Ухвала
від 14.12.2021 по справі 167/890/21
РОЖИЩЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 167/890/21

Номер провадження 2/167/381/21

У Х В А Л А

14 грудня 2021 року м. Рожище

Рожищенський районний суд Волинської області у складі:

головуючого судді Требика В.Б.,

з участю:

секретаря судового засідання Наумчука І.П.,

позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача ОСОБА_2 ,

представника відповідача Максимюка М.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі Рожищенського районного суду Волинської області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до комунального закладу загальної середньої освіти Рожищенський ліцей № 1 Рожищенської міської ради Луцького району Волинської області про визнання незаконним та скасування наказу про відсторонення від роботи, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,

в с т а н о в и в :

У провадженні Рожищенського районного суду Волинської області перебуває справа за позовом ОСОБА_1 до КЗЗСО Рожищенський ліцей № 1 про визнання незаконним та скасування наказу про відсторонення від роботи, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

До суду від позивача надійшло клопотання про залучення до розгляду справи співвідповідача - Рожищенської міської ради Луцького району Волинської області, оскільки така є розпорядником коштів КЗЗСО Рожищенський ліцей № 1 .

Позивач ОСОБА_1 та її представник ОСОБА_2 у судовому засіданні підтримали дане клопотання, просили суд його задовольнити.

Представник відповідача ОСОБА_3 не заперечував проти залучення Рожищенської міської ради Луцького району Волинської області як співвідповідача у цій справі.

Відповідно до ч. 1 ст. 51 Цивільного процесуального кодексу України

(далі - ЦПК) суд першої інстанції має право за клопотанням позивача до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання залучити до участі у ній співвідповідача.

Враховуючи, що вищевказане клопотання подано позивачем до початку першого судового засідання і визначення кола відповідачів, предмета та підстав позову є виключним правом позивача, встановлення ж належності відповідачів й обґрунтованості позову - обов`язком суду, який виконується під час розгляду справи, тому суд вбачає підстави для задоволення клопотання позивача про залучення в даній справі співвідповідача - Рожищенської міської ради Луцького району Волинської області.

Керуючись ч. 1 ст. 51, статтями 258-260 ЦПК, суд, -

у х в а л и в :

Клопотання позивача ОСОБА_1 задовольнити.

Залучити до участі в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до комунального закладу загальної середньої освіти Рожищенський ліцей № 1 Рожищенської міської ради Луцького району Волинської області про визнання незаконним та скасування наказу про відсторонення від роботи, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу співвідповідача - Рожищенську міську раду Луцького району Волинської області (місцезнаходження: Волинська область, Луцький район, м. Рожище, вул. Незалежності, 60) .

Надати співвідповідачу п`ятнадцятиденний строк із дня вручення копії цієї ухвали для подачі до суду відзиву на позовну заяву та доказів, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, а також документів, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Встановити позивачу триденний строк із дня вручення відзиву для подання відповіді на відзив та доказів, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення проти відзиву, а також документів, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив і доданих до неї доказів іншим учасникам справи.

Встановити співвідповідачу триденний строк із дня вручення відповіді на відзив для подання до суду заперечення проти відповіді на відзив та доказів, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення, а також документів, що підтверджують надіслання (надання) заперечення і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Надіслати співвідповідачу копію цієї ухвали, копію ухвали про відкриття провадження у справі та копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Судове засідання у справі відкласти на 12 січня 2022 року о 9 год. 00 хв.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення. Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду. Заперечення на ухвалу включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: В.Б. Требик

СудРожищенський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення14.12.2021
Оприлюднено14.12.2021
Номер документу101855177
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —167/890/21

Рішення від 03.03.2022

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Требик В. Б.

Ухвала від 14.02.2022

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Требик В. Б.

Ухвала від 14.12.2021

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Требик В. Б.

Ухвала від 18.11.2021

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Требик В. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні