Ухвала
від 13.01.2022 по справі 372/2427/18
ОБУХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 372/2427/18

Провадження 2-18/22

ухвала

Іменем України

13 січня 2022 року Обухівський районний суд Київської області в складі:

головуючого судді Тиханського О.Б.,

за участю секретаря Бойко В.Ю.,

розглянувши у судовому засіданні в приміщенні Обухівського районного суду цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю ІПК до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю Коллаба , Публічного акціонерного товариства РВС Банк про скасування записів про реєстрацію права власності, треті особи ОСОБА_2 , Товариство з обмеженою відповідальністю Ірбіс Хаус ,

ВСТАНОВИВ:

На розгляді в суді перебуває зазначена цивільна справа.

Представником позивача подав клопотання про залучення до участі у справі в якості співвідповідача Товариство з обмеженою відповідальністю Ірбіс Хаус , як власника спірного майна,

Сторони та треті особи в судове засідання не з`явилися.

Згідно ст.51 ЦПК України, суд першої інстанції має право за клопотанням позивача до закінчення підготовчого провадження залучити до участі у ній співвідповідача. Якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання за клопотанням позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі. Про залучення співвідповідача чи заміну неналежного відповідача постановляється ухвала. За клопотанням нового відповідача або залученого співвідповідача розгляд справи починається спочатку.

З матеріалів справи вбачається, що предметом спору є нерухоме майно, власником якого з 02.07.2020 є ТОВ Ірбіс Хаус , а від так рішення по справі може вплинути на його права та обов`язки.

Враховуючи викладене, суд вважає за доцільне залучити до участі в справі в якості відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю Ірбіс Хаус .

Керуючись ст.ст. 53,54, 192, 258, 260, ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Залучити до участі в справі в якості відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю Ірбіс Хаус , код ЄДРПОУ 43536998,

Копію ухвали направити Товариству з обмеженою відповідальністю Ірбіс Хаус .

Зобов`язати позивача направити відповідачу копію позовної заяви з додатками.

Встановити для подання відповідачем відзиву на позов п`ятнадцятиденний строк з дня вручення ухвали про залучення співвідповідачем по справі. Відповідно до ст.178 ЦПК України , до відзиву слід додати: 1) докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. В разі, якщо відзив підписаний представником відповідача, до відзиву слід додати довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника відповідача.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву, але до закінчення підготовчого провадження, для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам частини третьої-п`ятої ст.178 ЦПК України , копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, яке має відповідати вимогам частини третьої-п`ятої ст.178 ЦПК України , копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О.Б. Тиханський

СудОбухівський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення13.01.2022
Оприлюднено17.01.2022
Номер документу102544154
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —372/2427/18

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Обухівський районний суд Київської області

Тиханський О. Б.

Ухвала від 20.11.2023

Цивільне

Обухівський районний суд Київської області

Тиханський О. Б.

Ухвала від 22.03.2023

Цивільне

Обухівський районний суд Київської області

Тиханський О. Б.

Ухвала від 13.01.2022

Цивільне

Обухівський районний суд Київської області

Тиханський О. Б.

Ухвала від 20.05.2021

Цивільне

Обухівський районний суд Київської області

Тиханський О. Б.

Ухвала від 20.07.2020

Цивільне

Обухівський районний суд Київської області

Тиханський О. Б.

Ухвала від 26.12.2018

Цивільне

Обухівський районний суд Київської області

Тиханський О. Б.

Постанова від 12.11.2018

Цивільне

Київський апеляційний суд

Головачов Ярослав Вячеславович

Ухвала від 10.10.2018

Цивільне

Київський апеляційний суд

Головачов Ярослав Вячеславович

Ухвала від 25.09.2018

Цивільне

Апеляційний суд Київської області

Олійник В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні