Ухвала
від 17.12.2021 по справі 506/607/21
КРАСНООКНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Красноокнянський районний суд Одеської області

Справа № 506/607/21

Провадження № 2/506/151/21

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

17.12.2021 року Красноокнянський районний суд Одеської області в складі головуючого судді Чеботаренко О.Л.

за участю секретаря судового засідання Паламарчук М.О.

представника позивача ОСОБА_1

відповідача ОСОБА_2

представника відповідача ТОВ Господарство

Олеся адвоката Кравченко О.Г.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в режимі відеоконференції в залі суду в смт Окни цивільну справу за позовом

Товариства з обмеженою відповідальністю "Маяк" до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю "Господарство "Олеся" про визнання договору оренди землі недійсним,

В С Т А Н О В И В:

ТОВ Маяк звернулося до суду з позовом до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю "Господарство "Олеся" про визнання договору оренди землі недійсним.

Позивач в підготовчому судовому засіданні позовні вимоги підтримав та вважав, що справу можливо призначити до судового розгляду по суті.

Відповідач ОСОБА_2 та представник відповідача ТОВ Господарство Олеся позов не визнали та не заперечувати проти призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідачі подали до суду відзиви на позов, представник позивача відповідь на відзиви та представник відповідача ТОВ Господарство Олеся - заперечення.

Сторонами до матеріалів справи долучені докази.

Крім того, судом було визначено порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог та заперечень та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті: заслухати вступне слово та пояснення сторін, дослідити письмові докази.

Інших заяв та клопотань про затвердження мирової угоди, передачу справи на розгляд третейського суду, про бажання звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді, про уточнення позовних вимог та заперечень проти них, про проведення огляду письмових, речових і електронних доказів у місці їх знаходження, про витребування додаткових доказів чи забезпечення доказів, призначення експертизи, виклик експертів, залучення спеціаліста, перекладача, про забезпечення позову, про зустрічне забезпечення, про направлення судових доручень сторонами не подано.

Таким чином, спір до судового розгляду не врегульовано, в підготовчому судовому засіданні виконано вимоги, передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України, а тому є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.189, 197-200 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Маяк" до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю "Господарство "Олеся" про визнання договору оренди землі недійсним та призначити справу до судового розгляду по суті на 11.01.2022 року на 15:00 г. у залі судових засідань Красноокнянського районного суду Одеської області за адресою: Одеська область, смт Окни, вул. Першотравнева, 31.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О. Л. Чеботаренко

СудКрасноокнянський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення17.12.2021
Оприлюднено20.12.2021
Номер документу101999038
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —506/607/21

Рішення від 08.02.2022

Цивільне

Красноокнянський районний суд Одеської області

Чеботаренко О. Л.

Ухвала від 26.01.2022

Цивільне

Красноокнянський районний суд Одеської області

Чеботаренко О. Л.

Ухвала від 17.12.2021

Цивільне

Красноокнянський районний суд Одеської області

Чеботаренко О. Л.

Ухвала від 28.09.2021

Цивільне

Красноокнянський районний суд Одеської області

Чеботаренко О. Л.

Ухвала від 06.09.2021

Цивільне

Красноокнянський районний суд Одеської області

Чеботаренко О. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні