11.2020 ;№ 862 від 27.11.2020; № 861 від 27.11.2020; № 28.11.2020;№ 856 від 26.11.2020; № 650 від 21.09.2020; № 653 від 22.09.2020; № 660 від 23.09.2020; № 649 від 21.09.2020; № 658 від 22.09.2020; № 656 від 22.09.2020; № 657 від 22.09.2020; № 645 від 18.09.2020; № 646 від 18.09.2020; № 643 від 17.09.2020; № 644 від 17.09.2020; № 638 від 16.09.2020; № 639 від 16.09.2020; № 639 від 16.09.2020; № 640 від 16.09.2020; № 635 від 14.09.2020; № 634 від 14.09.2020; №633 від 14.09.2020; № 632 від 14.09.2020; № 623 від 09.09.2020; № 626 від 11.09.2020; № 625 від 10.09.2020; № 622 від 08.09.2020; №616 від 04.09.2020; № 615 від 04.09.2020; №611 від 02.09.2020; № 609 від 01.09.2020; № 608 від 01.09.2020; № 607 від 01.09.2020; № 604 від 31.08.2020; № 605 від 31.08.2020; № 603 від 31.08.2020 ;№ 598 від 28.08.2020; № 597 від 28.08.2020; № 596 від 28.08.2020; № 594 від 28.08.2020; № 578 від 21.08.2020; № 581 від 21.08.2020; № 580 від 21.08.2020; 579 від 21.08.2020; № 577 від 21.08.2020; № 588 від 25.08.2020; № 591 від 25.08.2020; № 593 від 26.08.2020; № 590 від 25.08.2020; № 589 від 25.08.2020; № 565 від 17.08.2020; № 574 від 19.08.2020; № 574 від 19.08.2020; № 575 від 19.08.2020; № 573 від 19.08.2020; № 568 від 17.08.2020; № 569 від 17.08.2020; № 567 від 17.08.2020; № 562 від 14.08.2020; №560 від 13.08.2020; № 558 від 12.08.2020; № 557 від 11.08.2020; № 553 від 10.08.2020; № 574 від 07.08.2020; № 543 від 06.08.2020; № 544 від 06.08.2020; № 545 від 03.08.2020; № 546 від 07.08.2020; № 541 від 05.08.2020; № 540 від 05.08.2020; № 516 від 24.07.2020; № 517 від 24.07.2020; № 533 від 03.08.2020№ 542 від 03.08.2020; №514 від 24.07.2020; № 534 від 03.08.2020; № 530 від 30.07.2020; № 531 від 30.07.2020; № 529 від 29.07.2020; № 528 від 29.07.2020; № 515 від 24.07.2020; № 517 від 22.07.2020; № 522 від 27.07.2020; № 523 від 27.07.2020; № 524 від 28.07.2020; № 511 від 21.07.2020; № 508 від 21.07.2020; № 509 від 21.07.2020; № 502 від 17.07.2020; № 501 від 17.07.2020; № 499 від 15.07.2020; № 500 від 16.07.2020; № 498 від 15.07.2020; № 494 від 13.07.2020; № 492 від 10.07.2020; № 491 від 10.07.2020; № 490 від 09.07.2020; № 489 від 08.07.2020; № 484 від 03.07.2020; № 483 від 03.07.2020; № 485 від 06.07.2020; №480 від 03.07.2020; № 479 від 03.07.2020; № 476 від 01.07.2020; № 467 від 28.06.2020; № 468 від 28.06.2020; № 469 від 28.06.2020; № 470 від 28.06.2020№; № 463 від 25.06.2020; № 460 від 25.06.2020;

Копія договору №43/д від 03.03.2021 з додатками на 7 аркушах;

Копія договору №141/д від 16.09.2021 без додатків на 6 аркушах;

Проект договору без номеру та підписів між ДП «МТП «Чорноморськ»» та ТОВ «Новік порт сервіс» на 6 аркушах;

Копія Статуту ТОВ «Новік порт сервіс» за 2020 рік на 17 аркушах;

Копія Статуту ТОВ «НовікЪ» за 2020 рік на 17 аркушах;

Копія листа №395 від 03.09.2021 на 1 аркуші;

Копія протоколу №08/09 від 08.09.2021 на 1 аркуші;

Копія листа №395 від 03.09.2021 на 1 аркуші;

Копія листа з додатками 17.4/05.4-808 від 10.09.2021 на 3 аркушах;

Копія витягу №1615034500425 на 1 аркуші;

Копія виписки з єдиного реєсту фіз. Осіб ТОВ «Новік порт сервіс» на 2 аркушах;

Копія довідки №514-3/5076Т від 04.08.2021 на 1 аркуші;

Копія протоколу №20/05 від 20.05.2021 на 2 аркушах;

Копія виписки з єдиного реєсту фіз. Осіб ТОВ «Новік порт сервіс» на 2 аркушах;

Копія листа №395 від 03.09.2021 на 1 аркуші;

Копія опису, реєстраційний номер справи: 1_554_002236_59 на 1 аркуші;

Оригінал договору зберігання №20/34-д/нд від 14.09.2020 з додатками (в копіях та оригіналах) на 15 аркушах;

Оригінал договору зберігання №346-од від 25.09.2014 з додатками (в копіях та оригіналах) на 28 аркушах;

Оригінал договору зберігання №19/66-од/д від 04.04.2019 з додатками (в копіях та оригіналах) на 28 аркушах;

Оригінал додаткової угоди до договору зберігання від 23.09.2016 №16/512-о/д від 12.04.2021, договір зберігання №16/512-о/д від 23.09.2016 з додатками (в копіях та оригіналах - листування) на 60 аркушах;

Оригінал договору №16/607-о/д від 07.11.2016 з додатками (в копіях та оригіналах) на 15 аркушах;

Оригінал договору зберігання №229-о від 19.05.2021 з додатками (в копіях та оригіналах) на 38 аркушах;

Оригінал договору зберігання №15/255-о від 08.07.2015 з додатками (в копіях та оригіналах) на 14 аркушах;

Оригінал договору зберігання №19/42-о/д від 28.03.2019 з додатками (в копіях та оригіналах) на 10 аркушах;

Оригінал договору зберігання №21/71-д/нд від 10.11.2021 з додатками (в копіях та оригіналах) на 17 аркушах;

Оригінал договору зберігання №21/70 від 02.11.2021 з додатками (в копіях та оригіналах) на 10 аркушах;

Оригінал договору зберігання №21/20 від 26.02.2021 з додатками (в копіях та оригіналах) на 43 аркушах;

Оригінал договору зберігання №21/63 від 06.09.2021 з додатками (в копіях та оригіналах) на 20 аркушах;

Оригінал договору зберігання №21/54 від 12.07.2021 з додатками (в копіях та оригіналах) на 17 аркушах;

Оригінал договору зберігання №21/52 від 08.07.2021 з додатками (в копіях та оригіналах) на 30 аркушах;

Оригінал договору зберігання №20/26 від 19.08.2020 з додатками (в копіях та оригіналах) на 13 аркушах;

Оригінал договору зберігання №17/155-о/д від 05.07.2017 з додатками (в копіях та оригіналах) на 14 аркушах;

Зразки договорів зберігання з додатками на 40 аркушах;

Оригінал договору зберігання №16/608-о/д від 09.11.2016 з додатками (в копіях та оригіналах, чорнові записи) на 42 аркушах;

Оригінал договору зберігання №03/14/132-0 від 04.04.2014 з додатками (в копіях та оригіналах, чорновими записами) на 13 аркушах;

Оригінал договору зберігання №39-о/д від 22.01.2015 з додатками (в копіях та оригіналах, чорновими записами) на 14 аркушах;

Оригінал договору зберігання №38-о від 22.01.2015 з додатками (в копіях та оригіналах) на 8 аркушах;

Оригінал договору зберігання №17/82-о/д від 21.04.2017 з додатками (листування, чорнові записи) на 25 аркушах;

Оригінал договору зберігання №17/165-о/д від 25.07.2017 з додатками (з роздруківками з мережі Інтернет та чорновими записами) на 26 аркушах;

Оригінал договору зберігання №21/3-д/нд від 19.01.2021 з додатками (в копіях та оригіналах) на 17 аркушах;

Оригінал договору зберігання №21/24-д/нд від 01.04.2021 з додатками (в копіях та оригіналах) на 11 аркушах;

Оригінал договору зберігання №19/325-о/д від 09.10.2019 з додатками (в копіях та оригіналах) на 19 аркушах;

Оригінал договору зберігання контейнеру №230-о від 19.05.2014 з додатками (в копіях та оригіналах) на 17 аркушах;

Оригінал договору про надання послуг №19/280-о/д від 05.09.2019 на 6 аркушах;

Супровідні листи в копіях та оригіналах з додатками за 2020 рік на 13 аркушах;

Копія статуту ТОВ «Аркон транс» за 2021 рік з листуванням та копіями виписок на 20 аркушах;

Оригінал листа №514/03.11-05 від 08.07.2020 на 1 аркуші;

Копія листа з додатком №612-06 від 04.06.2020 на 2 аркушах;

Копія аркушу узгодження проекту договору з підписами на 1 аркуші;

Папка жовтого кольору з написом «КТІ» (в копіях та оригіналах) листування, проекти произвоздства робот, роздруківки з ЄДРСР, роздруківки витягів з реєстру фіз. осіб на 76 аркушах;

Оригінал договору №21/58-д/нд від 17.08.2021 ( на 6 арк.);

Оригінал звернення ОСОБА_5 від 06.08.2021;

Копія паспорта ОСОБА_5 .

Копія виписки з ЄДР ФОП « ОСОБА_5 »;

Ідентифікаційна дані ОСОБА_5 ;

Оригінал звернення ОСОБА_5 від 06.08.2021;

Оригінал договору №21/48- д/нд від 08.06.2021;

Оригінал заяви ОСОБА_6 від 30.03.2021;

Копія наказу №192 від 03.06.2020;

Копія договору №20/13-д/нд від 25.06.2020;

Копія виписки з ЄДР ФОП ОСОБА_6 ;

Копія паспорта ОСОБА_6 ;

Ідентифікаційна дані ОСОБА_6 ;

Копія анкети ОСОБА_6 ;

Інформація про ФОП ОСОБА_6 ;

Оригінал договору № 21/47-д/нд від 08.06.2021( на 6 арк.);

Оригінал заяви ОСОБА_7 ;

Копія паспорта ОСОБА_7 ;

Копія витягу з реєстру ПЄП ОСОБА_7 ;

Оригінал листа ФОП ОСОБА_7 ;

Оригінал листа ФОП ОСОБА_7 ;

Оригінал листа ФОП ОСОБА_7 ;

Оригінгал договору № 21/46-Д/НД від 08.06.2021 на 6 арк.

Оригінал листа ФОП ОСОБА_7 .

Оригінал заяви ОСОБА_7

Копія паспорта ОСОБА_7 ;

Копія витягу з реєстру ПЄП ОСОБА_7

копія листа № 541/07-2-13 від 18.05.2021 с додатками;

оригінал листа ФОМ ОСОБА_7 ..

Оригінал договору № 21/45-д/нд від 08.06.2021

заява ФОП ОСОБА_7 .

Заява ФОП ОСОБА_7 .

Лист від 18.05.2021 № 541/07.2-13

Оригінал договору № 21/45-д/нд від 08.06.2021 на 6 арк.

копія заяви ФОП ОСОБА_8 від 31.03.2021

Копія виписки з ЄДР ОСОБА_9

копія виписки реєстру юр. Осіб.

оригінал договору № 21/44-д/нд від 08.06.2021 на 6 арк.

оригінал заяви ОСОБА_10 від 08.04.2021 с додатками на 7 арк.

оригінал договору № 21/29-д/нд від 15.04.2021

оригінал листа від 23.03.2021 № 34/09.3.1 на 2 арк.

оригінал листа ФОП ОСОБА_11 на 1 арк.с додатками на 12 арк.

Оригінал договору № 20/14-д/нд від 30.06.2020 на 6 арк.

оригінал листа від 07.04.2021 № 51/09.3.1-03 с додатками на 30 арк.

оригінал договору № 20/13-д/нд від 25.06.2020 на 6 арк с додатками на 9 арк.

оригінал договору № 20/10-д/нд від 22.06.2020 на 6 арк с додатками на 8 арк.

оригінал договору № 20/9-д/нд від 22.06.2020 на 6 арк.

оригінал договору № 20/8-д/нд від 22.06.2020 на 6 арк с додатками на 8 арк.

Оригінали видаткових ордерів за 2018 рік ТОВ «Автологістика»: №305218, 311629, 310359, 314631, 313755, 305217, 306188, 305486, 306859, 306584, 309347, 308332, 312979, 312136, 314465, 314618, 305486, 305218, 306101, 305743, 306719, 309347, 310036, 310359, 312955, 312136, 313280, 314465, 314618, 314631, 305217, 305743, 305653, 306584, 306001, 306748, 306719, 307644, 307432, 309345, 308208, 310359, 310049, 311629, 310701, 313280, 312136, 314303, 313328, 314631, 314618;

Оригінали нарядів ТОВ «Автологістика» за 2018 рік з додатками: №№17/904, 18/905, 20/936, 16/903, 19/899 на 18 аркушах;

Оригінали видаткових ордерів з ТОВ «АВТОЛОГІСТИКА»: №307432 від 13.04.2018; №308208 від 24.04.2018; №313755 від 02.07.2018; №308441 від 27.04.2018; №306860 від 06.04.2018; №306748 від 05.04.2018; №307333 від 12.04.2018; №307432 від 13.04.2018; №307814 від 19.04.2018; №307799 від 18.04.2018; №308403 від 26.04.2018; №307919 від 20.04.2018; №309600 від 10.05.2018;№ 309388 від 08.05.2018; №310342 від 21.05.2018; №309620 від 11.05.2018; №312412 від 14.06.2018;№ 311631від 04.06.2018; №315490 від 24.07.2018; №314303 від 09.07.2018; №306585 від 02.04.2018;№306584 від 02.04.2018; №306719 від 04.04.2018; №306611 від 03.04.2018; №307814 від 19.04.2018; №307918 від 20.04.2018;№308208 від 24.04.2018; №308177 від 23.04.2018; №308979 від 04.05.2018; №308331 від 25.04.2018; №309873 від 14.05.2018; №309348 від 07.05.2018; №310036 від 16.05.2018;№310604 від 24.05.2018;; №311239 від 31.05.2018; №312699 від 18.06.2018; № 313450 від 27.06.2018; №314123 від 06.07.2018; №316621 від 06.08.2018; №309348 від 07.05.2018; №307815 від 19.04.2018; №307918 від 20.04.2018; №308208 від 24.04.2018; №308331 від 25.04.20184;№309348 від 07.05.2018; №309932 від 15.05.2018; №317212 від 13.08.2018; №315766 від 26.07.2018; №308331 від 25.04.2018; №307918 від 20.04.2018; №307815 від 19.04.2018; №308177 від 23.04.2018; №308441 від 27.04.2018; №308403 від 26.04.2018; №309348 від 07.05.2018; №311765 від 06.06.2018; № 313280 від 26.05.2018; №315018 від 17.07.2018; № 317342 від 15.08.2018; № 325121 від 09.11.2018; № 325038 від 08.11.2018; №327693 від 03.12.2018; №327195 від 28.11.2018; № 328043 від 06.12.2018; №328957 від 13.12.2018; №332138 від 21.09.2019; №330460 від 03.01.2019; №331222 від 09.01.2019; № 331250 від 09.01.2019; №318857 від 04.09.2018; №331222 від 09.01.2019; №316306 від 03.08.2018; №316296 від 03.08.2018 ;№315995 від 31.07.2018; №315068 від 18.07.2018; №308839 від 02.05.2018; №310360 від 21.05.2018; №308403 від 26.04.2018; №315995 від 31.07.2018; №316296 від 03.08.2018; №320462 від 21.09.2018; №305743 від 23.03.2018; №306001 від 26.03.2018; №308839 від 02.05.2018; №309347 від 07.05.2018; №308979 від 04.05.2018; №309873 від 14.05.2018; №310359 від 21.05.2018;№311898 від 08.06.2018; №311630 від 04.06.2018; №313280 від 26.06.2018; №312228 від 12.06.2018; №314631 від 13.07.2018; №314303 від 09.07.2018; №317851 від 20.08.2018; № 318350 від 27.08.2018; №322757 від 17.10.2018; №323079 від 19.10.2018; №322756 від 17.10.2018; №323411 від 24.10.2018; №322970 від 18.10.2018;№324043 від 3010.2018; №323506 від 24.10.2018; №324110 від 31.10.2018; №324349 від 02.11.2018; №325491 від 13.11.2018; №325124 від 09.11.2018; №326844 від 26.11.2018; №326378 від 22.11.2018; №327874 від 04.12.2018; №327284 від 29.11.2018; №322756 від 17.10.2018; №320111 від 18.09.2018; №323997 від 29.10.2018; №320716 від 29.09.2018; №329303 від 17.12.2018; №329503 від 18.12.2018; №329302 від 17.12.2018; №329661 від 19.12.2018; №329718 від 20.12.2018; №329831 від 21.12.2018; №330478 від 26.12.2018; №330460 від 03.01.2019; №300016 від 02.01.2019; №331451 від 11.01.2019; №331222 від 09.01.2019; №331768 від 15.01.2019; №332293 від 22.01.2019; №307644 від 16.04.2018; №308208 від 24.04.2018; №307814 від 19.04.2018; №333451 від 27.06.2018; №313757 від 02.07.2018; №313450 від 27.06.2018; №314126 від 06.07.2018; №313836 від 03.07.2018; №314304 від 09.07.2018; №314090 від 06.07.2018; №314465 від 11.07.2018; №314633 від 13.07.2018; №315125 від 19.07.2018; №315018 від 17.07.2018; №315611 від 25.07.2018; №315490 від 24.07.2018; №316693 від 08.08.2018; №316621 від 06.08.2018; №316839 від 09.08.2018; №317898 від 21.08.2018; №318348 від 27.08.2018;№ 318074 від 22ю08.2018; №318825 від 03.09.2018; №318592 від 03.08.2018; №322970 від 18.10.2018; №319467 від 10.09.2018; №315069 від 18.07.2018; №313754 від 02.07.2018; №313450 від 27.06.2018; №313450 від 27.06.2018; №313754 від 02.07.2018; №313836 від 03.07.2018;№314303 від 09.07.2018; №318350 від 27.08.2018; №322970 від 18,10.2018; №317212 від 13.08.2018; №316139 від 01.08.2018; №315995 від 31.07.2018; №316621 від 06.08.2018; №317852 від 20.08.2018; №317898 від 21.08.2018;№319467 від 10.09.2018; №320111 від 18.09.2018; №320330 від 20.09.2018; №320898 від 26. 09.2018; №321320 від 02.10.2018; №315611 від 25.07.2018; №314304 від 09.07.2018; №314126 від 06.07.2018; №314090 від 06.07.2018; №313281 від 26.06.2018; №313450 від 27.06.2018; №313108 від 23.06.2018 ; №312979 від 22.06.2018; №312699 від 18.06.2018; №312893 від 20.06.2018; №312431 від 15.06.2018; №312412 від 14.06.2018; №312228 від 12.06.2018; №312333 від 13.06.2018; №312135 від 11.06.2018;№321320 від 02.10.2018; №319594 від 11.09.2018; №320994 від 27.09.2018; №319173 від 07.09.2018; №318348 від 27.08.2018; №317852 від 20.08.2018; №314123 від 06.07.2018; №312955 від 21.06.2018; № 312431 від 15.06.2018; №312137 від 11.06.2018; №319467 від 10.09.2018; №312956 від 21.06.2018; №312759 від 19.06.2018; №314446 від 11.07.2018; №314633 від 13.07.2018; №313328 від 26.06.2018; №317342 від 15.08.2018; № 319743 від 14.09.2018; №303333 від 21.02.2018; №303141 від 19.02.2018; №303414 від 22.02.2018; №303166 від 19.02.2018; №303949 від 28.02.2018; №303407 від 22.02.2018; №303964 від 28.02.2018; №303536 від 23.02.2018; №304200 від 05.03.2018; №304168 від 05.03.2018; № 304297 від 06.03.2018; № 304401 від 07.03.2018; № 304864 від 12.03.2018; № 305008 від 13.03.2018; №305487 від 19.03.2018; № 305217 від 16.03.2018; №305728 від 22.03.2018; №306327 від 29.03.2018; №306101 від 27.03.2018; №306101 від 27.03.2018; № 306859 від 06.04.2018; №306377 від 30.03.2018; №307333 від 12.04.2018; №307697 від 17.04.2018; №307814 від 19.04.2018; №307799 від 18.04.2018; №308979 від 04.05.2018; №307919 від 20.04.2018 №309409 від 08.05.2018; №309345 від 07.05.2018; №311898 від 08.06.2018; №311629 від 04.06.2018; №303163 від 19.02.2018; №303165 від 19.02.2018; №303333 від 21.02.2018; №303142 від 19.02.2018 ; №303406 від 22.02.2018; №303536 від 23.02.2018; №304168 від 05.03.2018; №303949 від 28.02.2018; №304200 від 05.03.2018; №304864 від 12.03.2018; №305487 від 19.03.2018; №305008 від 13.03.2018; №306101 від 27.03.2018; №305744 від 23.03.2018; №306327 від 29.03.2018 ; №306377 від 30.03.2018; №306859 від 06.04.2018 ; №306584 від 02.04.2018; №307137 від 10.04.2018 ; №307267 від 12.04.2018 №307432 від 13.04.2018; №307799 від 18.04.2018; 3308979 від 04.05.2018 №308332 від 25.04.2018; №309409 від 08.05.2018 №311898 від 08.06.2018; №310049 від 17.05.2018 ; №305486 від 19.03.2018; №305217 від 16.03.2018; №305728 від 22.03.2018; №305627 ВІД 20.03.2018; №306001 ВІД 26.03.2018; №305744 ВІД 23.03.2018; №306188 від 28.03.2018; №306101 від 27.03.2018; №306584 від 02.04.2018; №306377 від 30.03.2018; №307137 від 10.04.2018; 3306859 від 06.04.2018; №309399 від 08.05.2018; №307799 від 18.04.2018; №309620 від 11.05.2018 ; №310342 від 21.05.2018; №313280 від 26.06.2018; №311765 від 06.06.2018; №310701 від 25.05.2018; №310675 від 24.05.2018; №310493 від 22.05.2018;№310604 від 24.05.2018;№311077 від 29.05.2018; №311185 від 30.05.2018; №311239 від 31.05.2018;№311258 від 01.06.2018;№311631 від 04.06.2018;№311765 від 06.06.2018;№ 312136 від 11.06.2018; №312979 від 22.06.2018; №313281 від 26.06.2018; №313328 від 26.06.2018; №314315 від 09.07.2018; №315803 від 27.07.2018; №316621 від 06.08.2018; №316960 від 10.08.2018; №317852 від 20.08.2018; №318348 від 27.08.2018; №318563 від 30.08.2018; №310362 від 21.05.2018; №319594 від 11.09.2018; №324811 від 06.11.2018; №324811 від 06.11.2018; №326239 від 21.11.2918; №326239 від 21.11.2018; №326102 від 20.11.2018; №326382 від 22.11.2018; №326443 від 23.11.2018; №326381 від 22.11.2018; №326844 від 26.11.2018; №327158 від 22.11.2018; №327874 від 04.12.2018; №305625 від 20.03.2018; №305218 від 16.03.2018; №305744 від 23.03.2018;№305653 від 23.03.2018;№305728 від 22.03.2018;№306001 від 26.03.2018;№306327 від 29.03.2018;№307137 від 10.04.2018;№307799 від 18.04.2018;№307919 від 20.04.2018;№309409 від 08.05.2018;№309345 від 07.05.2018;№327874 від 04.12.2018;№327414 від 01.12.2018;№327694 від 03.12.2018; №326844 від 26.11.2018;№326378 від 22.11.2018;№326239 від21.11.2018;№326443 від 23.11.2018;№326095 від 20.11.2018; №318519 ВІД 29.08.2018; №318520 від 29.08.2018;№318563 від 30.08.2018;№318592 від 31.08.2018; №318825 від 03.09.2018; №318857 від 04.09.2018;№319046 від 05.09.2018;№319137 від 06.09.2018№319173 від 07.09.2018;№319174 від 07.09.2018№319467 від 10.09.2018;№ 319594 від 11.09.2018 ;№319743 від 14.09.2018;№320111 від 18.09.2018;№320330 від 20.09.2018;№320462 від 21.09.20184№ 320716 від 24.09.2018;№321028 від 28.09.2018;№ 320898 від 26.09.2018;№321768 від 05.10.2018;№321320 від 02.10.2018;№322410 від 12.10.2018;№322170 від 10.10.2018;№323506 від 24.10.2018;№323357 від 22.10,2018;№324110 від 31.10.2018;№325990 від 19.11.2018;№326239 від 21.11.2018;№326095 від 20.11.2018;№327196 від 28.11.2018;№327284 від 29.11.2018, на 385 арк.;

Оригінал нарядів (+ коносаментів): №23/1127 від 02.04.2018 ; №22/1126 від 02.04.2018; №26/1327 від 18.04.2018; №29/1335 від 18.04.2018; №27/1328 від 18.04.2018; №28/1329 від 18.04.2018; №68/6489 від 07.11.2018; №1/9 від 02.01.2019; №2/10 від 02.01.2019; №58/3619 від 03.09.2018; №81/7678 від 29.12.2018; №48/2789 від 17.07.2018; №30/1449 від 25.04.2018; №43/2355 від 23.06.2018; №21/1002 від 23.03.2018; №55/3391 від 20.08.2018; №63/5990 від 17.10.2018; №62/5973 від 16.10.2018; №60/3853 від 17.09.2018; №76/7362 від 14.12.2018; №24/1279 від 16.04.2018; №46/2438 від 26.06.2018; № 45/2435 від 26.06.2018; №47/2437 від 26.06.2018; №44/2734 від 26.06.2018; №41/2156 від 11.06.2018; №40/2155 від 11.06.2018; №39/2154 від 11.06.2018; №42/2223 від 11.06.2018; №38/2153 від 11.06.2018; №56/3298 від 14.08.2018; №10/493 від 16.02.2018; №12/491 від 16.02.2018; №11/494 від 16.02.2018; №14/901 від 15.03.2018; №32/1752 від 17.05.2018; № 65/8388 від 05.11.2018; №65/8388 від 05.11.2018; №66/6440 від 06.11.2018; №66/6440 від 06.11.2018; №70/6741 від 19.11.2018; №13/900 від 15.03.2018; №690/6740 від 19.11.2018;№57/3523 ВІД 28.08.2018, на 157 арк.;

Оригінали Видаткових ордерів: № 311631 від 04.06.2018; № 306001 від 26.03.2018; № 320111 від 18.09.2018; № 318825 від 03.09.2018; №312137 від 11.06.2018; № 315069 від 18.07.2018; № 314304 від 09.07.2018;и № 315069 від 18.07.2018; №312699 від 18.06.2018; № 312137 від 11.06.2018; № 312228 від 12.06.2018; № 312333 від 13.06.2018; № 312893 від 20.06.2018; № 312979 від 22.06.2018; №313836 від 03.07.2018; № 305625 від 20.03.2018; № 307137 від 10.04.2018; № 306611 від 03.04.2018;№ 309345 від 07.05.2018; № 309409 від 08.05.2018; № 305217 від 16.03.2018; № 305486 від 19.03.2018; наряд, коносамент № 15/902 від 15.03.2018; № 324728 від 05.11.2018; № 325491 від 13.11.2018; № 316139 від 01.08.2018; №325990 від 19.11.2018; № 315887 від 30.07.2018; № 315995 від 31.07.2018; № 316296 від 03.08.2018; № 316306 від 03.08.2018; № 317212 від 13.08.2018; № 316623 від 06.08.2018; № 318350 від 27.08.2018; № 317852 від 20.08.2018; № 319594 від 11.09.2018; № 320462 від 21.09.2018; №321028 від 28.09.2018; № 324030 від 30.10.2018; №324110 від 31.10.2018; №324292 від 01.11.2018; №наряд № 49/2975 від 30.07.2018+ коносамент на 3 арк; №315887 від 30.07.2018; №316139 від 01.08.2018; №316296 від 03.08.2018; № 317212 від 13.08.2018; № 316623 від 06.08.2018; №317509 від 17.08.2018; №318825 від 03.09.2018; №319173 від 07.09.2018; № 325992 від 19.11.2018; наряд № 50/2976 від 30.07.2018+ коносамент на 3 арк; №310361 від 21.05.2018; №310494 від 22.05.2018; №310675 від 24.05.2018; № 310604 від 24.05.2018; № 310702 від 25.05.2018; № 311077 від 29.05.2018; № 311185 від 30.05.2018; № 311258 від 01.06.2018; №311238 від 31.05.2018; № 311655 від 05.06.2018; № 311765 від 06.06.2018; №311898 від 08.06.2018; № 312333 від 13.06.2018; №312412 від 14.06.2018; № 312431 від 15.06.2018; № 312699 від 18.06.2018; № 312955 від 21.06.2018; № 313108 від 23.06.2018; и№ 313755 від 02.07.2018; № 313973 від 05.07.2018; № 314123 від 06.07.2018; № 314090 від 06.07.2018; № 315995 від 31.07.2018;№ 314304 від 09.07.2018; № 317852 від 20.08.2018; № 316621 від 06.08.2018; № 319594 від 11.09.2018; № 318348 від 27.08.2018; № наряд № 35/1755 від 18 мая 2018+ коносамент на 3 арк; еаряд № т35 від 13.03.2018 на 3 арк; № 310361 від 21.05.2018; № 310604 від 24.05.2018; № 310701 від 25.05.2018; № 310675 від 24.05.2018; № 311077 від 29.05.2018; № 310597 від 23.05.2018; № 311185 від 30.05.2018; № 311238 від 31.08.2018; № 311653 від 05.06.2018; № 311630 від 04.06.2018; № 311765 від 06.06.2018; № 312333 від 13.06.2018; № 313281 від 26.06.2018; № 313755 від 02.07.2018; № 314090 від 06.07.2018; № 314123 від 06.07.2018; № 317212 від 13.08.2018; № 317852 від 20.08.2018; № 319668 відт 12.09.2018; № наряд № 34/1754 від 18 мая 2018 на 6 арк.; № 316223 від 02.08.2018; № наряд № 52/2978 від 30.07.2018+ коносамент на 1 арк; № 316223 від 02.08.2018 ; № наряд № 53/2979 від 30.07.2018+ коносамент на 1 арк;№ 316623 від 06.08.2018; наряд № 51/2977 від 30.07.2018+ коносамент на 3 арк; №316590 від 06.08.2018; наряд№54/3066 від 30.07.2018+ коносамент на 2 арк; №330478 від 26.12.2018; наряд № 79/7465 від 18.12.2018+ коносамент на 1 арк;№ 310361 від 21.05.2018 ; №310363 від 21.05.2018; № 310493 від 22.05.2018; №310701 від 25.05.2021; №310675 від 24.05.2018; №310604 від 24.05.2018; № 311077 від 29.05.2018; №311185 від 30.05.2018; № 311258 від 01.06.2018; № 311239 від 31.05.2018; № 311629 від 04.06.2018; № 311765 від 06.06.2018; №314303 від09.07.2018; № 312136 від 11.06.2018; №316960 від 10.08.2018; № 318384 від 27.08.2018; № 318563 від 30.08.2018; № 319668 від 12.09.2018;наряд № 33/1753 від 18 мая 2018 + коносамент на 5 арк; №331250 від 09.01.2019; № 331222 від 09.01.2019; №330477 від 26.12.2018; № 330560 від 27.12.2018; № 329718 від 20.12.2018; №329921 від 22.12.2018; наряд № 80/7464 від 18.12.2018+коносамент на 2 арк;№ 329718 від 20.12.2018; №329831 від 21.12.2018; №329921 від 22.12.2018; №330478 від 26.12.2018; № 331222 від 09.01.2018; № 331451 від 11.01.2019; №331768 від 15.01.2019; №331992 від 18.01.2019; №332138 від 21.01.2019; №332389 від 24.01.2019; наряд № 77/7467 від 18.12.2018+ коносамент на 2 арк; 329719 від 20.12.2018; №329720 від 20.12.2018; №329721 від 20.12.2018; №329718 від 20.12.2018; № 330478 від 26.12.2018; №329831 від 21.12.2018; № 330662 від 28.12.2018; №330644 від 28.12.2018; №331014 від 04.01.2019; №300016 від 02.01.2019; №331222 від 09.01.2019; № 331250 від 09.01.2019; №331992 від 18.01.2019; №331686 від 14.01.2019; №332351 від 23.01.2019; №332389 від 24.01.2019; наряд № 78/7466 від 18.12.2018+коносамент на 4 арк.

Виконання ухвали покласти на прокурора відділу Одеської обласної прокуратури ОСОБА_3 .

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена в апеляційному порядку протягом п`яти днів з дня її оголошення до Одеського апеляційного суду.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудКиївський районний суд м. Одеси
Дата ухвалення рішення06.12.2021
Оприлюднено21.05.2024
Номер документу101699693
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —947/34721/21

Ухвала від 19.07.2022

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Федулеєва Ю. О.

Ухвала від 14.07.2022

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Федулеєва Ю. О.

Ухвала від 10.02.2022

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Кравець Ю. І.

Ухвала від 10.02.2022

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Кравець Ю. І.

Ухвала від 14.12.2021

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Федулеєва Ю. О.

Ухвала від 15.12.2021

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Артеменко І. А.

Ухвала від 06.12.2021

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Федулеєва Ю. О.

Ухвала від 06.12.2021

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Федулеєва Ю. О.

Ухвала від 17.11.2021

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Федулеєва Ю. О.

Ухвала від 08.11.2021

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Федулеєва Ю. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні